Jump to content
Sign in to follow this  
Mircea

Steaua Si Rapid In Sferturile Cupei Uefa

Recommended Posts

Felicitari Steaua :banana: , felicitari Rapid

Steaua :osanale: mult succes mai departe!

Share this post


Link to post

Steaua nu merita sa se califice la cum a jucat rapidul...

Share this post


Link to post

Dar oare Rapid merita in tur golul de 1-1? Hai sa trecem peste si sa ne bucuram pentru ca o echipa romaneasca joaca in semifinala UEFA.

Share this post


Link to post

merita steaua !! meciul a fost foarte greu. era sa mor de inima de 3 ori > :) BRAVO STEAUA !!! CAMPIONII ROMANIEI. macar face fericit un popor intreg. cu fotbalul sa ne mai bucuram si noi > :)

Share this post


Link to post

felicitari steaua...pacat pentru rapid. meritau sa mearga amandoua mai departe.

 

mult succes in continuare. FORTZA STEAUA.

Share this post


Link to post

bravo steaua...sa nu se supere rapid ca a fost eliminata de o echipa mai buna...am avut si vom avea mereu... :) ...echipa mai buna...

Share this post


Link to post

Felicitari Steaua ! Cinste Rapid !

 

 

...dar o sa fie supergreu in semifinala pt Steaua , ca s-au calificat cei de la Middlesbrough ....( au invins cu 4-1 pe Basel !!!! ) ...iar returul o sa fie in Anglia !!!!

 

... oricum sa le tinem pumnii stelistilor !!!!!!!!!!

 

Cel mai mult cistiga Romania !

Share this post


Link to post

sincer sa fiu prefer englezi...din cate imi amintesc cam i-am batut pe toti englezii de care ne-am lovit pana acum

Share this post


Link to post

eu as fi preferat rapidul in semifinale , dar nu a fost sa fie...asa ca merge si cu englezi.daca joaca steaua la fel de bine in deplasare cum a jucat si pana acum nu ar trebui sa fie probleme. dar in fotbal nu se stie niciodata.

Share this post


Link to post

Desi nu sunt microbist, am tinut cu Rapid pentru ca apreciez efortul lui Razvan Lucescu de a ridica echipa din Giulesti la standarde europene. Le doresc mult succes in continuare ambelor echipe, sper sa ajunga cat mai departe.

 

Pacat insa ca suporterii au ramas la stadiul mineriadelor din '90. Galeria Rapidului a gasit de cuviinta sa arunce cu ce avea la indemana in jucatorii Stelei, iar omologii lor au injurat de mama focului si s-au rupt in figuri. Cum povesteam si aseara la intalnire, dupa meci am fost la un pas de un accident din cauza unor suporteri stelisti inconstienti care probabil mergeau la Universitate. Desi manevra facuta de soferul lor a fost una riscanta si inconstienta, in momentul cand am trecut pe langa ei urechile mele au fost desfatate de parfumul de carne proaspata pe care mi-au oferit-o atat mie cat si familiei si rudelor mele decedate (Dumnezeu sa-i odihneasca).

 

La stirile Prostia TV (nu inteleg de ce n-am scos postul asta din memorie), faceau o relatare din Piata Universitatii. Reporterul gatuit de emotia evenimentului, indruga ceva despre fair-play -ul galeriei steliste care isi aclama jucatorii. "Dar mai bine sa-i ascultam" zice el, si cand colo se scanda la greu "cuvânt_urât Rapid". De toata jena, bine ca s-au prins, au taiat sonorul si dupa cateva secunde au schimbat transmisia cu reclame. Ahh, ce muzica incantatoare a fost semnalul de publicitate.. pfeww.

 

Cred ca suporterii ar putea sa fie mai civilizati si sa nu distruga orasul daca echipa lor a invins sau a luat bataie. Ce vina au bancile din parcuri, masinile parcate sau stalpii de afisaj ? Asta nu pot sa inteleg, cum zicea colegul nostru mai sus "mai avem mult pana departe" :rolleyes:

Share this post


Link to post

Eu nu pot spune ca-s fericit de mor ca s-a ajuns in sferturi.

