Jump to content
Sign in to follow this  
Senna

Din 1 Aprile, Fara Plante Medicinale (Fitoterapie)

Recommended Posts

De la 1 aprilie, romanii risca sa ramana fara plante medicinale

 

de Bogdan Tiberiu Iacob, Inpolitics

 

"Nu mai iau medicamente de 15 ani, ma tratez cu ceai de paducel". Declaratia apartine unui distins consilier prezidential, Catalin Avramescu, si a fost facuta acum cateva saptamani, la un simpozion pe teme medicale. Vestea proasta pentru Avramescu vine, insa, de la UE: daca nu isi face rezerve masive de paducel, sa-i ajunga alti 15 ani, va fi nevoit, curand, sa treaca iar pe medicamente.

 

Producatorii romani de leacuri naturiste, pe baza de plante medicinale, mai au opt luni la dispozitie pentru a respecta directiva UE cunoscuta sub numele Traditional Herbal Medicinal Products (THMPD)", care a fost adoptata la 31 Martie 2004, si care cere ca, de la 1 aprilie 2011 toate plantele medicinale sa fie procesate dupa aceleasi procedee ca si celelalte produse farmaceutice. Acest lucru presupune inclusiv obtinerea de certificate legale, la fel ca medicamentele, al caror cost se apropie sau depaseste 100.000 de euro pentru fiecare planta in parte, desi acestea sunt folosite de mii de ani. Costurile uriase pe care le presupune intrarea in legalitatea vor lichida micii producatori din domeniul plantelor medicinale in favoarea marilor colosi farmaceutici, ale caror produse nu vor mai fi concurate de paducelul lui Avramescu. Un semnal de alarma a fost tras, recent, intr-un articol publicat pe siteul infowars.com, care avertizeaza ca, "In loc sa priveasca produsele alimentare si medicamente traditionale ca probleme legate de drepturile omului, acestea au fost tratate ca probleme de comert. In acest fel, legile privind alimentatia si plantele sunt focusate pe dorintele marilor corporatii, nu pe nevoile si dorintele oamenilor".

 

Europarlamentarul liberal Norica Nicolai spune, pentru Inpolitics, ca situatia este extrem de serioasa si de grava, totodata, pentru Romania : "La noi, pretul urias al medicamentelor face ca majoritatea romanilor sa opteze, atat cat pot, pentru tratamente traditionale cu plante medicinale. Musetelul sau coada-soricelului sunt singurele leacuri pe care si le mai permit sute de mii de oameni, iar apropiata lichidare a comercializarii lor va da o lovitura cumplita sanatatii, si asa precare, a romanilor. Producatorii nostri din domeniu nu vor putea sa se conformeze directivelor UE fara a intra in faliment, e o situatie dramatica si incercam in zilele urmatoare, la nivelul grupului de europarlamentari romani, sa gasim o solutie, poate o amanare a aplicarii directivei in cauza sau ceva asemanator, dar e greu de spus, in acest moment, daca se mai poate face ceva. Din pacate, daca nu vom reusi, iar producatorii romani nu se conformeaza noilor norme europene dupa data de 1 aprilie 2011, tara noastra risca sa fie data in judecata de catre marile concerne farmaceutice si nu e greu de ghicit care ar fi soarta unor asemenea procese".

 

sursa http://www.sroscas.ro/site/2010/10/20/de-la-1-aprilie-romanii-risca-sa-ramana-fara-plante-medicinale/

 

S-a pornit o initiativa de referendum la nivel european cu scopul de a cere pastrarea remediilor pe baza de vitamine si a terapiilor naturiste care se vor a fi excluse in baza sinistrului Codex Alimentarius

http://www.eu-referendum.org/english/petitions/natural_remedies_info.html

 

Este sansa noastra sa mai putem alege o viata sanatoasa si naturala. Sunt necesare 1.000.000 de voturi.

Alatura-te si tu daca vrei sa mai avem acces la hrana sanatoasa si terapii naturiste ori pe baza de vitamine.

 

PS: putem schimba ceva, dar numai daca actionam! Trimiteti mai departe tuturor cunoscutilor.

