Jump to content
Sign in to follow this  
iso

Matiz "desfiintzat" la "aUTOrUN"

Recommended Posts

Numai ce am vazut "Drive Test-ul" facut de "Doctorul" Luis Lazarus(ce nume frate) impreuna cu "Sebi" minunatul Street Racer . Din ce am vazut cred ca inconstantul si mereu pe ciclu Lazarus a vrut sa se rafuiasca cu cei de la Daewoo "omorindu-le" virful de vinzari . Nu vreau sa apar pe nimeni dar criteriile de la care s-a pornit in realizarea testului sint TOTAL eronate  <img src= "> . Pai sa se apuce meshter Sebi(minte de gisca :aloooecineva: ) sa traga de biet Matiz ca de Cielo-ul lui de 200CP . Cum sa-ncapa ditai balena(Sebi) in Matiz... :rotfl: si s-o mai si conduca :flaming: Ca la fiecare "Test-Drive " la care este invitat nu stie sa faca decit intoarceri cu frina de mina , indiferent de clasa din care face parte auto de parca toate ar trebui sa faca liniutze fara probleme . Ce vrea de la o mashina pentru coafeze care nu are pretentia decit ca trebuie sa te duca unde vrei si sa consume putzin deci masina cu costuri mici fara pretentii si la pretz de achizitie mic . Ar fi trebuit sa se vorbeasca dinainte , ori are suspensie moale ori se simt toate denivelarile ? Ca tot au comentat despre pret de ce nu au dat exemple de auto din aceeasi clasa la acelasi pret(ca nu exista nu?) . Si apoi am vorbit cu agentzi de vinzari care fac pe luna mii de km cu Matiz-ul si nu s-au plins de nimic si apar cei doi GOGU sa faca valuri  <img src= "> . Dar am zis reglare de conturi !!! Ca doar au testat si Cielo Euro 3 si mester Lazarus nu a zis decit "mashina cinstita" cu toate ca Cielo e mai vechi ca si conceptie . Daca-i cunoasteti transmiteti-le mult...."respect" din partea mea sau mai bine sa se lase . Na ca m-am enervat :spume: din cauza la doi Dobitoci !

 

P.S. Daca vretzi sa va enervati si voi e miine Duminica in reluare de la 2 1/2 pe Tele7 .

Share this post


Link to post

N-am vazut emisiunea pentru ca nu urmaresc in general televiziunile romanesti. Nu am nici macar cablu. Am preferat receptia direct satelit unde se pot vedea destule emisiuni cu testari de masini si nu numai.

Cei doi de care vorbesti ar fi trebuit sa vada testul facut de cei de la TopGear de pe BBC World si sa le conteste in testul lor profesionalismul.

Daca consideram ca toate masinile trebuie sa plece de la 200HP, 5m lungime, sa aibe airbag-uri pentru poponete atunci ne putem uita fericiti la tipi ca astia care in afara de muschi nu mai au nimic.

Ce parere va fac cei de la TVR unde la rubrica sport vezi orice numai sport nu (doar ca personajele sunt din lumea sportului)?

Chiar si pe forumuri (acesta inclus) se fac auzite tot felul ce comparatii intre Matiz si SuperNova sau Solenta. Ce are s**a cu prefectura? Matizul nu are aproape nimic in comun cu Tico dar cu altele. Este o alta masina, din alta clasa, raspunde la alte cerinte, se adreseaza unei alte categorii de cluenti, etc.

La vremuri de rastriste, Hitler a introdus in fabricatie pentru tot prostul (pe romaneste, simplu' cetatean) VW1300, francezii Citroen 2CV, italienii Fiat cinquecento. Masini ieftine, cu performante reduse, nu mai vorbim de confort, dar care rezolvau problemele de zi cu zi ale cetatenilor lor. Noi cu izmenele rupte, fabricam pseudolimuzine sau parcam in fata unui bloc de panouri cate un Porshe SH sau mai grav, nou.

Daca Daewoo s-a gandit si la mine si a introdus pe piata o masina pe care mi-am permis-o (si nu numai eu) la un pret/calitate rezonabil, trebuie sa apara unul sau altul care sa-mi demonstreze ce idiot am fost ca am cumparat asa ceva, cand pe lumea asta exista Mercedes, BMW, Ferarri si alte minuni?

