Jump to content
Sign in to follow this  
VAXXi

Muzica pe Cielo/Espero/Leganza/Nubira

Recommended Posts

Nu stiu daca te ajuta, eu am Hertz Energy in usi si Hertz Hi-Energy pe spate - bas este din plin cu ele, cu un HU bun (gen Pioneer) si cu basul la maxim, cu polita spate si usile izolate cu dynamat, imi vibra luneta - deci bas este din plin. Dar pentru a scoate tot ce-i mai bun din boxele acestea se recomanda si o statie pe masura (ex Audison) si o izolare fonica a usilor si a politei neaparat (pt a creea incinta acustica necesara unui difuzor).

Edited by dinoc

Share this post


Link to post

Momentan modific doar ce este in haion. Spune-mi, te rog, ce anume ai pe spate, care dintre seriile de la Hi-Energy ( ma refr la ce dimensiuni ) ??

Edited by Cumnatu

Share this post


Link to post

Eu am Hi Energy System HSK165 - in pachet vine cu inca o pereche de twetere.

Nu stiu de cat iti incap tie pe spate, dar dimensiunea pe care o am este suficienta pt un bas puternic.

Edited by dinoc

Share this post


Link to post

E clar ca ai mers pe calitate. Hi-Energ nu cred ca imi permit momentan.

Eventual la urmatoarea upgradare.

M-am uitat peste sistemul tau, ai si ceva pentru medii sau folosesti difurile sub pentru medii ( pe spate ma refer ) ??

 

Acum mi-ar folosi un sfat despre care din cele 2 variante stipulate mai sus sa le adopt.

 

Teoretic as merge pe varianta 2 petnru ca la casul care il am acum nu am iesire de sub si deci varianta 1 nu este aplicabila in prezent. La un mom dat o sa schimb si casul. Momentan insa am obtinut unda verde de la sotie doar pentru boxe :P

Sunt asa disperat dupa sfaturi pentru ca taierea tablei este ireversibila, chiar daca o intaresti cu pal samd, nu mai are aceeasi rezistenta.

Share this post


Link to post

Eu folosesc spatele pentru medii (ma rog si joase .. cat se poate din ele) - tweterele nu le-am montat si pe spate (am doar pe fata) - ca am zis ca o voi face cand voi pune o statie.

Nu stiu cat de mari iti intra la cielo pe spate - eu cred ca initra de 165, nu ? Mergi pe ceva ce intra ca sa nu mai trebuiasca sa decupezi.

Edited by dinoc

Share this post


Link to post

Relax, nu aia e buba, intrebarile nu sunt legate de dimensiuni ci de randament. Gaurile standard la Cileo sunt de 165. Am avut Dieci de 165, apoi am pus Dieci de 6/9 . Mi-am dat singur gauri, np.

 

Cred ca pana la urma o sa merg pe varianta cu 2 ES 200.

O sa decupez haionul, o sa prind de foaia de tabla o placa de pall samd. Detaliile le voi posta, impreuna cu pozele la rubrica " masina mea "

 

 

Astea fiind spuse ajungem la intrebarea : pentru medii superioare si inalte, in combinatie cu ES 200 ( 30 -400 Hz ) ce se recomanda ??

Edited by Cumnatu

Share this post


Link to post

Salutare!!! Mi-am montat ieri pe fata la CIELO una pereche HERTZ HI-ENERGY HCX 100 care la prima incercare am jurat ca nu au loc dar am insistat putin (putin mai mult - 1 ora) si am reusit.

HU PIONEER DEH-P80MP ;

Maine imi vin difuzoarele pentru spate ALPINE TYPE-R SPR-69lp;

 

P.S. -Ca dimensiuni pe fata la Cielo conditia la difuzoare este sa aiba diametrul de 10cm. HCX-100 au magnetul de 8cm intra mai greu dar "au intrat " mai mare de 8cm nu cred ca este la un difuzor de 10cm

Share this post


Link to post

Pentru HCX100 iti trebuie neaparat amplif, altfel o sa se auda nasol. Difurile alea sunt facute pentru a lucra amplificate. Ce scoate HU de abia misca membrana. Daca pui amplif nu inseamna ca trebuie sa dai volum mare. Toata treaba e de distorsiuni. Distorsiunile distrug difurile. La volum mare apar distorsiuni. Pui amplif si mergi cu volum mai mic. Iti recomand un Audison SRx4 si insonorizarea portbagajului.

Share this post


Link to post

Unde as putea gasi si eu un Audison SRX 4 . Un site din Romania daca se poate sa vad si eu un pret ceva ca eu nu am gasit nimic sau second-hand daca stiti pe cineva ...