 

 

bibliografie

Codex Alimentarius

Tratatul de la Lisabona

http://www.eu-facts.org/en/index.html

http://www.health-peace-justice.org/

http://www.profit-over-life.org/

http://www.thenhf.com/

 

 

Share this post


Link to post

Personal folosesc remediu naturist pt. alergie, dar "bilutele" pe care le iau si care sunt prescrise de un medic homeopat, sunt produse in laborator. Treaba misto este ca un tub cu asemenea "bilute", din orice planta sau venin, este 9 ron si orice macerat pe baza de plante este 13 ron. Sunt mai bune decat orice medicament pe care l-am luat in decursul anilor (de 19 ani) si care au preturi cel putin duble sau triple. Cred ca la astea se refera directiva UE si prefera sa fie produse in mediu controlat, nicidecum la amarata de planta, care daca nu stii cum sa o folosesti, nu are nici un efect...poate doar placebo. La fel si "isteria" cu usturoiul. Eu am semnat acea petitie, dar nu cred ca va schimba ceva.

Share this post


Link to post

Se muta la cafenea, n-are nici o legatura cu auto.

Share this post


Link to post

Nu trebuie sa ne facem probleme, noi cei care apreciem aceste remedii la adevarata lor valoare.

 

Daca nu se mai pot vinde aceste produse catre consumul uman, fara omologari foarte scumpe, eu as sugera celor care comecializeaza aceste produse, sa isi faca o mica reorientare in profilul magazinului: de exemplu, produse pentru animale. Eu m-as risca sa consum un ceai de sunatoare pentru catei, de exemplu.

 

Asta e solutia sa fentam idiotenia de regula UE.

 

Mi se pare ca mai gasise cineva o astfel de solutie, nu mai tin minte in ce tara, pentru un sortiment de branza: l-a vandut sub indicativul de branza pentru animale.

 

 

L.E. Profit de ocazie sa aduc la cunostinta celor care nu au aflat inca, faptul ca acest cod alimentar UE este mult mai important decat pare. Ceea ce se urmareste prin aplicarea lui este reducerea populatiei terrei cu aproximativ 4 miliarde de oameni, deoarece acum terra nu mai poate suporta populatia care este prea mare. Si nu ma refer doar la treaba asta cu plantele. Se vor introduce in alimente ingrediente care provoaca cancer si alte boli grave.

Edited by balanel
  • Like 2

Share this post


Link to post

Teoria conspiratiei cu Mel Gibson e o nimica toata fata de ideile tale.

  • Like 1

Share this post


Link to post

Elvis traieste, Ceausestii sunt in Cuba.

  • Like 1

Share this post


Link to post

In aer s-a introdus oxigen, care da radicali liberi in organism care sunt cancerigeni si provoaca si imbatranirea celulelor.

 

 

La modul serios, numarul de cancere va creste, iar asta va alimenta teoriile conspiratiei. O conspiratie e mult mai usor de digerat decat faptul ca populatia imbatraneste, speranta de viata creste, si ca e normal ca numarul de cancere sa creasca.

Omu' cavernelor nu manca E-uri si n-avea probleme cu cancerul (murea de abces dentar la 25 ani).

Share this post


Link to post

L.E. Profit de ocazie sa aduc la cunostinta celor care nu au aflat inca, faptul ca acest cod alimentar UE este mult mai important decat pare. Ceea ce se urmareste prin aplicarea lui este reducerea populatiei terrei cu aproximativ 4 miliarde de oameni, deoarece acum terra nu mai poate suporta populatia care este prea mare. Si nu ma refer doar la treaba asta cu plantele. Se vor introduce in alimente ingrediente care provoaca cancer si alte boli grave.

Clar! :shock: Si DWCC are un rol critic in aceasta conspiratie :shock: Edited by Sebian
  • Like 1

Share this post


Link to post

Bai, da UE asta numa cu hotarari tampite vine? Parca-i firma de la care am plecat acum 3 luni, si aia tot asa idei basite aveau...

 

Sa aliniem preturile (de parca unguru'' din Budapesta ar veni sa faca plinul din RO daca ar fi mai ieftin), sa bagam norme de poluare cat mai mici (de parca nu se usuca copacii si la euro 2 si la euro 5), sa anesteziem porcu' inainte de a-l kilari (da gainile nu sufera cand le punem cutitul la gat?), sa taxam aia, sa taxam ailalta, de parca ar avea vreun efect benefic. Acuma vor sa scoata si plantele medicinale, ca intr-adevar daunau astea de numa-numa... Maine-poimaine ma vor pune sa umblu cu masca de gaze pe figura, ca cica produc prea mult CO2.

Dar daca le dam la cioc cu regulile lor, ce patim? Iaca nu ne mai primesc in Schengen. Mi se falfaie !!!! Cum am trait fara Schengen 27 de ani, eu zic ca pot trai si de acum incolo. Mie sa-mi fie bine, nu sa ma aliniez la niste shituri de reguli ce nu folosesc nimanui.

