Jump to content

buburuza vesela

Membru
  • Content Count

    141
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    22

Everything posted by buburuza vesela

  1. Posibil un P0300 (cod generic) = bujii, fise, modul bobina,injector, etc.. pune un tester pe ea...
  2. Nu contactul electric trebuie inlocuit, cel mecanic. S-a rupt tija acestuia si nu mai actioneaza contactul electric. Scoate borna de minus de la baterie, nu lasa martorii aprinsi pana la remediere... Pentru un neavizat, este cam bataie de cap... cauta pe cineva expert in asa ceva daca vrei sa nu ai probleme.
  3. 1. Programarea de chei noi. 2. Citirea cheilor din memoria imobilizatorilor. 3. Dezactivarea cheilor care nu se mai află în posesia proprietarilor. 4. Programarea noilor telecomenzi. Pret: 50 ron/cheie sau telecomanda Tel: 0721387857 (Tudor)
  4. Avand in vedere ca la timpul respectiv unele operatii cerute de Dl. Rimax impunea canal sau elevator, am considerat de cuviinta sa-l instiintez ce pot si ce nu sa fac la masina lui. Banuiesc ca nu s-ar fi bucurat prea tare daca ma apucam sa desfac vreun surub la bascula si ceda...eh, atunci incepea" distractia"... (nu fac sudura si nici cu flacari nu lucrez pe auto). Te-ai suparat fix DEGEABA! Nu sunt adeptul blocarii garajului cu vreo masina din prea mult zel sau inconstienta... Drumuri bune!
  5. Am observat ca este fabricatie 2007 (corect?) pozibil imobilizatorul. Cum se comporta becul de security din consola (al 3 lea buton cu led rosu din stanga)
  6. Am eu Scan100.. Daca vrei, te pot ajuta...ne auzim la un tel daca esti interesat.
  7. Pai cand ai bagat inapoi delcoul l-ai mufat si electric? Dar inapoi cum l-ai bagat? s-a lipit de chiulasa? Ceva sigur ai facut acolo aiurea de nu porneste...
  8. Vand tel huawei Y3 II aproape nou, aspect 10/10(fara urme de uzura), folie sticla, garantie tel. Liber de retea, se vinde cu ce se vede in poze. Pret: 280 ron (usor negociabil) zona P-ta Romana (Buc.) Contact: 0721 387 857
  9. Chiar foarte usor... Exact ca extractia unei masele de minte )
  10. Dupa cum bine se observa din ecranul scan.ului... Dar pentru alte lamuriri, poti arunca un ochi pe manualul de service. Asa scap si eu in ati da o explicatie stufoasa )
  11. De obicei este la pachet cu eroarea nr.2 din ecran. Codul tau (eroare) este la poz.3 Scan100 via ALDL
  12. N.ai schimbat si cuzinetii? Tot aveai baia jos Super treaba. Spor.
  13. 1.Mass air flow out of range. 2.Ai fi scapat de problema daca ar (mecanicii) fi ajustat chiar si din pila urechile de culisare a placutelor. Atat de simplu ...
  14. Si care este "minunăția " aia de tester dedicat? Aveo are OBD, deci ar fi functionat orice tester care suporta OBD.
  15. Update mecanica CTS.u *Kit ambreiaj SACHS *Furca ambreiaj & bucsi *Tampoane cutie & motor
  16. Pai e simplu..ori scanteie nu este ori alimentare.. ceva ai scos si n.ai mai bagat la loc. Daca ai alimentare si nu.i scanteie posibil sa nu comande ECM.ul. Reverifica inca odata ce ai scos pe acolo...poate fi chiar si un vaccum care te. o fi incurcat si posibil sa nu.l fi mufat la loc.
  17. Atunci scoate carcasa cutiei de sigurante(cea de la motor). intorcand cutia invers vei avea acces vizual la ce se intampla cu fiecare papuc al fiecarei sigurante si releu in parte. De asemeni poti vedea si integritatea fiecarui fir. Posibil sa gasesti acolo problema. Faptul ca releul pompei se incinge, este semn ca are fir cu conectare slaba din cauza oxidului. Spor.
  18. Eu as arunca un ochi in zona contactorului electric al contactului. Sunt un manunchi de fire acolo... posibil vreunul fara izolatie care face masa cu ceva pe acolo la vibratii. Vezi pe la panoul de sigurante sau releele ale pe acolo..trebuie sa gasesti ceva topit pe acolo daca a iesit fum. Bafta.
 

×
×
  • Create New...