Jump to content
Sign in to follow this  
Frankie_Carbone

Povestiri Din Trafic

Recommended Posts

Am incaput sa vad si eu dezavantajele masinii mici.

Un gradinar nascut din flori, B97FCS, Skoda parca, cu romaticgarden.ro scris pe ea, mi-a taiat azi calea. Nu conduceam eu ci prietena mea, eram cu Sparkul. Ea l-ar fi lasat in pace, eu i-am zis sa ii dea un flash, macar sa stie ce sentimente ii port. Tipul a franat si a mers in paralel. I-am spus ca poate sa depaseasca cat vrea dar sa o faca la o distanta de siguranta (practic, tipul trecuse la vreo 20-30cm de coltul masinii noastre). Nu a putut ingaima decat ca "aia e banda de viteza si nu ne-am dat la o parte" si i-am zis ca restul de benzi sunt ocupate de masini parcate deci e SINGURA BANDA. Aici neuronul s-a trezit si a inceput cu "vrei bataie?" si alte asemenea. Sincer? Nu am mai zis nimic. I-am aratat un deget pentru mama lui, cu el nu am nimic. Nu avea rost, aseara am fost la un baiat acasa care are o groaza de probleme pentru ca l-a pocnit pe unu pe Calea Victoriei cu un antifurt, in fata, dupa o faza asemanatoare. Nu am nevoie de asa ceva, mai ales cu prietena in masina.

Share this post


Link to post

Ai numarul, ai firma! Reclama-l! 90% dintre rahatii astia cu ochi n-au voie cu masinile de firma sambata si duminica! In plus, pune un sprayb paralizant sau iritant -lacrimogen in masina. Pentru specimenele astea eu am sa-mi depun cerere pentru port arma! Pistol cu gaze. Atat. Genul asta tace subit si face pe prima strada la dreapta cand vede un pistol.

Share this post


Link to post

Mda, nu cred ca pistolu-i o solutie, poti da peste unul cu un gun mai mare oricand... Cu bataia nici atat, prin '92 a trebuit sa-i platesc 200 DM ca sa-si retraga plangerea unuia caruia ii dadusem un picior in cap, eu fiind in legitima aparare, insa el avea capul tumefiat si eu nu...

Astazi, in drum spre Bicaz fiind in depasirea unei Astra H cu nr. de Italia si a unui Cielo, soferului Astrei i s-a nazarit sa depaseasca Cielo tocmai cand eu eram paralel cu Astra, noroc ca aveam libera partea stanga de langa sosea si am putut sa virez brusc aproape 1 m in stanga concomitent cu un claxon sanatos care l-a facut sa intre instantaneu la loc in spatele Cielo-ului. M-am multumit sa-i fac semn cu avariile, era cred destul de speriat si nu mai avea nevoie de injuraturile mele...

Share this post


Link to post
Ai numarul, ai firma! Reclama-l!

 

Avand in vedere ce c** de firma este, cred ca el era patronul, asa ca nu are rost. Ma gandeam sa sun la 112 dar nu stiam ce sa le zic. Politisti nu am gasit pentru ca as fi oprit.

Da-l naiba, sa fie sanatos. Nu imi risc libertatea pentru acesti babuini.

Share this post


Link to post

Intimplare din Grecia centrul orasului Leptokarya,intersectia principala chiar linga statia de politie a statiunii.Pe ambele parti ale drumului erau parcate masini si ramasesera numai doua benzi libere pentru circulatie.La un moment dat un grec opreste masina chiar aproape de intersectie (cam ~1 m de masina intrase in intersectie) si il intreaba pe grecul de pe sensul opus ceva.Al doilea grec opreste si incep sa vorbeasca.Partea interesanta acum vine.In spatele primului se mai opresc doua masini, idem pe contrasens.Trec vreo 10-15 secunde si deja erau vreo 6 masini oprite care blocau circulatia.Stau si ma uit ca ardeleanu.Ma gindesc ca pina acum la noi la Brasov il claxonau toti .Mai trec vreo 10-15 secunde si iata ca primul grec se lamureste , pleaca si se deblochea-za intersectia.

Nimeni nu a claxonat in timpul acesta.

De atunci am devenit mult mai rabdator in trafic si de fiecare data cind cineva imi da un flash,imi taie fata sau blochea-za drumul imi aduc aminte de povestea din Grecia si stau linistit.Nici macar nu mai simt nevoia sa-l claxonez.

