Jump to content
Sign in to follow this  
iuzar

Dacia Logan (fosta X90)

Recommended Posts

Atunci sa asteptam Loganu' SH de la nemti poate ala o sa fie mai bun > :) ca se satura repede de el si fac rata pe 6 luni si in maxim 1 an se intoarce in tara . =))

la pretz de ridichi . :D

Share this post


Link to post

pai nu o sa apara pt ca atata timp cat vanzarile merg nesperat de bine, de ce sa mai faca francezul o masina ieftina si pt cei cu bani mai putini. acestia, constransi de faptul ca n-au ce alege, mai strang cureaua de 800 de euro si din punctul de vedere al francezilor misiunea e indeplinita.

 

Din ce statistici pot sa consult la servici, conduc la vanzari pe tara, modelele 3 si 2, adica Laureate si Preference, in ordinea asta si la distanta mare de celelalte doua.

Share this post


Link to post

Cine n-are un bătrân, să mă închirieze pe mine cu ora: mai ţineţi minte ce însemna înainte de '90 să prinzi o Dacie fabricată "pentru export" ?

 

> :)

 

Istoria se repetă.

Share this post


Link to post

s-ar putea sau nu. stii tu cumva mai multe decat noi, vaxxi? ai pus mana pe vreun logan de export?

 

pana una alta, dacia cred ca e singurul producator din lume care are tupeul sa mareasca pretul unui model nou aparut. eu unul nu am mai auzit decat de reduceri, nu de scumpiri... pana la coada, e politica economiei de piata, daca ai cerere mai mult decat p[oti sa acoperi cu productia, cresti pretul pentru a mai limita cererea.

Share this post


Link to post

:D aaaa, pai daca se mareste pretul imi iau si eu, ca astia E adevarati :D

Share this post


Link to post
... pana una alta, dacia cred ca e singurul producator din lume care are tupeul sa mareasca pretul unui model nou aparut. eu unul nu am mai auzit decat de reduceri, nu de scumpiri... pana la coada, e politica economiei de piata, daca ai cerere mai mult decat p[oti sa acoperi cu productia, cresti pretul pentru a mai limita cererea.

 

... au saltat preturile numai in RO , stai linistit , in vest echiparea e mai buna la aceleasi preturi...

Concluzia :

Romanii cei fraieri suporta in pret si gadgeturile vesticilor ca per total rEnauLt iese bine ... :-W lipsa de respect fata de client capata noi dimensiuni la dacia/renault , daca mai salta putin preturile cutia umblatoare nu vai mai fi asa atractiva nici macar ca pretz... :P

Share this post


Link to post

problema e din nou si nesimtirea romanilor..ma refer la astia de la service. La cobalcescu un prieten a avut un renault megane 2 lovit in fata..aripa de la sofer...rau lovita, ot. ca la renault megane 2 pe partea stanga fata e cutia de viteze..si daca esti lovit acolo ai pus-o ..asa ca a stat cu ea in service cat credeti? 4 luni si 10 zile.

Share this post


Link to post

pai daca isi repara masina la firma de taxiuri...

 

la majoriattea masinilor compacte si mici motorul e transversal iar cutia de viteze e pe stg. si la masina ta, vlade, e la fel...

Share this post


Link to post

Sambata am facut un minitestdrive cu Golanul unei cunostiinte. Era versiunea de top cu ABS. Mi-a placut usurinta schimbarii treptelor de viteza, nu erau zgomote dubioase in interior, deh masina noua. Entuziasmul mi s-a estompat in momentul in care am coborat din masina si am observat ca plasticul de la pedala de ambreiaj a cazut si a trebuit sa-l pun la loc.

Problema evident este neglijabila, dar nu te face sa ai pareri preconcepute despre Golan?

Share this post


Link to post

nu.

 

dupa cum am zis... daca vrei sa gasesti defecte, ai sa gasesti si la maybach. conteaza atitudinea cu care privesti lucrurile.

 

zi-mi, faptul ca atunci cand ai trecut printr-o balta, s-a udat tabla de la partea inferioara a masinii, nu te-a deranjat?

Share this post


Link to post

Alx vreau si eu o masina noua si dupa finante Logan ar fi una dintre putinele optiuni. Si intelegi de ce sunt putin carcotas.

Share this post


Link to post

Nu ne deranjeaza asta . Ci faptul ca in curbe se aprind plafonierele :D Asta da inventie :-?

