Jump to content
Sign in to follow this  
cristinel_bm

Vand Bobina Inductie Daewoo Nubira Iii / Chevrolet Nubira/ Chevrolet Lacetti

Recommended Posts

Vand bobina inductie si cu siguranta se potriveste si la alt model Chevrolet sau Daewoo. Este noua, a fost doar incercata si este functionala. Problema masinii mele nu venea de la bobina, eu am cumparat-o si acuma nu am ce face cu ea. Pretul de magazin a fost 280 si ceva de ron.

Pretul pe care il cer eu este 250 ron.

Multumesc!

post-40295-0-50566800-1378803088_thumb.jpg

post-40295-0-22637900-1378803099_thumb.jpg

post-40295-0-47215100-1378803114_thumb.jpg

Share this post


Link to post

domnu vezi ca bobina de mai sus nu seama cu cea de pe leganza/nubira/cielo, vezi poza de mai jos:

post-7636-0-33327000-1378882008_thumb.jpg

Share this post


Link to post

domnu, esti interesat sa cumperi? daca nu...lasa te rog mesajul asa cum o fost, ca nu am acuma chef sa iti explic ce si cum. Mai intereseaza-te! Cu multumiri

Share this post


Link to post

Lasati-l in pace, ca doar prost e ala care cumpara, nu ala care vinde. Tu domnu mirceajo nu te mai baga sa strici tzeapa omului.

 

Share this post


Link to post

da mai, lasa-ti-l pe prost in pace! Ma bucur doar, ca ma uit in jur si nu sunt singurul. Foarte bine ca sunteti voi destepti!

 

Uite-o montata pe masina, chevrolet nubira, alias daewoo nubira. Daca aia de la politie si cei care au facut masina nu stiu ce model este...atunci asta e.

ziceti merci ca nu cumparati, ca nu cumva sa va tzepuiesc.

 

http://i41.tinypic.com/swe8h1.jpg

 

vreti sa va fac poze si la actele masinii?

 

80kw - 108cp, 2006

 

Share this post


Link to post

Domnilor, usor cu vorbele grele !

 

@cristinel_bm: Partial ai dreptate insa dreptatea ta tine de faptul ca Chevrolet Nubira (sau Nubira 3) a fost o masina pe care Chevrolet a "mostenit-o" de la defunctul Daewoo. Nu mai tin minte detaliile insa povestea asta s-a situat in timp undeva la preluarea Daewoo de catre GM si comercializarea masinilor sub denumirea de Chevrolet. Pentru un scurt timp, Nubira 3 a fost, pe diverse piete, Daewoo Nubira (3), Chevrolet Nubira, devenind apoi Chevrolet Lacetti. Tot in perioada respectiva a inceput schimbul de motoare precum si modificari ale interiorului. Revenind la topic, sint de acord cu colegii nostri in sensul ca anuntul poate induce in eroare dat fiind faptul ca in Ro, Nubira (I si II) a avut alta bobina de inductie :) .

Share this post


Link to post

daca am gresit, imi cer iertare, dar pentru a elimina orice urma de indoiala am pus 3 poze + cea cu bobina de pe masina. Daca cel care cumpara, nu stie sa vada pozele si sa stabileasca daca ii este buna sau nu, eu ce sa fac? Eu recunosc ca nu stiu modelele, nu m-o interesat niciodata aceasta marca de masina, o conduc fiindca este a sotiei, ramasa de la tatal ei care a decedat. Imi face numai probleme! Nu vreau sa pornesc povestea ca nu este topicul corect...

Revenind ...Piesa este cumparata de la Unix auto din Baia Mare, noua. Piesa a fost gasita in programul lor la Daewoo Nubira, pentru ca pe masina scrie Nubira, ca se potriveste la Lacetti sau la altceva nu stiu. Eu am cautat piese de Chevrolet Nubira si cei de la Unix nu aveau nici o piesa. Uitandu-ne in cartea de identitate, s-a vazut scris chevrolet nubira, au cautat dupa seria de la sasiu, au gasit piesa ca este de nubira, si am cumparat-o. Pretul este cat am scris!

Io nu stiu, sincer, numai poti pune nimic pe nicaieri ca 10 sar pe tine sa iti dea in cap. Mai...sunt prost...na, ca nu le pot stii pe toate...

Share this post


Link to post

Pentru conformitate cu realitatea voi modifica titlul topicului. Va rog, in continuare, sa mentineti discutiile pe un ton civilizat :)

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...