Jump to content

Alezz

Membru
  • Content Count

    2492
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

About Alezz

  • Rank
    Membru Pufos
  • Birthday 09/04/1981

Contact Methods

  • Gender
    Male

Profile Information

  • Interests
    Neutre
  • Din
    Bucuresti
  • Auto
    Daewoo/Dacia
  • Model
    Cielo/Sandero
  • An
    2005/2010
  • Nr. Inmatr.
    334GTR/335GTR

Recent Profile Visitors

5508 profile views
  1. Am ajuns sa-mi fie frica sa pun frana la semafor, nici cand era noua nu tinea asa .
  2. Se poate luni pe 28 sa vin pentru schimbat placute + cilindrii spate?
  3. Si eu iti multumesc, e mai mult decat OK pretul, ne vedem pe 28 .
  4. Aceeasi intrebare si de la mine, manopera pentru inlocuit placute de frana si cilindrii de frana, piesele le-am cumparat eu.
  5. Eu cu NGK am patit o faza amuzanta, pe site la UNIX scria made in Japan, cand au ajuns pe cutie scria made in Germany iar cand le-am scos surpraiz, stantate cu made in France, le am cred ca de 35.000km si nu am de gand sa le schimb, masina mere din ce in ce mai bine cu ele, le mai tin pana la toamna si iau altele in octombrie cand or avea 40.000km.
  6. Rezolvat prima problema, eu speram sa mai ramana 2 dar Andrei e specialist Daevoo si a mai gasit una( ne vedem neaparat luna viitoare pentru schimbat cilindrii frana spate), aman revizia de un an, cu franele nu e de gluma. Da data asta ai facut tu cinste, tura viitoare fac eu. Multumesc pentru lucrare.
  7. Ne vedem nu e bai, la mine cred ca ramane dupa 10 martie pentru rulment/rulmenti(cred ca mi s-au exfoliat rolele de la rulmentul mare pe dreapta spate, stanga pare oki, oricum eu as vrea sa schimb tot, la 100.000+km nu cred ca are rost sa schimbam doar pe o roata...) si dupa 10 aprilie pentru revizia de 1 an. Te anunt din timp ms.
  8. Salut Andrei Un pret daca se poate pentru schimbat rulmenti spate Cielo, de preferat cei mai buni rulmenti. Stiu ca ii pot schimba in spatele blocului dar am aflat ca ai 'pravalia' la 3 min de locuinta mea si mi-ar placea sa te revad dupa atata timp. Si un pret pentru revizie de un an/10.000km numai manopera stii ca vin mereu cu piesele mele .
  9. Alezz

    Se Introduce Buvigneta

    Pai eu merg la servici cu RATBul in special tramvaiul 25, cu 30 lei/luna ma scot super bine la bani. Am ture care la ora 05:30 trebuie sa fiu la datorie si nu ma mai plang. Nu mi-e rusine sa circul cu transportul in comun, nu fac parte din cei care o ard la semafor in trafic singuri in masina. Ca un fapt inedit, cand ies de la servici de la statia cu Dedeman(DrTaberei) pana la Razoare nici o masina din trafic nu ajunge inaintea tramvaiului pe sectorul asta de drum. Stau ca prostii la semafoare si tramvaiele trec tun pe langa ei.
  10. Alezz

    Se Introduce Buvigneta

    Subscriu la ce a spus Dj dar cu o mentiune, posesorii de turisme cu motoare diesel sa plateasca dublu iar cei cu 4x4 triplu fata de turismele pe benzina.
  11. Sandero e de 2 ori mai bun decat puscaria aia de Opel/Fiat, sac.
  12. Nici cocosul nu-i gaina nici Fiatul nu-i masina, asta e globalizarea, aceeasi marie cu alta palarie. Pe Fiat 500 l-am numit fashion accessory, nici asta nu e departe .
  13. Multumesc pentru idee dar de samsarii astia nu mai vreau sa aud, m-am lamurit care e treaba cu ei acum 2 saptamani.
  14. Na ca m-a lovit si pe mine prima problema electrica in 8 ani de zile. Problema tine de manchearriere, acum nu se mai aprind deloc, acum 2 saptamani avea momente cand functionau si cand nu. Vreau sa stiu si eu care mufa apartine de mancherierre, cea din stanga sau cea din dreapta, sau daca exista alta mufa in afara de cele 2 din pozele de mai jos. Prima poza din stanga e mufa care iese de langa cablul de KM care o banuiesc eu ca ar fi problema iar in a2a poza inca o mufa...care nu stiu ce face. De mentionat ca le-am curatat pe amandoua...
 

×
×
  • Create New...