Jump to content
Sign in to follow this  
Apocalips

Matiz E3

Recommended Posts

Matiz E3 foarte standard :) . Date tehnice nu cred ca ar fi necesar sa adaug pentru ca nu prea difera de celelalte buburuze. Unele poze trebuie sa le modific inainte de a le atasa deoarece masina fost castigata ( nu am voie sa spun unde ) si are inscriptiile firmei pe ea care trebuie sa le port 1 an.

 

Fac acum o lista cu ce am luat eu pentru buburuzoi... unele sunt putin mai "off topic" dar tot pentru masinuta le-am luat.

 

- presuri

- Trusa medicala

- Triunghiuri reflectorizante

- stingator de "fleacheri"

- alarma

- inchidere centralizata

- prelungire teava de esapament

- capace

- aspirator de masina

- compresor ( mai iesi cu cortu undeva, mai umflii o saltea, o minge de fotbal si bineinteles rotile cand e nevoie )

- "aparatori" pentru stergatoare. ( Cica ajuta atunci cand bate vantu )

 

Deocamdata atat... cam pe saptaman viitoare imi caut un mp3 player si o statie si ma duc sa woo sa le monteze + alarma si inchiderea centralizata. Am sa mai adaug poze la momentul potrivit.

post-2289-1134055543_thumb.jpg

post-2289-1134055732_thumb.jpg

post-2289-1134055773_thumb.jpg

post-2289-1134055804_thumb.jpg

Share this post


Link to post

si nu raman urme cand dai autocolantele alea jos?

Share this post


Link to post

Un mic sfat: Daca vopsesti jantele in negru o sa se "asorteze" mai bine cu , capacele!

 

In rest s-o stapanesti sanatos!

 

Ce noroc pe tine ca l-ai castigat :)

Share this post


Link to post

Da' ma intriga o faza... cum adica n-ai voie sa spui unde a fost castigata ?!??!??!? Sau ai cistigat-o la poker? Nu inteleg! E prima oara cind aud de unii care nu te lasa sa le faci reclama!!!! Atunci de ce ti-au mai pus autocolante pe masina? I smell something fishy here! :)

Share this post


Link to post
Da' ma intriga o faza... cum adica n-ai voie sa spui unde a fost castigata ?!??!??!? Sau ai cistigat-o la poker?

 

Nu la poker, la ruleta rusa! :mrgreen:

Share this post


Link to post

@ Steph. Nu raman pentru ca am avut si pe jumatate din gemurile din spate si nu a ramas

 

@AAdorjan. Nu stiu daca are rost sa vopsesc jentile in negru pentru ca vreu sa le schimb cat de curand... In rest, MULTUMESC :)

 

@NFS. Am vorbit cu Vaxxi si mi-a spus sa nu pun poze in care sa se vada firma, sau sa pozez masina din unghi in asa fel incat sa nu se observe inscriptiile firmei. Daca am voie sa spun ce si cum, nu e nici o problema... inca mi-ar fi si mie mai usor sa nu mai modific fiecare poza in parte :)

 

@Esperatul. Si iti dai seama ca am fost unicul castigator la ruleta ruseasca... culmea, s-a jucat cu un Glock :D ... era sa ies vice-campion.

Share this post


Link to post

aaaa, sorry, n-am stiut ca Vaxxi nu te lasa. Din mesajul tau reiesea ca cei cu concursul nu-ti dau voie.

 

Bravo, domne, mare baftos esti matale. Sa-l stapanesti sanatos. Auzi, Glock... hmm, c'un cutit ai incercat? :) )

Share this post


Link to post

Aia e emblema de la interhome , un magazin gen practiker dar mai mic !Deci probabil a fost castigat la un concurs la respectivii , stiu ca si aici la noi in Ploiesti au magazin si au dat premii niste Matizuri vopsite la fel ! :D

Share this post


Link to post

Deci poti sa pui si fotografiile de acum... sar'mana, body :spumelagura:

Share this post


Link to post

Daca nu e reclama atasarea pozelor cu inscriptiile firmei, eu le atasez... poate spun si povestea :D

Share this post


Link to post

aha, si dupa aia ai voie sa dai jos si autocolantul?

scuze, dar asa arata a masina de firma

nu-i bai .. as merge si eu cu em 3 cu firma pe el :) )

Share this post


Link to post

fain, da baftos esti frate! ma bucur! s-o stapanesti sanatos!