Share this post


Link to post

pai ce, la alte masini nu se aprind? :) >-

 

se aprind? ca la mine nu se aprind si vreau sa stiu, e stricata?  <img src= ">

Share this post


Link to post

Nu-i stricata , a ta, ci se incadreaza in normal . Una din putinele :D

Share this post


Link to post
am observat ca plasticul de la pedala de ambreiaj a cazut si a trebuit sa-l pun la loc.

 

 

...patit si eu la Logan acelasi lucru. No big buba, pus la loc.

Share this post


Link to post

Dacia nu va mai lansa in 2005 versiunea Logan de 5.000 de euro

Compania Dacia nu va mai lansa in acest an versiunea de 5.000 de euro a modelului Logan, cea mai ieftina versiune urmand sa ramana Dacia Logan 1,4 MPI Ambiance, la 5.800 de euro, au aununtat, joi, reprezentanti ai companiei. Intrebat de Rompres daca Dacia va mai lansa in 2005 versiunea Logan de 5.000 de euro, noul director comercial al companiei, Jean Michel Sicre, a declarat ca este cel mai probabil ''sa nu mai fie'' lansata aceasta versiune. "Logan este un succes cu gama actuala de versiuni. Nu simtim nevoia sa introducem o versiune sub cea actuala de intrare in gama, pentru ca aceasta ar avea un nivel de echipare foarte sarac", a spus oficialul Dacia. Jean Michel Sicre a adaugat la argumentele legate de renuntarea pentru acest an la versiunea de 5.000 de euro si paritatea actuala leu/euro. "Ca sa fiu foarte franc si acesta este un motiv", a spus Sicre. In lei, Dacia Logan este in prezent cu circa 10% mai ieftina decat la momentul lansarii comerciale in septembrie 2004, a precizat directorul comercial al Dacia. "Pentru cumparatorii romani, Logan este acum mai ieftin decat a fost vreodata", a aratat acesta. Reprezentantul companiei Dacia a mai mentionat ca in toamna va fi lansata o versiune Diesel pentru Logan, "pentru care preturile nu au fost inca stabilite, dar vor fi atractive", iar spre sfarsitul anului 2006 ar urma o versiune combi, care va avea un pret mai ridicat decat berlina. De la lansarea Logan, in septembrie 2004, acest model a cunoscut un debut comercial excelent, cu aproximativ 50.000 de unitati vandute si comandate in Romania si la export. In 2005, Dacia va continua dezvoltarea vanzarilor sale, odata cu comercializarea Logan in 35 de tari. Jean Michel Sicre l-a inlocuit in functia de director comercial al Dacia pe Jean Frederic Piotin, care s-a intors la Renault Franta in luna februarie.

 

Sursa: Bizcity.ro

 

Eh, uite de ce Renault mi se pare o scarba de firma cand vine vorba de promisiuni si respect datorat altora.

Share this post


Link to post

azi au sosit la concesiune primele 2 loganuri galbene. galben sport.

sunt versiunea preference si au spoilerele negre. de ce nu sunt vopsite, la noi nu a ajuns vreun raspuns oficial.

ideea e ca se aduc numai cu comanda speciala pt taximetrie, aceast lucru noul proprietar fiind obligat sa-l demonstreze cu acte in regula.

Share this post


Link to post

Cum adica? Daca eu vreau Logan galben nu pot sa-mi iau ca nu-s taximetrist? Ce porcarie! Da' pot sa demonstrez, conduc ca unul!  <img src= ">

Uite asa ma forteaza sa-mi iau Matiz!

Share this post


Link to post

cam asa stau lucrurile. si gandeste-te, cat s-au rugat taximetristii sa scoata pitestiul galbene macar pt ei. acest lucru incurajeaza iar una mica combinatie, pt ca daca te duci la nu stiu care concesiune si cu o mica atentie te rezolva baietii sa pui si tu mana pe una galbena.

Share this post


Link to post

Subscriu!!Si de aia strang eu bani acum pentru Kalos, dupa ce am renuntat si la Matiz si la Nubira sh!! :banana:

Share this post


Link to post

Bai lume dupa cum am promis la intalnire ete poza lu' logan cu bullbar nu de alta da' trebuie sa rada si ochiu nostru :) )

post-919-1111702624_thumb.jpg

Share this post


Link to post

O fi "pă comandă"? :-?

Share this post


Link to post

daaaaaaaaaaaaaaaaa :) ) Te doare capu' #-o la ce le trece la romani prin minte

Share this post


Link to post

"Pă comandă" la nea Gigi care face şi balustrade de inox în timpu' liber =))

Share this post


Link to post

parca e proteza.. =)) ... mama chiar ca te doare capul!!!

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...