 

Incep sa cred ca EBA si Becalli nu-s chiar cei mai prosti membri din Parlamentul European.

  • Like 3

Share this post


Link to post

Incep sa cred ca EBA si Becalli nu-s chiar cei mai prosti membri din Parlamentul European.

Ei ne reprezinta, alaturi de altul (TRU), pe care daca il vezi, suni la 112 instant.

Share this post


Link to post

http://www.agentia.org/teoria-conspiratiei/guvernul-romaniei-participa-la-genocidul-mondial-alimentar-20.html

http://lorylex.wordpress.com/2009/07/08/codex-alimentarius-noul-genocid-alimentar-ce-va-intra-in-vigoare-la-31-decembrie-2009/

http://www.monitorfg.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=2132:genocid-planetar-prin-codex&catid=43:tiri-locale&Itemid=29

http://piatza.net/genocidul-planetar-incepe-in-2010/

 

 

Un program monstrous :

 

REDUCEREA POPULATIEI LA 1 MILIARD DE OAMENI !!!

 

Există la ora actuală o conspiraţie mondială, condusă de o grupare

foarte puternică şi influentă, de indivizi înrudiţi, din care fac

parte cei mai bogaţi oameni ai lumii – lideri politici, „elite"

corporatiste şi membri ai unor societăţi secrete – şi care acţionează

fără limite naţionaliste. Intenţia ei este de a prelua total şi

complet controlul asupra tuturor fiinţelor umane de pe planetă şi de a

reduce dramatic populaţia mondială, la doar 1 miliard de oameni.

 

Sub numele de Noua Ordine Mondială ( New World Order) se ascund

organizaţii, instituţii şi indivizi, grupaţi într-o reţea

intercorelată. Această grupare ocultă planetară nu cunoaşte limite

statale, se află deasupra legilor tuturor ţărilor şi controlează

politica, sistemul bancar interna-ţional, industria, comerţul,

sistemul de asigurări, traficul de droguri şi de arme, lumea medicală

etc. Ea nu dă nimănui socoteală pentru deciziile pe care le ia, şi

este cea care trage sforile tuturor evenimentelor majore din lume. Ea

se ascunde în spatele marilor corporaţii şi al marilor agenţii

guvernamentale, pe care le dezvoltă şi le controlează, cu scopul bine

definit de a domina lumea.

 

De-a lungul timpului, tot mai mulţi oameni au aflat de existenţa

acestei conspiraţii mondiale. Însă marea majoritate a lor, din păcate,

reacţionează cu scepticism şi neîncredere la acest subiect,

inconştienţi de condiţionarea mentală care le este implementată

permanent de instituţiile de stat. Amploarea şi complexitatea reţelei

de înşelătorie a acestei conspiraţii este greu de imaginat. Metodele

pe care le utilizează în acest război cu omenirea sunt în special de

natură biochimică, fiind promovate prin sistemul farmaceutic, medical,

alimentar şi prin manipularea maselor cu ajutorul mass-mediei, cu

scopul sinistru de exterminare a populaţiei.

 

Ceea ce majoritatea cetăţenilor cred că este „opinia publică",

reprezintă de fapt o propagandă abil regizată, cu scopul secret de a

se declanşa un anumit răspuns comportamental dorit din partea

populaţiei. Părerile „opiniei publice" sunt monitorizate permanent, cu

intenţia de a se verifica acceptarea de către populaţie a programelor

planificate de „ei". Conspiratorii Noii Ordini Mondiale îşi realizează

agenda de lucru, orchestrând cu măiestrie emoţiile umane şi cultivând

în special frica.

 

Pătrunzând în labirintul încurcat al manevrelor politice şi

corporatiste, descoperim stupefiaţi o lume a criminalităţii şi a

abuzurilor de neimaginat împotriva umanităţii. Transpare din ce în ce

mai clar ideea că trădătorii umanităţii – care, după modul lor de

acţiune, nu pot fi numiţi „oameni" – au ales să folosească acum alte

metode (mascate) de exterminare a populaţiei: prin alimentaţie

(introducând aditivii extrem de nocivi, precum aspartamul, glutamatul

de sodiu etc.), prin produsele cosmetice, prin apa fluorurată, prin

deşeurile toxice, prin hrana iradiată, prin vaccinurile cu mercur şi

prin alte arme biologice, de fapt, o altă variantă modernă pentru

bombele folosite pe vremuri, cu scopul (acelaşi) de a distruge mase

întregi de oameni.