Share this post


Link to post

Poveste:

Acum vre-o 3 saptamani si ceva a fost mama cu matusa la interhome sa cumpere tapet pentru hol... Si au cumparat tapet pentru hol, un fototapet pentru camera mea si matusa-mea si-a cumparat un scaun de birou. Au vazut ca e ceva concurs dar a zis maica-mea ca nu are rost sa mai puna talon ci pana acum a pus la ogramada de concursuri si nu a castigat nimic... deja murise si speranta. Cand sa plece, casiera a scos cuponu de participare si a zis:

- Doamna, completati asta ca se castiga un matiz.

Mama nu avea pix la ea asa ca a completat matusa-mea dar pe numele lu' mama. A 2-a zi ne-am apucat sa punem tapetu' in hol... pana seara am terminat... Tot procedeul a fost urmat exact cum scria in carticica aia care o primesti odata cu tapetul. Dimineata, tapetu' era varza! S-au facut bule sub tapet si s-a incretit tot. Nici macar o fasie nu a fost prinsa cum trebuia. Mama s-a suparat urat de tot cand a vazut ca a dat 1 milion degeaba, mai ca nu plangea... Ziua urmatoare a luat iar tapet dar din alt loc. Ala s-a prins. Ok, trece faza cu tapetul si si ajungem in data de 28 Noiembrie ( sau 27... nu mai stiu exact... tin minte ca era luni ). Ajung eu de la faculta, si ma pun sa joc ceva pe calculator... eram foarte concentrat la joc ( dupa 4 ore de analiza trebuia sa ma relaxez si eu ). Si suna telefonul, si iar suna... dau mai tare volumu sa nu mai aud cum suna telefonu. Pana la urma a raspuns mama. Dupa vre-o 15 minute intra la mine in camera si zice:

- Am castigat un matiz da nu gasesc bonul

Eu: Bine...

Si a plecat in camera sa mai caute bonu...Eu m-am intors repede la monitor sa mai impusc ceva pe-acolo. Dupa 10 minute iar apare si zice:

-Tot nu gasesc bonu' ala... ce ma fac?! Cica tot imi da un premiu de consolare in caz ca nu gasesc bonul..

( ea deja isi facea planuri ce sa cumpere de 1 milion... si daca sarea castigul la 2 milioane zicea ca ia parchet...hm... problema era ca nu gasea o solutie cum sa-l aduca acasa =)) )

Eu: Na, ce sa faci acuma... asta este... Si iar ma intorc la monitor sa impusc...

Intre timp a sunat-o pe matusa-mea sa intrebe daca nu cumva e la ea bonul. Matusa era la lucru, scapa numa la 17. Dupa ce a terminat de vorbit m-am dus si eu in camera mare sa o ajut la cautat ( pierdeam la joc si nu am mai avut chef sa continui ). Vai, si intru in camera si vad o gramada de acte pe covor, pe pat, pe fotolii... nici nu stiu de unde a scos atatea acte. In fine, nu a gasit bonul. Pe la 17:30 suna matusa ca a gasit bonul. :banana:

Si sari in masina si directia matusica. Intr-adevar bonul era in vitrina, pus de bunica-mea acolo ca se juca motanu cu el. Mama se gandea ca totusi nu are cum sa fie un matiz ca era prea de tot... o fi vre-un televizor cel mult sau o masina de spalat...Dar masina in nici un caz. Eu nu eram stresat de situatie ca nu aveam nici un castig direct daca era masina de spalat sau tv.

