ches Posted March 24 Share Posted March 24 Poti sa ii pui nitel izolirband subtire pe bila, am aplicat metoda la camera DVR si a functionat bine vreo 2 ani. Anul trecut am dat camera jos pt ca s-a stricat si am vazut ca izolirul s-a deteriorat de la frecare, dar lipiciul si particulele ramase faceau camera sa stea in continuare fixa. Merita incercat si la oglinda, chiar daca e mai groasa. Link to comment
Geo_ZGA Posted March 24 Author Share Posted March 24 54 minutes ago, ches said: Poti sa ii pui nitel izolirband subtire pe bila, am aplicat metoda la camera DVR si a functionat bine vreo 2 ani. Anul trecut am dat camera jos pt ca s-a stricat si am vazut ca izolirul s-a deteriorat de la frecare, dar lipiciul si particulele ramase faceau camera sa stea in continuare fixa. Merita incercat si la oglinda, chiar daca e mai groasa. Ideea nu e rea, dar deja mi-a printat un prieten inca un brat, cu bila 1mm mai groasa 1 Link to comment
Viktor Posted March 27 Share Posted March 27 Pe bila suportului telefon ce era prinsa in bord la Nexia am folosit guma aersol la spray. In citeva straturi subtiri dupa ce s-a uscat, suportul facea o priza de zile mari in bila, nici ca misca din loc ... Link to comment
Geo_ZGA Posted March 30 Author Share Posted March 30 Pai pana la urma am ajuns la ideea lui @ches... 1mm in plus a fost mult. Si de lene, sa nu stau sa pilesc la ea, am pus un strat de banda adeziva si e totul ok acum 🙂 1 Link to comment
Geo_ZGA Posted 1 hour ago Author Share Posted 1 hour ago Intre timp am pus bratul original inapoi... pt ca suntem 2 soferi (eu si sotia), oglinda aia e frecata mereu si nu a rezistat banda izolier. Acum vreo saptamana postase cineva pe net ca a cantarit jantele... 7.8kg tablele, 6.8kg aliajele originale. In concluzie, mi s-a pus pata... Made by Borbet pt Suzuki, specificatii oem, 1kg bucata mai usoara. Pret foarte bun, au venit si cu piulite dedicate. Link to comment
Recommended Posts