Jump to content
Sign in to follow this  
iuzar

Inscrieri Dacia Logan

Recommended Posts

S-a dat drumul la liste pentru Dacia Logan

 

Avansul pentru cumpararea Daciei Logan este de 50 de milioane de lei. Clientii care doresc sa cumpere noul model Logan pot comanda acest vehicul la dealerii din reteaua autorizata Dacia incepand de ieri, livrarile urmand sa fie efectuate din 10 septembrie, in ordinea cronologica a primirii solicitarilor.

 

Clientii pot insoti comanda de o cerere de finantare (credit sau leasing) la sediul oricarui dealer. Pentru inceput, vor putea fi comandate trei versiuni: Ambiance, Preference si Laureate.

Logan Ambiance va fi vandut la un pret de 5.700 de euro. Aceasta versiune este echipata cu motor de 1,4 litri si 75 CP si dispune de airbag pentru sofer, sistem de antidemaraj electronic si geamuri colorate. Sistemul de directie asistata si radiocasetofonul codat sunt optionale.

 

Preference are ca dotari suplimentare servodirectie, airbag pentru pasagerul din fata, geamuri fata electrice, radiocasetofon si sistem de inchidere centralizata a portierelor cu telecomanda.

Versiunea este disponibila in doua variante de motorizare - 1.4 litri si 75 CP, la pretul de 6.300 de euro si 1.6 litri si 90 CP, la pretul de 6.700 de euro. Aerul conditionat, proiectoarele de ceata, retrovizoarele exterioare cu comanda electrica si degivrante si computerul de bord sunt echipamente care intra in dotarea standard a versiunii Laureate.

 

Printre altele, aceasta mai dispune de radiocasetofon codat cu patru boxe de 15 W si de un sistem de reglare a scaunului soferului pe inaltime si lombar. In functie de varianta de motorizare, Logan Laureate poate fi achizitionat la pretul de 7.100 de euro (cu motorul de 1,4 litri si 75 CP) sau 7.500 de euro (cu motorul de 1,6 litri si 90 CP).

Share this post


Link to post

in sfarshit un post "productiv"...

mah, ce sa zic?? la 7500de ioroi cu echiparea full (apropos, abs'ul unde este, nu exista??) se cam de sus pe cielo... (care la pretul asta e un pic cam standard...)

Share this post


Link to post

bey, nu fi circotash...ca te pun sa dai bere...si la 95 de kile incape cam multa...

 

ps. si mai cauta o data..am pus azi post beton...cu mail gratis de 1 giga...GMail

Share this post


Link to post

Vezi sa nu ti-l umple bajetii cu spam. 1 giga. Stiu cand mi-au facut full yahoo-ul de spam, apoi la asta stai 2 zile.

Chestia asta cu listele imi aminteste de vremea lu' nea nicu cand asteptai enspe mii de ani o masina si dup'aia mai asteptai alti enspe mii de ani la pompa de benzina ca sa poti sa mergi cu ea.

Share this post


Link to post

Cred că suntem singura ţară de dobi... err... asta, români care cumpără o maşină (plătind bani buni nene, nu jucărie, că totuşi 7500 EUR e bagatelă doar pentru cine are deja 2 iahturi legate cu parâma la chei) care se va livra abia peste 3 luni ! fără drive-test, fără să o fi văzut/pipăit/condus. De fapt, la fel a fost şi la Solenza, aşa că ce mai mă mir eu  <img src= "> .

Share this post


Link to post

pai la banii astia n-au ce lua nou altceva(cu portbagaj).

si chiar daca ar testa-o chiar daca nu ei tot ar cumpara-o(si deja o cumpara).

Share this post


Link to post
Cred că suntem singura ţară de dobi... err... asta, români care cumpără o maşină (plătind bani buni nene, nu jucărie, că totuşi 7500 EUR e bagatelă doar pentru cine are deja 2 iahturi legate cu parâma la chei) care se va livra abia peste 3 luni ! fără drive-test, fără să o fi văzut/pipăit/condus. De fapt, la fel a fost şi la Solenza, aşa că ce mai mă mir eu  <img src= "> .

 

F. bine punctat VAXXI!. Pai io cred ca numai la asha bobor se putea intimpla. Mi-am adus aminte pa vremea lu' Ceashca ce stateam la coada la orice rind. Shi intrebam:

1. Ce se da? Banane. Stam!

2. Ce se da? Bomboane. Stam!

 

Acuma, in zilele noastre se da mashini! Nu conteaza cum arata, daca sint fiabile etc. daca se sta la coada inseamna ca e bune! :shock:

Io am terminat.