Edited by gabriel

Share this post


Link to post

Am facut un drum la Bacau luna trecuta,seara la intoarcer bariera de la trecerea cu calea ferata era jos,In fata mea mai erau doi,am 15 minute,s-a facut o coada destul de mare,trenul inca nu a aparut si s-a gasit un destept cu un X5 sa se bage printre bariere,dupa aceea au inceput sa treaca tot mai multi din ambele sensuri printre care si un autobuz plin cu oameni :shock: ,eu am stat linistit si ma uitam ingrozit la niste inconstienti.Dupa un sfert de ora a aparut si primul tren,un accelerat,daca il prindea pe unul intre bariere il facea praf,dupa 5 minute apare si un marfar,inainte cu 2 minute de trecera lui un neghiob mai avea un pic si ramanea intre bariere.

Unde era politia la ora aceea?

Bine ca intre Bacau si Piatra e plin de radare si nu poti respira deloc din cauza lor,dar acolo nu sta nici naiba!Ar trebui sa puna si la bariere camere nu numai pe sosea pentru ca politia romana doarme in bocanci!

Share this post


Link to post

Dupa un traseu de 100km de E583(drum european cu 2 benzi /sens) am zis ca o sa fac tot posibilul sa nu mai conduc noaptea!

 

Prima problema era un cal care se plimba liber prin mijlocul drumului, dupa o frana puternica am reusit sa-l evit.

 

Apoi un tir incarcat cu prundis a scapat o piatra in parbrizul meu datorita faptului ca era incarcat aiurea (incarcatura depasea cu 1 m marginea remorcii). Acesta nu a mai scapat, am semnalat incidentul unei masini dde politie care l-a amendat pentru ca isi pierdea incarcatura pe drum. Am avut norc ca piatra a venit undeva spre coltul superior al parbrizului si nu a facut decat o ciobitura :-W .

Share this post


Link to post
Bine ca intre Bacau si Piatra e plin de radare si nu poti respira deloc din cauza lor,dar acolo nu sta nici naiba!Ar trebui sa puna si la bariere camere nu numai pe sosea pentru ca politia romana doarme in bocanci!

 

Cel mai bine ar fi in cazuri de astea sa faci o fotografie, si te duci cu ea la primul politist. Ma refer la idiotul cu autobuzul in special, restul au facut-o pe pielea lor. Nu poti avea pretentia sa stea cate un politist la fiecare bariera din Romania, ar fi stupid.

Dar care din noi s-ar complica? Trebuie sa semnezi ca martor, te cheama la politie etc.

Share this post


Link to post

Ieri cand ma intorceam de la servici si mergeam linistit pe drumul spre casa...o nenorocita de femeie intr-un logan galben a iesit din dreapta mea, avea cedeaza trecerea si a trecut fara sa schiteze nici ce-a mai mica tendinta de franare desi m-a vazut ca vin, am franat tare m-am intors cam la 45 grade s-a oprit motorul si m-am oprit la jumatate de metru de botul ei. Bine ca sotia a avut centura pusa altfel o dadeam bine cu capul de bord sau parbriz.

 

P.S Imi pare rau cu nu eram cu camionul sa-nu imi pese de nesimtirea ei de a nu ceda trecerea si de a nu schita nici o manevra desi ma vazut foare clar ca veneam.

Edited by daniel21

Share this post


Link to post

Si n-ai coborat la ea s-o inveti regulamentul cu bata de baseball? :D

Macar sa-i arati semnul de cedeaza, cum faceau instructorii vechi: te dadeau cu capul de stalp, ca sa nu uiti niciodata unde era semnul pe care nu l-ai vazut...

Share this post


Link to post

A fugit nenorocita...eu de ce mi-as fi dorit sa fiu cu camionul sa o invat minte cum se trece strada. Astfel de oameni prosti te omoara, sau te schilodeste pe viata.

P.S Cielo '96 proaspat achizitionat are si o bata in "dotare" care tare mi-ar fi placut sa o inaugurez pe pielea ei.

Share this post


Link to post

M-am hotarat sa ma apuc sa scriu si eu aici ... o patanie cel putin interesanta. Poate multi dintre voi au vazut cat de isterice sunt unele femei la volan.

