Jump to content
Sign in to follow this  
Frankie_Carbone

Povestiri Din Trafic

Recommended Posts

Cei de la firmele ce se ocupa cu polishatul.. eu am auzit ca recomanda polish incolor.

Share this post


Link to post

Povestire din trafic, despre mandrii burtosi purtatori de cashcheta ce-si plimba posterioarele in Loganuri...

Craiova, azi, intr-un cartier nu foarte central, o intersectie in care se aventurau cei cu 4x4, cei cu lanturi si cei ce aveau urgenta nevoie probabil sa fie in zona la ora aia. Se face verde, masinile incearca sa porneasca de pe loc, unele reusesc, unele d'abia se urnesc (multumita celor care NU au bagat pluguri, NU au dat cu material antiderapant, si in general n-au facut nimic), cand de pe o straduta laterala isi face aparitia vijelios un logan de rutiera, din statia caruia se aude exact asa " Da' mergeti dom'ne mai repede ca din cauza voastra se blocheaza intersectiile"... Ce'ar mai fi de spus :rolleyes: ... poate ca din 2 benzi cate avea sensul era loc doar pe una din ele (cealalta blocata de nameti), ca pe asfalt era un strat de 15cm de zapada sub care in unele portiuni se vedea gheata, ca prima masina era o Skoda Superb cu lanturi care nu reusea sa se deplaseze cu mai mult de 10km/h, si chiar daca ar fi reusit pe asa vreme/drum un om intreg la minte nu ar trece de 10-15km/h...

Share this post


Link to post

si sa nu-mi spui ca aia cu loganu au facut slalom cu derapaje controlate multumita tractiunii 4x4 dand astefel exemplu celorlalti despre cum se "circuleaza" cu adevarat. O intrebare as mai avea: loganele politiei au gume de iarna si restul "iechipamentelor" necesare sezonului rece? Lanturi, lopata, nisip etc.

Share this post


Link to post

Din ce am vazut eu prin oras, doar pe un passat aveau. Pe logan montana si pe vento p6000.

Share this post


Link to post

Aha, ei ne cer noua gume de iarna iar ei merg cu montana- pa'ncredere. Loganul de la postul nostru e acoperit de un munte de zapada. Cred ca la primavara il mai scoate Macovei de acolo...

Share this post


Link to post
si sa nu-mi spui ca aia cu loganu au facut slalom cu derapaje controlate multumita tractiunii 4x4 dand astefel exemplu celorlalti despre cum se "circuleaza" cu adevarat. O intrebare as mai avea: loganele politiei au gume de iarna si restul "iechipamentelor" necesare sezonului rece? Lanturi, lopata, nisip etc.

Care politie bre?

 

Azi noapte (cca 420 de km pe .ro) nu am vazut decat un singur echipaj de politie la vreo 60 de km de Petrosani cum vii dinspre TM (si ala de rurala) undeva printr-o padure la o cafea (spaga la camioane?). Atat!

 

Tin sa le multumesc celor de la Info trafic care mi-au recomandat ruta Timisoara-Craiova via Valea Jiului pe unde s-a circulat foarte bine, chiar daca era zapada pe carosabil pe anumite portiuni. Intre Tg-Jiu si Craiova desi era zapada cu gumele de iarna am mers cam 90-100 la ora.

Din punctul meu de vedere consider ca drumarii si-au facut datoria pe ruta pe care am venit eu.

 

Eram destul de stresat de cum e dumul spre Craiova. Eram plecat de o saptamana, auzisem ca sunt inchise drumuri la greu prin sud, eu trebuia sa ajung in sud :D si ma gandeam ca daca gasesc vreun politist ceva de la rutiera o informatie despre trafic nu strica.

N-ai sa vezi asa ceva. N-am vazut o masina de rutiera. :wallbanger:

 

P.S. Cand ajung in B o sa mai bag niste impresii din trafic. Pana atunci va las sa ghiciti voi ce marca era masina care se plimba pe strase prin Viena cu proiectoarele aprinse ziua. Numarul era de IF si era tunata. :D

Edited by Night Elf

Share this post


Link to post

Ieri am facut 6 ore din Colentina pana in orasul Alexandria. Drumul pe portiunea care apartine de Alexandria era in stare mult mai buna comparativ cu portiunea dinspre Bucuresti. Astazi la intoarcere la fel... impecabila portiunea din Teleorman (asfalt in mare parte uscat).

Acum sa incepem cu urarile de bine. Prima si cea mai importanta pentru Domnu Marean' in sectorul caruia utilajele pentru dezapezit lipseau cu desavarsire ieri dimineata. Am facut 30 min din Colentina pana la intersectia Calea 13 Septembrie cu Antiaeriana si 3 ore de acolo pana la capatul Sos. Alexandriei.

