Jump to content
Sign in to follow this  
maximus

Extremismul Pe Forumurile Auto Monomarca

Recommended Posts

Ce parere aveti despre forumurile monomarca, unde nu se stie altceva decat aceea marca, care orice ar fi e mai buna decat orice concurent, concurentii nu exista din punctul lor de vedere, sau daca exista musai are o mie de probleme, iar daca nu are sigur sunt de vina soferii ce o conduc? Dau exemplul forumului hondafan.ro, cred eu unul dintre cele mai "patimase" forumuri auto monomarca. Citeam destul de des forumul, insa vazand ce pareri au domnii am hotarat sa fac un cont acolo sa imi dau cu parerea.. ei dupa numai cateva zile am fost banat, cu toate cu nu adusesem nici un injuriu, ci numai ii bateam cu propriile lor arme. Cat de bine este sa iti iubesti masina, dar incat sa ajungi sa nu o vezi cu bune si rele.. cu tot ceea ce decurge de aici..

Edited by maximus

Share this post


Link to post

Forumul lor, casa lor, regulile lor. Nu-ti place, iti faci unul propriu pe care scrii ce vrei.

Share this post


Link to post

inteleg lucrul asta, insa combateam ideea. Pentru ca , pentru a avea o discutie cat de cat corecta, trebuie sa vezi toate modurile in care se pune problema, nu numai cele care iti plac sau convin. Oricum, nu am citit regulamentul hondafan, insa nu cred ca exista pe acolo ceva care sa zica ca daca nu esti fan honda, nu te poti inscrie, iar daca ai pareri contra lor poti fi dat afara :D

Share this post


Link to post
Oricum, nu am citit regulamentul hondafan, insa nu cred ca exista pe acolo ceva care sa zica ca daca nu esti fan honda, nu te poti inscrie, iar daca ai pareri contra lor poti fi dat afara :D

http://www.hondafan.ro/phpBB2/viewtopic.php?t=12

 

Bravo! 10! da format din 2' + 8 :wallbanger:

Share this post


Link to post

poti pune ce e acolo ca citat aici? Ca nu mai pot vizualiza nimic de pe site-ul lor @-) (deh.. banat dupa ip) :tongue:

Share this post


Link to post

Sursa: hondafan . ro

2. Va recomandam sa postati lucruri de calitate si sa nu faceti o pasiune din a posta doar de dragul de a posta. In posturile dvs. va rugam sa fiti cat mai la obiect.

 

8. Atentie foarte mare la comparatii! Chiar daca dvs. sustineti o parte, sunt altii care sustin cealalta parte. In aceste conditii va rugam sa nu abuzati de expresii triviale care ar putea naste conflicte. Argumentele dvs. trebuie sa fie bine documentate, concise, decente si clare si, mai ales, sa aduca ceva nou.

 

 

 

 

Isi selecteaza in curtea lor, cum doresc clientela.

 

Chiar daca e Cafenea, nu e loc de birfa. Nu ne intereseaza si nu discutam parerile si actiunile moderatorilor/adminilor altor forumuri.

 

Ai probleme discuta cu adminul webmaster@hondafan.ro sau moderatorul cel mai activ: hondatul@hondafan.ro

Share this post


Link to post

shenck, nu e problema cu faptul ca am fost "banat" vroiam doar sa pun problema pe tapet, pentru ca nu numai acolo sunt probleme.. cat e de bine sa te bagi in supa lor si sa incerci sa vada problema din toate punctele de vedere?

 

 

Later-edit: Oricum ma gandisem sa fac topicul asta cam de 2-3 zile, inspirat de unele lucruri de pe forum. Si nu numai aici sunt ci si pe vwforum de exemplu, unde is niste tipi, care cred ca skoda lor fabia chiar nu are concurent.. etc etc etc

Edited by maximus

Share this post


Link to post

La fel de "bine" si "frumos" cum e sa te uiti pe vizorul vecinului.

Share this post


Link to post

dar practic tu nu te uiti(de fapt ma uitam pe forumul ala cu mult inainte sa ma inscriu) ci doar iei intr-un fel atitudine intr-un lucru despre care crezi ca e intrucatva gresit. Dar se pune problema.. cine sunt eu oare, ca sa impun sa aiba cineva vederi mai largi?? Daca omul se simte bine asa.. am eu dreptul sa il tulbur aratandu-i ca greseste? :thumbl:

Share this post


Link to post

Adica, in ipoteza mea de mai sus, ai pus problema la modul urmator: "vecinul isi spala rufele intr-un mod gresit, si eu l-am vazut facand asta; oare ar trebui sa intru in casa si sa-i spun ?"