 

Ieri pe Stirbei Voda, pe la 9 destul de aglomerat aveam in fata mea o doamna daca o pot numi asa intr-un clio symbol. Nu stiu cum mama dracu se face ca la fiecare plecare de pe loc lasa vreo 2 sa intre pe banda noastra. Exact la intersectia cu Berzei profit un pic de banda 1 si o ocolesc prin dreapta, si ma bag in fata. Recunosc o manerva deloc ortodoxa dar e o jungla in Bucuresti si fiecare face ce poate. Ma asteptam la un flash un claxon dar NU! Flash-uri lungi injuraturi semne obscene, efectiv se comporta ca o maimuta. O las in pace si desi avem chef de scandal parca imi e peste mana sa injur o femeie iar daca o injur incerc sa aud doar eu. Mergand in coloana ne tot opream si un pic mai inspre Cismigiu ajunge paralel cu mine, moment in care imi vine o idee sa ii acord o lectie. Eram geam in geam ii dua un claxon, si brusc nu auzea nu vedea. Se uita ca proasta in fata. Mai avansam un pic dar era la fel de ignoranta la inceracarile mele de a lega o discutie asa ca imi vine ideea geniala si la urmatoarea oprire ma opresc oglinda in oglinda ( normal, foarte incet fara sa o zgarii etc ) astfel captandui atentia. Logic a deschis geamul a inceput sa o ia de la capat ca o isterica iar eu am lasat-o sa isi faca numarul. Cand a terminat cu un calm de care rar dau dovada am intrebat-o de ce se injoseste ca ultimul gunoi si injura mai rau ca un taximetrist. I-am spus ca ar fi avut multe sanse sa imi fie mama si unei doamne nu ii sta deloc bine cu astfel de comportament de mahala oricare ar fi motivul si nu are nimic de castigat daca injura ca la usa cortului. Instant s-a facut rosie de jena, nu a fost in stare sa scoata nici un cuvant, se fastacise si sper eu ca avem o isterica mai putin in trafic.

Edited by steph

Share this post


Link to post

Ieri seara, veneam dinspre Tandarei spre Slobozia. La iesirea din Tandarei ajung din urma un Logan 1,6, care la randul lui astepta in spatele unui camion sa-l depaseasca. Se elibereaza ... putin ... celalalt sens si Loganul intra in depasire. Eu nu am loc, astept sa mai treaca o masina si intru si eu in depasire. Loganul era chiar in fata camionului ... deci dupa ce a depasit nu a mai accelerat ci a ramas sa mearga cu cca 70 km/h ... viteza camionului ... asa ca raman cu semnalizarea pornita si dau sa-l depasesc. Idiotu' vede ca vin din spatele camionului si incepe sa accelereze. Intr-un final il depasesc ... la 130-135 km/h ... si-mi vad de drum. Am patit de atatea ori chestia asta incat nici macar nu-i mai bag in seama :(

 

In prima localitate reduc la 60 ... si, dupa cateva sute de metri vad Loganul cum vine voiniceste din spate. Fara sa conteze ca nu avea vizibilitate (urma o curba) ca oricum acea portiune de drum avea dunga contiunua ... ma depaseste. De semnalizare ce sa mai zic ... scumpe becurile alea de Logan dom'le. Numai ca, la viteza pe care o avea (probabil in jur de 80-90 km/h), sau din cauza ca-si savura victoria (se uita foarte zambitor la mine in timp ce ma depasea) nu vede ca imediat dupa curba era un ditamai dulaul in mijlocul drumului ... asa ca-l ia in bot.

 

L-a lovit cu coltul stanga fata, i-a intrat sub roata stanga fata, dupa care l-a rostogolit pe sub masina si l-a "scapat" pe sub roata din dreapta spate. Rezultatul ... desi a pierdut pentru un moment controlul directiei ... a reusit sa opreasca pe cealalta parte a drumului fara sa o ia pe aratura. Cand am trecut pe langa el am apucat sa vad ca spoilerul pe spate era putin miscat din loc, cel de pe fata deplasat evident. Dat fiind ce a patit Mircea cand a luat un dulau pe sub masina ... cred ca nu i-a fost moale deloc :D

 

Asa se intampla cand unii confunda frigiderul cu un Ferrari ... da' eu ce vina aveam in cazul in care eu eram cu 20-30 m mai in fata ... intram in el in plin!!!

Share this post


Link to post
P.S Cielo '96 proaspat achizitionat are si o bata in "dotare" care tare mi-ar fi placut sa o inaugurez pe pielea ei.

