Jump to content
 

catapkz

Membru
 • Content Count

  312
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

About catapkz

 • Rank
  Forumist

Contact Methods

 • Gender
  Male

Profile Information

 • Location
  București
 • Din
  București
 • Auto
  GM-uri: Chevrolet / Ex: Daewoo
 • Model
  Aveo si Spark / Ex: 2 x Nubira 1
 • An
  2012 & 2007 / 2000 & '99

Recent Profile Visitors

927 profile views
 1. Doamne, acum imi amintesc ca in 2011 cautam sa iau un cielo sau espero... Si am luat Nubira la începutul lui 2012 :-))
 2. Nu am condus Leganza dar cred ca era peste Nubirele mele la confort si spatiu, deci clar si peste Cielo. Banuiesc ca au consum sensibil mai mare si mai scumpa la intretinere decat Cielo. Cielo am condus si nu mi-a placut deloc. Eu am 2m si in spatele meu nu mai intra nimeni... Pozitia volanului - in poală - la fel nu mi-a placut si nici nu se poate regla Tabla proasta la cele mai noi... Dar: super ieftina la utilizare si fiabila. Colegi, am uitat ceva?
 3. catapkz

  Baby Chevy

  O clona de Elm 327 cu torqe lite. Maine ma vad cu Tudor ca sa o mai puna putin la punct. I-am trimis capturi cu ce citeste torqe-ul si a zis ca e putin dat peste cap raportul aer/benzina - clapeta prea deschisa. In plus ar trebui adusi senzori pe valori adaptive iar cu torqe-ul nu se poate pt ca nu intra pe module.
 4. catapkz

  Baby Chevy

  Gata, l-am schimbat, am sters eroarea si acum: PORNEȘTE LA SFERT!!! Tare
 5. catapkz

  Baby Chevy

  A mai folosit cineva senzori marca ERA? Am vazut ca sunt produsi in Italia...
 6. catapkz

  Baby Chevy

  Am pus vascozitatea care fusese folosita anterior. De ce ? Noi n-am mai avut ierni grele ca sa fie nevoie de 5w, cred ca e ok si cu 10w. Iar verile au fost foarte calduroase deci probabil ca e mai potrivit 40 decat 30. Cel putin asa am citit.
 7. catapkz

  Baby Chevy

  Azi am schimbat uleiul (gm 10w40) si filtrul de ulei. Filtrul de aer e schimbat in aprilie, la fel si cel de combustibil. Avea Castrol tot 10w40 dar marea surpriză a fost NOROIUL pe care l-am gasit pe capac si pe marginea orificiului prin care se pune uleiul... Asa depozite n-am văzut niciodată! L-am sunat pe fostul proprietar sa il intreb cand a schimbat ultima data uleiul si surpriza... NICIODATĂ! Ei au luat-o de un an si au facut livrari cu ea si nu i-au făcut un amarat de schimb de ulei. Am mai schimbat si filtrul de polen care era negru! Si nu exagerez deloc! De 2 zile de cand am sters codurile de eroare doar aceasta a mai aparut... (Camshaft sensor)
 8. catapkz

  Baby Chevy

  Am vorbit cu Tudor si mi-a zis sa schimb senzorul de la axa cu came dar sa nu iau o ieftineala de la Autokarma ( Marca ERA 55 lei) ci sa iau GM de la Radacini. (cca 150) Apoi o sa ma vad cu el sa o mai regleze. Mi-a dat testerul ca am clapeta prea deschisa si raportul aer/benzina dereglat.
 9. catapkz

  Baby Chevy

  Azi mi-am luat un odb bluetooth, am sters codurile si mai merg putin ca sa vad daca apar iar amandoua. Daca apar, comand senzorii si ii schimb. Cred ca am probleme si cu injectoarele pt ca am o pornire greoaie daca sta mai mult si miroase a benzina... La fel ca la Nubira albastra la care nu inchideau bine injectoarele si udau bujiile.
 10. catapkz

  Baby Chevy

  Ambreiajul e schimbat acum o luna, din cate am înțeles, acesta e motivul defectarii simeringului, un mintaj defectuos. Iar de pret, nu ma plâng doar ca mereu mi-au sarit toti in cap ca e scump rau... Eu doar am scris mereu ce am facut si costurile, in ideea ca poate ajuta noii veniti sa se orienteze.
 11. catapkz

  Baby Chevy

  Nu era sarita de la punct, deci probabil ca senzorii sunt vinovati. Simeringul era rotund, negru cam cat un capac de borcan, cu un arculețul pe mijloc care era rupt. Din cauza asta pierduse aproape tot uleiul din cutie. Pretul a fost pt tot: reglaj tacheti, montaj electromotor, simering, schimbat simering cutie pt ca pierdea ulei rau, ulei, completat ulei, verificat distribuția . Stiu ca e peste pretul altor mecanici, mai mi-au spus si alti colegi de aici, dar imi e foarte aproape si e cinstit - nu minte.
 12. catapkz

  Covid 19

  Oi putea sa merg la un picnic in padurea Comana? O fi deschisa, o fi legal?
 13. catapkz

  Baby Chevy

  Jurnal de bord: Am luat din dezmembrări (de pe Corod) un electromotor 100 lei cu garanție 3 luni Am dus-o in service: reglaj tacheti, montaj electromotor, schimbat simering cutie pt ca pierdea ulei rau, completat ulei, verificat distribuția daca e sarita de la punct pt ca mi-au zis cativa colegi ca cele doua coduri cand apar împreună pot fi cauzate de distribuția sarita putin de la punct: 450 lei.
 

×
×
 • Create New...