Jump to content

DUNE

Membru
  • Content Count

    257
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Everything posted by DUNE

  1. Eu stiam ca sunt de tot ale tale! De unde stii de 1 an? Trimis de pe al meu Lenovo K33a48 folosind Tapatalk
  2. DUNE

    Sarbatori Fericite!

    Craciun fericit tuturor! Trimis de pe al meu Lenovo K33a48 folosind Tapatalk
  3. DUNE

    Euro 2016

    Stii ca nu poti vinde biletele si ca e obligatoriu sa fii prezent la intrare cu cel caruia le vinzi? Eu am la Franta Romania si as fi tentat sa il vad si pe asta al doilea, dar stiind strictetea asta o sa il vad din fata unui frumos LG. Trimis de pe al meu Philips I908 folosind Tapatalk
  4. DUNE

    Sarbatori Fericite!

    Un 2016 fericit tuturor!
  5. Asta si din cauza noastra pt ca ii putem ajuta cu noile date atunci cand le avem. Eu in curand voi adauga toate statiile gpl din zona mea tocmai pt a ajuta pe ceilalti!
  6. Ca sa vezi cat mai exact si sa ai orientare in spatiu intra pe mylpg.eu si vei putea sa iti creezi chiar si o ruta completa cu toate statiile de pe traseu. Bafta
  7. O sa fac noi poze si pun din nou. Ideea e ca toata muzica de acolo e stransa de mine de-a lungul timpului si nu "contin" manele, iar daca le dau m-as bucura sa le primeasca cineva care e pasionat de casete audio. Am pus si un pret derizoriu la ele sa nu zic ca le-am aruncat pur si simplu.
  8. Poate acum se vad mai bine?
  9. Care sursa? E vorba de masina mea proprie. Sau ai cerut sursa altei informatii?
  10. E 9000 lei si e pusa deja pe un Duster 1.2 tce. Ideea era daca merge si pe o alta masina cu turbo si injectie directa si ce efecte are. Scuze daca se considera offtopic.
  11. Atunci, noile instalatii gpl prins dlm liquimax cum afecteaza datorita faptului ca masina pleaca si functioneaza direct pe gpl?
  12. Vand 200 de casete audio cu muzica diversa, exclus manele si alte aiureli. Pretul este fix 200 lei set complet. Revin imediat cu poze. Poze cu casetele in discutie.
  13. Da, ma intereseaza pe mine. E valabil pt orice animal? As vrea si niste date tehnice daca exista pe dispozitiv. Mersi mult
  14. Ia o pisica in masina si se rezolva! Macar una de jucarie cu sunetele de rigoare
  15. DUNE

    La Multi Ani

    La multi ani Ami!
  16. Asa o fi, dar daca mae zice asa eu cred ca nu se hazardeaza! Stiu ei ce stiu! Inca astept detalii despre interdictia camerelor de trafic!
  17. In Ungaria doar transportatorii au voie sa foloseasca statiile de emisie receptie! As fi curios daca stie cineva detalii despre camerele de trafic folosite de noi in Vest. Despre statii cb am citit pe aplicatia MAE privind conditiile de calatorie! Scuze de partial offtopic
  18. Si eu sunt curios pt ca folosesc si plec curand pana la Marea Baltica!
  19. Se circula excelent in zona chiar si pt faptul ca nu este f cunoscuta vama. In plus, drumurile in zona sunt recent reabilitate. Taxa pod 6 euro plus vigneta bulgaria 10 euro te cam imbie la cei 50 de km. E alegerea ta. Drumuri bune si distractie maxima sa ai! Nu vreau sa te descumpanesc dar vei face cam 20 de ore pe drum. Tot traseul din Serbia este cu drumuri cu multe curbe, urcusuri si coborisuri istovitoare care te vor extenua maxim. Pt Muntenegru nu am informatii, dar Serbia o cunosc ca pe Romania. Singura bucurie a ta va fi pretul vizibil mai mic la combustibil si multiple placeri daca te opresti sa mananci sau sa faci popasuri in Serbia.
  20. Vezi completarea mea din postarea precedenta
  21. Din bulgaria care este traseul pe care il urmezi pana la podgorica? Acum m-am prins. Sfatul meu, pt evitarea taxei de pod calafat si a vignetei de bulgaria, de la calafat mergi pe malul Dunarii si treci pe laPFII este fara taxa si intri direct in serbia si acolo ai traseul pe care mi l-a aratat si google map. Ocolul este extrem de mic.
 

×
×
  • Create New...