Share this post


Link to post

Mai baietzi da' voi nu stiti cum se comada o masina la VW OPel Mercedes si alte firme de renume si ti-o aduce peste 6 luni da' nu la noi frati romania nu in Germania in Austria ...Da e adevarat !..SIngura diferenta ze ca nu dai banu inainte ..Caci dobanda cine puii mei o suporta!?..Dobanda la banii caere ii dai inainte ...Adica ne iau banutu' il pun ei la banca si pana in sept isi mai trage si Renault ceva venituri fionanciare :) ))))Prosti nu sunt ai draq!!

Share this post


Link to post

Finantare moca asta se cheama,da tu banu incoace ca o sa-ti dam masina noi,vedem cand.Mai fratilor cand comanzi in avans la Mercedes,Ww,sti ce comanzi,ca aia sunt renumiti pentru masini de calitate,nu pentru masini in care ploua samd,dar la Dacia,sa fim seriosi,pana acum,cel putin pentru mine,Dacia nu prezinta incredere sa platesc ceva in avans pentru un produs,pe care,in fond nu l-a vazut nimeni la lucru.Doar nu era sa spuna la prezentare ca nu e totul e ok,ba din contra prea e fiabila,moderna,costuri mici de intretinere(eu vad zilnic facturi de service de la Renault)etc etc.Sa vedem.

Share this post


Link to post

Eu nu va mai aduc aminte de Ferrarri pt care stai la rind si 2 an de zile si in unele situatii iti trebuie si recomandare, ca in situatia asta nu cred ca se mai pune problema ca o iei fara sa stii ce e sub capota...hihihi :wink:

Share this post


Link to post

Ovidiu aici nu ai dreptate cuniosc destui oameni care au sau au avut probleme la masinile alea de firma renumite au stat si la cozi au dat si carutze de bani (rate ca stiti bine in west asta-i mersul) si la nu stiu cate luni ba amortizoare (WV Passat piele full option la trei luni skimbat amort de pe spate)....sau la trei luni Mertz cu motor footoot sau Land Rover cu o roata descentrata disc de frana de fapt si alte si alte cazuri ca sa nu vb. de rekemarea in servisuri a nu stiu cate Metrtz si BMW X5..Deci hai sa fim putzin corecti...Uite SLZ mi se pare o masina kiar misto (in afara de caroserie) ..Ori in conditiile =in care astia iti dau garantie la coroziune 6 ani ..mai eu kiar cred ca va fi un mare succes !..Parerea mea care este

Share this post


Link to post

Zeule sunt exceptii care intaresc regula dar sa aplici si la Dacia acelasi sistem ca in UE mi se pare o aberatie.Aici e vorba de idee :o firma a scos pana acum numai produse asa si asa si dintrodata vine si spune ca scoate un produs super bengos.Poti sa-i crezi pe cuvant?Se spune de garantie de 6 ani la tabla dar pentru motor nu se pomeneste nimic si daca garantia e doar de 1.5 ani,vreau sa-ti spun ca piesele de Reanult nu sunt deloc ieftine.Si pe vremea lui Nicu depuneai banii la cec nu ii dadeai fabricii.Eu nu afirm ca masina va fi buna sau rea dar tinand cont de reputatia Dacia(chir si sub Renault)as prefera sa vad ce poate si apoi sa dau banul pe ea.Dacia nu ma mai convinge pe vorbe si in fond si la fete mai intai vezi marfa si apoi dai banu,ce dreaq. :lol:

Share this post


Link to post

Ove nu ai dreptate acum spune-mi si mie cate defectiuji mari ai vazut la SLZ (deci nu se pune aia cu apa am zis ca aceasta masina dk ar fi avut si caroserie ar fi fost masina) si Renault va fi lider de piatza curand vei vedea ..Lucrurile se mai skimba si aici ca peste tot !ADu-ti aminte ce era Skoda si ce a ajuns acum adu-ti aminte ce era VW si ce a ajuns acum (adica platesti brand-u ca la balamuc si fac aia niste greseli de marketing ca uite de curand citeam undeva ca vor sa urmeze strategia Renault adica isi repozitioneaza target-ul !SI mai sti cat aveau Daciile alea din 1970 garantie 370K km !....Am vazut cu okii mei certificat de garantie !...NU-i kiar de lepadat Renault sa sti!...Ai vazut Scenic II!?!?..alta suces de piatza dupa Megane II care a ajuns deja ala 1.000.000 de bucati vandute !!!!.....Deci nu-i iau in vbratze mai da' obiectiv vb. sunt buni !..Iar Logan va fi sperietoarea vanzarilor SH siale vanzarilor Clio (cu toate ca eu cred ca ii vor scadea pretzul la asta) si al Chevy Kalos si Hyunday Accent si ale altor multe din astea de medium-low price...O sa vezi tu!

