Jump to content

andreiv

Membru
  • Content Count

    56
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

About andreiv

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 08/11/1979

Contact Methods

  • Gender
    Male

Profile Information

  • Location
    Bucuresti
  • Din
    Bucuresti/Ploiesti
  • Auto
    Ex-Daewoo
  • Model
    Cielo Executive
  • An
    2006
  1. Chiar asta au facut saptaminile trecute, pe alcool si stupefiante, pe viteza... nu gasesc acum toate linkurile. http://bpr.b.politiaromana.ro/index.php/informari-2011/1138-operatiunea-speed-operation-din-20082012.html Au avut un pic de treaba si cu pietonii, dar desi chiar in articol scrie ca principala cauza a accidentelor grave din Bucuresti e traversarea neregulamentara, senzatia pe care o am e ca tot soferii o incaseaza cel mai mult. http://bpr.b.politiaromana.ro/index.php/actiuni-2012/1129 -actiune-pe-traversare-neregulamentara-din-06082012.html
  2. Poate va intereseaza. http://bpr.b.politiaromana.ro/index.php/ultima-ora/1152-toleranta-zero-pentru-neacordarea-prioritatii-pietonilor-din-06092012.html In perioada 03 – 16 septembrie 2012, Brigada Rutiera Bucuresti va manifesta toleranta "ZERO" pentru conducatorii de vehicule care nu acorda prioritate de trecere pietonilor aflati in traversare prin locurile special amenajate si semnalizate. Astazi, 06 septembrie a.c., in prima parte a zilei, politistii rutieri au aplicat peste 40 de sanctiuni contraventionale conducatorilor de autovehicule pentru ca nu au acordat prioritate de trecere pietonilor care traversau regulamentar drumul public, acestora fiindu-le suspendat si dreptul de a mai conduce autovehicule pe drumul public pentru o perioada de 30 de zile.
  3. andreiv

    Lectii Din Trafic

    Tommy, nu trebuie luate ad litteram. Ideea pe care incearca sa o transmita e, probabil, sa te educi sa previi si sa intuiesti. Pornesti de la niste reguli mai stricte si in timp intelegi cind e ok sa ignori drobul de sare, esti capabil sa iti dai seama de unde pot aparea surprize si esti cit de cit pregatit. (Vezi... semnatura) Si o lectie invatata pe seama barei din spate... frineaza pe cit posibil predictibil si niciodata mai mult decit e neaparat nevoie.
  4. andreiv

    Lectii Din Trafic

    O parte din ideile de mai sus, dar si altele, le-am regasit intr-un numar al revistei Popular Science de pe la 1948 (!!!). Daca aveti rabdare, merita: http://www.popsci.com/archive-viewer?id=fyYDAAAAMBAJ&pg=98&query=good+driving+is+a+habit Daca n-aveti rabdare, asta-i principalul: 1. Learn to judge the conditions of the road and the drivers. 2. It isn't how fast you can go, it's how fast you can stop. 3. Keep one car length between you and the car in front of you for every 10 miles on your speedometer. 4. Suspect every pedestrian of suicide. 5. Every intersection is a crash point, so slow down. 6. Signal properly. 7. Expect the worst from the other car. Cel mai mult imi place 4, dar 7 il urmeaza indeaproape.
  5. Nu e nici o invidie. E pur si simplu sentimentul asta: http://www.picshag.com/pics/092009/goan-f**k-yourself!.jpg determinat de situatia periculoasa in care ma pune pe mine si pe cei din masina bamvaistu.
  6. Shell profits double on higher gas and oil price http://www.bbc.co.uk/news/business-15467399 Exxon profit rises 41 percent, shares rise http://www.reuters.com/article/2011/10/27/us-exxonmobil-idUSTRE79Q3AK20111027 Care criza?
  7. andreiv

    Apa Kangen

    De la "sursa": Claims on Health Shinya is also known for his claims on health, but he has done deceiving citations in commercial advertisements. Dr. Shinya has authored many books, of which Living without Disease: A Miracle Enzyme Determines Life (in Japanese. The original title is: '[.....]') is the most well-known, which is said to have sold more than a million copies in Japan[1]. Shinya recommended in an advertisement[2] to take enzyme from your meal. There he cites a medical paper[3] which is irrelevant to his claim; the article reports decrease in the secretion quantity of three kinds of digestive enzyme (and bicarbonate) from pancrea which is speculated to be due to aging. It has nothing to do with nutrients intake. In the same advertisement, he also says that nutrients in vegetables are poorer in recent years, and that it's diffcult to take sufficient enzyme from meal only, by showing a chart based on references[4] of years 1963 and 2008. But they only show values of beta-carotene, vitamin C and iron included in spinach and carrot, not of enzyme. On the other hand, Shinya fails to show any evidence to reinforce his idea. He claims that his prescription of water has 0% cancer recurrence rate (Shinya , The Enzyme Factor, p. 7), but notice that such miraculous, so to say, treatment is unknown to date. Apel la autoritate, autoritatea sint eu => tot ce zic eu e adevarat. QED.
  8. Nu e. A inceput sa miroasa a ars si la mine, cind pornesc aerul conditionat. Cielo din 2006, cu 97.000 km.
  9. andreiv

    Despre calculatoare

    Incearca cu DosBox: http://www.dosbox.com/
  10. andreiv

    Congo

    Din thread-ul de pe expeditionportal.com: Deadliest Journeys -- Congo http://www.youtube.com/watch?v=2VbmRqlo2X8
  11. @Don Quichotte depinde unde-i spartura. Daca e mai sus pe furtun si ajunge benzina acolo doar la demaraje mai puternice sau la curbe strinse, probabil o sa ai consum mai mare in oras, fata de drumuri in afara localitatii in care, sa zicem, mergi mai constant. Cel putin la mine asa a fost. E drept ca eu mai aveam pierderi prin evaporare, care se observau usor de seara pina dimineata, pe indicatorul din bord.
  12. Verifica eventual si furtunurile de la rezervor, sa nu fie sparte sau imbatrinite. Mie imi picura benzina pe puntea din spate. Nu se vede nimic pe asfalt, s-a observat la revizie.
  13. Am fost la inceputul lui iulie in Murighiol pe 222C, deci varianta Tulcea - Malcoci - Victoria - Murighiol. Era foarte bun drumul, cred ca a fost asfaltat recent. Singura problema a fost la iesirea din Tulcea, unde se lucra la reteaua de gaze si se circula pe o singura banda, dar treci repede.
  14. andreiv

    Raceala Si Gripa

    Taica-miu foloseste cu oarecare succes picaturi cu propolis de la farmacia Apifarm de pe Rosetti (deci nu orice picaturi cu propolis, ci fix alea, pentru ca sunt foarte concentrate). Nu vindeca, doar desfunda sinusurile. Poate te ajuta.
  15. Tot de la Radacini Giurgiului am aflat ca rulmentii de la roti au garantie 10.000 km, ca nu acorda ("dom'le") Daewoo garantie mai mare de atita. Cind i-am aratat in cartea masinii ca rulmentii de roti au garantie 3 ani sau 100.000 km (nu mai tin minte daca sunt acoperiti si de garantia extinsa) a facut spume si a inceput sa urle ca sa sun la Craiova. Din pacate masina era deja in lucru, asa ca nu m-am mai certat cu el, dar nici nu mai calc pe-acolo. Ca fapt divers, trebuie sa te rogi de ei sa puna stampila si sa semneze in cartea de service pentru ce-au lucrat la masina.
 

×
×
  • Create New...