Jump to content

iuli34

Membru
  • Content Count

    53
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

About iuli34

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 05/19/1974

Contact Methods

  • Gender
    Male

Profile Information

  • Location
    bucuresti
  • Din
    bucuresti
  • Auto
    daewoo
  • Model
    leganza
  • An
    2002

Recent Profile Visitors

3252 profile views
  1. Donez două paravânturi noi, uși spate Leganza!
  2. Felicitări! Cât mai repede, la drum! Acolo îi stă bine unei mașini!
  3. Pusesem unul de Santa Fe 2, cu un mic ajustaj la rama. Acum, da, alta mașină.
  4. Donez radio CD 2din, Leganza. Nu functioneaza unitatea CD. Probabil cu o curatare a capului de citire, se poate resuscita.
  5. Felicitari! Sa te bucuri de ea si sa ai parte de muuulti-multi km fara probleme! P.S. Ma asteptam la o Honda Accord!😜
  6. Salutare! Chiar daca nu mai sunt posesor de Daewoo, din cand in cand mai arunc, cu drag, un ochi pe acest forum. Inca regret despartirea de a mea Leganza! Salex, ma bucur pentru tine ca ramai fidel marcii. Imi pare rau pentru problemele aparute, de-a lungul timpului, dar consider ca sunt inevitabile. Citesc cu inima cat un purice, despre problemele pe care le intampini, doar-doar sa nu fie la pompa servo. Mea culpa, pentru faptul ca nici acum nu am reusit sa ajung pana la tine, in ciuda faptului ca mi-ai fost de mare ajutor. In continuare, "obiectele" sunt la mine, pastrate in bune conditii. Spune-mi, cand putem lua legatura, cand ai liber sa ne putem vedea? Ms.
  7. Vandute. Se poate inchide. Multumesc pentru gazduire!
  8. Omul gospodar, își face iarna car și vara sanie. Vând 4 anvelope de iarna, Fulda, DOT 3213, nu au uzură mare. Preț 200 lei.
  9. Masina se retrage de la vanzare. Topicul poate fi inchis. Multumesc pentru gazduire.
  10. 5000 lei fără al doilea set de roti.
  11. Iata ca a sosit timpul sa ma despart de batrana doamna: Daewoo Leganza din 2002, 235000 Km, instalatie GPL Milano, dotarile standard CDX, anvelope de vara Michelin rulate un sezon, DOT 4715 cu jante Trial si anvelope iarna Continental, rulate tot un sezon, DOT 2215 pe jantele originale. Masina este bine intretinuta, necesita doar un mic retus la plafon. Mai multe detalii la telefon 0723525275. Nu am reusit sa urc poze, asa ca solicit moderatorilor sa-mi permita sa postez un link catre anuntul de pe un sait de specialitate: https://www.olx.ro/oferta/vand-daewoo-leganza-ID8bujW.html. Pret 6000 lei.
  12. Vand grila capota fata Leganza. Pret 50 lei. Daca se doreste, grila pleaca cu tot cu capota. Acdasta necesitaa mici reparatii. A fost probabil lovita ( nu de catre mine ) iar chitul a crapat. Am preferat sa o inlocuiesc cu una de la dezmembrari, decat sa o repar.
  13. Salutare! In ultima perioada am constatat un consum exagerat de combustibil la "bolidul" meu: GPL cca. 20% oras, iar la benzina nu am facut un calcul, dar ieri, la un drum de 60 km (40 oras si 20 afara), acul indicatorului de nivel combustibil a scazut de la jumatate la sub primul sfert. Estimez cca. 15 litri. Motorul functioneaza normal, fara probleme. Sa fie, oare sonda Lambda? Nu am schimbat-o niciodata (235000 Km). Unde pot gasi un service cu tester care sa poata detecta aceasta eventuala problema? Ms.!
 

×
×
  • Create New...