Jump to content

Sign in to follow this  
MethodRO

Bug-uri Pe Forum!

Recommended Posts

Am descoperit ceva foarte interesant. In sectiunea Calendar toate intalnirile apar decalate cu 1 zi mai devreme. Chiar si si intalnirea de azi apare ca a avut loc ieri. Ciudat nu?

Share this post


Link to post
Share on other sites

E din cauza ca desteptii astia de la IPB au presupus ca pentru toata lumea saptamana in calendar incepe cu duminica, in stil american. Si n-au pus setare pt. chestia asta, asadar s-au decalat datele cu o zi b-(

Share this post


Link to post
Share on other sites

Domnilor, aminteam in alta sectiune (offtopic) problemele de vizualizare subiecte noi. Hai sa ziceam ca nu ma dez-autentifica erverul dar, de ex in mom asta, de ce nu-mi afiseaza subiectele active azi? Ca asta nu ar avea legatura cu autentificarea... zic io...

Share this post


Link to post
Share on other sites

acum merge. te rog sa ma crezi ca mai devreme nu mergea si imi afisa tot subiectele noi (2 buc)... chiar daca i-am dat mark all topics read aseara dupa ce am postat ultima data.

Share this post


Link to post
Share on other sites

In dimineata asta nu mai apar iconitele, ci doar "X"-ul de legatura moarta. Este doar la mine sau chiar este o problema pe forum?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Aseara mergea bine... Acum iarasi prost, ca acum 2-3 zile...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Se pare ca cineva a plecat cu iconurile forumului!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Asta o fi surpriza de revelion :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vad ca s-a rezolvat, mai putin banner-ul de Sarbatori Fericite. O fi vreun semn? :(

Share this post


Link to post
Share on other sites

Iconitele sunt lipsa si la mine... :( ... nu apar decat la "Bursa" si "Intalniri" !

Share this post


Link to post
Share on other sites

Iar au fugit iconitele!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Aha deci nu e numai la mine... Credeam ca e ceva de la ploaie :) ) Mie mi-au cam disparut si butoanele, imi apar doar functiile acolo :D

Share this post


Link to post
Share on other sites
Iar au fugit iconitele!

Iar le-a luat nea Puiu, sa le pupe.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Iar au fugit iconitele!

 

acuma vad ca si-a revenit, dar de dimineata renuntasem la utilizarea forumului... probabil ca s-a sculat cu fundul in sus :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Lasand calendarul la o parte: mie imi merge forumul ca dracu'. Am crezut ca e flood, dar pingul e de 14 ms fara pierderi.

- se incarca greu paginile

- dau post si ma lasa cu ochi in soare

S-a suparat pe mine :( ?

Edited by Abram Burel

Share this post


Link to post
Share on other sites

Daca e suparat, inseamna ca e suparat si pe mine, ca tot extrem de greu merge. Si eu am ping "average" de 16 ms. Ce-i drept mai are si momente (scurte) in care merge normal.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Si la mine merge destul de greu! Chestia asta a inceput acum 2 zile. Sper sa se rezolve cat mai repede aceasta problema.

 

Am uitat sa precizez, dar am sa o fac acum. Luni nu am putut posta in sectiunea electrnica si software auto sub nici o forma.

Edited by MethodRO

Share this post


Link to post
Share on other sites

De fapt mie nu imi merge nici www.daewooclub.ro . Nu-mi merge decat www.daewooclub.ro/forum

Share this post


Link to post
Share on other sites

Devine putin cam suparator comportamentul forumului.

Cred ca-i vremea sa-i dam o pauza. S-o fi cam saturat de noi?!

 

Interesant: un post de trei lulele ca asta o ia imediat. In schimb imi dau zeama sa scriu ceva elaborat pe un topic si... canci. M-am invatat cu Copy > Paste ca am pierdut o groaza de posturi in decursul istoriei. Degeaba! Am si acum vreo 3 posturi salvate in fisiere pe Desktop, poate cine stie, candva...

 

Eu ma duc la culcare :(

Edited by Abram Burel

Share this post


Link to post
Share on other sites

Problema care a existat ... s-a rezolvat, azi. Ce anume nu merge acum ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pai, vezi un pic mai sus!

Sa reiau (daca tot nu ma lasi sa ma culc :D ):

- raspuns aleator la un request: sunt pagini care se incarca urgent, altele care se incarca relativ repede, dar dupa ce sta pe ganduri si altele la care se invarte pamantul lui MS de il iau dracii; oricum, nu am gasit vreo regula

- ce ma enerveaza cel mai tare este ca postatul e o chestie de sansa

 

Hai sa incerc cu asta...

 

Asa, a mers!

 

Acum o sa iau un mesaj la care am muncit ceva, de pe Desktop si sa-l duc la locul lui...

 

Sorry, nu pot ca nu stiu unde e topicul si am incercat o , dar mi-a dat o eroare draga mie: "Sorry, the board administrator has enabled search flood control. Please wait at least 20 seconds before trying again." Adica sa nu ma grabesc.

Edited by Abram Burel

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×