rich1974 Posted Friday at 03:36 PM Share Posted Friday at 03:36 PM 21 hours ago, Akon said: Evenimentele recente confirmă teoria mea. auzi, tu crezi ca justitia e de capul ei, asa? justitia, ca orice institutie a unui stat, e aservita stapanirii. deci, daca ai peste 35 de ani si mai crezi in prostii din astea cu "independenta institutiilor", inseamna ca ai trait degeaba. sub 35 de ani mai ai o scuza, esti tanar si prost. Link to comment
Akon Posted Saturday at 06:56 PM Share Posted Saturday at 06:56 PM Ce bine ca esti sub 35! Link to comment
Viktor Posted Saturday at 07:17 PM Share Posted Saturday at 07:17 PM Stati de vorba ?! 😆 Link to comment
Viktor Posted 17 hours ago Share Posted 17 hours ago Tot respectul penru doamna Raluca Morosanu ! Link to comment
Akon Posted 16 hours ago Share Posted 16 hours ago Deasemenea de bun simt mi se par și cele relatate de procuror: Link to comment
rich1974 Posted 3 hours ago Share Posted 3 hours ago (edited) nutret pentru fraieri. in timp ce lumea se schimba, romanii isi dau la gioale unii altora si elita tarii creste birurile pe spinarea prostimii. Edited 3 hours ago by rich1974 Link to comment
Akon Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago Si care ar fi alternativa politica ? Ca eu vad doua optiuni politice in prezent, cea actuala si cea ''suveranista'' care ne scapa de tot puroiul. Cu toate astea absolut toate masurile de BUN SIMT propuse de premier au fost contestate de urmasii lui Burebista, ce sa intelegem ? Ca tot vestul este in apa pana la gat stim dar acolo noi, dacii liberi, nu avem un cuvant de spus. Link to comment
Recommended Posts