Share this post


Link to post

exact.. riscand si sa fii dat afara cu un sut in partile dorsale si cu posibilitatea ca ceilalti sa te vada ca un dusman de clasa :P

Share this post


Link to post

@maximus, e greu sa spui de cineva ca are vederi inguste doar ca nu vrea sa stea de vorba cu tine

daca omul si-a facut site-ul din dragoste pt. masina sau marca respectiva, a investit timp si bani, si-a facut joaca si regulile lui, te-a primit, ce-ai vrea sa iti dea flori daca tu cine stie de te-ai apucat sa-i zici?

 

sa faca precum cei de pe forumul dacia unde scriu toti netotii toate aberatiile? (gen freon=antigel)

 

si-ti dau un exemplu: daca cei de aici au fost de treaba si te-au lasat sa spui ce vrei despre logan, crezi ca toti accepta?

Share this post


Link to post

mai eu pornesc de la premisa ca un forum este un loc in oamenii se aduna pentru a discuta, chiar daca nu is toti de aceeasi parere.. si atata timp cat nu incalci nici un , nu vad de ce s-ar "impacienta" respectivii..

Share this post


Link to post

Eu cred ca iti faci prea multe probleme... Hint: Get a life!

Share this post


Link to post

nu neaparat.. pentru ca unii din membrii hondafan, erau si membrii activi ai autoshow.. bine.. acolo s-au lovit de alti batuti in cap (care desconsiderau masinile japoneze, cele germane.. rules..)

Share this post


Link to post

Este exact cum zice Tommy... aici e mult mai permisiva atitudinea fata de "rebeli".

Problema nu este de administrare a forumului, ci de atitudine a forumistului. Chiar daca e un pasionat de masini, daca are probleme de adaptare sau vrea sa conteste autoritatea cu orice pret, nu va reusi sa se integreze in nici o comunitate (si aici subliniez: virtuala sau nu).

Si tot asa, pana se epuizeaza forumurile auto din .ro ... Ce urmeaza? Forumuri cu specific culinar, sau forumuri auto straine? Optiunile sunt multe, dar atentie! Sunt finite!

Share this post


Link to post

claz: ai inteles gresit. Nu e problema de "rebeliune" in privinta asta. Nici macar nu are de a face cu a arata cine e mai "bengos". Are de a face cu ce zicea vaxxi mai sus.. si ce ziceam eu.. Mai pe romaneste: parerile contra unor lucruri sacre pentru unii useri cu influenta pe forum trebuie taiate din start (fara a se socoti daca ce a zis el e rau sau bine) sau trebuie incurajata si "cealalta parere"?

Share this post


Link to post

Echilibru in toate e solutia.

Talibanismul de marca pe forumuri auto e neplacut, dar explicabil.

Un forum e un organism destul de sensibil si reactioneaza la orice actiune contrara entropiei generale, fie ea si temeinic fundamentata.

Pe forum e ca in viata, uneori e preferabil sa excluzi intrusul pentru a pastra linistea interioara - o transformare izobara, ca sa zic asa.

Share this post


Link to post

'ai mai Flex , ai ajuns si taliban !Vezi ca sunt unii extremisti musulmani mai rai se numesc mullah !Vezi sa nu te transformi , da trebuie sa-ti lasi barba :D

Share this post


Link to post

Si pe forumul oltcit se practica aceleasi halucinatii. Oltcit = cea mai buna masina din lume. Cu siguranta mai buna decat DSN , SLZ , chiar si decat Logan...si alte masini de clasa mica si unele compacte :) ) ; m-a durut capul dupa ce-am citit p'acolo!

Share this post


Link to post
La fel de "bine" si "frumos" cum e sa te uiti pe vizorul vecinului.

Mai vaxxi , mai io m-as uita mai ales ca , cu ceva vreme in urma aveam o vecinaaaaaaaa moama , moama :o :thumbl:

Share this post


Link to post

lasa and ca si loganu tau concureaza cu toata gama daewoo si gm ;)

Share this post


Link to post

Stiti care e diferenta dintre barbati si copii ?

Pretul jucariilor !

Share this post


Link to post

vlad> prea tare si prea adevarat :) )

Share this post


Link to post
Si pe forumul oltcit se practica aceleasi halucinatii. Oltcit = cea mai buna masina din lume. Cu siguranta mai buna decat DSN , SLZ , chiar si decat Logan...si alte masini de clasa mica si unele compacte  :) )  ; m-a durut capul dupa ce-am citit p'acolo!

ai grija ce spui si despre oltcit...au mai fost incercari, esuate, de a denigra oltcitul...suntem multi fosti posesori de oltcit, care ne-am iubit masinile si care nu te-am ierta daca ai da cu pietre...nu-ti ajung woo-isti?!

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...