Share this post


Link to post

am vazut in realitate o logan, d-aia cu probe pe numar...stiti cit de uuuuuuuuuuuuuuuurita e la spate??????????????.

cred ca era varianta aia ieftina.

nu seamana de loc cu cea de la televizor.

e mai misto slz

Share this post


Link to post

Funny e faptul ca s-au aruncat la geamuri electrice,oglinzi electrice cu degivrare.Pai stateam la semafor vine unu cu solenza in paralel si vrea sa-mi deschida geamu sa-mi zica ceva.I-a luat cam 1 min. in conditiile in care masina avea 4 luni.Dar ce vrei era frig afara, geamurile merg mai greu pe vremea asta... :lol:

Nu cred ca are vreo sansa in fata lu cielo, tre sa invatam ca suntem prea saraci sa cumparam produse ieftine.Iar in brandul Dacia nu mai am de mult incredere.A dat prea multe rateuri cu mult mediatizatele solenza, supernova.De fapt, rectific, supernova imi place cel mai mult dintre panaramele astea de modele.si la banii astia oricum o sa rugineasca in 5 ani...sau dupa prima iarna mai periculoasa.

Share this post


Link to post

Mai da' voi am impresia ca nici NU VREZTI sa credeti ca se poate face ceva bun si in tara asta !..Pana la urma parca am avea nu stiu ce fell de chip al lui Cioran si Ionesco de gandim asa negativist!...Deci va fi o masina buna va dau la toti bere de nu o fi asa !....Iar in ceea ce priveste comparatie cu Cielo uita caci Cielo e super depasita !!La 1500 cc cu 70/80 de CP ai lui si consumul pe care il are nu mai are sanse de vanzare decat prin spagi!....Era Cielo a apus da' ma rog sunt si ani buni de cand se fabrica ..Mai vorbim ..

 

ps...Dk nu punem geamuri si oglizi ai fi zis ca nici macar din astea nu are ..Carcotash esti mai nu crezi!?!?

Share this post


Link to post

Auzi cum vrei sa fiu altfel cand vorbim de o marca care are modele care inca mai merg iarna cu carton la radiator?Cum vrei sa vb. despre o masina din 95, revopsita total in 2001 ca in 2002 sa rugineasca iar?In privinta lui cielo, 9-10 in oras nu se poate spune ca e un consum mare pt.masinile prezente azi pe piata.In privinta look-ului exterior sa fim seriosi ca nu exista comparatie intre logan(pe care se incapataneaza s-o faca cu acelasi zambet de rahat) si cielo.

Share this post


Link to post

Mai consumul ala de 9-10 nu stiu la ce fel de stil d econdus il scoti tu (treb' ca esti tare cuminte la volan ai nervi de otzel) ..cat priveste treaba cu ruginitul ai perfecta dreptate asta e singurul punct mort la ceea ce scot Dacia acum da' aia cu design-ul e discutabila una e kestie de gust clar doi Cielo a imbatranit si ca design iar Loganul kiar e simpatica plus ca are geamul clar la far!....

Share this post


Link to post

Ce v-ati incins!

1.Loganul ala cu Probe e al lui dom' Stroe, se da cu el prin Bucuresti de citeva zile.

2.Finantare productie pe banii clientului, asta face Dacia groupe Renault ... la un pret de productie estimat la 3500E (pentru cea de 5000E) se cheama ca 30% din el e suportat de viitorul client, care NU ESTE PROTEJAT LA RISCUL VALUTAR! asta mi se pare cea mai mare nesimtire!

3. 6 ani e garantia la PERFORARE PRIN COROZIUNE, nu la coroziune ... asa ca rugina va fi, fara doar si poate, altfel nu bagau treaba asta atit de smecheroasa.

4. Consumul e mai mare decit la SLZ, deoarece e alt motor (K7J in loc de E7J), motor ceva mai turat decit era obisnuit pina acum la Dacia.

5. Nu pot sa inteleg strategia de marketing si de comunicare a Daciei - inteleg sa n-o scoti la drive-teste pe strada pentru potentialii clienti imediat dupa lansare, dar nici macar presa auto n-a fost invitata la drive-teste ... ceva nu-mi suna bine aici, de ce au mai lansat-o? ca sa iasa in poza Adelu' si nea'Nelu linga Logan inainte de locale?

 

Mie mi se pare a fi o masina onesta, ceea ce insemna cu 20 de ani in urma o masina ... un fel de intoarcere la origini, fara tot felul de mantzocareli ... cine le vrea, plateste ... eu n-as plati.

Share this post


Link to post

1.Loganul ala cu Probe e al lui dom' Stroe, se da cu el prin Bucuresti de citeva zile.