Pai si ce era vreo culturista, de ce era nevoie de bata, la o femeie? @-)

Share this post


Link to post

Saptamana trecuta veneam pe chei spre autovit, de la Salajan, pe a doua banda, cand vad un kalos ca taie fata celui din fata mea brusc, franeaza cel din fata, franez eu, iar apoi mergea incet de tot in fata noastra. Dau inferioara si incerc sa intru pe banda 1 sa ii depasesc pe amandoi, cand, de ce credeti ca a facut kalosul acea manevra? nishte tigani veneau pe contrasens pe banda 1 cu caruta, si daca nu as fi reusit sai reintru pe banda 2 sau daca as fi facut manevra o idee mai tarziu si nu as mai fi avut timp sa intru la loc cred ca trebuia o expertiza ca sa se mai constate care era fata si care spatele carutei...

Share this post


Link to post

Ai mei veneau acum 2 zile spre Craiova, si la intrare in Pitesti a iesit o dacie de pe un drum adiacent fara sa se asigure. Taica-meu avea viteza, l-a claxonat si l-a depasit. Ala prost, l-a depasit pe taica-meu si a pus 3 frane bruste in fata lui. Dup-aia a vrut taica-meu sa treaca pe banda 1, ala a incetinit (era pe banda 2) si s-a facut ca intra in taica-meu. A oprit masina sa se dea la el... ala a incetinit, dar cred ca atunci cand l-a vz pe taica-meu a cam fugit :) . De mentionat ca taica-meu are 1.97 :) . Si inca ceva... i-a luat nr la masina, asa ca ala o sa aiba viata grea in curand.

 

Azi-dimineata ma duc la servici... Ma opreste Politia ca nu aveam nr. pe fata pt ca mi s-a spart suportul. Ii explic la politist cum sta treaba. Si ma intreaba de unde am autocolant chevyclub.ro ca vrea si el pt Matiz-ul lui. :)

Share this post


Link to post

Intersectia de la Dristor. S60-ul respectiv a stat pana s-a facut verde in spatele meu, apoi a luat-o pe contrasens desi vazuse tramvaiul si nici nu a facut stanga. S-a blocat complet intersectia pentru cei care veneau.

post-775-1163966111_thumb.jpg

post-775-1163966131_thumb.jpg

Share this post


Link to post

Iaca, membru nou, incep sa povestesc si eu din pataniile mele de Constantean. Defapt in general circul destul de calm, dar sunt cazuri in care banda 1 e libera si pe banda 2 circula vreun idiot cu 30 km/h , nu ma abtin sa nu dau 2 flash-uri. Banda 1 pentru circulare, banda 2 pt depasiri.

Singura mea intamplare dateaza cam din primele luni de soferie (cam acu 1 an jumate, pe vremea aia eram posesor de Dacie 1300 f veche dar deloc lipsita de vlaga):

Venind dinspre Valul lui Traian am dat sa intru pe varianta, iar in mijlocul intersectiei un Tico mic si alb, cu inscriptii de firma cat toata luneta statea ca prostu in mijlocu intersectiei. Am asteptat cca 2 sec, sa ma uit si eu poate totusi vede ala ceva si nu vad eu... nimic.. 2 flashu-uri si tipu pleaca pana la urma si imi vad de treaba. Ala o calca si ajunge din urma alte masini, incepe slalomuri sa imi arate ca stie si el sa conduca. Intre timp eu deja eram cuminte pe banda 1 cu 60km/h, fara nici o intentie urata, singurul gand era: l-am suparat pe om, duca-se. Nu trec 30 de sec si tipu incetineste si se lasa depasit de toti, il ajung din urma, semnal stanga sa depasesc, schimb banda, tipu imi taie fata. Semnal dreapta sa ma bag in banda 1 tipu imi taie fata din nou si incetineste. De data asta zic lasa ca il invat minte(nah.. copil nebun si eu). Accelerez, depasire in scurt, tipu nici nu a avut timp sa vada ca am ajuns in dreptu lui si dus am fost.. credeam eu, ca nebunu avea alte ganduri... Si s-a luat dupa mine. Zic na... sa-l las sa treaca, poate ii trece daca se vede mai bun... trec pe banda 1 din nou cu semnal si incetinesc pana pe la 40 km/h, poate se duce el inainte... tipu trece un pic in fata trage de volan dreapta si pune frana, aproape perpedincular pe sensu de mers.. Pun frana, il ocolesc si plec, de data asta cu ceva demaraj, ca am vazut ca erau 3+1 fufa in masina si toti injurau, eu eram doar cu sor'mea. Am luat-o frumos printre masini, am ajuns cred peste 100 km/h, in zona de 70 km/h cu trafic destul de aglomerat. La un moment dat am ajuns din urma o alta dacie care mergea cu vreo 40 si ala cu Tico era in spatele meu. Adrenalina deja era la nivel inalt asa ca am mers vreo 10 sec in drept cu dacia aia, sa moara ala de ciuda :D . Am facut dreapta la un moment dat sa o iau prin oras sa scap de el, sigur nu avea treaba pe acolo, ca era o straduta vai de ea. Intru in oras si ajung la prima intersectie unde pierdeam prioritatea, acolo un Vectra negru se asigura sa faca stanga... am franat un pic distantat de el, si am aruncat in ochi in oglinda, l-am vazut pe tipu din spate ca a parcat (spre nenorocu lui cam mult in spate). Sarit bordura, facut dreapta tipu ramas cu bata in mana in spatele masinii, la vreo 10 m, uitandu-se cam ca prostu.

