Jump to content

ProjecT_SymbiosiS

Membru
  • Content Count

    53
  • Joined

  • Last visited

About ProjecT_SymbiosiS

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 01/29/1990

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • Gender
    Male
  • Yahoo
    project_symbiosis10

Profile Information

  • Location
    Craiova
  • Din
    Craiova
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Matiz E-Class
  • An
    nov. 2007
  • Nr. Inmatr.
    DJ-XX-XXX
  1. un utilizator de aici le-a schimbat pe toate cu KYB Excel-G deci gaz toate patru, si a remarcat imbunatatiri foarte mari fata de amortizoarele stock.. A mai facut cineva asta? Cum se comporta?
  2. nbac mai faci placi din astea? Sau cine ma póate ajuta cu ceva asemanator? Mai am nevoie de una şi jos, tot mochetată, sa acopere roata!
  3. uite aici colegule forumist http://www.gmclub.ro/forum/index.php/topic/1407-flanse-amortizor-fata-matiz/?p=492062
  4. nu am gasit, pentru ca se aude discontinuu. poate circul o saptamana sau doua fara sa se auda deloc.. iar mie mi se intampla in special pe piatra cubica si denivelari mici si dese. sunt multe care troncane la matiz, puntea spate si portbagajul e un cosmar; mi se auzea intr-un timp un troncanit si in portiera pasagerului din fata dar am renuntat la a ma mai stresa cu astea.. daca devine chiar insuportabil o sa ma duc la service cu ea. prefer sa fac plinul de benzina decat sa dau banii pentru o prostie din asta. m-am maturizat mult in ultima perioada Sa va conduceti masinile fara evenimente neplacute! Asta va doresc! Restul e can-can
  5. sarbatori fericite!! mersi de raspuns! zornaitul ala il stiu si eu, l-am experimentat cand am lovit o caramida cu scutul de la c.v. nu e ala, provine de mai sus de sub grila stergatoare sau pe la baterie ceva.
  6. exact si la mine tot uneori se aude, dar cand se aude e enervant rau de tot.
  7. capota sta fixa, nu are absolut niciun joc nicaieri, dar o sa mai verific o data. nu e. am verificat, chiar am mai tras de ea sa nu faca contact. multumesc ptr raspunsuri!
  8. Salut! O sa incerc sugestia ta. Treaba e ca masina are 22.000 si nu s-a umblat niciodata la ea, cu atat mai putin la caseta de directie, iar in volan nu am niciun joc. Dar o sa incerc oricum. Orice idee e bine venita! La axele glisoare cum depistez daca sunt uzate sau au joc?
  9. la ce tampoane te referi? capota sta fixa, am miscat de ea si nu are niciun joc. banuiesc ca e un element conectat la motor, pentru ca vibreaza si cand ambalez pe liber, cam ca atunci cand ti se lipeste scutul ala mic de cutia de viteze. un sunet trepidant metalic, de fier pe fier. m-am uitat si la bucse, dar nu e niciuna rupta sau tasata.
  10. Salutare! Am si eu un zgomot metalic trepidant la trecerea peste asfalt valurit sau gropi indiferent de marime.Urmarind forumul si avand si luft la ambele flanse amortizoare am procedat la schimbarea acestora (am pus modelul GM, turnat din cauciuc). Surpriza, zgomotul nu era de acolo. De la etrieri nu cred ca poate fi, pentru ca nu se aude in zona aia, la roata, se aude foarte sus, la baterie sau pe undeva pe sub bord, pe sub grila de la stergatoare. Ce ma sfatuiti?
  11. Salutare! Am si eu un astfel de zgomot metalic trepidant.Urmarind forumul si avand si luft la ambele flanse amortizoare am procedat la schimbarea acestora (am pus modelul GM, turnat din cauciuc). Surpriza, zgomotul nu era de acolo. De la etrieri nu cred ca poate fi, pentru ca nu se aude in zona aia, la roata, se aude foarte sus, la baterie sau pe undeva pe sub bord, pe sub grila de la stergatoare. Ce ma mai sfatuiti?
  12. incepator fiind acum 5 ani, am invatat sa conduc pe masina asta; a luat abuz sistematic, si demaraje in tromba, derapaje fortate din acceleratie, etc. . de retinut si faptul ca a facut 21.000 in interval de 5 ani, drumuri relativ scurte, 95% oras. astazi am schimbat kitul de ambreiaj, cu unul Valeo Korea . schimbarea in bine e evidenta, masina raspunde normal la comenzi acum. despre cablul de ambreiaj, nu a fost nevoie sa-l schimb, am citit pe aici ca au fost probleme pe unele masini cu cablul asta, ca s-ar taia de la frecarea cu o piesa metalica sub pedala.. nu a fost cazul la mine. LE: Cursa la pedala e mare, tine normal la jumatate acum.
  13. dragi colegi forumisti, va anunt cu stupoare ca la 21.000 km urmeaza sa schimb kitul de ambreiaj. mi s-a recomandat valeo, 550 RON inclus montaj.
  14. tinand cont ca una din ele era indoita in halul ala, s-au comportat bine..
 

×
×
  • Create New...