pompiliu92 Posted 1 hour ago Share Posted 1 hour ago Undeva la finele lunii Octombrie 2025 s-a alaturat familiei un nou membru. Mai exact, o Skoda Superb 3 2021, echipare Ambition, 1.5TSI 150CP, DSG (DQ 200). Am decis sa merg pe un Superb din prisma faptului ca Octavia 4 mi s-a parut mai proasta ca materiale la interior, multe comenzi care s-au montat pe tableta si punte pe spate. Superbul are un interior bine inchegat, plastic moale pe bord + usi, schimbator clasic, cat si o multitudine de butoane utile la indemana. Design clasic, dar si functionalitati moderne, cum ar fi scaune incalzite, parbriz incalzit, adaptive cruise control, senzori de parcare fata + spate, portbagaj cu deschidere automata, plus multe altele. Masina a fost luata de la Avia Motors Pantelimon cu 52.423 km la bord. Aici trebuie sa le multumesc lui @mirceajo si @Eugen ca m-au ajutat in tot procesul de inspectie si achizitie. Primele poze din ziua achizitiei. Exterior Interior Primul lucru pe care i l-am luat a fost un set de incaltari All-Season Pirelli Cinturato SF3, printre putinele anvelope all-season cu clasa A la aderenta. Ulterior i-am comandat si de pe Kopacek un set de presuri de cauciuc, ca nu sunt fan presuri de stofa, plus accesorii pentru cheie ca mi se parea prea "chioara" doar cu plasticul ala negru. Ma asteptam la un Superb sa arate mai bine cheia. Am reusit sa imortalizez masinile si in ordinea varstei. :)) In ianuarie 2026 le-am prins si cele doua doamne argintii la o sueta. Nu in ultimul rand, Octavia a parasit familia in urma cu o saptamana, dar brelocul l-am pastrat. :D Link to comment
Recommended Posts