:wallbanger: .RO .RO .RO

Share this post


Link to post

Noi nu avem încă vreun post TV serios în ţară, doar apă de ploaie. Nu mai puneţi la suflet, că n-are rost. Asta e .ro în care trăim.

Share this post


Link to post

@ Doru

:o fftopic: No problem si pe satelit(am si eu :lol: ) potzi vedea Tele7, pe Amos ca tot n-ai scapat de ei... :lol:

Share this post


Link to post

Salve !

Stiti ce mi se pare mie aberant:?

Ca in momentul in care o masina se vinde si trebuie sa vedem ca Matizul se vinde , nu conteaza cui , nu conteaza cum , SE VINDE!!!!, apar niste coa..e , care se dau rotunde.

NU am auzit pe nimeni sa mai critice Dacia dupa ce au luat-o cei de la Renault pt ca nu dadea bine , afacere de partid , tot tata Stroe sef de trib la Pitesti dar au omis sa spuna ca la ceeasi calitate 9 tot de cacao ) ei au scumpit-o de la 3200 $ cat am dat eu pe ea in 1998 la 4400 de euro!!!!!!!!!.

Cred ca asta spune totul.

Pe cand Daewoo a redus pretul la Matiz facandu-l totusi la ora actuala cea mai accesibila masina .

Nu poti sa compari matizul cu cielo ( eu am si una si alta ) pentru ca au fost construite avandu-se in vedere alt public consumator si alte performante si nu vreau sa inttru in detalii !

Inincheiere , ce sa zic ...Romania trezeste-te !!!!!!!!

Bafta

Share this post


Link to post

S-a gasit celebrul post cu 10 telespectatori sa fac drive teste,la cre nu cred ca se uita nici rudele lor.

Share this post


Link to post

O emisiune clar îndreptata împotriva … Matiz-ului!!!

Protagonisti: Stan si Bran, unde Stan = realizatorul emisiunii iar Bran = “testerul” masinii (1,90 – 1,95 cm, 100-110 kg).

Dupa ce s-a terminat emisiunea am ramas pe gânduri câteva minute bune…Ce usor putem fi manipulati! Atât politic cât si din alte puncte de vedere, inclusiv auto! Nu urmaresc acest gen de emisiuni (mea culpa). Imi pare bine ca un coleg forumist a urmarit emisiunea (eu am vazut-o în reluare, din greseala, Duminica) si ca astfel a putut sa-mi confirme patosul revolutionar al celor doi actori de mâna a paispea’ de a darâma “mitul Matiz” dar, atentie, nu “mitul Daewoo” ci Matiz! Adica a masinii cu cele mai mari vânzari dupa Dacia! Pute a ceva? Miroase a ceva?

Pentru “testare” (apropo, nu stiu care a fost tema reportajului, masina se fabrica de ani buni, nu este un nou model aparut pe piata) a fost ales un Matiz E, imediat superior Matiz VAN-ului. Fara aer conditionat, fara casetofon, fara finitiile de la usi. Se vedea treaba ca nu era noua (nici macar nu era spalata!) doar i s-au scos numerele si atât! Testul s-a efectuat într-un rond de 200-300 m patrati (bucurestenii care au urmarit emisiunea ar putea localiza rondul), pe o piatra cubica de toata frumusetea (de ce nu pe autostrada ?) si pe un praf demn de un drum de tzara…

Atât Stan cât si Bran au încercat sa arate tot ce li s-a parut a fi NEGATIV la Matiz din punctul lor de vedere: capacul airbag-ului din dreapta, cele 2 capacele de la baza parbrizului (chiar: ce puii mei cauta alea acolo? Ce rol au?), usile fara finitii, tragaciul de deschidere a usii. Bran arata entuziasmat spre locasul unde ar fi trebui sa se afle casetofonul (acum acoperit cu un capac) spunând cu un rânjet de 1 km: “Probabil au pus aceasta placa aici ca sa nu se vada matzaraia de fire de sub bord!” “Asa este, asa este!” lesina de placere Stan…

Apoi Bran a tras scaunul cât mai în fata (atât cât îl lasa burtoiul!) fundul i s-a latit si a demonstrat ca, uite dom’le, nu poti sa dai în marsalier decât daca ridici frâna de mâna! “Uitati-va, spunea indignat, uitati-va ce trebuie sa faceti ca sa miscati aceasta masina înapoi!” Stan îl forta mereu pe Bran sa-i confirme supozitiile (era sa scriu “supozitoarele”, iarta-ma ca ti-am furat vorba din gura, Zeule):

Stan: “Nu-i asa ca Matizul nu este o masina sigura?”

