Jump to content

Ansi

Membru
  • Content Count

    18
  • Joined

  • Last visited

About Ansi

  • Rank
    Forumist

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Location
    Piatra Neamt
  • Din
    Piatra Neamt
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Matiz A
  • An
    2004
  1. Si am reusit sa pun boxa in masina. cam asa arata. Oricum finisajele lasa momentan de dorit dar mai insist. De sunat suna binisor ca nu am inca un cass cu Sub Out. am pus ochii pe un Pionier DEH-P4900IB, dar astept sursele de finantare. Difuzorul este JBL GTO 804D de 20 cm. incinta tip seal necesita 8,5 litri. cutia am facut/o din MDF de 18 mm.
  2. Am reusit ... este un fir albastru care cica ridica antena. de ala m/am legat si merge super ok. Curand o sa pun 1,2 poze cu sub/ul
  3. care ma poate ajuta sa/mi pornesc si eu statia. am un Mac Audio MPX2500 si nu stiu unde sa leg cablul de remote. am 2 poze cu mufele de la casetofon da nu am idee unde se leaga. la mine porneste cass/ul atunci cand bag cheia in contact si ar fi bine sa porneasca si statia o data cu casetofonul sa nu o opresc eu manual. multumesc mult
  4. da... am fete plastic pe portiere ca la SE de alea cu buzunare. citind forumul am inteles ca daca montez head unit-ul cu mufa adaptoare nu pierd garantia la partea electrica ? unde gasesc adaptopr de ala? Eu sunt din Piatra Neamt.
  5. Salutare ... Mi-am luat si eu matiz nou E-AC si are preechipare radio, antena si difuzoare in portierele fata. Inca nu am apucat sa o desfac pe a mea dar aveti idee ce fel de difuzoare sunt montate? de 10 sau de 13 si ce marca ?? oare sunt bune de ceva sau trebuie din start inlocuite? ca as vrea sa o duc la reprezentanta sa/mi monteze cass-ul si as vrea sa le schimb daca sunt trompete, sa nu umblu de 2 ori pe acolo ca manopera/i o gramada. Multumesc
  6. da la Matiz E AC a dat careva cu spray ? pe unde se da ? n/am nici cea mai mica idee
  7. as vrea eu sa fie matizul meu. Inca nu am avut timp sa fac vreo poza cu el asa ca am pus una de pe net. Folie vreau sa-mi pun ca ma termina soarele asta mai ales ca mai toata ziua umblu cu ea. Am facut 5.000 km in mai putin de 2 luni.
  8. şi-a pus careva folie 3M? e grozav de scumpă eu am un preţ de 170 euro cu tot cu montare atât lunetă cât şi laterale faţă + spate. E adevărat că au obţinut autorizare să pună folie şi pe cele din faţă ?
  9. Ansi

    Atentie !

    Eu am alimentat mereu timp de 4 ani de la Petrom. Acu' 2 sapt. am incercat de la OMV 95. E mai misto, astept sa se termine si sa pun din nou Petrom sa vad daca merge mai prost, ca asta. btw, eu alimentez din Piatra Neamt... Care mai stiti ceva de prin zona asta?
  10. Eu am un JVC S891R http://www.jvc.co.uk/product.php?id=KD-S89...R&catid=29&lid=. La început mi-am pus boxe doar pe spate... dar din cauză că nu mai aveam bani am luat 2 difuzoare la 160.000 bucata ovale de 13 ... cât e suportul. A mers super ok 3 zile, nu aveam başi că nu există tăblie despărţitoare la porbagaj la E klasse; aşa că m-am hotărât să pun şi pe faţă. Am fost la nişte meseriaşi am pus alte 2 difuzoare de 10 cm astea erau la 140.000 bucata, numai că s-a ars finalul cas-ului. A costat 500.000 mii şi s-a rezolvat. Acum am şi pe faţă şi se aude super. la cât am dat pe boxe ... sunt foarte mulţumit. când găsesc nişte bani... î-mi bag ceva mai meseriaş, am văzut la pioner grozave. mai caut şi o tăblie pentru porbagaj că bas am doar în faţă, pe spate scoate medii şi înalte. A... difuzoarele toate 4 la preţul ăsta au ieşire pe 2 căi
  11. Voi aţi văzut pe undeva prin ţară calculatoare de bord, care să se poată monta la matiz? ceva de venul ... "KEL Car Trip Computer" de pe http://matiz.uragan.cz/kel.php. Ar fi foarte interesant aşa ceva nu ?ai o tonă de informaţii. Am văzut că sunt fabricate în Polonia... numai că nu vând la persoane individuale. Nici preţ nu am găsit la ele
  12. Merci mult pt. răspuns. Am dat închizătoarea mai jos şi se închide totuşi niţel mai bine, dar nu la fel de bine ca cea de la şofer. O las aşa până ajung prin Iaşi sau Bacău că acolo sunt service-uri mai bune ca ce am eu în oraş... şi o să văd atunci.
  13. am tras de ele dar degeaba... (acum ce să zic că nici cine ştie ce scule nu am....) Sunt cât se poate de strânse toate. Am mai fost la cineva şi mi-a spus că este vorba de chederele care trebuie să se mai înmoaie. Sincer nu ştiu ce să zic.
  14. In primul rând... Salut la toată lumea. Sunt şi eu un proaspat posesor de automobil Matiz E/AC de culoare albă. O am de vreo 2 săptămâni şi mi se pare super maşina, mai ales că am reuşit după oarecare peripeţii să-mi montez un mp3 player JVC şi 4 boxe. Ce mă deranjează la ea este că nu mi se închide portiera faţă dreapta decât dacă o izbeşti. Lucrul ăsta s.a întâmplat de nouă când am luat-o de la reprezentanţă. "Ei... trebuie să se lase chederele" mi s-a spus. Ce am observat... că toată portiera este puţin lăsată atunci când e deschisă şi atunci când o închizi se ridică la locul ei, dar cu un efort din partea ta care trebuie să-i dai un brânci mai mare. Am fost azi în service cu ea... eu sunt din din provincie şi după ce mi-au tras vreo 3-4 ciocane în clema aia pe care se inchide uşa...mi-au spus că este ok cum se închide. Dar nu prea e aşa. Oare este vreo posibilitate să se înalţe puţin portiera ca să se ducă singură la locul ei ?
 

×
×
  • Create New...