Multumiri deasemenea si RATB-ului si fiermelor de maxi-taxi care au reusit sa ucida si ultima speranta de a te misca cu ajutorul autovehiculelor "pregatite" pentru iarna care cu generozitate alesesera sa blocheze toate intersectiile sau sa circule cat mai perpendicular pe axa drumului.

Nu vreau sa uit sa amintesc nici de tembelii de "soferi" + gabori care nu-si pun cauciucuri de iarna pentru ca "la noi nu ninge, ce-mi tebuie mie?". Si nu in ultimu rand un frigider de carne pentru toti idioti care s-au lasat masinile in drum pe strazi cu o banda pe sens.

 

Un plus totusi pentru politistii din intersectia Sos. Alexandriei cu Antiaeriana care au impins ieri la masini pana au cazut lati. Restul de soferi se uitau la ei chiar daca stateau ca prostii din cauza masinilor impotmolite.

Share this post


Link to post

Sa va povestesc si eu una.

Mergeam cu duba pe centura Craiovei, in dreapta il aveam pe cel care i-am luat locul la servici si care mi-a dat duba in primire cum se cuvine. Are 1.90 si 120 kg, o huiduma de om. In fine...mergem noi voiosi pe centura :lavolan: si la un moment dat ne apare in fata un Oltcit care mergea cu 90. Din fata venea un TIR, aveam timp berechet sa ne bagam, 100 km/h, a 4-a, flashuri si...nimic. Dobitocul nu se tragea nici de-al dreq un pic mai spre dreapta, tirul se apropia din ce in ce mai repede. Ma uit in bord : 110! Rup duba in 2, idiotul tot accelera, sa nu ma lase! Tirul trage dreapta MULT si trec cu oglinda la ~10-20 cm de el, intre timp ajunsesem pe la ~135 si dobitocul cu Oltcitul nu mai avea talpa :mrgreen: , incepe colegul meu sa injure de toti sfintii, trecem de el si imi spune peste vreun km : ia incetineste. O las la 60, ma postez cat mai aproape de axul drumului si astept. Vine Oltcitarul si incepe cu blitz + claxon ca la nunta...bineinteles ca nu ma dau nici de-al dracu si incearca sa ma depaseasca pe dreapta. Avea cam 70. Decat il aud pe colegul meu : FMM de %#^#$@, $%#$^*, deschide geamul si FLEOSC!!! Ii arunca saorma pe care o savura direct pe parbriz. Retardul opreste si colegul imi zice : trage pe dreapta, 'gami-as...in... Ia in mana primul lucru care ii vine la indemana (triunghiul reflectorizant, era in teaca lui in buzunarul usii) si se da jos la el. S-a dus la el la masina, tipul incearca sa se incuie inauntru dar nu reuseste. Il scoate colegul meu din masina de guler si il propteste pe panoul din spate, si da-i sudalmi de tot neamul, rasa, etc...cand am vazut lamaia in geamul din fata si pe sofer care era alb ca varul am zis : Mihai, da-l in mm ca e incepator, lasa-l, ma, etc...cu greu l-am scapat pe nefericit. Inainte sa plece, colegul meu ii cerea banii inapoi pe saorma.

Share this post


Link to post

si i-a primit? banii pe saorma... =))

 

Asa merita frate bine i-a facut... oricum a fost finut amicul tau... eu ii phuteam o frana dupa ce-l depaseam il tineam la 40-50 la ora pana incerca sa ma depaseasca dupa careil tineam paralel cu mine in contrasens sa vada cum e daca imi facea o faza similara.

 

Cum dreaq sa arunc cu saorma in el? ... Pai de unde mai cumparam alta pe centura pe urma? :D

 

P.S. Iti dai seama daca isi cumpara unul ca asta logan? :o

Share this post


Link to post

Daca era dupa el iti spun eu ca ii dadea banii pe o saorma MARE ;)

Noroc ca l-am calmat eu...nu de alta, dar mi-ar fi rupt triunghiul reflectorizant pe salele aluia :mrgreen:

Cu loganistii nu am probleme ca aia merg subturat si pana sa incerce sa bage bulanu' in ea m-am duuuus (120 pure BHP :banana: )

Share this post


Link to post

Iote, dom'le, nu imi mai cunosc orasul. Unde-i centura Craiovei???

