Jump to content

La Un Suc...

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 253
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Un suc, bere, vin, sau orice alta activitate "constructiva" de sambata seara, in parcare sau in alta parte? Eu vrea sa distrez diseara, cineva interesat de "colocare"? =))

Diseara ma duc la patinuar in herastrau (cu tigrutza si inca cativa prieteni), daca vrei sa vii da-mi un telefon - mergem intre 22 si 24 si pretul este de 200k (patinele 100k si intrarea 100k).

• 1 month later...

Anunt: astazi la ora 14:00 Polivalenta in spate intalnire de SURUBAREALA :D vor fii prezenti CT ZDB,subesmnatul si poate Method(daca reusim sa il decarmolizam pana atunci)...

Cine vrea sa vina la un surub sau un pahar de vorba ne gasiti acolo :thumbl: .

Alezz-ule, cred ca era mai bine sa scriem de ieri.. nu stiu cati o sa aibe timp sa vada mesajul... stii tu, e sambata.. trafic mai mic pe site...

In principiu se va demonta Cielo-ul lui Alezz-ul :) ) .. mai bine spus bancheta spate pt a se monta huse :) )

cand e vorba de surubareala i-m in sa vedem daca am si timp sa trec...apropo din intamplare are cineva daewoo.exe si e ata de bun sa mi-l aduca si mie? ca sa fiu motivat barem :)

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...

Maine dupa cursa de F1 daca permite vremea ZDB si cu mine va asteptam la polivalenta la un pahar de vorba,ca de surubarit nu avem ce,doar avem Cielo :mrgreen: .

Ca face omul dupa ce si-a pierdut surubul de la IAC?

13052006.jpg

Ce face omul dupa ce pierde ambele suruburi de la IAC, unul dupa altul?

13052006_003_.jpg

V-ati branduit biclele? Pe o parte am cu Chevy, pe alta cu Daewoo :)

13052006_002_.jpg