Scandal, huligani, teama ca-ti sparg sau zgarie masina,

bani cheltuiti pe jandarmerie si politie,

ifose la tembelizor a hotilor de "investitori".

Care e castigul.. intram mai repede in UE?

Colectare mai buna la buget?

Scade coruptia?

Creste imaginea Romaniei afara?

Share this post


Link to post

nu, e vorba de mandrie aici...e vorba ca demonstrezi ca nu ai nevoie de sute de milioane de euri ca sa ajungi sus ;)

Share this post


Link to post

Unde sus, sus in duba?

Share this post


Link to post
Scandal, huligani, teama ca-ti sparg sau zgarie masina,

Mie imi spui, ca eu stau pe Maior Coravu,  <img src= S"> asa stau de fiecare data cand se imtampla deastea.

Share this post


Link to post
Unde sus, sus in duba?

sus pe podiumul fotbalului :drinkers: asa ne mai facem si noi cunoscuti. ne mai putem mandri cu cate ceva.

Share this post


Link to post

:) >- articol de pe fcsteaua.ro. restul comentariilor sunt inutile. Am zis sa nu scriu nimic pe vreun topic pina o fi de Eindhoven, dar nu ma mia pot abtine AMR 2 zile

 

6 ani!

 

Sase ani cat sase vieti pentru fiecare stelist adevarat. Atat a trecut de cand la Steaua s-a inceput reconstructia. Una fara protectie politica, una de reinoire atat in plan administrativ cat si sportiv. Zbateri interne, indoieli, sperante, zeci de jucatori in probe, fotbalisti de valoare sacrificati in numele performantei, conflicte intre conducatori si galerie, conflicte intre conducatorii echipei si politicieni, succese si insuccese. Investitii insuficiente dupa unii, consistente dupa altii, dar reale prin comparatie cu celelalte echipe din Divizia A. Totul sub umbrela unui mare vis: de a readuce Steaua acolo unde isi merita merita locul. Acolo unde s-a nascut sa fie. Pentru ca o STEA trebuie sa straluceasca. Pentru ca o Stea e luminoasa...Si e sus...sus...

 

 

Steaua Bucuresti! Un vis frumos, o soapta sfanta pe buzele copiilor, o legenda vie, o reteta a succesului, un model de sportivitate. Sete de victorie. Triumf si performanta. Visul a cinci milioane de stelisti. Si a altor milioane de romani din tara sau de peste hotare. Nu maine, nu la anul ci ACUM. Nu trebuie sa moara nimeni pe teren ci sa traiasca jucand fotbal. Si sa poarte echipament ros-albastru. Mai sunt doar 90 de minute pana vom urla SUNTEM FINALISTI. Si ce mult mai este. Si greu...

 

...oastea stelista este prezenta in tribuna. O mare ros albastra. Un freamat purtator de dragoste. E o Romanie in miniatura reflectata intr-o singura traire. Pentru Steaua!....peste tot e umbra lui Lacatus. Pe acolo au trecut Iordanescu si Boloni. Aici i-a driblat Hagi pe turci, sudezi, scotieni sau rusi. Incisivul Ilie Dumitrescu, percutantul Dan Petrescu, elegantul Belodedici, longevivii Lung si Ungureanu, Cobra Ilie...fratii gemeni Iovan si Bumbescu care matura tot. Si simbolul Duckadam. O constelatie de vedete. La poarta aceasta au luat gol Glasgow Rangers si Liverpool. La cealalta Galatasaray, Anderlecht si Besiktas. Pe aici au pasit si jucatorii Valenciei. Desi frig afara si cu mult noroi, gazonul ardea incins de sfartecarea crampoanelor steliste si incalzit de miile de suflete ale suporterilor in delir dupa o victorie mareata. Templul din Ghencea. O adevarata vale a regilor. ACASA ! Aici ne vom intorce de la Edinhoven pentru a sarbatori. Aici legendele isi vor regasi adevarata glorie si adevarata recunostinta. De la cei care-i iubesc si care traiesc pentru aceste momente marete.