 

Sub pretextul „cercetării" armelor biologice, a vaccinurilor şi a

medicamentelor pericu-loase, „ei" îşi dezvoltă de fapt această

industrie în propriul lor interes şi folosesc fiinţele umane drept

cobai. Au ajuns până acolo încât să creeze noi agenţi biologici şi

virusuri, pentru care apoi au fost necesare alte remedii, create,

desigur, tot de ei – vaccinurile. Experimentele pline de cruzime, pe

material uman, sunt realizate între zidurile reci, sterile şi

antifonate ale laboratoarelor şi unităţilor militare ultrasecrete de…

bio-terorişti în halate albe. Finanţate prin diferite programe

guvernamentale, aceste studii pseudoştiinţifice sunt prezentate ca

fiind proiecte de „cercetare şi dezvoltare" de cea mai bună credinţă.

 

Pe primul loc în agenda de lucru a „elitei" criminale a acestui secol

este reducerea drastică a populaţiei. Miliarde de oameni nevinovaţi au

murit în urma „războaielor", a dominaţiilor tiranice, a masacrelor

rasiste, a homicidului, a epidemiilor, a SIDA-ei, a fumatului, a

avorturilor, a erorilor medicale, a efectelor nocive ale

medicamentelor, a dezastrelor „naturale" şi a genocidelor, care,

toate, oricât de bizar ar părea, au fost provocate şi iniţiate de

„ei"...

 

Această trădare cutremurătoare faţă de umanitate, bazată pe abuz de

putere, crime de război, conspiraţie, conflict de interese şi minciună

este o încălcare flagrantă a drepturilor omului, însă ea se desfăşoară

sub masca pompoasă a democraţiei, a carităţii şi a libertăţii

individuale.

 

Noul imperialism – atacul cu substanţe chimice otrăvitoare, prezentate

în ambalaje viu colorate

 

La ora actuală, în întreaga lume are loc o adevărată invazie a

substanţelor foarte toxice, infiltrate prin alimentaţie, prin

medicamente, prin vaccinuri, prin produsele de îngrijire personală,

prin apa fluorurată etc. Lumea este realmente bombardată, în mod

legal, cu fiecare înghiţitură. Prin proli-ferarea restaurantelor de

genul fast-food, a companiilor farmaceutice, a produselor alimentare

contaminate cu substanţe otrăvitoare (sub forma aditivilor) – acest

atac mascat produce mai multe victime şi suferinţă decât orice război

armat care a existat vreodată.

 

Pe măsură ce oamenii se îmbolnăvesc datorită otrăvurilor ingerate în

necunoştinţă de cauză, sistemul medical alopat „sare în ajutorul" lor,

otrăvindu-i în continuare cu medicamente de sinteză, cu vaccinuri care

afectează grav organismul uman, cu radiaţii nocive care ucid omul

înainte de a „ucide" cancerul, cu plombe pe bază de mercur, care

intoxică fiinţa clipă de clipă – deşi se pretinde că, prin fluorurarea

apei, dinţii nu ar trebui să se mai carieze –, cu metode convenţionale

de tratament, care nu fac decât să accelereze paşii muribunzilor către

Moarte, pe de o parte, şi să aducă un profit financiar enorm celor

care concertează din umbră acest mecanism sinistru, pe de altă parte.

 

Ceea ce oamenii nu ştiu este că moartea lor a început odată cu:

• prima înghiţitură de apă fluorurată,

• prima bucată de pâine „îmbunătăţită" cu aditivi,

• primul vaccin „împotriva epidemiilor",

• primul chips cu gust de şuncă,

• prima băutură carbogazoasă „care îţi răcoreşte setea de viaţă"…

Restul este doar obişnuinţă, perpetuată de ignoranţă, dezinformare şi

o publicitate deşănţată. Oriunde au pătruns aceste produse, s-a

răspândit boala şi a urmat apoi moartea.

 

Există zone izolate în lume, în munţi sau în anumite insule, unde

„tehnologiile moderne" nu au pătruns niciodată... Acolo nimeni nu este

bolnav de diabet, cancer, ischemie, depresie, SIDA, pentru că hrana

locuitorilor din aceste regiuni constă din alimente naturale,

proaspete, neprocesate. Există zone în care „civilizaţia" a ajuns cu

două generaţii în urmă şi deja populaţia suferă de diabet, astm, boli

cardiovasculare şi cancer. „Cultura" americană , cu invazia ei de

băuturi carbogazoase, cu lanţurile ei de restaurante fast-food, cu

ţigările şi alimentele ei procesate şi pline de aditivi toxici, a

produs mai multă suferinţă şi boală în lume decât oricare altă

agresiune.

