Jump to content

Bug-uri Pe Forum!

MethodRO

Recommended Posts

rm.popa said:
Când "înţepeneşte" browser-ul, dă back, apoi imediat forward - pentru a te întoarce la ultima pagină vizualizată, apoi încearcă din nou link-ul pe care doreai să-l accesezi.

= )) Ia vezi, cu refresh/reload merge?

Nu merge. Pentru că refresh/ reload reia legătura cu serverul şi încarcă pagina din nou.

În timp ce back/ forward face un refresh doar la nivel "local", din "memorie".

Încearcă ambele variante şi o să-mi dai dreptate.

rm.popa said:
Nu merge. Pentru că refresh/ reload reia legătura cu serverul şi încarcă pagina din nou.

În timp ce back/ forward face un refresh doar la nivel "local", din "memorie".

Deduc ca ai tu niste probleme cu calculatorul/browserul, daca faci o chestie doar la nivel "local" si apoi merge. ;)

Edited by NFS

Când dau click pe un link şi îl văd că înţepeneşte, nu stau până să-mi dea eroare (să mă pună să "Try again") - că în cazul ăsta da, e de preferat direct refresh-ul; numai că operaţiunea durează, în total - de la primul click pe link până la afişarea paginii, multe secunde.

Cum spuneam, dacă-l văd că în 2-3 secunde nu mi-a deschis pagina, back+forward+un nou click pe link. Cum back şi forward le fac din rotiţa mouse-ului (stânga+dreapta), în 3-4 secunde am rezolvat problema.

Oricum, astăzi merge laser!

E probabil sa fi fost influentat comportamentul de protectia (prea drastica, stiu, stiu, shoot me) synflood aplicata de la flood-urile de Craciun/Anul Nou. Aseara am scos-o, sa vedem diferente. Se pare ca acolo era duda.

VAXXi said:
E probabil sa fi fost influentat comportamentul de protectia (prea drastica, stiu, stiu, shoot me) synflood aplicata de la flood-urile de Craciun/Anul Nou.
:rambo: Satisfied?

VAXXi said:
Aseara am scos-o, sa vedem diferente. Se pare ca acolo era duda.
:aplauze:
  NFS said:
Diferenta ca de la cer la pamant! Vorba colegului rm.popa ... laser frate!

Bine ca merge. Mai vedem cum se comporta, tre' sa atingem un echilibru intre viteza si siguranta :)

Satori said:
Recunoaste ca ai uitat frana de mana trasa!

Fii barbat!

Am tras-o intentionat ca sa fac cerculete! Dupa 1 an de suport tehnic, te asigur ca am toate armele la dispozitie pentru a demonstra ca e de fapt vina utilizatorului :mrgreen:

rm.popa said:
:rambo: Satisfied?

Degeaba, ca am +60 reflex si +55 ferire :tongue:

Sebian said:
Vaxxi, vezi ca urmeaza Pastele :mrgreen: Deja am intrat in post :D

Si, si, care e legatura ? :-?

In alta ordine de idei: maine, in functie de ora la care ma trezesc si ajung in datacenter, vom fi offline cateva ore ... pana schimb locomotiva. Pe votca. Don't panic.

VAXXi said:
Bine ca merge. Mai vedem cum se comporta, tre' sa atingem un echilibru intre viteza si siguranta :)

Nuj daca te-ai apucat iar de teste, dar la fiecare pagina stau mai intai cam 2 secunde pe connecting... apoi se incarca.

Edit: Am zis 2 sec? Mai pune de vreo 2 ori pe-atit!

Edited by NFS