 

 

...trairi de suporter...

 

Draga Mirel, am fost alaturi de tine tot timpul. Inca de la primul tau meci cand ai marcat impotriva Bacaului. Te-am aplaudat cand reuseai sa faci intervetii salvatoare in situatii disperate. Am stat cu sufletul la gura atunci cand erai lovit de adversari neputinciosi si rudimentari. Si ne-a durut si pe noi Mirele. Am suferit alaturi de tine dupa un meci trist cu niste fii de pescari in care tu ai gresit. Am stiut ca ai facut-o din prea multa dorinta si din dragoste pentru Steaua. De aceea te-am iertat. Te rog sa nu ne lasi. Sa te gandesti la noi. Esti intr-un mare pericol - acela de a fi sufocat cu dragoste de o Romanie mult prea mica pentru sufletul tau mare. Vei ajunge acolo in galaxia jucatorilor ce nu pot fi uitati. A acelora care isi pun numele acolo unde este mai greu - in inimile suporterilor. Esti CAPITANUL. Cel care da ordinul si totodata cel care executa primul pentru a servi drept model. Pe tine te vor urma eroii. Doar pe tine. Stim ca poti s-o faci, stim ca iti doresti sa reusesti si ne vom ruga pentru tine, pentru Steaua, pentru noi...Sa nu iti fie teama Mirele. Vom incasa fiecare lovitura pe care tu o vei incasa si vom marca fiecare gol pe care va fi marcat de Dica, Oprita, Iacob, Cristea sau Goian. Cu bucurie, lacrimi si multa recunostinta. Si cu cea mai frumoasa petrecere pe care a dat-o Romania vreodata. O fiesta ros albastra.

post-132-1145947416_thumb.jpg

Edited by keluboss

Share this post


Link to post

Steaua noastra care esti in Ghencea,Mareasca-se numele tau,Fie dominatia ta in Cupa Uefa,precum in Romania asa si in Europa.Mingea noastra cea de toate zilele,Da-le-o lor in plasa,Precum Foresta le-a dat-o lui Dinamo acasa…Iarta-ne noua in aparare si noi nu ne vom ierta adversarele si ne aduce pe noi in Champions League si ne ajuta s-o batem pe Real Madrid.In numele Stelei, a lui Gigi si a lu Stoica. Amin

Share this post


Link to post

Frumos spus. [-O< Amin! Hai Steaua!

Share this post


Link to post

pronosticuri ceva?

eu merg pe un 2-2 .

Share this post


Link to post

Eu zic ca bate steaua 1-0 sau 2-0, Iacob joaca? ca nu scrie nimic de el in ziar

Share this post


Link to post

Eu sunt mai mult Realist decat Stelist si cred ca ne-o luam, daca totusi batem suntem buni rau :) )

 

Ps Stiu de Nicolita ca nu joaca, Iacob n-am auzit nimic

Edited by Dj_Dark

Share this post


Link to post

Nicolita si Paraschiv sunt suspendati, Iacob se aude ca nu ar fi refacut 100% si s-ar putea sa joace dar in ziar nu aparea in formula probabila de joc, poate o fi vreo surpriza pentru englezi ar fi bine sa le bage Iacob un gol in prima repriza daca joaca ca in felul asta o sa iasa aia pe atac, noi ne aparam si poate ii mai prindem si pe contre sa le mai dam.

Raman la pronosticul pe care l-am dat si cred ca nu este greu de atins. Au avut noroc cu Basel fotbal nu prea stiu ei mult

Share this post


Link to post

Aha. Thank's for the update. Speram si noi ce sa facem, diseara e seara cea mare, apropo pe unde se transmite?

Share this post


Link to post

Se transmite pe TVR1 incepand cu 22:00

Share this post


Link to post

bravo steaua

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...