Jump to content

catapkz

Membru
 • Content Count

  238
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

About catapkz

 • Rank
  Forumist

Contact Methods

 • Gender
  Male

Profile Information

 • Location
  București
 • Din
  București
 • Auto
  Daewoo
 • Model
  2 x Nubira I
 • An
  '99 și 2000

Recent Profile Visitors

665 profile views
 1. catapkz

  Daewoo Cielo 1.5 Gle 1997 ,,furia Rosie''

  Ce ai mai făcut cu ea, i-ai dat de cap, a trecut ITP-ul?
 2. catapkz

  Oxigen pentru Bucuresti

  Amercanii mai nou spun si ca incalzirea globala e un ciclu normal, nu un efect...
 3. catapkz

  Oxigen pentru Bucuresti

  Al naibii București... Ce mă fac acum cu 2 Nubira Acum 2 săptămâni mă uitam după gume de iarna pt cea roșie și ziceam că luna asta intra la schimburi: ulei, filtre, spălat instalatia și distribuție... Acu'...
 4. catapkz

  Oxigen pentru Bucuresti

  Pentru că "corupția" Inspectorii sunt șpagari și nu-și fac datoria, raromul nu prea mai e pe străzi... Și atunci sunt multe cazane pe străzi.
 5. catapkz

  Oxigen pentru Bucuresti

  https://m.digi24.ro/stiri/externe/ue/danemarca-si-zece-alte-state-din-ue-cer-interzicerea-vehiculelor-diesel-si-pe-benzina-1196936 Totul se dictează din afara.
 6. catapkz

  Oxigen pentru Bucuresti

  Toti primarii care s-au perindat pe la comenzi au fost IDEM. Mafiotii astia de la PSD sunt la fel ca ceilalti dinaintea lor, care au avut 2-3 mandate la rand si nu au facut nimic nici pt infrastructura, nici pt justitie, nici pt turism etc... La fel de mult au furat si ceilalți ca si cei de acum. Toata clasa politică actuala e corupta si vanduta cuiva. Nu cred ca poti ajunge ACUM pe un post important fara sa fii cumparat de cineva.
 7. catapkz

  Oxigen pentru Bucuresti

  Sa știi ca nu tine de psd si primăriță. Adversarii lor politici au vrut primii lucrul asta. Prin marile metropole ale Europei e mai rau... Vor in max 5 ani sa elimine combustibilii fosili.
 8. catapkz

  Oxigen pentru Bucuresti

  Ati văzut noua bombă? Cica dupa consultari cu oamenii si cu reprezentanții transportatorilor vor sa includa si euro 3 ! Vor sa dea interdicție in centrul Bucureștiului inclusiv pentru euro3... Deci gata cu Daewoo, din moment ce nu avem motoare mai sus de euro 3.
 9. catapkz

  Metal Detecting - Sau Fiare Vechi

  De acord, eram doar curios... Stiu pe cineva care batea plajele dimineata pe la 5... Nu ai crede cate bijuterii a putut sa găsească... Doar ca nu e cazul aici... Tu faci din alte ratiuni, cu alt scop. Oricum, super super fain!
 10. catapkz

  Metal Detecting - Sau Fiare Vechi

  Salutare, am si eu 2 curiozitati: care a fost obiectul gasit cu cea mai mare însemnătate istorică si care a fost cel mai valoros? Pe la Popesti ai incercat? E o veche cetate dacica si e chiar langa București.
 11. catapkz

  Daewoo Cielo 1.5 Gle 1997 ,,furia Rosie''

  Daca te duci si tu fara sa vorbești inainte...
 12. catapkz

  Daewoo Damas

  Ai inceput transformarea lui in camper?
 13. catapkz

  Daewoo Cielo 1.5 Gle 1997 ,,furia Rosie''

  Asa e cand intervine si pasiunea Nu mai e doar un mijloc de transport...
 14. catapkz

  Daewoo Cielo 1.5 Gle 1997 ,,furia Rosie''

  Asa e masina veche... Nu trebuie sa te stresezi, orice poate sa se defecteze in orice moment. De-asta o batranica nu trebuie sa fie masina de baza, de zi cu zi... Dar, o masina veche are personalitatea ei, șarmul ei... La o batranica cred că sunt doua cai: fie gasesti o balanta intre ce e vital de reparat si ce nu e... fie o tii din scurt cu reparatiile dar fara sa te uiti la bani si fara sa lasi sa te afecteze defectiunile care apar sigur pt ca e toata masina imbatranita si uzata iar piesele nu mai sunt calitative... Eu la Nubira rosie dpv mecanic am reparat-o mereu, am verificat-o cel putin o data pe an chiar daca nu aveam probleme, pt ca o foloseste sotia si de cele mai multe ori e si piticul meu in ea. La Nubira albastra am facut minim minimorum cat sa pot circula cu ea si nu-mi pasa deloc, orice s-ar întâmpla cu ea...
 15. catapkz

  Daewoo Cielo 1.5 Gle 1997 ,,furia Rosie''

  Asa e, de 2 ori am avut probleme cu aerul: prima data au fost de schimbat garniturile de prin compresor iar a doua oara radiatorul capatase o gaura in el... Si, la fel, nu o detectasera la prima verificare... Au spus ca e o pierdere, dar nu mare si ca nu se vede pe unde... A doua oara au gasit cauza.
×