Caseta de directie La Cielo-Espero-Nubira-Leganza
Posted 09 August 2011 - 21:41
Posted 19 August 2011 - 21:15
salutare tuturor...as avea si eu o problema...imi curge ulei de servo de undeva de sub volan...sa fie simeringul de la caseta? si mai e ceva...cand iau dreapta maxim de volan...se aude un troncanit...ala de la ce sa fie? mentionez ca masina este un executive din 2002
-aceeasi problema o am si eu la masina la cielo executiv 2002 , numai ca la viraj stanga la maxim la o anumita viteza se aude un harjiit gen plastic pe fier merg cu ia asa de vreo 30000 km i-am schimbat uleiul de servo si nimic ,cand o cadea caseta de directie alta second-hand ca noua e cam scumpa.
Posted 10 September 2011 - 13:02
Am si eu o problema la directie la cielo din 96. Am schimbat tot ce se poate schimba pe fata amortizoare, bucsi, rulmenti amortizoare, pivoti, capete bara. problema este ca se aude o bataie cand trec peste denivelari, gropi etc. e ceva de genul fier pe fier. Sa fie din caseta de directie? Mentionez ca directia e ok, am joc mic doar la coloana volan. Nu am schimbat bara de directie. Am inteles ca este o bucsa (sau ceva de genul asta) de teflon la caseta de directie si aia face urat. Zgomotul se aude in dreapta fata. Nu mai stiu ce sa ii fac.
Piesele inlocuite au fost noi si nu au fost cele mai ieftine dar nici cele mai scumpe, undeva pe 3/4.
Astept parerile voastre. Multumesc.
Posted 04 December 2011 - 15:09
Toata stima -proaspat proprietar de Cielo '97 GLE-
Posted 12 December 2011 - 21:02
Sper ca am fost de ajutor ,toata stima
Posted 23 January 2012 - 20:49
Posted 26 January 2012 - 21:19
Revin cu noutati pentru Danutz 1987.
Am montat crucea cardanica din compartimentul motor, chiar s-a potrivit una din cele doua cumparate (asa cum am spus am luat intreg ansamblul cu ambele cruci, la pretul de 80 ron). La prima vedere, cuplajul parea ca nu se potriveste, insa la demontare am constatat ca cel mai nou (care de fapt se monteaza in habitaclu), s-a potrivit la fix in compartimentul motor, unde aveam eu nevoie.
Nu pot sa afirm ca toate cuplajele caseta directie de N1 se potrivesc la N2, insa la mine s-a potrivit unul din cele doua.
Pentru mai multe informatii privind demontarea/montarea voi incerca zilele urmatoare sa fac un tutorial cu explicatii si foto, insa acum timpul nu imi permite. Daca te grabesti sau nu am fost destul de explicit, suna-ma cu incredere la 0 sapte 2 doi 5 patru 5 doi 1 opt.
Posted 24 February 2012 - 20:41
Edited by Alezz, 24 February 2012 - 20:41.
Posted 27 February 2012 - 12:30
Posted 27 February 2012 - 16:19
Dimitrov/Ferdinand. Pe blocul respectiv, la etajul I, am vazut o reclama Mega Image.Am inteles ca ar mai fi un magazin pe la Iancului de piese Daewoo cred ca ajung pe la el saptamana asta.
Daca e doar pe stinga, se poate remedia, e vorba de o bieleta care arata asa:De curand am descoperit un pic de joc in caseta de directie pe partea stanga. Stie cineva daca se poate remedia acest lucru sau trebuie sa inlocuiesc caseta cu totul?
Bieleta directie Leganza.JPG 8.41K
29 downloadsChiar daca era mai grav, se gaseau solutii de reparare. Exista kituri de reparare care contin: pinion, rulment, dop, simering, sigurante.
Posted 28 February 2012 - 21:18
Astazi am fost si la Carpati si surpriza nici aia nu o au, ce nasol e sa cada pe masina o piesa care in mod mormal nu se strica...
Posted 02 March 2012 - 16:06
Am nubira 2 cu 130000 km la bord.
De anul trecut am auzit o bataie pe mijloc fata.
Am schimbat, bucse, bielete de directie cu capete de bara noi, unghi de fuga facut, totul este nou la directie si tot asa bate.
Meseriasii zic ca este caseta de directie, am fost in service popeci Craiova.
Asta costa 16 milioane si daca nu este ea?
Se aude o bataie in mijloc ca intr-o oala, dar bataie metalica, la denivelari, gropi si pe loc daca trag brusc si lung de volan.
Am schimbat si cupajul de la volan, cel de jos de intra in caseta si tot asa.
Ce dracului sa mai schimb nu stiu ca ma inebuneste zgomotul.
Nu am probleme cu directia, nu am joc in volan, doar acel zgomot deranjant.
Stie cineva ce trebuie sa ii fac, fara sa schimb caseta ce este f. scumpa?
Multumesc anticipat.
2 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users
-
Google Mobile (1), Google (1)