 

Totul se face „legal"........ Este mai mult decât legal, este

obligatoriu! Orice naţiune care refuză să se alinieze standardelor

comerciale ale Organizaţiei Mondiale a Comerţului (World Trade

Organization – WTO) este imediat sancţionată şi primeşte un embargo

comercial, până când, neputând face faţă presiunilor, cedează. Chiar

şi tentativa unei ţări de a interzice pe teritoriul ei folosirea unor

aditivi toxici, cum ar fi: aspartamul, uleiurile hidrogenate sau

nitratul de sodiu, poate fi considerată o gravă încălcare a

înţelegerilor internaţionale, care primează în faţa legilor naţionale!

Aceasta este „opera" comisiei care supervizează Codex Alimentarius şi

care face legea!

 

Produsele alimentare actuale – calul troian al industriei chimizate

Este uşor să vinzi ţigări, Coca-Cola, produse alimentare ieftine şi

pline de aditivi periculoşi – în ţările sărace şi în curs de

dezvoltare, unde nivelul de educaţie şi de informare este foarte

scăzut; acolo oamenii sunt uşor de păcălit, fiind în stare să creadă

că produsele americane şi occidentale îi vor face mai fericiţi.

 

În prezent, în ţările civilizate, doar oamenii ignoranţi şi naivi mai

consumă băuturi carbogazoase. Tot aceeaşi categorie de oameni fumează,

consumă produse cu aditivi, prânzuri decongelate şi încălzite la

cuptorul cu microunde şi privesc pasivi ore în şir la televizor.

Oamenii inteligenţi cunosc deja adevărul despre aceste lucruri. De

aceea, vânzările de băuturi carbogazoase scad anual, iar marile

corporaţii sunt obligate să „spargă" piaţa în alte ţări, unde nu s-a

aflat încă de toxicitatea aspartamului şi a aditivilor alimentari, de

pericolul produselor modificate genetic şi de faptul că toate acestea

aduc cu ele boala..

 

Nimic nu este mai simplu decât manipularea populaţiei prin

publicitate, ştiri fabricate şi studii contrafăcute! Toată gama de

produse alimentare, farmaceutice şi de întreţinere casnică este

promovată printr-un sistem agresiv de publicitate, prin care publicul

este înşelat şi convins să cumpere. Tehnologia avansată este ţinută

sub control şi folosită în scop malefic de către unele guverne, prin

intermediul misterioaselor contracte, fuziuni şi afaceri corporatiste

– militaro-industrial o-farmaceutice –, făcute cu uşile închise.

 

Afacerile corporatiste – crimă organizată la nivel înalt

 

Cuvintele nu pot descrie îndeajuns caracterul diabolic al acestor

acţiuni corporatiste. Oricât de mult am citi şi afla despre acest

subiect, va exista întotdeauna ceva nou de descoperit. Pentru „ei",

oamenii nu sunt decât un material pentru folosire, abuzare şi

distrugere.

 

În spatele „câmpului de bătălie", în timp ce oamenii se luptă cu boala

şi suferinţa, fără să ştie şi să înţeleagă de unde vin toate acestea,

corporaţiile strâng prada – un profit enorm, obţinut pe baza stării de

dezinformare, naivităţii şi ignoranţei maselor. Singurele naţiuni care

au un viitor promiţător sunt cele care protejează şi menţin sănătatea

popoarelor lor şi a mediului lor natural.

 

Vestea bună este că din ce în ce mai mulţi oameni se trezesc la

realitate! Omul inteligent face conexiuni între anumiţi indivizi şi

unele companii, organizaţii sau agenţii şi îşi dă seama de caracterul

dubios al intrigilor politice şi al anumitor programe, proiecte şi

servicii care sunt promovate în diferite zone ale lumii, aparent fără

nicio legătură unele cu altele.

 

Din ce în ce mai mulţi oameni află despre pericolul :

• aditivilor alimentari,

• al aspartamului,

• al băuturilor carbogazoase,

• al fluorului, mercurului şi aluminiului

şi au început să adopte o dietă sănătoasă, bazată pe alimente organice

şi produse naturale, fără substanţe chimice... Tot mai mulţi sunt cei

care cunosc efectele dezastruoase ale medi-camentelor de sinteză

asupra sănătăţii şi renunţă la tratamentele alopate şi la medicina

convenţională, apelând la tratamente naturiste cu plante medicinale,

regimuri alimentare de purificare, programe de dezintoxicare a

organismului de substanţele chimice.