In cele din urma m-am oprit undeva pe-aproape si m-am dat jos din masina.. tremurau genunchii... am zis ca data viitoare mai bine astept, nu de alta, dar +- 60 sec nu conteaza, si daca nu aveam nenorocu ca ala cu vectra sa astepte doar dupa aia care veneau din dreapta... cine stie pe la ce spital ajungeam, si politie... si prea complicat.

 

 

 

Si una mai recenta, la care zic eu ca nu am gresit, dar poate ma contrazice cineva...

Din motive de ramanere fara numerar a trebuit sa parchez la banca pe bd Mamaia la bancomat, parcare amenajata, nu incurc traficu. Dau sa ies din parcare si vad ca mai era foarte putin pana la semafor, dar o distanta apreciabila. Banda 1 era libera pe banda 2 erau masini la coada la semafor, pana mult in spatele meu. Pun semnal stanga, ca trebuia si eu sa ma bag in coloana aia mare, si astept sa plece de la semafor oamenii. Plec foarte incet si la un moment dat se face un loc sa intru si eu. Semnalul era pus demult, asa ca nu imi fac griji, dar cu ochii in oglinda sa nu se trezeasca ala din spate intru usor-usor in banda 2, dar cand eram intre benzi : TIIIIIIIIIIIIIIIII!!! s-a trezit ala din spate, desi mai erau putine secunde la semafor, nu aveam nici eu nici cel din fata mea timp sa trecem.

Am oprit si cand ma uit in oglinda vad un deget nervos ridicat de soferu din spate, in timp ce omu injura de zor. Am vrut sa ma duc la el sa ii explic ca nu aveam ce face ca doar m-a vazut ca am iesit din parcarea aia... dar am zis ca poate o ia ca o provocare si atata timp cat nu se da jos din masina stau la locu meu.

Nu zic ca sunt adeptul depasirilor coloanelor la stop, dar in unele situatii nu ai de ales, aici sincer sa fiu mai degraba am gasit intelegere la soferii din Bucuresti unde, desi traficul e mult mai greoi, lumea te lasa mult mai usor sa schimbi banda la semafor daca te-ai incadrat gresit.

 

 

P.S. nush daca numai eu am observat dar din toamna asta s-a dus naibii si traficul din oraselu nostru linisitit, e mai aglomerat ca asta vara parca.

Edited by andrew

Share this post


Link to post

In cazuri ca cel descris (primul), daca mai dai peste asa ceva suna la tel 112.

Nu este o gluma.. te ajuta enorm, numai sa retii numarul masini implicate

Share this post


Link to post

Ascultati de sfatul de mai sus. Nu va puneti cu cei care au mintile odihnite, dati-i in gat, sa se ocupe de ei cei care sunt la fel de odihniti.

Share this post


Link to post

Ce sa dai in gat frate? tii minte numarul, si-l cauti cu niste prieteni si-i dai omorul, in romanica e singura sansa. Acum sa va spun si de ce.