Marti la ora 10 s-a prezentat la firma sa dea bonul. Si eu eram la faculta la un semniar de algoritmica ( plictiseala crunta ). Trimiteam mesaj la o fata si aranjam o intalnire. Dupa ce am trimis mesajul, incepe telefonu sa vibreze. Eu bucuros ca mi-a dat domnisoara mesaj, il scot din buzunar sa citesc mesaju'. Vad ca e mesaj de la mama :rolleyes: . Deschid mesajul si scria cu litere mari AM LUAT MATIZUL. Era sa sar de pe scaun de bucurie dar m-am abtinut ca ma mai averizase profa odata ca am facut galagie. In pauza am sunat-o pe mama sa-mi explice unde e firma sa ma duc si eu sa vad cu ochii mei buburuza.

Intr-un final am ajuns la firma si am vazut buburuza. Din ziua aia si pana am avut numerele in mana mai mult de 6 ore pe noapte nu am mai reusit sa dorm. Tatamiu nu a crezut ca am castigat matizul numa cand l-a vazut in fata blocului. Abea atunci s-a bucurat si el =)) .

 

Cand m-am dus ( eu am fost singurel ) sa ridic premiul am aflat ca extragerea s-a organizat in felul urmator:

S-a ales la intamplare un client din magazin care a fost rugat sa extraga din cutie un cupon. Omul a extras 2 cupoane din greseala. I s-a spus sa lase unul inapoi. OK, zis si facut. Cand au sunat persoana respectiva sa dea veste ca e fericitul castigator al matizului ceva nu a fost cum trebuie. Omu' scrisese gresit codul facturii pe cumponul de participare deci nu i s-a putut inmana premiul. Iar la a 2-a extragere a fost cuponu completat de matusa-mea.

 

Pe saptamana viitoare ma duc la woo sa-mi monteze alarma si inchiderea centralizata si casu si statia si volanul.

 

PS: Multumesc de urari. :drinkers:

Share this post


Link to post

tare povestioara. sa nu strici masina cu ideiile alea mai mult sau mai putin crete :P

Edited by steph

Share this post


Link to post

Apocalips,

 

" Pe saptamana viitoare ma duc la woo sa-mi monteze alarma si inchiderea centralizata si casu si statia si volanul. "

 

la care woo te duci ? vreau detalii despre ce, cum si cu cit iti monteaza !

 

@adrian_r5: pt intrebarile tale exista MP

Edited by Shenck

Share this post


Link to post

Another adventure :D

 

Aseara pe la 22 m-am trezit.. am fost in oras sa-mi cumpat ceva de mancare si pe la 0:00 ( aprox ) merg la niste prieteni... pana la 2 noaptea am jucat remi.. cand deja s-a instalat plictiseala, le-am propus in gluma sa mergem la un suc in Arad. Ok, si asa in gluma, la 2:30 noi eram in drum spre arad :o .. Am ajuns in Arad si unu din trupa ( am fost 4 cu tot cu mine ) a zis ca el nu a vazut Oradea niciodata ( asta a zis cand eram langa un indicator ).. si ete ca ne-am hotarat sa mergem in Oradea. La 6 si cateva minute am ajuns acolo. Faza tare a fost cand a sunat mama unui prieten pe la 6 si ceva si l-a intrebat unde e. Cand i-a zis:

"Sunt in Oradea..." i-a zis maica-sa ca suntem beti

 

Chiar s-a comportat bine matizache. Vre-o 30 km am prins ceata... da nu dinasta ca sufli in ea si dispare #-o ci exact ca in filmele de groaza. Cu faza lunga nu se vedea asfaltul iar cu faza scurta vedeam doar 3 linii discontinue de pe sosea ( ati inteles ce am vrut sa spun ). Cu stabilitatea m-am lamurit, e mai bine decat OK! . Si nu m-a zburat de pe sosea nici un TIR, cu toate ca gurile rele asa ziceau... Ce am observat, sau poate ca doar mie mi se pare, e ca farurile bat putin orientate spre stanga. Asta am observat pe ceata aia, folosind faza lunga.

 

Minusurile masinii ( observate de mine ):

- E o masina in care se poate fuma greu. Scrumiera e amplasata prost, si nu e luminata de nici un beculet. Cum eram si inafara orasului si nu tu pic de lumina, a trebuit sa rabd pana la urmatoarea oprire sa fumez.

