Jump to content
 

florinellll

Membru
 • Content Count

  705
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  31

Everything posted by florinellll

 1. Gume noi iti cauti pe ""compari.ro"" Doar esti generatia ""on line"" iO de acolo am ales ultimele 3 seturi ,respectiv 4 plus 4 plus 2
 2. In banii aia a fost inclusa si o pipiță HOT
 3. Paiii ,nu conteaza daca nu este omologata
 4. Salutare Am folie pe spate dar nu stiu nimic despre ea Care este spilul,cum aflu daca ''sunt legal'' ?
 5. Multumesc Este Leghii,insa cred ca i-a venit timpul
 6. Daaaa,am gasit titei. De astazi avem in dotare si un/o ,Renault LATITUDE Sau cum ar spune cineva[[]] ...4,9 metri de masina.
 7. Am gasit la Leganza in urma cu cativa ani difuzoarele spate cu membrana rupta de jur împrejur. Daca sunt originale probabil ca este aceasi problema sau si mai si ,blocata bobina.
 8. Am vazut ce s a scos din admisia BMW seria cinci 2018 fabricatie, Doi pumni de ''gudron'' nu mi a venit sa cred
 9. Pasiunea ,bate ratiunea. Si a dorit foarte mult masina asta
 10. Solutia este ....vidul terestru sau poti sa discuti cu Elon Musk
 11. Mare atentie !!!!!! La categoria ,din putul gandirii '''[[[[[ Este foarte logic, se scoate borna cu minus pentru ca minus inseamna mai putin deci tu tre' sa scoti nu sa adaugi. Ce faci cand scoti...minus logic. Cand pui incepi cu plusul pe aceeasi logica...adaugi...incepi cu plusul, logic. Ar mai fi o explicatie dar de asta nu sunt sigur. O scoti pe aia cu minus pentru ca semnul minus are numai o linie deci logic borna e mai usoara. Adica trebuie sa faci efort in mod progresiv, de la mai putin catre mai mult, logic. Numai ca asta nu se verifica si la viceversa de asta nu sunt sigur.'''']]]]
 12. florinellll

  Naluca

  Manopera este platita la ''regie proprie'' daaar la o valoare mai mica
 13. Stii ,banuiesc ca 90% este in favoarea noastra?
 14. Siiii, asa apar legendele urbane Pe asta chiar nu am mai auzit-o
 15. Hai sa va zic o stire incredibila Sistemele de aer conditionat din oferta Altex sunt in proportie covarsitoare ''din vitrina'' Adica ''modelul expus'' Astia intra in faliment?
 16. Este pentru prima oară în istorie când o acțiune Tesla valoareaza peste 1.000 de dolari, în condițiile în care, cu numai o lună în urmă, CEO-ul Elon Musk scria pe Twitter că prețul de atunci de 700 de dolari i se pare prea ridicat. În urma acestei creșteri, capitalizarea Tesla pe bursă de la New York a ajuns la 190 de miliarde de dolari. Pe baza acestei performanțe, Tesla a devenit oficial cel mai valoros producător auto pe bursă, după ce a depășit în premieră liderul tradițional Toyota. În prezent, capitalizarea mărcii Toyota este de aproape 179 de miliarde de dolari, în scădere cu aproximativ 7% de la începutul acestui an. Interesant este că actuala uzină Tesla din Freemont (California, Statele Unite) a fost deținută anterior de General Motors și Toyota între 1984-2010. Uzina a fost închisă în 2010 și vândută ulterior celor de la Tesla, care a redeschis facilitatea de producție în același an. Tot atunci, Toyota a cumpărat de pe bursă 3% dintre acțiunile Tesla pentru 50 de milioane de dolari, însă japonezii și-au lichidat portofoliul în 2016. În prezent, un pachet similar de 3% dintre acțiuni valorează 5.7 miliarde de dolari.
 

×
×
 • Create New...