 

Tot mai mulţi oameni îşi dau seama că industria agroalimentară,

farmaceutică şi petrochimică sunt interesate doar de propriul lor

profit, şi nu de sănătatea umanităţii. Şi, în fine, tot mai mulţi sunt

cei care înţeleg că marile corporaţii industriale şi guvernele sunt

controlate de o „elită ocultă mondială", care are drept scop

distrugerea umanităţii prin îndepărtarea ei de natura esenţială şi de

Dumnezeu. Prin urmare, din ce în ce mai mulţi oameni caută modalităţi

de a se redescoperi pe ei înşişi, de a-şi reface sănătatea şi

integritatea, de a redeveni fiinţe minunate, fericite şi mereu în

comuniune cu Dumnezeu.

 

Ultimele zbateri ale fiarei

Trist, dar adevărat, aceste corporaţii industriale îi oferă omenirii

doar boală, suferinţă şi moarte. Întregul sistem de „îngrijire a

sănătăţii" a devenit un organism de tip monopolist, care se bazează pe

propaganda deşănţată, pe publicitatea mincinoasă şi pe manipularea

făţişă.

Avem aici de-a face, nu cu metodele înţelepte ale unei guvernări care

oferă soluţii şi care se îngrijeşte de sănătatea populaţiei, ci cu

tacticile diabolice ale unei afaceri mondiale disperate, într-o ultimă

încercare furibundă de a prelua controlul asupra lumii, înainte de a

fi luată de valul transformării, care se întrezăreşte la orizont.

 

Şantajul şi cenzura cercetătorilor ştiinţifici

Iată cum proliferează în domeniul cercetării ştiinţifice lanţul vicios

al otrăvirii populaţiei cu aditivi: dacă respingem otrăvurile → nu ies

bani →nu se mai finanţează studii de cercetare.

 

De exemplu, producătorii de aspartam donează milioane de dolari unei

universităţi. Directorul laboratorului sau preşedintele universităţii

pur şi simplu va sugera discret echipei de cercetare că nu ar vrea să

vadă rezultate negative la testele despre aspartam, sau altfel

subvenţiile vor fi oprite!

 

Totuşi, au existat oameni de ştiinţă curajoşi, care au semnalat

abuzurile criminale împotriva umanităţii, făcute de marile corporaţii

şi sprijinite cu bună ştiinţă de unele state şi guverne. Aceşti

adevăraţi eroi ai omenirii au avut apoi de-a face, invariabil, cu

atragerea concertată a oprobiului public asupra lor. Iată câteva

exemple:

 

Dr. Andrew Wakefield şi ceilalţi doi colaboratori ai săi au fost

acuzaţi şi discreditaţi de companiile farmaceutice, pentru că au

dovedit ştiinţific şi au făcut publice efectele toxice ale mercurului

din vaccinuri...

 

Neurologul Russell Blaylock a făcut ample cercetări asupra

neurotoxinelor aspartam şi glutamat.

• „Am studiat acest subiect al neurotoxinelor în toate modurile

posibile şi am demonstrat toxicitatea glutamatului...

• «Ei» ştiu că eu ştiu asta acum, pentru că am făcut un schimb de

scrisori cu cei mai mari apărători ai glutamatului. Cu toţii şi-au dat

seama că nu aveau niciun argument care să poată contesta veridicitatea

studiilor mele.

• Aşa încât, pentru un timp, m-au lăsat în pace. Le-a fost teamă că,

în cazul în care se face publică disputa dintre mine şi ei, vor

pierde.

• «Ei» nu vor ca această informaţie să ajungă la urechile publicului.

Ceea ce fac «ei» este să joace vechiul rol al ignorării adevărului,

sperând că nu se va afla. Pur şi simplu, oamenii nu au niciun sistem

intern de apărare împotriva glutamatului de sinteză.

• Apoi au început atacurile. Ştiu mult prea mult.

• După ce am început să public rezultatele mele, editorul m-a

avertizat: «Eşti sigur că vrei să scrii asta? Dacă o vei face, te vor

hăitui până la moarte.» Am răspuns: «Da, vreau». Le-am publicat, cu un

singur gând în minte: că nu au cum să mă combată.