Bran: “Eu unul n-as cumpara-o!”

Stan: “Nu-i asa ca nu va simtiti bine în ea?”

Bran: “Uite, domle’, am tras scaunul în spate la maximum. Uite ce înghesuit stau!” (cu picioarele cracanate, mai avea 2-3 cm pâna la bord. Burta lui Bran se mulase pe conturul volanului! Da’ mult le-a trebuit sa-l gaseasca p’asta, fratilor!)

Eu am 1,83 cm si cam 80 kg (Zeul este muuuuuult mai mare decât mine!), deci nu pot spune ca sunt “maruntel”. Dupa emisiune, m-am dus în garaj, am dat scaunul în spate la maxim si am masurat cu o ruleta distanta de la genunchi la bord: un spatiu de 21 cm! Am pus picioarele pe pedale: 17 cm! M-am dat jos si m-am suit în spate. Pâna la scaunul din fata mai aveam 3-4 cm! SI M-AM SIMTIT FOARTE CONFORTABIL!!!

Stan: “Referitor la viteza. Ce recomandati persoanelor care vor sa conduca o asa-zisa masina?”

Bran (cu un rânjet sfidator): “Le-as recomanda sa nu depaseasca 40-50 km/h, deoarece dupa aceasta viteza îi scade stabilitatea!” (imaginile aratau chinurile lui Bran de a demonstra ca masina nu este stabila la 50 km/h, hâtzâneli scurte fata-spate cu accelerari-opriri bruste, praf mult si sudoare multa pe tâmplele lui Bran!!!)

Unde erati voi, Flex, NFS, Laurentiu83, Doru, Danielson, Zalmolxe etc.etc.etc. (vreo 100 de membri !) sa le demonstrati ce poate “micutul Porsche”?

Tot timpul emisiunii Bran a fost nemultumit (cred ca si un TIR de i-ar fi dat, tot nemultumit ar fi fost!) iar Stan facea aluzii generale la faptul ca, în general, “Matizul este o masina proasta”, probabil asa primise sarcina de mai sus…

Stan: “Printre altele, am auzit ca General Motors NU VREA sa cumpere fabrica de la Craiova. Ce parere aveti?”

Bran: “Da, domle’, ce ciudatenie! In acelasi timp sa existe aceeasi masina, sub doua marci diferite: Daewoo si Chevrolet.”

Stan: “Care ar fi diferenta dintre ele ?”

Bran: “La pret, bineînteles! Ca la fiabilitate au ramas aceleasi caracteristici…”

Stan: “Asa ceva, ca o parere personala?”

Bran (foarte contrariat): “Nu stiu ce sa spun despre fiabilitatea ei. Nu stiu dom’le de ce cumpara astia masina asta!!!”

Ca sa n-o mai lungesc prea mult (sa nu ma înjurati prea mult – mai ales moderatorii – mi-am descarcat si eu off-ul!), la sfârsitul emisiunii, ori Bran a uitat ca trebuie sa defaimeze masina ori Stan a uitat sa cenzureze anumite pasaje din emisiune, însa lui Bran i-au scapat, mare-minune, niste vorbe de aur “In rest (adica pe orice sosea din România) Matizul se comporta ca orice masina!” DIXIT!

Nu stiam cine este producatorul emisiunii, probabil un român sadea, get-beget, neaosh sau cum naiba vreti sa-i spuneti, dupa cum îi suna si numele: LUIS LAZARUS!

O fi din Muntenia, din Oltenia, din Transilvania, din Banat, din Crisana, din Dobrogea, din Moldova, din Maramures, dracu’stie, România este o tara plina de mistere!

Va doresc o zi plina de lumina!!!

Share this post


Link to post

Boul asta de lazarus nu era pe la otv,televiziunea la care se uita gigi becali si mama?Ce experienta are el in domeniul auto?Probabil de bun ce e ajuns la marele tele 7 abc cu max 7 spectatori pe zi.

Share this post


Link to post

E clar cred ca a fost o emisiune comandata! Pe de alta parte e treaba aia ca in Holywood: 'Filmul face sute de milioane de dolari incasari (record!!!) iar criticii zic: Domle' asta nu e un film bun, uite aia nu e bine, aia nu merge, jocul actorilor e prost etc.'

