Jump to content
Sign in to follow this  
Dr3adLorD

Matiz Arginitiu Modificat

Recommended Posts

frumoasa masina! =D> sa o stapanesti sanatos! aveam si eu de gand sa ii fac stopurile fumurii fiind tot argintie.. dar din ce am citit pe aici nu e tocmai "sanatos" .. ca efect vizual se potriveste negru pe gri foarte bine.. dar siguranta traficului e prioritara. :lavolan:

zi-mi te rog cat te-au costat jantele si de unde le-ai luat, ca imi plac enorm. :thumbl:

Edited by ProjecT_SymbiosiS

Share this post


Link to post

Salutare tuturor !  <img src= ">

Sunt un membru nou, pe aici, si v-am cautat in disperare caci am si eu un lastun ce ma face cu nervii pe zi ce trece.

In ceea ce priveste Matizul tunat, de pe prima pagina a acestui topic, vreau sa imi spun si eu parerea : mie imi place , e destul de simplu facut, nu arata ca pomul de Craciun, iar in ceea ce priveste mult discutatele stopuri : fiti mai indulgenti, in traficul din ziua de azi intalnim tot felul de ciudati, tot felul de improvizatii pe orice fel de masina si tot felul de pericole la fiecare pas. Nu aduc lauda stopurilor respective, dar nici nu consider ca trebuie sa ii taiam capul omului ptr atat. Putin Offffff : daca o luam de la Adam si Eva in ceea ce priveste sofatul , adica de la momentul in care luam permisele: cati boi au ajuns sa ia rozaliul doar pe niste bani impinsi in buzunarele celor cu functii si acuma se invart pe strazile noastre provocand fel de fel de accidente ? :wallbanger:

Consider ca Matziul nu este o masina destinata tuningului. Spun asta ptr ca la cel mai mic impact se transforma intr-un vis urat. Nu merita sa investesti bani in asa o masina si maine-poimaine intra un tembel in tine si spui : Pa-pa tuning, pa-pa bani arunctai pe geam...

Eu mai degraba as investi in confortul si siguranta masinii, asta in conditile in care nu mi-as permite o masina mai buna din toate punctele de vedere.

Share this post


Link to post
fiti mai indulgenti, in traficul din ziua de azi intalnim tot felul de ciudati, tot felul de improvizatii pe orice fel de masina si tot felul de pericole la fiecare pas. Nu aduc lauda stopurilor respective, dar nici nu consider ca trebuie sa ii taiam capul omului ptr atat.

 

Din pacate in tara noastra acesta este respectul pentru lege in general. Si aceeasi oameni , atunci cand ies din patria noastra "indulgenta" sunt ofticati ca sunt opriti de autoritatile locale , si invitati sa nu foloseasca proiectoarele de ceata daca nu este justificat, sa respecte limitele legale de viteza, sa nu circule cu masina la care s-au efectuat modificar NEOMOLOGATE...

Share this post


Link to post

Omul a vrut sa stie o parere despre felul in care arata masina, nu cred ca a vrut sa afle de la altii ca incalca legea, ptr ca o stie si el.

Pe zi ce trece sunt mai multi obsedati de tuning, grupurile si gastile care au acest lucru in sange (pe langa cursele ilegale si show-urile ieftine ce le fac noapte de noapte) se tot maresc. Se vorbea, la un moment dat, despre faptul ca nu suntem originali. Pai tuningul nu a luat nastere in Romania(chiar de era asa, ne uitam in curtea vecinului si daca ne placea ce vedeam, vroiam si noi) si in afara de asta, e greu sa fii original cand nu iti permite buzunarul.Teoria imitatiei ia amploare in orice domeniu, putini au imaginatie sa faca dintr-o conserva-un MIG.

Consider ca micile artificii facute cu bun gust si simt ptr a-ti personaliza masina, chit ca au fost facute si de altii, pot fi de efect atata timp cat nu "dauneaza" intr-un fel sau altul celor din jur.

Vorbind de imposibilitatea de a fi original: daca e asa mare polemica in ceea ce priveste aceast lucru, atunci de ce nu se fac masini diferite ptr fiecare om in parte ? Asta ar fi un prim pas catre o lumea pestrita :dizzy:

Si inca ceva: atata timp cat nenea politaiul, subsemnatul legii, nu reprezinta un model de urmat,in secolul nostru...atunci noi de ce sa ne plafonam la banalitatile din fabricatie ? (de exemplu, am vazut multe masini in Brasov, masini ale unor politai, tunate...de mama lor...si frumoase, si urate....) :-?

Edited by w88bea

Share this post


Link to post
... Teoria imitatiei ia amploare in orice domeniu, putini au imaginatie sa faca dintr-o conserva-un MIG ...

Generatia copy/paste.

Share this post


Link to post

am revenit cu niste poze mai noi si cateva modificari :)

post-15181-1235070741_thumb.jpg

post-15181-1235070911_thumb.jpg

post-15181-1235070954_thumb.jpg

Share this post


Link to post

imi place racheta asta mica :rotfl:

Edited by Rafi

Share this post


Link to post

...

 

garda la sol e micsorata cu 30 mm ( arcuri sport Weitec) . nu-mi plac cerculetele alea de pe stopuri

Edited by tolin
Citare inutila

Share this post


Link to post

Frumos

Edited by w88bea

Share this post


Link to post

Frumos bondar ai, am si eu unul tot gri si m-ar interesa ce le-ai facut la stopuri si semnalizarile fata ca prinde bine pe gri.

Share this post


Link to post

Le-a vopsit cu spray negru, ca sa-i invite pe cei din spate sa-l pupe-n dos la o frana mai violenta...

Share this post


Link to post

Ce cauciucuri ai pe ea? Ca degeaba ai coborat-o din arcuri daca ai ridicat-o din roti.

Share this post


Link to post

...

 

cauciucurile sunt 165/70

 

Am revenit cu niste poze mai noi

post-15181-1241394773_thumb.jpg

post-15181-1241394804_thumb.jpg

post-15181-1241394825_thumb.jpg

Edited by tolin
Citare inutila, ori o stergi, ori raspunzi cu FastReply

Share this post


Link to post

Cauciucurile sunt cu fix 3 cm mai inalte decat cele stoc, de unde rezulta ca garda la sol e identica cu a unui Matiz stock ;)

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...