- Caldura, sau ventilatia, cum vreti sa-i spuneti, usca nasu. Cand am ajuns in arad ma intepa nasu cand respiram ca era uscat X(

- Geamurile laterale fata se dezaburesc greu si se aburesc al naibii de repede.

 

"off topic":

 

Mi-am montat volanu si mp3 playeru.

900.000 la Tiwa. Partea nasoala, la care nu ma asteptam a fost ca NU monteaza, alarme, inchideri centralizate si statii ( statii doar daca nu ai cablurile ). A, si plasticu ala de pe bord se poate vopsi fara sa pierzi garantia.

 

Intr-un final a trebuit sa-mi fac programare la LogImaetics sa montez cele de mai sus... scor...6.550.000 b-(

Poze urmeaza sa adaug zilele astea.

 

( Scuzati-mi gramatica si modul in care am scris dar is obosit ca numa de 3 ore am ajuns acasa. )

Share this post


Link to post

Poze nu vreau sa pun inca, pentru ca am doar poze facute cu 7250-u meu cu tentative de camera foto si se vede ca pixu. Astept sa se intoarca un prieten de-al mei din germania, ca el are aparat digital si am sa fac poze. + de asta ca mi-ar fi si mie si lui mai usor sa pozam intr-o zi si volanu si mp3-u si statia si boxele... Ca abea maine ma duc sa imi nonteze celelalte... Si dupa ce monteaza statia, trebuie sa imi cumpar o placa de emn si sa ma apuc de munca, sa tai frumos placa si sa fac gaurile pentru boxe :) . Daca eu am rabdare, voi de ce nu aveti? :P

Share this post


Link to post

Imi permit sa te contrazic la un aspect. Mi se pare ca se fumeaza foarte confortabil in Matiz, scrumiera este chiar langa schimbator, putin mai jos, asa ca poti sta cu podul palmei pe schimbator si cu tigara intre degete, in felul asta simti si scrumiera ... asta cu becul ... ai dreptate, dar se poate monta. Sa vezi cat de incomod este sa fumezi in Logan ... :( unde ai un borcan ordinar foarte foarte jos.

 

Ca si stabilitate, este normal cateodata sa fie instabila, mai ales la viteze mari, Matizul este o masina de oras care consuma putin, fara ditamai portbagajul, spatiu si alte alea. Pe la o viteza de 145 incepe sa valseze masina si sa se simta foarte puternic vantul. Asa ca 120km/h este viteza de croaziera, viteza la care poti sta relaxat la volan, nu cu frica.

 

Felicitari pentru buburuza, nu merge tare cu ea si sa nu ai parte ne vreun eveniment rutier neplacut.

Bafta!! :)

Share this post


Link to post

chiar!!! si la mine luminile bat usor spre stanga. "asa e toate"?

Share this post


Link to post

@Frankie_Carbone

 

Nu stiu, da mie mi foarte greu sa fumez in buburuza. Eu am cursa lunga cu tigara de la gura pana la scrumiera, si eram obisnuit ca la dacie, sa am scrumiera in campul vizual, nu undeva mai jos de schimbator. Si de fiecare data cand scrumez trebuie sa fiu atent la tigara sa nu frec de bord si sa nu dau scrumul pe jos ca doar eu dau cu aspiratorul :D

Share this post


Link to post

Te inteleg foarte bine, si eu inainte de Matiz am avut dacie, dar ai sa vezi, te obisniesti ;)

Share this post


Link to post

Contra aerului uscat si o dezaburire mai buna a geamurilor eu mi-am montat deflectoare de la Nicu Barbu. Nu stiu ce sa zic despre aspectul estetic ca inca nu m-am obisnuit in schimb pot sa-ti spun ca sunt al naibii de practice. Poti merge cu caldura pornita si cu geamul usor deschis, iar pe timp ploios poti deschide linistit geamul fara sa te deranjeze ploaia.

 

post-2220-1136398385_thumb.jpg

 

Iar pentru pozitia incomoda de fumat am ales o metoda foarte ieftina si la indemana oricui - m-am lasat de fumat :P .

Edited by dreamlike

Share this post


Link to post

hm... suna bine :)

da-mi si tu mai multe detalii, cam cat costa si cum se monteaza :P

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...