Pina la urma pueblo decide, nu?

Share this post


Link to post

Sincer sa fiu pe mine nu ma mira atitudinea asta...si cred ca, pe masura ce ne vom apropia de lansarea oficiala a Logan, chestiile astea se vor inmulti si nu numai atacuri catre Matiz ci si catre alte masini care se apropie de Logan ca pret...  <img src= ">

Share this post


Link to post

Mai baietzi, suportatzi si voi cu stoicism parerile astea contradictorii.

 

Nu uitatzi ca Matiz e masina de oras, si deci trebuia testata in oras, cu chestii specifice de oras: frane bruste, sarit de pe o banda pe alta, porniri si opriri repetate, parcari laterale, turn around the corner, etc ... Altfel, e ca si cum ai avea un calculator si l-ai baga intr-un butoi de apa, razand dupa aceea de ala care l-a produs ...

Share this post


Link to post

Parerea mea proprie: Se aduc doi dobitoci care se dau jos din mert (sau din ce naiba s-or da jos) si vin sa faca teste. Rezultatul lor:" iote bah, da cine merge cu masina asta care de pe la 130 incepe da mearga greu. Da a mea nici la 200 nu are probleme. Tu vezi ca nici nu incapi in el? Care o fi prostu de cumpara asa masina sa nu incapa in ea? La mine mai incape si nevasta-mea peste mine, la asta nu incape nici langa mine. Iote ce portbagaj are nenicule, nu incape nici o naveta de bere, cum se descurca tot vulgul de romani cand se duce in concediu? La mine incap si eu si vecinu' sa jucam o tabla. Bah, da asta de ce merge asa greu cand ne-am suit io si cu cei 4 frati demnitari (cu burtile aferente) ca la a mea nu-mi dau seama decat dupa galagia din masina? Si iote ce inghesuit sta frate-miu in spate ca a amortit in 5 minute. Da unde e airbag-ul si de ce nu are ABS? da aia de ce cumpara asa ceva frate, ptiu! te intrebi de ce sunt atatea accidente pe sosele. Ca tot am ajuns la sosele, omule, m-am saturat sa-i tot depasesc p-astia cu carutele lor, cine le-a dat drept de circulatie?"

Cam asta ar fi parerea unui idiot ajuns mare si sofer pe o masina si mai mare si care a uitat ca a plecat de la o masina asemanatoare (daca ar fi avut-o si pe aia).

In rest:Iti doresc ce-mi doresti tu mie si sa ti se intample tie !(pentru ei) ca bine au zis-o cine a zis-o. M-am saturat de toti idiotii care se uita de sus din BMW-uri sau Mert-uri la tine si zic ca le blochezi drumul daca tu ai masina mica.

Share this post


Link to post
...cele 2 capacele de la baza parbrizului (chiar: ce puii mei cauta alea acolo? Ce rol au?) ...

Scoate-le si o sa vezi! Mascheaza 2 piulitze sanatoase cu care se prinde bordul!

Share this post


Link to post

Am vazut emisiunea aia de kkao a lui Luis Lazarus, oricum cam toate emisiunile lui auto sunt niste tampenii (ca dovada ca sunt difuzate la posturi cu audienta aproape zero, adica "zeroTV", precum ziceau carcotsii, si "tele 7..."). Eu mi-am dat seama cat de idiot e omul ala, cand mai multe emisiuni la rand ii lua interviuri aluia care cica a inventat elerenul la Dacia berlina si vroia nu stiu cate milioane $.

E total anormal ce a facut el, s-a vazut clar ca e pornit impotriva masinilor produse in Romania. Si cand zic asta nu ma refer doar la ce a zis despre Matiz, ci si ce a zis despre Logan: intr-o emisiune dedicata Loganului in loc sa arate imagini cu maisna, arata cum mancau ziaristii la lansare si facea comentarii pe tema asta (ca cica Stroe a vrut sa ii indulceasca pe ziaristi), si maroc o groaza de comentarii mincinoase si negative la adresa Loganului. Apoi dupa ce juma' de emisiune i-a arata pe aia cum maicau, celalta jumate prezenta interviuri cu oameni dupa starda pe care ii intreba ce parere au ca s-a scos berlina; si evident erau alesi numai bosorogi, care toti plangeau ca s-a scos berlina...

