Jump to content
Sign in to follow this  
razvanclub1

Permisul Suspendat

Recommended Posts

mi-au luat permisul pe 3 octombrie pentru 90 de zile. cand trebuie sa ma duc sa-l iau: in 90 de zile de cand mi l-au luat sau de cand expira dovada?

Share this post


Link to post

90 de zile din momentul in care expira dovada... din pacate pt tine...

Share this post


Link to post

Da ce-ai patit frate? Cum ti-au luat permisul? :-W

Share this post


Link to post

Pentru viteza > :) nu???

Share this post


Link to post

Am Permisul suspendat 90 de zile incepand cu 8 Oct. 2005.

Cand pot legal sa intru in posesia lui?

 

--------------------------------------------------------------------------------

 

Raspuns: Dupa expirarea celor 90 de zile calendaristice. Pe data de 06.01.2006, va puteti prezenta la ghiseul Serviciului Politiei Rutiere in vederea ridicarii permisului de conducere

 

asta e luata de pe forumul politiei rutiere...asa stiam si eu dar mam gandit ca sa schimbat legea de cand au bagat-o pe asta cu suspendarea permisului pe 90 de zile

 

@ToPser: 120 in localitate...pe langa slobozia...ora 2 noaptea...n-au vrut spaga

Share this post


Link to post

Daca te mananca,eu abia merg pe DN'uri cu 120km/h si tu mergi in localitate.

Share this post


Link to post

Imi pare rau pt tine oricum mai ai putin , adevarul este ca ai exagerat ,daca vit. ar fi fost mai rezonabila cadeai la pace cu ei !!! Am patit-o si eu tot noaptea dar aveam 72km/h in localitate si am scapat relativ usor!

Share this post


Link to post

Permisul de conducere se retine de catre politie odata cu constatarea faptei pentru depasirea cu mai mult de 50km/h a vitezei maxime admise pe sectorul de drum respectiv pentru categoria din care face parte autovehiculul condus. (Codul rutier - art. 231, lit. c).

Chiar ca ai cam exagerat.

Mergeai pe varianta Slobozia? Se considera "in localitate"? Si eu trec pe acolo cam cu aceeasi viteza, dar nu m-a prins nimeni (inca).

Share this post


Link to post

Eu zic ca n-ai avut destula viteza. Pe mine m-a prins la intrarea in Sf. Gheorghe, aveam 155, erau la vreo 50 m de la intrarea in localitate.Oamenii si-au facut cruce, mi-au spus ca zbor cam jos. Din condei mi-au scazut viteza la 75, am platit o amenda de 30 RON si gata, am scapat cu bine.

 

PS. Nu recomand la nimeni, recunosc ca am gresit, imi fac Mea Culpa.

Share this post


Link to post

culmea e ca aveam si antiradar dar era in torpedo...nu ma asteptam la radar...in bucuresti ma prins cu 127 si nu mi-au dat nici amenda...sper sa pot sal iau pe 3 si nu cand expira dovada

Share this post


Link to post

Antiradar sau detector???sunt 2 chestii total diferite.

Share this post


Link to post

Degeaba daca l-ai avut in torpedou.. [-X ...oricum viteze asa ametitoare e bine sa aveti pe A1 sau A2 si nu in localitati.E mai bine ca te-a prins radarul si nu ai avut alta belea.

Share this post


Link to post
...oricum viteze asa ametitoare

Hai mai, 120 viteza ametitoare?...Poate pe bicicleta. :P . Sau poate in logan, cine stie.

 

PS:In mod normal termenul se scurge de la data expirarii dovezii.

Share this post


Link to post

Atunci s-o luam altfel...de la 120km/h in cati metrii opresti???...

Share this post


Link to post

Nu conteaza in cati metri opresti ci cati metri vezi in fata. Parerea mea... :-?

Share this post


Link to post

Hehe, in unele situatii ar putea fi bye bye daca gandim asa.

Un exemplu foarte simplu, si sunt sigur probabil nu cel mai elocvent, vii cu 120 noaptea de la Crangasi spre Militari. Sigur nu mai ajungi in Militari.

Cu corpul fizic evident... Multi au incercat si nu au reusit, si saracii pietoni de pe margine se mai aduna si ei la numarul de cadavre daca sunt in preajma (in realitate de multe ori au fost) chiar asa, fara gluma, chiar nu vei ajunge, poate doar daca ai masina submersibila.

 

M-au trecut fiori pe sira spinarii cand am constientizat ce s-ar putea intampla si nu aveam nici viteza prea mare, vreo 60-70. Curba aia e chiar perculoasa, si ca un fel de ceasu rau, cand veneam din Militari catre Crangasi pe la ora 23.00 mergeam pe banda 1, legal, si din peisajul din fata ochilor mei nu a tasnit individul imbracat in albastru inchis cu o caciula aceeasi culoare care mergea pe trotuar pe langa drum frumos cand deodata ca si cum ar fi simtit ca m-am apropiat de el s-a balganit si... tussti... in fata masinii, am paralizat! am tras maxim stanga si din fericire nu era alta masina langa mine si am putut vira puternic. L-am evidat pe betivan ... mi-a distrus seara putea sa risc parnaie sau cine stie ce alte probleme, asa ca paza buna trece primejdia rea, proverbul asta e aur, dar din pacate nu ajungi sa-l intelegi prea bine decat atunci cand e prea tarziu...

