Jump to content
Sign in to follow this  
SORAN

Accidente... vazute sau suferite

Recommended Posts

Nu am mai vazut in viata mea asa o masina dezintegrata. Ce viteza o fi avut ?

ps: Nici airbagul nu s-a deschis...cel putin nu e atarnat de volan.

EDIT : Cum sa scape ?!! nu prea cred...daca a scapat, a avut pe cineva sus, care o/il iubeste.

Edited by zack

Share this post


Link to post

Nu stiu cat de nou este ,dar cred ca tramvaiul l-a prins intre stalp si l-a "smotocit"..asta explica faptul ca nu au explodat airbagurile ...sau mai putea sa mai fie o masina masluita ,lovita si cu airbagurile lipsa..  <img src= S">

Share this post


Link to post

E veche, s-a intamplat pe Vacaresti, Clio facea stanga aiurea si un tramvai venea la vale si l-a prins intre tramvai si stalp. In masina era parca sotia sau sora doctorului Andrei de la o emisiune TV. Si intradevar parca a scapat.

Share this post


Link to post

In seara aceasta am fost martorul unui accident facut pe prostie.

Mergeam prin Brasov si, la un moment dat, un destept tare ajunge in dreptul meu; am mers paralel cam 100 de metri, dupa care a inceput sa se apropie amenintator de masina mea, din lateral, si m-a fortat sa intru pe contrasens. Am franat, cu ideea sa las prostul sa treaca, cu claxonul, injuraturile si degetul de rigoare, am revenit pe banda, viteazul o calca, si intra in plin intr-un Fiat Albea oprit la intersectie: spate muci, il rade in lateral, si trece apoi la urmatoarea masina, o rade si pe asta, apoi muci in bordura si copac.

Imi pare tare rau ca nu am avut cu ce sa fac poze.

Un filmulet micut cred ca era bun de prezentat la scoala de soferi, poate suprima din fasa astfel de manifestari teribiliste si prostesti.

Share this post


Link to post

Ieri, 08.06.2006 pe la ora 9,30, undeva pe calea Rahovei un Matiz l-a lovit mortal pe un batranel.

Share this post


Link to post

A naibi centura de siguranta :wallbanger:

post-1748-1150821776_thumb.jpg

Share this post


Link to post

Esti sigur ca din interior au fost loviturile ? Ca mie imi par din exterior, poate ma insel, insa ma gandeam ca e posibil sa fi luat vreo 2 persoane pe capota...

Share this post


Link to post

Din interior, accidentul a fost si la stiri. Masina a fost prinsa intre 2 masini mari, iar pasagerii au fost raniti destul de grav din pacate.

Share this post


Link to post

Pai din cate stiu taximetristii au voie sa nu poarte centura.

Taximetristii si instructorii auto.

 

Bineinteles ca nu ar purta-o nici daca ar fi obligati, doar ce, sunt fraieri? N-am inteles niciodata mentalitatea asta.

Share this post


Link to post

Daca nu intelegi, citeste la "purtati centura" (topic cu intrebari retorice) si o sa vezi ca, in oras, aceasta incomodeaza rau de tot. Ca sa nu vorbim de faptul ca e inutila, tot in oras.

Si poza de mai sus o demonstreaza.

Share this post


Link to post

Sato, nu vorbi mai tare ca te faci de ras.

Centura de siguranta este folositoare IN SPECIAL in oras.

Iar astia nu au purtat-o. Si rezultatul se vede.

Share this post


Link to post

Alx, nu ai sesizat "tonul" lui Satori. Evident ca e folositoare.

Share this post


Link to post

Mdeah, tot timpul ma surprinde surprinzator baietul aista...

In acelasi ton: eu nu o port ca-mi murdareste camasa alba. (auzita azi de la soferul meu...)

Share this post


Link to post

Esti copil. 'Am vazut la multe femei ca au un san mai mic si unu mai mare. E de la blestemata aia de centura... eu d'aia nu o port'.

 

 

PS: "Tu oricum n-ai" mi-a stat pe buze dar nu voiam sa o las perplexa: "S-o referi la creier... s-o referi la sani...?"

 

In alta ordine de idei, aseara, pe Lacul Tei era o bicla cu roata din spate stramba rau de tot si cadrul patat cu ceva... parea sange. Era legata de un stalp si nimeni langa ea. Biciclismul face victime in acest oras :(

Share this post


Link to post

Asta seara la intersectia Sos. Mihai Bravu cu Calea Vitan un tramvai a deraiat si s-a rupt in doua. Cand am trecut eu se chinuiau sa-l repuna pe sina.

Share this post


Link to post
Pai din cate stiu taximetristii au voie sa nu poarte centura.

Taximetristii si instructorii auto.

 

Bineinteles ca nu ar purta-o nici daca ar fi obligati, doar ce, sunt fraieri? N-am inteles niciodata mentalitatea asta.

Din cate stiu eu regulamentul face o singura exceptie: instructorul auto. Nu stiu sa scrie ceva de taximetristi. :lavolan:

Share this post


Link to post

Instructorii auto, taximetristii, femeile insarcinate si cei care efectueaza servicii "din poarta in poarta".

Share this post


Link to post

Corect. Daca te referi la obligatia de a purta centura in oras, da. Si poitistii, pompierii, salvarea, jandarmii etc.