 

Prietena mea a parcat in dreptul unui chiosc telegraf, undeva in tomis nord, langa cap de linie 42-43, probabil destul de aproape de o masina de marfa parcata pe trotuar, asa cum sunt parcati toti in zona aia, dar nu-l incurca absolut deloc din ce spun martorii. Tipul cu duba (ceva gen VW Caddy din cate am inteles) a ajuns la masina inaintea prietenei mele, a asteptat-o pana a venit si ea la masina, apoi a inceput sa urle la ea ca de ce a parcat asa, si dupa scandal, trei palme destul de tare, am inteles ca a dat cu capul de masina. Martorii la inceput au crezut ca tipul e barbasu', si ar fii un scandal in familie, ok, dupa asta prietena mea a apelat la martori, intre timp tipul a urcat in masina si a plecat, deci nu era incurcat de parcarea prietenei mele. Apoi m-a sunat pe mine, eu eram in Eforie Sud, si mi-a spus ce s-a intamplat, am urcat in masina, si am tulito spre locul cu pricina, pe drum mi-am adus aminte de politie, am sunat-o si i-am spus ce are de facut, ea era putin in stare de soc, dar a tinut minte numarul masinii, si ea si martorii. Buuuun, acum la politie, eu am ajuns dupa vreo 15 min, si ne-am intalnit la politie, am depus plangere penala, am dat numarul masinii sa-l caute, si a spus ca ne da raspunsul a doua zii. A doua zii am primit raspunsul: "Aceasta masina nu exista", uite ca am uitat numarul acum dar o sa vil zic zilele urmatoare, o autoutilitara alba fara inscriptii, daca-l prind il blochez pana vin intaririle, si ala este un om mort, indiferent ca este generalul de la politie (probabil de aia masina nu exista) sau vre-un cersetor cu autoutilitara.

Oricum e bine sa suni la politie, dar daca nu primesti ajutorul scontat... legea junglei frate.

 

asta e traim in Romania, si politia nu stie decat sa ia bani, nu sa si ajute.

Share this post


Link to post

Aztec> 112 e apa de ploaie.

 

Am o patanie pe Buc-Pitesti cand am avut "tupeul" sa dau flash unor romales care mergeau pe banda 2 cu 90 km/h.

 

Coordonatele sunt simple. Beleaua a inceput la km 29 si a tinut pana la km 67 parca unde trimisesera politie. Am sunat la 112 si a inceput sa ne intrebe la ce km suntem, ca nu suntem in nuj ce judet, ca ne da la Ialomita, ba ca urmeaza fasia aia de Gr, ba ca ne da la Rutiera ba ca de ce tipam, de ce nu suntem calmi etc.. Nu mai stiu exact detaliile pentru ca vb. un prieten cu politia eu ma feream de bou. Imaginati-va 40 km de vorbit la 15 mii de dispecerate in timp ce eu rulam intre 20-140 cu sicane impins in parapet, sau in sant cu frane in fata impins in tir, aruncat cu sticle in masina mea la peste 100 pe ora, la un momendat chiar s-au dus nenorocitii un pic mai in fata, au oprit si ma asteptau pe mijlocul autostrazii cu o caramida in mana. Am oprit aproape de tot si cand a pus mana pe masina am trecut peste ei ... marog l-am sters pe unul cu lateralul masinii.

 

Am incercat sa opresc sa ii las sa se duca, dar opreau si dadeau cu spatele.

 

In tot timpul asta care a durat o vesnicie politia ne trimitea la alte dispecerate in alte judete, alte atributii etc. Eu conduceam un prieten vb. cu ei si altu nota numere de telefon pe hartie de la dispeceratele politiei. 112 ne-a expediat instant. :( .

 

S-au potolit dabea cand am scos un telefon sa ii filmam pe geam.

 

Mai bine evitati conflictul ca pana va ajuta politia ori va cafteste cineva ori apelati la casco.

Share this post


Link to post

Si in completare la sfatul lui tolin, o poza facuta fie si cu cu telefonul poate fi de mare folos. Mai ales pastrati-va calmul! Chiar cu riscul de a enerva si mai tare pe maimutoii cu tupeu.

Apropo ... chiar astazi mi s-a povestit o faza incredibila... Dupa o tamponare usoara la care unul cu un jeep (dar fara bullbar) s-a ales cu parasocul fata spart, omul care a gresit s-a ales cu o gramada de suturi si pumni de la gipanist in fata a zeci de martori, si gagiul ce le incasa nici nu intelegea ce i s-a intamplat, ramasese blocat. Inteleg sa ai nervi cand se merge bara la bara dar totusi...

Share this post


Link to post

mai bine ii calcai, scapam dracu de cativa inamici, eu asa as fi facut, apoi direct la politie intr-un oras, nu la sat, ca acolo poate iei si bataie de la acei militieni.

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...