Jump to content

CATERINCA

steph

Recommended Posts

Pai ce goange mai nene? Sa aflam daca e eleva de a lui sau nu? Am si eu o lista de ignore de la elevii mei, deja refuleaza, am aproape 30 de iduri de la elevi in ignore. Nu de alta dar ma streseaza enorm . Luciane, la cine ai dat nota mica de te streseaza pe mess? Hai ca deja avem o pista in identificarea faptasului :tongue:

Neah, cred ca a gasit pe net id-ul meu si i-a dat add. Oricum, a primit ignore. Foarte sictirita, tipa a spus ca nu ma cunoaste si ca n-are timp. Si m-am inselat, e "abia" nr. 13 (nu m-am uitat eu bine). Si inca ceva- nu am dat id-ul meu elevilor. E destul ca imi stiu nr de telefon si ei nu fac abuz de asta. Da, la tara mai exista rusine si respect. Cat de cat.

Oricum, oricine e binevenit in lista mea de ignore... nici nu tre sa se straduiasca prea tare. Nu stiu eu in lista cui de ignore oi fi...

Dragos, da de ce le-ai dat copiilor id-ul de ymsg? Taaare n-ai ce face...

Tu ce crezi?!

La varsta si statutul meu, nu-mi mai arde de prostii. In ultimul timp, abia am timp sa ma odihnesc. Alerg sa fac un ban, nu-mi arde de pustoaice.

Edited by Lucian M

Paii:

1. "Fomei care vor sa si-o traga cu ratati... "" e o jignire total gratuita, deci ceva il deranjaza pe dansul

2. Nu m-ar deranja sa fiu numit ratat, daca in felul asta imi dublez "achizitiile", de pe net sau din afara lui :P

...iar din reactia dvs. imi pare ca si dvs. sunteti insurat...e un fel de lege nescris a barbatilor insurati, de a se ajuta reciproc in caz de atac al burlacilor, nu? :P