• «Ei» exercită o imensă presiune asupra ziarelor, revistelor şi

jurnalelor, pentru ca acestea să nu publice interviuri sau articole

despre persoane ca mine.

• «Ei» încearcă să-i ţină în umbră pe cei care deţin informaţii despre

adevăr, sperând că marea majoritate a oamenilor nu-l vor afla

niciodată. Dar odată şi odată adevărul va ieşi la iveală.

 

Din anul 1995, de când am publicat concluziile la care am ajuns, au

apărut noi şi noi dovezi, materiale şi studii, care atestă

veridicitatea informaţiei expuse de mine, şi anume, că receptorii

periferici ai glutamatului şi aspartamului pur şi simplu ucid

oamenii."

 

Dr. C. Trocho din Spania a condus în anul 1998 cercetările asupra

modului în care aspartamul influenţează ADN-ul. Experimentul său a

fost denumit Studiul Barcelona sau Raportul Barcelona, deoarece a fost

susţinut de conducerea Departamentului de Biologie al Universităţii

din Barcelona.

• Apoi, cariera sa a fost atacată de producătorii de aspartam.

• El a mărturisit ulterior că nu va mai realiza niciodată un alt

proiect de cercetare referitor la aspartam.

• Mai târziu, şi alţi cercetători au fost forţaţi să facă aceleaşi lucruri.

 

În lumea ştiinţifică, este foarte cunoscut cazul dr. John

Yiamouyannis, biochimistul de la Departamentul de Lucrări Chimice al

Fundaţiei Naţionale pentru Sănătate (National Health Foundation) din

SUA şi membru al Societăţii Americane de Chimie (American Chemical

Society), care a fost şi el şantajat, atunci când studia efectele

fluorurării, în anul 1989..

• A fost concediat pentru că a refuzat să tacă şi totodată i s-a

interzis să îşi publice lucrările şi cercetările despre toxicitatea

fluorurării..

• Şeful său a declarat: „Am fost nevoiţi să facem aceasta, pentru că

am fost ameninţaţi că, dacă nu tăcem, ne vom pierde finanţarea...."

Dr. John Yiamouyannis ar fi vrut să dezvăluie adevărul, dar a fost

concediat.

• Apoi, Departamentul a primit un premiu uriaş în bani de la compania

Colgate-Palmolive.

 

După ce a făcut cunoscute rezultatele studiului său asupra hranei

preparate la microunde, dr. elveţian Hans U. Hertel a fost acuzat de

Asociaţia Dealerilor pentru Aparate Electrocasnice şi Industriale că

periclitează afacerile companiilor din acest domeniu.

• În urma acţionărilor repetate în justiţie, Curtea Europeană a

Drepturilor Omului de la Strasbourg i-a dat medicului câştig de cauză,

în procesul Hertel versus Elveţia,

• iar statul elveţian i-a plătit acestuia o compensaţie de 40.000 de

franci elveţieni pentru că i-a încălcat dreptul la libera exprimare.

 

Dr. Russell Blaylock, neurochirurg: „«Ei» chiar urmăresc aceasta:

• în America au votat o lege simultan în mai multe state, conform

căreia nimeni în afară de medicii nutriţionişti nu are voie să

vorbească despre alimentaţia şi despre nutriţia corectă.

• Mai multe state au votat această lege.

• Aceasta înseamnă că biochimiştii şi ceilalţi medici nu au voie să

vorbească despre sănătate?! Este ridicol!"

 

Cunoaşterea înseamnă putere

Transformarea începe cu fiecare dintre noi. Fiecare om are dreptul la

libertate, sănătate şi cunoaştere, pentru evoluţia sa individuală şi a

planetei. Medicina, agricultura, industria alimentară şi, practic,

toate domeniile existenţei moderne sunt controlate de câţiva oameni

din vârful „Sistemului" – giganţii petrochimiei, ai complexului

militaro-industrial şi ai băncilor lumii – care câştigă enorm de pe

urma planurilor lor ticăloase, în detrimentul umanităţii.

 

Atâta timp cât totul pe pământ se va măsura în latitudinea profitului

financiar şi longitudinea creşterii economice, nu vom fi niciodată

liberi! Cât timp vom continua să lăsăm puterea, banii, gândirea,

sănătatea şi libertatea noastră în mâinile „Sistemului", nu vom fi

niciodată mai mult decât nişte sclavi controlaţi şi manipulaţi mental,

sclavi care au iluzia că sunt liberi. Însă pe măsură ce devenim

conştienţi de adevărul ascuns în spatele aparenţelor, înţelegem că

putem să acţionăm împotriva limitărilor impuse de „Sistem" şi să ne

eliberăm de această iluzie ţesută de „ei", care a devenit treptat

lumea noastră..