Share this post


Link to post
Hai mai, 120 viteza ametitoare?

Vrei sa zici ca asta e o viteza normala in localitate??  <img src= S"> Si mai ales intr-o comuna? @-)

Share this post


Link to post

viteza mica sau mare o apreciezi dupa mai multi factori: masina, soferul, drumul, timpul din zi, starea carosabilului, etc. in mod normal e o viteza destul de mare, dar poate in conditiile alea nu era, cert e ca nu conteaza viteza, din contra, la chestii marunte evita si ei sa se bage si sar la cap cand e vorba de spagi babane... oricum, tot poti sa ai "sansa" sa dai peste cate unu care n-are mama, n-are tata, chestia aia cum ca exista cineva deasupra legii si se pi*a pe toti e la mishto. personal cunosc un caz in care unui important finantator al sefului politiei i-a fost facut dosar penal pt conducere in stare de ebrietate de catre un agent care nu il suporta pe sef, si respectivul politist este si acum in functie la 2 ani de la isprava...

Share this post


Link to post
Vrei sa zici ca asta e o viteza normala in localitate??  <img src= S"> Si mai ales intr-o comuna? @-)

Cand ai o porcarie de sat cu 5 case si o crasma situat pe un drum european este o viteza foarte normala. Sunt cateva dintr-astea la iesirea din Barlad spre Vaslui si treceam prin ele in mod constant cu 120-140 cu matizul. Daca incetineam sa merg legal, aveam asigurat frigiderul cu carne de la cei din spatele meu. Nici politaii nu stau acolo, pentru ca e aberant sa reduci viteza la 50 dupa ce ai mers cu cel putin dublu ca sa o cresti la loc 200 de metri mai incolo. Mai sunt multe sate dintr-astea prin tara, dar nu peste tot sunt politistii la fel de intelegatori.

Dar hai sa incheiem cu offtopic-ul.

Edited by laurentziu83

Share this post


Link to post

avand in vedere ca era 2 noaptea si eram cam singur pe sosea nu mi se pare o viteza mare...si oricum era o comuna cam pustie...giurgeni parca...eu sper sa-l iau pe 3 ianuarie nu pe 18...oricum nu e nici o problema ca tot o sa conduc fara permis...si cu dovada e problema ca am modificat-o si mia zis cineva ca trebuie sa ma duc cu ea si cu buletinul sami dea permisul inapoi

Share this post


Link to post

Din greseala in greseala spre pedeapsa capitala.

Razvane, cred ca gresesti procedand in felul acesta si sa stii ca, daca esti cumva prins conducand cu permisul de conducere suspendat, risti enorm. Nu mai vorbesc despre faptul ca ai modificat dovada. S-ar putea sa ramai pieton o perioada f.f.f. lunga de timp ceea ce nu cred ca merita, iar cu modificarea unui inscris oficial, s-ar putea lasa cu un dosar penal.

Iar in cazuri din astea, ca de altfel si in cazuri de conducere sub influenta alcoolului (am vazut ca s-a exemplificat pe aici) nu se baga nici Papa de la Roma. Eu am un prieten care s-a dus la adjunctul sefului politiei sa-si recupereze permisul mai repede si i-a spus ca daca a condus sub influenta bauturilor alcoolice nici nu are rost sa mai stea de vorba.

Faci cum vrei dar eu iti recomand sa te linistesti caci nu merita.

Iti tin pumnii sa-ti recuperezi permisul, dar ai grija ce faci cu dovada pe care trebuie sa o predai cand iti ridici permisul.

Tine-ne la curent.

Share this post


Link to post

Atata timp cat exista mama si tata omu' nu cred ca isi face probleme...

Share this post


Link to post

M-am documentat si revin cu o precizare: "Falsificarea unui inscris oficial prin contrafacerea scrierii ori a subscrierii sau prin alterarea lui in orice alt mod, de natura sa produca consecinte juridice, se pedepseste cu inchisoare de la 3 luni la 3 ani" - Codul penal, art. 288.

Nu trageti in mesager!

Share this post


Link to post

iti dai seama ca nu ma mai duc cu dovada sa-mi iau permisul...i zic ca am pierdut-o.

politistul a scris dovada pe 3-X-2005 si eu am mai 3-XI so pe urma 3-XII.

ma oprit politia odata cu dovada modificata si nu sa prins dar daca ma duc cu ea la politie nu am cum sa o mai sterg...o sa-i zic ca am pierdut-o, oricum conduc mai incet de cand nu mai am permis

Share this post


Link to post

Sau ai putea spune ca nu o mai ai si nici nu ai stiut ca trebuie sa o pastrezi dupa ce expira (ca la garantie daca a expirat poti sa o arunci). Oricum sa nu faci greseala sa o predai modificata.

Sper sa tina figura, desi nici politistii nu mai sunt militienii de alta data.

Share this post


Link to post
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...