Jump to content

strings

Membru
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

About strings

  • Rank
    Forumist

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Din
    Constanta
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Cielo GLE
  • An
    1996
  1. Ce difuzoare imi recomandati dintre urmatoarele: DLS 224 si 226/Hertz DCX100 si DCX165? Au loc DLS-urile in fata, in bord? Sau sa merg pe Infinity? Eu as vrea DCX100 si DCX165, dar momentam nu au in stoc pentru 2-3 saptamani cel putin. Mentionez ca am un HU Pioneer 30MP, fara amplificator (si nici nu-mi doresc).
  2. Gama HE nu ma intereseaza deoarece nu voi achizitiona un AMP inca. Era vorba despre gama Energy (nu High Energy), care am inteles ca dau (boxele) randamente bune chiar daca nu am un AMP, cu atat mai mult daca as avea unul. -- bezz, abia astept sa-ti "vad" sistemul ! Eventual imi lasi un PM cand esti pe punct de plecare. Numai bine!
  3. Deci Hertz Energy > (mai bun) Hertz Dieci? Atunci mai ramane: se pot monta (mai greu/mai usor, dar se pot monta) ECX100 si ECX165 in locul celor din fabrica (la Cielo)? -- Problema e ca dispun de o anumita suma de bani, asa ca nu-mi pot permite chiar orice HU. Din cauza asta oscilam intre cele trei. Am gasit o varianta a lui DEH-P4800MP cu LED-uri verzi precum sunt LED-urile bordului.
  4. De potrivit s-or potrivi, dar nu ating nimic? Rial Trigon ce ET au? Ce rol are ET-ul? De fapt, ce este ET-ul?
  5. Cam vechi topic-ul, dar totusi... --- Aceleasi jante le caut si eu, doar ca "shadow" (suzuka shadow, aparent arata la fel ca cele cromate, spre deosebire de katana shadow care au o nuanta de negru mat). Eu am gasit pe multe site-uri din Anglia. Pretul era in jur de 350 de lire, 4 jante plus cauciucuri de care doresti din cele oferite (incluse in pret). Dilema e ca nu stiu cat se potrivesc pe Cielo.
  6. Ce am inteles eu pana acum: Daca vreau claritate, profunzime si nu sa-mi zdrangane toate cele, inseamna ca vreau Pionner+Hertz. Problema e ca nu ma pot decide intre gama Dieci/Energy/Hi-Energy. Din ce-am citit pana acum, Hi-Energy se potrivesc foarte bine cu un AMP (de preferinta Audison), ceea ce eu nu-mi doresc. Asa ca raman Dieci si Energy, amandoua prezentand o oarecare "problema" pentru mine: Dieci sunt mai slabe decat Energy (pe hartie), dar se potrivesc mai bine in habitaclu (sunt de culoare neagra cu putin portocaliu, iar cele Energy sunt de culoare portocalie cu putin negru). La fel si in privinta HU-ului - DEH-30MP/DEH-P4800MP/DEH-P4700MP (Pioneer): DEH-30MP nu se potriveste in habitcalul masinii, dar dispune de tot ce ai nevoie. Iti poti "extinde" sistemul audio ulterior. (~570RON) DEH-P4800MP nu se potriveste, dar vine mai bine decat un DEH-30MP si dispune de toate cele. (~645RON) DEH-P4700MP se potriveste, desi este cam uratel si nu dispune de prea multe functii. (~560RON) Pe viitor doresc sa-mi achizitionez si un AMP si probabil din aceasta cauza sunt indecis in legatura cu HU-ul (presupunand ca Energy/Dieci vor reda mai bine decat cum redau fara AMP). -- Voi ce parere aveti? Ce boxe? Ce casetofon? Merci!
 

×
×
  • Create New...