Jump to content

mike.b

Membru
  • Content Count

    112
  • Joined

  • Last visited

About mike.b

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 06/29/1981

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    mihaicb@yahoo.com

Profile Information

  • Location
    Bucuresti
  • Din
    Bucuresti
  • Auto
    Espero 1.8/CD/1998
  1. mike.b

    Armata Bat-o Vina

    O alta varianta, aflata chair de la un amic care in stagiul militar a lucrat chiar la incorporari este urmatoarea.. Atunci can iti vine oridinul acasa, preferabil unul din parinti sa mearga la un notar si sa dea o declaratie pe propria raspundere ca fiul nu mai este in tara. Ataseaza ordinul de incorporare si il duce la centrul de care apartine...iar ei daca au acest document la dosar..nu te mai cauta...iar sansela sa te depisteze...sau sa acuze parintele de fals in delcaratii...sunt minime. Relatarea este chiar dupa un caz real petrecut anul trecut, in Bucuresti.
  2. Nu mai deschid un topic nou, am o problema asemanatoare la Espero. Acum ca s-a facut mai frig, dimineata, la roata stanga fata, numai la denivelari...se aude un scartait. ..dupa ce se incalzeste motorul si se emana caldura..zgomotul inceteaza. Amortizoarele sunt noi si chiar si cu cele vechi face la fel...toata vara insa..nu am auzit nimic.
  3. Multumesc si eu de urarai, asemenea va doresc. Azi e o zi buna pentru
  4. Astazi de dimineata..cand am plecat cu masina...am observat..ca ambreiajul il apas foarte usor si cupleaza jos de tot... Pt ca mi s-a parut ca totusi nu e normal (simteam diferenta) am verificat lichidul..si nu mai era un strop. Nu imi pot da seama daca s-a consumat treptat sau brusc...cu o zi inainte..nu imi amintesc ceva schimbari la ambreiaj. Pe la motor..totul e uscat..nici o picatura de ceva curs. Am luat lichid DOT 3, am pus, si-a revenit in cateva secunde...cursa ambreiajului era cea normala cu care eram obisnuit. Acum..am sa fiu atent zilele astea..daca se mai intampla fenomenul si am sa monitorizez nivelul lichidului. Ultima oara cand m-am uitat la nivel a fost acum aprox. 3000 km...si era ok. sa vedem zilele astea...
  5. mercii mult >- , deci trebuie sa merg sa verific chestiile astea, probabil in weekend, dupa ce rezolv..va anunt..cum a decurs.
  6. nu am deloc joc in maneta..iar timoneria nu este schimbata...ovi da-mi te rog mai multe detalii despre timonerie. merci mult.
  7. de ceva vreme..am un zornait ciudat in momentul in care schimb vitezele si accelerez..primele3 secunde..apoi dispare.. La viteze mai mari , la schimbare.nu se mai aude..cel mai bine se aude cad schimb 2 cu 3 si si 3-4. Este exact un zornait-clinchet..central.sa zic..undeva la mijloc intre motor si schimbataorul de viteze. a mai avut cineva problema asta??
  8. fftopic: sunt putin pe langa dar, tot despre proiectoare e vb, as vrea sa stiu daca acestea se pot regla...ale mele bat cam sus!!!
  9. adevarul este ca...de cand cu ploaia asta..si la mine e la fel. cand vreau sa plec, intru in masina..si e un miros..tare nasol...insa apa la prima vedere nu am vazut pe nicaieri..nuam avut astfel de probleme pana acum...am sa ma uit mai atent...oricum..naspa miros
  10. mike.b

    Se Poate Si Asa!

    Este vorba de un articol aparut intr-un ziar local din Calgary, Alberta (CANADA) trimis de catre un prieten care s-a mutat acolo de cateva luni. September 21, 2005 Not everyone was thrilled with the announcement by the Alberta government that every person in the province will get a 400-dollar cheque from Alberta's unbudgeted surplus. Liberal Leader Kevin Taft says the province isn't doing enough to save for the future. Marisa Etmanski, spokeswoman for Premier Ralph Klein, says the rebate is not being done at the expense of any other programs. She adds people on welfare will not have their regular payments clawed back as a result of this gift from the province. Deci se poate "Sa traiti bine"... acolo unde exista oameni competenti... este adevarat..sunt diferente de timp de istorie etc...dar totusi se poate daca exista intenite si bunavointa din partea celor alesi, oricare ar fi culoarea lor.
  11. mike.b

    Oltcit....

    Heee..si eu am avut Oltcit CLub 12 TRS...l-am vandut cu 500$ acum 3 ani (dotari alarma, inchidere, senzor lumini, senzor frana de mana, senzor a doua camera carburator deschisa,senzor usa deschisa) i sincer..intotdeauna..mi-a placut mai mult fata de Dacie. Nu am suportat Dacia...mi se parea o masina atat de urata si prost construita... ce nororc ca nu am detinut dacie vreodata. Eee..acum stiti si voi, gusturile...nu vreau sa jignesc pe nimeni.
  12. si la mine merge ok. eu am vazut si faza in direct, ce maestru era el..asa..tantos, isi facea reportajul
  13. mike.b

    Sculele Noastre

    1. Notebook P4, 2Ghz, 1024 DDR, 120GB HDD 7200rpm, ATI Radeon 64MB, display 15'' UXGA, DVD/CD-RW, Infrared, LAN, Modem, S-video OUT, Digital Audio -FiberOptic Output. (WIN XP Pro) 2. Apple iBook clamshell, G3 300mhz, 256 Ram, CD-ROM, LAN, Modem - OS X Panther
  14. Am windows vista-beta!! e un DVD !! cred ca in weekend il pun pe un calculator..si revin cu detalii si impresii
 

×
×
  • Create New...