Jump to content

Mad MAX

Cont inchis
  • Content Count

    659
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

3 Followers

About Mad MAX

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 04/16/1981

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • Gender
    Male

Profile Information

  • Location
    Bucuresti
  • Interests
    tuning
  • Din
    Bucuresti
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Cielo GLE
  • An
    1996

Recent Profile Visitors

3069 profile views
  1. Ca de obicei multe posturi aiurea pe forumul asta ... E de apreciat ca un om isi doreste o masina performanta asa cum e S2000 si asta nu o doreste pentru stoarce si ultimul gram de performanta din ea, ci pentru a se simti bine. Masinile japoneze au farmecul lor aparte ... Acum fiecare doreste altceva de la masina si asta trebuie sa inteleaga toata lumea ... ma uit ce se scrie pe topicul asta ... si ma intreb: chiar credeti ca orice masina de pe strada e in competitie cu voi? PS: @BogdanG: daca tot vrei sa iti masori puterile ... te astept cand vrei tu la start la o cursa legala (a nu se intelege ca incit la curse de masini pe strazile publice) sa vedem "tedeiul" fumegator in comparatie cu un amarat de cielo. @Satori & Venom : Felicitari pt pasiunea pt japoneze!
  2. Majoritatea ceasurilor suplimentare vin cu sonda includa, deci nu trebuie decat sa adaptezi sonda si asta presupune un mecanic priceput. Daca optezi pt varianta cu tablou de bord de kadett gsi o sa ai ceas de presiune ulei acolo, dar iti va trebui sonda de kadett gsi (costa 250 ron) care vine la fix acolo. Avantajul variantei asteia e ca e bolt on, dar e scumpa. Bafta
  3. @Vlad: Cred ca stiu toti ca cielo-ul tau a fost intotdeauna mai special ... O parte din meritele pt masina mea iti apartin! 10x again! PS: cand vrei sa repeti experienta 0-160-0 ... stii unde ma gasesti
  4. Daca vrei vorbim mai multe pe PM si iti spun si de unde poti lua uleiul la preturile alea sa nu se considere reclama aici. Numai bine.
  5. Imi pare rau sa va contrazic, dar exista ulei 10W40 100% sintetic. Se numeste 300V Chrono. Am folosit si folosesc asa ceva si motorul merge impecabil cu toate ca vede in fiecare zi 6500 - 7000 rpm. Dezavantajul este doar costul. @nt98adu: Tu ori ai cumparat altceva, ori ai gresit pretul ... Eu pt 300V Chrono platesc 275 ron/4L, iar Motul 6100 Synergie + 10W40 costa aprox 120 RON/ 4L acolo de unde cumpar eu uleiul. Exista si o varianta putin mai ieftina la 10W40 Motul 4100 Turbolight care costa undeva la 90 Ron / 4L. Tu ori ai gresit ce ai scris , ori trebuie sa iti schimbi furnizorul.
  6. Eu va recomand cu caldura uleiul Motul. Folosesc asa ceva si e un ulei exceptional. Uleiul este fabricat in Franta si sunt folosite si la masini modificate pentru curse si motociclete de performanta care au o mare nevoie de lubrifiere exemplara, deci ... concluzia o trage fiecare. Preturile sunt destul de mici , chiar comparabile cu uleiurile low cost unguresti de la Mol.
  7. @ZeNeSeu: Din pacate pt tine anvelopele Goodyear Hydragrip sunt chiar anvelope de vara!
  8. ) Nu mi-am sters nimic singur. Post-ul a fost sters de voi ... super ... moderatorii. Ma rog ... nu mai conteaza ... Site-ul firmei Toyo(multumim pt reclama) nu este actualizat de ceva timp pt ca se pune accent mai mult pe site-ul de vanzari online al firmei(al carei adrese nu o sa o mentionez, dar o stiti cu totii), dar daca vrei o sa il actualizez personal si o sa scriu in partea de jos a paginii o dedicate pentru tine. Eu nu sunt deloc prost informat, primim lunar din Japonia o brosura cu noutatile firmei Toyo. Toyo Roadpro R610 a fost inlocuit de Toyo Proxes CF1, care este net superior ca si performante. Cei care stiu ce fel de anvelopa este Toyo nu stau de taina cu toti tastaturistii si nici nu posteaza pe astfel de forumuri.
  9. @mircea: Eu zic sa citesti mai bine ce scrie in link-urile alea care le-ai pus in loc sa stergi post-uri aiurea.
  10. Best "tunning" (cum ar spune un consacrat membru al acestui forum) ...
  11. Edit: Pentru comentarii la adresa actiunilor de moderare, foloseste PM. Nu esti multumit de cum iti raspund eu sau de ce posturi iti cenzurez, fa bine si adreseaza-te unui admin. Pana atunci, pe unde te vad ca scrii [RECLAMA], iti garantez ca voi sterge! Mircea
  12. Da, inca e valabil. Pret nou: 450 RON. URGENT !!!
  13. Eu pana sa vand Matizul am schimbat 2 continentaluri cu [RECLAMA]. Si calitatea s-a simtit.
 

×
×
  • Create New...