 

A venit timpul să ne trezim la realitate şi să ne cerem plini de curaj

dreptul de a fi liberi, de a cunoaşte adevărul şi de a ne alege

singuri modul de a trăi, de a mânca, de a ne vindeca. Am ajuns să

trăim în această iluzie creată, tocmai pentru că am permis să fim

manipulaţi de către cei care vor să controleze aproape totul.

 

A venit timpul, mai mult ca oricând, să punem capăt acestei dominaţii

distrugătoare de pe planetă. În momentul în care vom înţelege că noi,

majoritatea oamenilor, suntem cei care îi ajutăm în mod inconştient,

prin ignoranţa şi lipsa noastră de reacţie, pe aceşti câţiva,

puternici şi perfizi, să se menţină pe poziţie, „ei" nu vor mai avea

nici o putere asupra noastră.

 

Dacă înţelegem că NOI suntem singurii responsabili pentru tot ceea ce

ni se petrece, şi nu aceşti „ei" ascunşi, ei nu vor mai putea să

hotărască în locul nostru şi să îşi continue acţiunile diabolice.

Căutarea adevărului, plină de curiozitate, cu mintea deschisă şi cu

dorinţa sinceră de a-l descoperi este un atribut al inteligenţei.

Căutaţi cât mai multe informaţii despre ceea ce mâncaţi, despre

remediile cu care vă trataţi sănătatea, despre „ingredientele" care vă

compun viaţa.

 

Românilor inteligenţi şi cu bun simţ le va fi, sperăm, de un real

folos destăinuirea acestor adevăruri cutremurătoare, care cel mai

adesea le sunt ascunse cu bună ştiinţă.

 

CUNOAŞTEREA NE FACE LIBERI ŞI SĂNĂTOŞI ! !! !!!

 

N.B. Cu cat mai multe negative primesc la astfel de posturi, cu atat ma simt mai bine: inseamna ca mi-am atins scopul, si ca am "lovit" unde trebuie! :thumbl:

  • Like 3

Share this post


Link to post

Incep sa ma bucur ca se reduce populatia.

Share this post


Link to post

Tigari de ce se pot cumpara?

Mai e cineva care considera ca nu fac rau organismului uman?

  • Like 1

Share this post


Link to post

Tigari de ce se pot cumpara?

Mai e cineva care considera ca nu fac rau organismului uman?

 

Cei care le fumeaza si cei care le produc.

Share this post


Link to post

Un post de juma de kilometru prin care se spun aceleasi chestii de vreo 7 ori. Nici mesajele subliminale nu se repeta in halul asta. Fac pariu ca intr-o singura fraza sintetizez tot baritai postul ala? Imi aduce aminte de spamurile primite pe mail pline de discursuri sforaitoare si inflacarate impotriva "miliardarilor petrolului" . Useless. Toata lumea cu o educatie minimala stie pe de rost toate lucrurile astea.

Edited by Englishman

Share this post


Link to post

Pe 26 Ianuarie 1990, cadavrele ceausestilor nu s-au mai gasit. Conform unui precedent, precis au inviat. La asta se rezuma totul.

Edited by tolin

Share this post


Link to post

Bai, voi ati auzit ca s-a inchis Empornium?  <img src= (">

  • Like 1

Share this post


Link to post

Asta-i prima masura de reducere a populatiei, nu se mai pot face copii in mana.

Share this post


Link to post

Am adunat, am scazut, am scos si radical, dupa care am integrat. A iesit ca Balanel e troll.

 

Do not feed the trolls!

Share this post


Link to post

Bai nene, ce ti-e si cu etnobotanistii astia cu plafarele lor...

  • Like 2

Share this post


Link to post

Ia uite-l mah ca traieste :mrgreen:

  • Like 1

Share this post


Link to post

Pe asta se bazeaza si baietii dajtepti, pe ignoranta oamenilor care zic (a aparut si un nou tic verbal) "noo, n'are(n'ai) cuuuum!". Vom trai si vom vedea, ciudat este ca inca nu realizati directia in care se merge si actiunile concertate in acest sens, actiuni facute pana acum in pasi mici, dar in ultimul timp din ce in ce mai mari si mai desi. :rolleyes:

  • Like 1

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...