 

Personal, cand unul nu ma lasa sa il depasesc, ma retrag si apoi il depasesc cu elan. Despre ce a facut colegul tau... in fine, fiecare cat il duce capul! :rolleyes:

Share this post


Link to post

Centura Craiovei a fost data in folosinta in primavara anului trecut. Centura de Nord, pt ca asa se numeste, incepe de la intrare langa Hanul Doctorului si ocoleste orasul pana langa Combinatul Chimic. :thumbl:

Share this post


Link to post
Despre ce a facut colegul tau... in fine, fiecare cat il duce capul! :rolleyes:

Cand iti vezi moartea cu ochii nu cred ca te duce capul la altceva decat sa-i arati si aluia prin ce ai trecut tu...chiar daca sacrifici bunatate de saorma :D

 

Elan am avut si eu, crede-ma, dar animalul cand a vazut ca vreau sa-l depasesc a bagat bulanu' in ea...daca esti civilizat nu faci treaba asta. Cand vezi in retrovizoare ca e cineva din spatele tau te tragi un pic mai spre dreapta (, eu asa fac, chiar daca e strada goala). Daca mai vezi si flashuri + tir care vine din fata...nu cred ca accelerezi. Timp aveam berechet sa depasesc daca nu accelera jmakerul, cred ca vroia sa-mi arate ca are TRS, nu stiu...dar in fine, m-am obisnuit de mult timp cu Romania.

Edited by andrei_ics_ics_el

Share this post


Link to post

Si totusi, nu trebuie sa raspunzi cu aceeasi moneda in asemenea cazuri.

Share this post


Link to post

Stiu, dar chiar m-am speriat atunci, dupa ce ca era prima data cand eram la volanul unei dube, se mai gaseste si maimutoiul ala sa faca pe interesantul...Sunt un om pasnic de felul meu, imi ies foarte greu din fire.

Share this post


Link to post

Aseara ma intorceam catre casa. Eram pe Bd Drumul Taberei si mergeam cu 80 pe banda 3. In fata masini rulau tot cam cu atat, banda 1 masini parcate, banda 2 se mergea cu 50-60.

 

Mai aveam cam 400 de metrii pana la semafor cand ma trezesc cu unul ca da flash-uri ca disperatul. Ii aprind din bunsimt ceata spate, se sperie franeaza destul de rau, pastreaza o distanta sigura fata de mine fara sa mai dea flash dupa care la semafor vine langa mine si il vad ca da sa se dea jos din masina. Deschid geamul dreapta instant si-l intreb de sanatate timp in care imi dadeam jos centura, moment in care sprijinindu-se de usa si chinuindu-se sa coboare din masina ma intreaba: Ba, cine ti-a dat tie permisul? hîc. Era muci. Am vrut sa ma dau jos sa-i explic cum e treaba cu flash-urile si permisul dar m-a linistit sotia: Lasa-l pui ca e manga, vrei sa-i dai una si sa se loveasca cu capul de asfalt si sa moara? Mai eram cu un amic in spate (cam 1.80 inaltime@110 kg) care era gata gata sa sara si el.

 

I-am facut semn idiotului sa dispara si am pus mana pe telefon sa sun la 112, moment in care s-a facut verde si a demarat cu ceva slalom printre masini. Am vrut sa ma tin dupa el sa dau locatia exacta la politie, dar la Moghioros a trecut pe rosu si l-am lasat in plata domnului si am inchis apelul pana sa-mi raspunda la 112.

 

Oricum era de admirat ca in starea in care era mai era si tare in gura si voia scandal. Primea un suport de volan in dinti sigur, norocul lui a fost nevasta-mea. :) )

 

No coment mai departe.

Share this post


Link to post

Asta e nesimtire ! Unde sunt cei care ridica mainile stationate neregulamentar ? Asta ar merita !!!

Share this post


Link to post

Cum ai dedus asta?

Poate-i cladirea lui.

Share this post


Link to post

Este pe scari nu pe trotuar...asa ca are tot dreptul.

Share this post


Link to post

Ce cladirea lui...ala e City Mall... de obicei "shmecheri" parcheaza pe trotoar in fata mall-ului.

De ridicat nu se pune problema ca e sectorul 4 :D .

Share this post


Link to post

Parcare de smecher pe o straduta din Bucuresti. probabil ca nu se intelesese pe locul de parcare cu cel cu Vectra, nu stiu. Cand am trecut pe acolo a trebuit sa ma urc cu 2 roti pe bordura ca sa trec. Claxoane si injuraturi la greu la adresa idiotului.

 

post-5141-1201626109_thumb.jpgpost-5141-1201626121_thumb.jpg

No coment mai departe. :rambo:

Share this post


Link to post

Asta-i parcare de marla, nu de jmeker.

Edited by tolin

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...