Jump to content

priest

Membru
  • Content Count

    118
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by priest

  1. Mai mult dupa http://www.rodae.ro/modele/matiz/tehnic.php A cantarit-o cineva?
  2. Tolin are dreptate. La Matiz este normal sa faca asa. Nu stiu la Tico.
  3. Pai cupleaza compresorul si se simte la turatie si cuplu . Cand nu porneste cred ca ar trebui sa ramana decuplat.
  4. Mie imi merge insa il folosesc doar pentru dezaburire avand termostatul la maxim. Ce vrei sa mai racesti cand afara sunt minus...?
  5. Probabil tot amortizorul e de vina. S-a mai plans cineva ca doar foarte putin timp a avut liniste in spate cu Monroe.
  6. Crezi ca poate fi pe duca asa repede? Azi nu a mai facut.
  7. Azi dimineata a pornit ok, a intrat IAC-ul, s-a turat ca de obicei insa am auzit pret de vreo trei-patru secunde un fluierat care a incetat odata cu scaderea turatiei de relanti. IAC merge ok, nu are fluctuatii la relanti. Ce a putut provoca acel suierat? Cumva PCV? Masina are 10 k? A mai auzit cineva asa ceva la pornire?
  8. Ne poti spune cat a costat montajul?
  9. Mergi intai la service si poate cei de acolo iti dau informatia asta. Dupa aceea spune-ne si noua!
  10. Cred ca incepi sa ai probleme cu angrenajele cadranului de kilometraj. Doar un service te rezolva doar daca nu ai chef sa dai jos bordul.
  11. In toate apar problema asta. O solutie ar fi ca atunci cand te apropii de destinatie sa inchizi AC si sa lasi doar ventilatia ca sa usuce traseul. La mine s-a remediat problema cu mirosul aplicand aceasta metoda citita de altfel tot pe acest forum. >-
  12. Pentru geamuri vezi cum reglezi pozitia manerelor de la macarale sa nu se lase in jos datorita propriei greutati. Si eu am avut o problema cu inchiderea la o usa spate...pasagerii dadeau cu ea la greu. Am rezolvat si o sa le atrag atentia.
  13. Debica sunt bune ca profile insa pe mine nu m-au tinut mai mult de 20k. Am avut si pentru uscat si pentru iarna. Asa ca mai bine ceva de calitate chiar daca mai scumpe altfel in doi ani maxim scoti iar bani din buzunar.
  14. priest

    Muzica Buna

    Nu suport hip-hop, pop, manele, majoritatea trupelor romanesti de orice gen. Ascult Evanescence, Nightwish, Incubus, Haggard, My Dying Bride, Anathema, Tiamat, Slayer mai rar death si grind core. Am ascultat multa simfonica la Ateneu cand eram student insa acest fel de muzica nu prea se gusta in format mp3.
  15. Tolin a mai vorbit despre pozitia clapetei de acceleratie si pornirea fara rateuri insa nu-mi dau seama daca apasarea pedalei in timpul punerii contactului poate avea efecte negative asupra motorului sau a altui ansamblu!... Poate ne lamureste mai bine.
  16. Nici mie nu imi porneste la prima cheie mereu insa decat sa mergi in service unde majoritatea mecanicilor incep prin eliminare sa gaseasca o cauza pentru asta mai bine obisnuiestete...sau tine contactul pus mai mult un pic. O sa patineze un pic dar porneste sigur. Bafta.
  17. E vorba de actuatoare hidraulice...meseriasul unde mi-am pus alarma avea dar erau foarte scumpe.
  18. Sunt convins ca nu ai facut consumul cum trebuie. Afara cu 110 si peste plus AC pornit nici euro 3 nu scoate sub 6 litri.
  19. chiar atat de mult sa influenteze consumul filtrul de aer?
  20. Eu ma refeream la mersul constant cu 110. Ieri am fost la Craiova si am prins un drum pe care rar am coborat sub 100. Cu benzina petrom 99+ am consumat 13 l pe 220KM.
  21. Nu cred sa scoti sub 6 la suta daca mergi cu 110km/h! In nici un caz.
  22. Nu exista diferente intre tipurile de matiz comercializate in aceiasi perioada la amortizoare! Am verificat la un SE Power Plus ABS din aceiasi luna ca si al meu. Aceleasi.
  23. Azi am facut revizia de 6 luni(6.600km) si am pus un ulei nemtesc Divinol 10W-40. Suna parca mai bine motorul desi am avut castrol txt 5W-40! Are idee cineva ce e cu acest ulei? L-am pus deoarece pana peste 6 luni nu fac mai mult de 4-5k si apoi il schimb.
 

×
×
  • Create New...