Trebuie sa intelegem un lucru, chiar daca nu sunt cele mai bune, sau cele mai fiabile, sau cele mai bine dotate, astea sunt autoturismele fabricate la noi in tara si trebuie sa le sustinem pt ca o fabrica auto e un pilon important in industie; in plus acestea constituie si o parte importanta a exportului.

Share this post


Link to post
 

Trebuie sa intelegem un lucru, chiar daca nu sunt cele mai bune, sau cele mai fiabile, sau cele mai bine dotate, astea sunt autoturismele fabricate la noi in tara si trebuie sa le sustinem pt ca o fabrica auto e un pilon important in industie; in plus acestea constituie si o parte importanta a exportului.

 

Sunt si nu de acord. Sustinem daca merita. Obiectiv. Daca un produs romanesc e prost, nu e normal sa mintim spunand ca e bun. Dar putem sa incurajam fabrica sa faca produse mai bune si sa apreciem acest lucru.

Daca loganul va fi de rht eu unul nu sunt de acord sa spunem ca e super-masina.

Eu, unul, sustin obiectivitatea.

Si, din acelasi motiv, nu se poate spune ca matizul e confortabil (cum s-a spus mai sus). Poti sa spui ca e acceptabil, rezonabil dar confortabil io zic ca stai intr-un mercedes. Iar foarte confortabil stai intr-o masina americana. In comparatie cu astea, matizul nu sta bine.

Share this post


Link to post

Alx, FLEX ne-a rugat sa nu ne mai certam! M-am conformat si o sa ma conformez si-n continuare si n-o sa mai atzâtz spiritele (eu si celelalte "femei" care conduc Matiz-uri), tu esti barbat, ce naiba!

Bun, te rog sa dai scaunul în spate, la maximum, la Tico, la DSN si la un Matiz, apoi sa te asezi pe locul din spatele soferului si fara sa-ti sugi burta sa-mi spui în care dintre masini te-ai simtit cel mai confortabil. Te rog sa nu minti!

Share this post


Link to post

IN PRIMUL RAND, in NICI-una nu te simti confortabil. La Mercedes ma simt confortabil. Dar daca reglez scaunul de sofer dupa cum imi trebuie mie (la max in spate la tico si cam 2/3 la dacie) in dacie mai ai loc sa stai (nu confortabil) iar la tico nu se mai poate. Nici macar prietena mea nu poate sa stea decat temporar (10-15 min) dupa care incepe si ma injura... Am experimentat de curand. La dsn ai ceva mai mult loc dar oricum stai ca naiba. ce puii mei vrei sa spui ca e mai mare da' spatiu ai tu mai mult in mtz. Intr-adevar, in mtz poti sta in spate acceptabil daca ai in fata persoane mai mici de inaltime sau, cel mai marfa, sa stai in spatele unei soferite incepatoare (d-aia care musca din volan) am incercat de curand...

 

Si... ia vino bre candva la intalniri si vin si eu cu mertul (clasa C) sa intelegi ce inseamna confortabil. Super confortabil pb ca e clasa e si s (ca doar d-aia egzista).Bre, daca te-ai obisnuit si impacat cu spatiul disponibil nu inseamna sa stai confortabil ci ACCEPTABIL.

Share this post


Link to post

aia 2 de la tele 7 vorbeau asa si cand au facut drive test la noul SLK. asha sunt ei. cica ce e aia 2800 cc pe masina? putin... al dracu SLK e o varza de carutza!!!

Share this post


Link to post

Am văzut şi eu azi din întâmplare emisiunea, dovadă că e o emisiune foarte productivă din moment ce dau reluări în aşa hal :twisted:

 

Singura chestie ce mi s-a părut întemeiată a fost că atingi cu mâna scaunul când bagi în marşarier. Restul ... :cadelnita:

 

Cred că în parcarea aia tot încerca să-l răstoarne, de-ntorcea aşa brusc; mie mi s-a părut acceptabil de stabil, pentru cât de bârfită era maşinuţa asta în ce priveşte stabilitatea. Iar la mersul pe piatră cubică, să mă scuze, dar orice maşină merge mai nasol pe aşa suprafaţă.