 

nu l-am vzt in buc ci undeva linga pit.

n-am vzt 1 ci 2.

erau d-alea ieftine.

concluzie: nu era a lu stroe...oricum nu era in niciuna la volan.

 

dar va spun inca odata : e foarte urita de la spate.

ca o comparatie: e urita la fel cum e clio simbol de la spate.

doar ca acum ne-am obisniut cu el... :?

Share this post


Link to post

Da de Megane-ul ala cu spatele taiat la care i-au infipt o scoica-n kur ce parere ai? Mie mi se pare oribil si cand mai aud lumea ca "ce misto".... Seamana cu Citroen-ul AMI6 de-acu 30 de ani.

Share this post


Link to post

Adica ce eu n-am la espero geam clar??si ce?

2.dupa cum vezi tot o sa rugineasca ...asa ca sa dea Domnu sa nu ploua, ca daca ii mai da si cu piatra au belit-o viitori proprietari.

3.Cielo e chiar interesant,dup[a cum ai zis e chestie de gusturi)

4.corcitura intre renault clio(urat cu craci) si solenza(alta aparitie excentrica de la dacia) a iesit o masina urata ca porcu' dupa parerea mea.

5.ce-am vazut pe tv la interior am remarcat de departe placa aia de bord argintie chiar simpatica.Cand s-au apropiat cu camera am observat butoanele de la avarii, etc. din plasticul ala imputit de penar care e prezent pe dacii.Pai scuza-ma, masina mea conceptie 1930 toamna(espero) e chiar trendy la interior si pot spune ca m-am indragostit inca odata.

5.Chiar si bordu ala de la Cielo care il vad si pe Kaddet e mai interesant si mai ingrijit.

6.Ce o sa ne distram cand o sa observam cu stupoare ca dai 7000 si celebrele suduri care au facut istorie la dacia si suruburile alea bine infipte la interior or sa fie prezente si la logan.

In concluzie eu vreau sa dau cu mana pe bord, sa-l mangai mai bine zis, si sa nu ma tai in plastice si in tapiterie.asa ca daca am bani de masina noua, masina nemteasca scrie pe mine...altfel sh espero :lol:

Share this post


Link to post

de megane 2 taiat ce sa zic: imi place muuuuuult de tot.

asta e masina care ori iti place ori nu.

dar logan(clio simbol) sint masini urite raaaau de la spate. n-are cum sa-ti placa spatele...deci vorbesc de impresia facuta cind o vezi prima oara.

Share this post


Link to post
Ce v-ati incins!

1.Loganul ala cu Probe e al lui dom' Stroe, se da cu el prin Bucuresti de citeva zile.

2.Finantare productie pe banii clientului, asta face Dacia groupe Renault ... la un pret de productie estimat la 3500E (pentru cea de 5000E) se cheama ca 30% din el e suportat de viitorul client, care NU ESTE PROTEJAT LA RISCUL VALUTAR! asta mi se pare cea mai mare nesimtire!

3. 6 ani e garantia la PERFORARE PRIN COROZIUNE, nu la coroziune ... asa ca rugina va fi, fara doar si poate, altfel nu bagau treaba asta atit de smecheroasa.

4. Consumul e mai mare decit la SLZ, deoarece e alt motor (K7J in loc de E7J), motor ceva mai turat decit era obisnuit pina acum la Dacia.

5. Nu pot sa inteleg strategia de marketing si de comunicare a Daciei - inteleg sa n-o scoti la drive-teste pe strada pentru potentialii clienti imediat dupa lansare, dar nici macar presa auto n-a fost invitata la drive-teste ... ceva nu-mi suna bine aici, de ce au mai lansat-o? ca sa iasa in poza Adelu' si nea'Nelu linga Logan inainte de locale?

 

Mie mi se pare a fi o masina onesta, ceea ce insemna cu 20 de ani in urma o masina ... un fel de intoarcere la origini, fara tot felul de mantzocareli ... cine le vrea, plateste ... eu n-as plati.

 

 

puctul 1 habar nu am puctul 2 ...sa-i f. in g...nemernici!...

puct 3 TOTI DEALERI DAU ACEESI GARANTZIE LA COROZIUNE PRIN PERFORARE deci nu prea ai de ales nu exista garantie la pete de rugina sau alte chestii marunte atat doar ca unii dau 12 ani da' si pretul masinilor alora e dublu...

 

startegia de marketing e buna caci speculeaza saracia parerea mea e ca cel putzin pe linie de marketing Renaul e pe primul loc...O sa traim si o sa vedem!....

Share this post


Link to post

Eu cred ca D-acia mizeaza si pe unele reactii care s-au format in bilele romanilor: lasa ca-i dacie, o cirpesc si merg mai departe, daca se strica... reflex format in zeci de ani...asa ca...

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...