Jump to content

BogdanG

Membru
  • Content Count

    3171
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

About BogdanG

  • Rank
    G_A_Z_A_R
  • Birthday 08/10/1979

Contact Methods

  • MSN
    bgcomp80
  • Website URL
    http://
  • Gender
    Male
  • Yahoo
    bgcomp80

Profile Information

  • Din
    Bucuresti
  • Auto
    VOLVO
  • Model
    XC70
  • An
    2004
  • Nr. Inmatr.
    B16VAH

Recent Profile Visitors

4656 profile views
  1. Pai e clar ca tine injectoarele deschise mult din moment ce are amestecul prea bogat, iar amestec prea bogat pe GPL e una noua in domeniul auto . Pornirea proasta poate fi legata de problema cu senzorul ckp .
  2. De curiozitate de ce nu ti-ai pus tot o chinezarie dar model nou cu Android . ? Sunt net superioare celor vechi cu CE Mobile .
  3. @Kostas, 8% benzina consum extraurban ia masina mea de 11 ani vechime si 180CP @2.5L, de fapt BMW 530i sau MB E-280 consuma tot cam atat si au peste 200CP . Ca idee 8% consum benzina extra-urban este un consum de S-500 7G-tronic nu de Cruze 1.6L .
  4. BogdanG

    La Multi Ani

    LMA tizule, multa sanatate si fericire !!!!
  5. @montoya este in urma rau de tot, nu stiu ce mecanic esti sau cat de mecanic esti dar ARAL AG apartine de grupul BP si nici un producator auto din germania nu foloseste ulei ARAL, MB foloseste Mobil1, VW/AUDI folosesc Castrol, OPEL foloseste Fuchs . Daca tu folosesti ulei 10W40 este problema ta, eu la Golful 1 turbo-diesel folosesc 5W30 A5/B5 si nu pierde ulei, nu bate. Mecanicul roman a ramas cu mentalitatea de la Dacie, habar nu are sa citeasca o fisa tehnica de ulei sa-si dea seama ca nu vascozitatea conteaza pt protectia motorului ci ruperea peliculei la cald si TBNul . Cand a fost scris manualul de Cielo nici nu existau uleiurile actuale, din 2007 toti marii producatori au schimbat uleiurile si au trecut pe LL, chiar si Ferrari pune acum 0W-30 renuntand la vestitul 10W-60 . Uleiurile semisintetice nu au cum sa fie mai bune decat cele sintetice pt ca au legatura slaba din aceasta cauza nu este stabil la rupere adica tradus in limba romana inseamna ca la cald 90-100C uleiul devine apa si protectia tinde spre 0 pe cand un ulei sintetic bun isi pastreaza structura pana la 150C fara probleme . Deh chimia e greu .
  6. Eu consider ca esti viitor parinte si trebuie sa dai un exemplu. Tu dai un exemplu de genul : " asa NU " . Si eu am avut Espero si la peste 160km/h devenea periculoasa .
  7. 190+ km/h cu o masina "irecuperabila dupa accident" imi pare inconstienta nu ceva de laudat.
  8. BogdanG

    Dricu Negru

    Poze cu noul sistem audio Volvo-Dynaudio . Masina a mai primit anul acesta 4 anvelope noi Michelin Pilot Sport 2 235/R18 si ceva cai putere . Urmeaza sa-i montez tot interiorul facelift, astfel impreuna cu sistemul audio si climatizare masina a primit un facelift 2005+ .
  9. Cand spuneti ca nu orbesc de ce parte a volanului va aflati ? Ia schimbati partea si mai vorbim . Poate reuseste RARul sa isi faca treaba, xenonul tine de siguranta pasiva DAR in RO mai mult cauzeaza accidente pt ca fiecare crede ca e plug&play, ei bine nu e chiar asa, farul trebuie sa fie conceput pt xenon. Leganza cu xenon chiar si cu becuri 8000k este mai putin deranjanta decat un Cielo cu 4300k . Daca tot vreti xenon cumparati niste faruri cu lupa si atunci o sa fie ok si pt cel din partea cealalta a volanului .
  10. Daca te-ai suit in varianta cea mai ieftina este posibil, acum fiind abia lansata nu au aparut toate motorizarile disponibile, oricum expertii au alta opinie in comparatia Cruze-Elantra. Oricum nu m-ar mira sa aud ca Veracruz/ix55 este mai slab decat Captiva
  11. @Gabi88, iti recomand sa te dai cu noul i40 Sedan (noua Elantra) si o sa uiti de Cruze, o sa-ti para o masina urata, slab dotata si scumpa .
  12. Nu exista asa ceva, chiar am lovit pe cineva si omul a ramas in gaura cu 2000 ron pe care a vrut sa-i recupereze de la mine iar avocatul lui i-a spus ca nu are nici o sansa, ma poate da in judecata dar nu are nici o sansa de castig . Problema nu este unde iti faci RCA-ul ci unde iti repari masina, daca esti absurd si vrei numai la reprezentanta pt ca vorba aia oricum o repari pe banii altuia s-ar putea sa te pacalesti, cel mai bine mergi la un service mai mic dar serios si nu ai nici o problema de acest gen pt ca asiguratorul va plati pana la fiecare banut, mai putin Carpatica si Euroins pt ca aia sunt mai cu mot . RCA ASIROM (de vreo 5 ani fac numai aici) Volvo XC70 350 RON/6 luni si V70 300RON/6luni, 50 lei penalizare la XC70 pt ca a avut accident, de parca masina a facut accident si nu soferul
  13. Ce topic amuzant, cred ca merge la bancuri La cat costa sculele de furat masini in 2011 chiar pot spune ca se fura putine masini, sculele se gasesc direct pe Alibaba.com, trebuie doar "unlock tool" pt anumita marca (22$) (daewoo de exemplu) dupa care un "obd immo killer" (70$) si ai rezolvat, daca masina are sistem de localizare prin GPS nimic mai simplu, un GSM jammer de 20$ si ai rezolvat problema. Nu are sens sa mai continui ca ma doare burta de ras . Sistemul de bruiaj pt 433Mhz se foloseste la masinile care au smart key . Daca vrei sa nu ramai fara masina ai doua solutii, una ar fii sa-ti iei Volvo la care nu se poate IMMO OFF sau sa-ti pui un sistem destept cu cod pin pt pornirea motorului .
  14. @sorinm si un plici de muste este o scula in casa omului, este mai utila si mai ieftina decat ce vrei tu sa cumperi. Sculele astea de diagnoza nu sunt niste chestii 100% plug & play si 100% "reliable", sunt cazuri in care arata numai bazaconii si trebuie resetate ca sa indice bine. Daca vrei turometru cel mai bine iti cumperi unu si ai rezolvat problema, ecranul la jucariile astea este meschin si dupa cateva zile te-ai plictisit de jucaria cea noua . Matizul EURO 3 are mufa OBD2 si este compatibil cu standardul ISO-9142 adica EOBD adica EUROPEAN ON BOARD DIAGNOSTICS deci asadar si prin urmare este compatibil cu ELM .
  15. Tolin are dreptate, toate Aveo au VSS indiferent de CV, motorizare sau echipare . Cine stie ce ai pe roata si eu am gasit o masina cu radiator pt cutie de viteze automata si evident masina avea cutie manuala, se mai intampla .
 

×
×
  • Create New...