Share this post


Link to post

Acum cateva zile cand am fost nevoit sa iau un taxi (era un Logan) chestiile de langa scaun unde se infig centurile erau scoase de tot. Cand m-am urcat si am inceput sa caut dupa obiectul cu pricina, soferul se uitat cu interes la mine sa vada ce voi descoperi :shock:

Edited by Esperatul

Share this post


Link to post

Am vazut azi accidentul acela de la intersectia Vitan cu Mihai Bravu...un 206CC a intrat in tramvai iar acesta a deraiat. Nu mi-au trebuit decat vre-o 20 de minute sa trec de intersectie...multa, foarte multa politie, oameni si mai multi care se uitau ca la circ...un haos total.

Share this post


Link to post

Sa va spun ce incident stupid am avut si eu acum 2 saptamani.

 

Eram in fata garii de nord ( Timisoara ) si veneam din directia Parcul central. Sensul din care veneam eu este prevazut cu 3 benzi + 1 ( care e pentru autobuz - ma rog, o largire a drumului pentru ca acolo e statie ).

 

Banda a 3-a e doar pentru directia stanga, insa mai sunt taximetristi care fac stanga de pe banda a 2-a. Si eu de pe banda a 2-a am nimerit in spatele unui taximetrist care vroia sa faca stanga. Intre timp semaforul de la care am plecat eu a trecut pe culoarea rosie si eu ramasesem atarnache in mijlocul intersectiei... Dupa ce a virat taximetristul am zis sa ma grabesc sa nu incurc circulatia... Am accelerat ca sa ies din intersectie ( o portiune de 6 metrii am accelerat... destul de tare :-" ), apoi am franat pentru ca se facuse verde la pietoni. Si cum pe cealalta parte a intersectiei este o statie de tramvai m-am trezit cu vre-o 8 oameni porniti ca oile sa treaca strada. Cand mai aveam vre-o 2 metrii de trecere am prins sub roata din stanga un fruct ( nu stiu daca era coaja de banana sau ce era... ) si asa m-am dus eu saniutza pana pe la mijlocul trecerii de pietoni. Nu am lovit pe nimeni dar m-am uitat la reactiile lor... parca nici nu existam, parca nu s-a intamplat nimic :o . S-au ferit de masina ca si cand era parcata acolo de jumate de ora si nu aveau loc sa treaca...

 

Daca aveam viteza mai mare cred ca popice faceam din ei :shock:

Share this post


Link to post

@Apocalips daca Timisoara ar face schimb de pietoni cu Bucurestiul iti spun eu ca am avea ce scrie in thread-ul asta...sunt sinucigasi(normal ca e dreptul lor sa treaca)se arunca pe trecerea de pietoni fara sa se uite...in Bucuresti nu cred ca reusesti asta de 2 ori(ah mi-am amintit de sensurile giratorii care sunt impresionant de multe in care normal intri fara prioritate ...dar si cand ai intrat iti vine sa dai ocol de 3-4 ori sa te simti si tu bine ca ai prioritate :) ) )

Share this post


Link to post

Inseamna ca trebuie sa veniti in Braila ... la Piata Mare :D Desi este singura intersectie din oras care are montate camere ... se baga dobitocii de pietoni pe rosu de parca strada e numai pentru ei :-W

 

Azi dimineata ... m-am trezit ca-mi sare in fata un dobitoc ... cu o fata de drojdier de cursa lunga ... in conditiile in care era verde la masini de vreo 15-20 sec. ... si tot el se ratoia la mine ca de ce nu-l las sa treaca. Nu s-a dat din fata masinii pana nu am intrat in el (doar mi-am sters bara pe pantalonii lui ... mai astept pana pe 20.09 ... ca atunci o sa pot sa-l bag in spital fara sa fiu eu de vina ... :banana: ) Sa-l fi vazut cum se uita mirat la mine ... ceva de genul ... iote ba' ... astia chiar au dreptu' sa treaca pe aici !!!!

 

Asa ca ... pana nu intra in vigoare noul cod rutier ... atentie la pietoni ... dupa aia ... sa mai aiba si ei grija de mine ... ca eu m-am satuat sa am grija de ei!!

Share this post


Link to post

Nu stiu care dintre voi a vazut sau auzit de accidentele de ieri... din tara... dar eu unul am ramas ingrozit de cata prostie, idiotenie si nesimtire exista in/pe drumurile din romania... Ieri a fost pentru prima data in viata mea cand nu am mai dat flash-uri pentru a anunta radarele... m-am gandit dupa ce am vazut vreo 5 accidente in decurs de aproximativ 30 km (pe ruta Fetesti-Dragalina), si mi-am zis ca poate e mai bine sa ii las sa ii ia radarul. Poate asa se mai calmeaza. Am trait chiar senzatia stranie de a dori sa trag pe dreapta. Traiam cu senzatia ca se va produce un accident in fata mea si nu o sa il pot evita din cauza unui idiot sau a unui important care in timp ce depasea pe la vreo 110 km/h vorbea la telefon (asta ultimul intr-un Peugeot Paladine s-a infasurat pe un copac de pe contrasens cam la 10 minute dupa ce m-a depasit).

Edited by masterbobs

Share this post


Link to post

Peugeot'ul a intrat intai sub o izoterma si dup-aceea a ricosat in copac...asta daca e vorba de accidentul dintre Medgidia si Cernavoda, de ieri...

 

Am avut si eu impresia unui macel, zilele astea...am povestit sambata, la intilnire, ce am vazut...un carambol de 7 masini, din cauza unui idiot intr-un A4, care ne depasise cu cateva minute inainte...

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...