Multumesc pentru sfat Mad Max

Share this post


Link to post

Din cate stiu Tottal Motto vinde toata gama de Hertz si Audison. Site-ul lor este http://www.tottal.ro/ . Din cate stiu eu pretul la SRx4 este in jur de 1200 ron. Pentru specificatii si informatii tehnice poti vizita www.audison.com.

Share this post


Link to post

Ce difuzoare imi recomandati dintre urmatoarele: DLS 224 si 226/Hertz DCX100 si DCX165? Au loc DLS-urile in fata, in bord? Sau sa merg pe Infinity? Eu as vrea DCX100 si DCX165, dar momentam nu au in stoc pentru 2-3 saptamani cel putin. Mentionez ca am un HU Pioneer 30MP, fara amplificator (si nici nu-mi doresc).

Share this post


Link to post

Mergi pe DCX. Eu am dcx pe fata si presteaza super.

Share this post


Link to post

Salut, cum se desface fata de usa la Espero pentur a ajunge la difurile din usile din fatza ?

( intreb pentru ca nu vreau doar sa presupun ca e ca la Cielo si sa rup ceva tragand )

 

Ce dimensiune de difuri incape in fata la espero ( fara modificari ) ??

 

Astept raspunsuri, multumesc !

Share this post


Link to post

Se desfac doua suruburi din manerul de care tragi de usa, dupa care se desface surubul de la clanta, desurubezi si suruburile care se vad pe marginea usii dupa care tragi sa iasa din clipsuri. Vezi sa tragi cu atentie sa nu sara tablitele de pe interiorul fetelor de usa care tin bradutii.

 

11 parca e marimea maxima. Eu mi-am pus 13. \  <img src= /">

Share this post


Link to post

sar'na !

 

:o fftopic: sprayul acela care face suruburile ruginite sa se desfaca , cum se cheama si de unde pot sa iau ( pret aproximativ ? ) ? Multumesc !

Edited by Cumnatu

Share this post


Link to post

WD40, vreo suta de mii in orice benzinarie. Sfat: procura-ti braduti noi, inainte de a demonta fata de usa.

Share this post


Link to post

Mult succes la desfacutul surubului din usa. Daca e unul dintre alea din maner eu am turnat o groaza de spray si l-am lasat cateva zile si nimic. Pana la urma tot la bormasina am ajuns si nici asa nu am reusit decat sa il zgarai. Noroc ca din cauza frecarii cu burghiul s-a incalzit surubul atat de tare incat s-a topit plasticul din jurul lui si am reusit sa scot manerul fara sa desfac surubul. Me Tarzan with power tools. :mrgreen:

Share this post


Link to post

Lol, faza naspa e ca : me jane with power tools !

 

Vreau sa cumpar in acest sens ( e legat de subiect pentru ca tot ce insemna haion si fata de usa samd unde sunt boxele este prins in asa ceva ) un set de Braduti si cum mama lor s-or mai chema. Cand ma duc la magazin ( care magazin ?? or avea la gara ?? ) ce le cer ??

Share this post


Link to post

buna! sunt in sfarsit fericit de o masina noua  <img src= "> Daewoo Cielo Standard LPG 1,5 SOHC MPI Euro 3 si mi-am luat un Radio CD auto (Vezi link)AICI si as vrea sa stiu ce boxe pot sa-i pun deocamdata fara amplificator (fata/spate). Pe spate !!!

Multumesc, si conduceti prudent! :lavolan:

Edited by SGK

Share this post


Link to post

Salut!

Eu mi-am pus pe spate Boshman - cica sunt de 200 W :-? . In fata au ramas originale.

Pot sa zic ca sunt multumit!

Share this post


Link to post

200 W RMS? @-) pune si tu un link sa vedem cum arata si la ce pret?

Share this post


Link to post

Si boschman si de 200 de w.. urmeaza faza cu marmota.

Share this post


Link to post

Omul nu a specificat daca sunt de 200 RMS. Poate asa scrie pe cutie dar noi stim prea bine ca nu au cum sa aiba 200 RMS mai ales aceasta firma.

Share this post


Link to post

200 W asa scrie pe cutie si pe boxe. Personal am convingerea ca nu au nici macar un sfert dar in fine...

Sunt luate de la un magazinas asa ca nu pot da un link. Au o serie 1000 si ceva. Retin doar prima cifra 1xxxx, restul nu mai stiu, dar pot posta maine seria precis. Pe cutie scrie Boschmann deci cu 2 n. E denumira originala ?

Share this post


Link to post

Da, sunt turcesti, si au mai fost recomandate ca fiind o alternativa decenta la bani putini. Dar 200 W RMS nu au in vecii vecilor la dimensiunile acelea.

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...