 

În rest, ca să zic aşa, fâsuri. Direcţie imprecisă, plastic ieftin... să fim serioşi, or vrea drive-by-wire şi piele de Alcantara înăuntru ? nu-i o maşină cumpărată pentru liniuţe, nu-i pentru impresionat puicuţe pe Magheru, e cumpărată pentru că-i utilă, relativ fiabilă şi economică.

 

Şi dup-aia am văzut recenzia la noul Fiat Panda (ăla cu "don't call me baby"), interesantă maşinuţa, dar bănuiesc că preţul de 6 kEUR este CIP :roll:

Share this post


Link to post

bey, nu mai vorbiti de fiaturi ca ma apuca pandaliile... fiaturile de dupa 1980 sunt vaaarza... sunt masini pt maxim 5 ani si dup-aia la gunoi cu ele... cel putin cele pana in 25k euroi...

Share this post


Link to post
Am văzut şi eu azi din întâmplare emisiunea, dovadă că e o emisiune foarte productivă din moment ce dau reluări în aşa hal :twisted:  

 

Cred că în parcarea aia tot încerca să-l răstoarne, de-ntorcea aşa brusc; mie mi s-a părut acceptabil de stabil, pentru cât de bârfită era maşinuţa asta în ce priveşte stabilitatea. Iar la mersul pe piatră cubică, să mă scuze, dar orice maşină merge mai nasol pe aşa suprafaţă.

 

În rest, ca să zic aşa, fâsuri. Direcţie imprecisă, plastic ieftin... să fim serioşi, or vrea drive-by-wire şi piele de Alcantara înăuntru ?

 

Da, corect VAXXi!!! Dar interesant e shi interviul, care a precedat asha zisul drive test al lui Maty. La acest interviu, o suita de ageamii (dupa parerea mea respectivii aveau in comun cu Daewooul cum am eu cu programarea in PHP) au fost intrebatzi (intrebari bine gindite shi directionate :evilfork: ) despre viitorul Daewoo. Ca ce vor face cu piesele de schimb posesorii de woouri, ca cine va lua uzina respectiva, etc. Deci se trage concluzia ca interviul a fost aranjat (platit) pt. a defaima SINGURUL concurent al lui dACIA_rENO in tzara, care are o fabrica echipata similar, linii automate, etc. Ca sa nu mai amintesc in timpul drive testului, atacuri dure gen: 'marketinkul e devina ca se vinde asha o mashina de kko ca Maty', etc. Aberatzii!!! In concluzie dragiilor iata ce pot face banii, prostia shi ingimfarea impreuna. Iar acesthi pseudo-ziaristhi+drivetestari sa ne scuteasca. Asha o atitudine de dicsucari nu am mai vazut de mult la niste oameni de auto. Inainte a fost prezentat un peugeot 407 ridicat in slavi. Oare ce natzie e producatorul de peugeoturi?

Eu, in locul lu' asthia de la Woo iash urmari penal pe repectivii auto_nanisthi.

:maso:

Share this post


Link to post
Am văzut şi eu azi din întâmplare emisiunea, dovadă că e o emisiune foarte productivă din moment ce dau reluări în aşa hal :twisted:  

Cand mai dau reluari ca io n-am vazut? Sa stiu daca o sa vin bata dupa mine in Bucuresti sau nu cand o sa vin.

Share this post


Link to post

:rotfl: :lol:

 

Azi a fost iar în reluare, pe la 12:00... culmea e că pe Lazarus ăla l-am văzut mai târziu la OTV, unde realizează altă emisiune auto (Autoplanet parcă).

 

E clar că scopul a fost defăimarea Daewoo, încadrarea cu sondajul ăla având ca subiecţi pensionarii din parc ce freacă menta şi părerile personale despre PR-ul de la Daewoo (unde, sincer să fiu, cred că mănâncă rahat - nouă ne-au răspuns la mailuri, doar) le-a dat arama pe faţă.

Share this post


Link to post

Bine nu numai Daewoo, ci si Dacia, ca si de Logan a aberat la greu pe acolo, iar punctul culminat a fost cand prezenta de la lansare cum mancau ziaristii, scena asta ocupind vreo 10 min din emisiune, care cica se vrea emisiune auto. Nu mai zic ca lua intreviu si intreba parerea lumii despre faptul ca s-a scos Dacia 1310, si evident erau numai din aia care regretau amarnic.

Share this post


Link to post

Lazarus loveste din nou de data asta renault si se pare loveste cu argumente serioase ... :|

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...