Jump to content

catapkz

Membru
 • Content Count

  123
 • Joined

 • Last visited

About catapkz

 • Rank
  Forumist

Contact Methods

 • Website URL
  http://clubnubira.uv.ro
 • Gender
  Male

Profile Information

 • Location
  Bucuresti
 • Din
  Bucuresti
 • Auto
  Daewoo
 • Model
  j100
 • An
  2000
 • Nr. Inmatr.
  B
 1. 100% după sărbători vreau sa o verific. Merci pentru răspuns.
 2. catapkz

  J100...

  Super! Si mie imi plac f mult... F aerodinamice, interior elegant
 3. catapkz

  J100...

  Dj_Dark, tu mai ai Espero?
 4. catapkz

  J100...

  Da... Eu unu' dieselurile le-as interzice in centru, nu benzina...
 5. Ok, deci doar la service...
 6. Si inca o întrebare... Nubira 1 are odb2?
 7. catapkz

  J100...

  N-am mai scris de mult aici... Am avut niste ispite cu Nubira cand 2 mecanici n-au reusit sa dibuiasca de ce merge in suturi si consuma mult si a trebuit sa schimb cu 0 rezultate de 2 ori bujii, de 2 ori fise, injectoare, alta rampa cu alte injectoare, map, senzorul de caldura de pe chiulasa, sonda lambda... Pana la urma se pare ca a fost plusul de pe electromotor El a fost revelatia care a adus la viata nubira imediat dupa diagnosticare si remediere. Merci Claudiu DNC! In mai 2016 s-a blocat pompa de apa si a facut sa sara de la punct distribuția... Evident ca s-a lasat cu cheltuieli mari pt ca s-a indoit tot ce se putea indoi... A trebuit rectificata chiulasa, schimbate toate prin motor etc... La "consultatiile" anuale s-au mai gasit pe dedesubt elemente de articulatie de schimbat Cam la 2 ani completez freonul Tocmai am servisat electromotorul, inlocuit nu stiu ce cilindru pe la ambreiaj si tamburi+saboti ...si din nou si anul acesta (la fel ca si anul trecut) spalat si curatat instalatia de racire pt ca se infunda caloriferul. Si cred ca tocmai am aflat de ce... La antigel mecanicul folosește apa de la chiuveta, nu distilata. In rest... Toate bune:)) Sa vedem daca vom mai putea circula cu ele ca la cum vor astia, euro 2 e ingropat din 2020
 8. Mie mi-a bagat mecnicul aer cu presiune, apoi apa, iar aer, iar apa... samd pana mi-a desfundat caloriferul... Acum e totul ok.
 9. Merci! Tare mi-as fi dorit sa stiu si daca sunt, sau mai bine zis daca mai sunt fiabile, acum la 20 de ani...
 10. Salutare, aveti idee cum e cutia automata ? Cat consuma o mașină echipata cu asa ceva?
 11. Salutare! Am de ieri o problema: cand vreau sa spal parbrizul pornesc stergatoarele dar nu tasneste solutie. Initial am crezut ca nu mai am lichid si am completat insa nimic. Am pus gura pe unde se umple si am suflat ca sa fac presiune si sa verific daca e infundata instalatia si nu e, iese lichd cand suflu... Idei? PS, eu am avut problema colegului de mai sus cu consum mare si dat in nas si era de la MAP si de la senzorul de temeratura de pe chiulasa, dupa ce le-am dibuit s-a rezolvat tot. (dupa ce schimbasem degeaba de 2 ori injectoarele, galeria, de 2 ori bujiile si fisele etc)
 12. Pt Salex: Nu stiu la care s-au referit cand au spus asta, la original sau aftermarket, dar nu se cunosc intre ei si spun acelasi lucru... Pt. tester: Ma bucur sa aud ca ti-ai reparat-o. De la ce a fost pana la urma consumul mare?
 13. La Nubira, care nu are catalizator ceramic ci cu plase se infunda? Ca mecanicii pe la care am mai fost si eu cu a mea toti au spus ca nu... Cica la ceramica se sparg fagurii si blocheaza la noi un mers mai sportiv curata... Asa o fi? Tester, ce mai face Nubirica? Cum mai merge, ce consum mai are? Eu vara asta am scos pe Transfagarasan, Fagaras, Sighisoara etc consum sub 7% cu A/C iar in Bucuresti in jur de 10%...
×