Jump to content
Sign in to follow this  
AND

Ce Merita Cel Mai Mult? (din Urmatoarele)

Recommended Posts

No tengo dinero pur Toyota Yaris (nici noua nici sh) :"> Oricum o decizie am luat-o deja : Daca nu voi da peste o masina pe care nu pot s-o refuz (ceea ce e cam greu) , in principiu voi opta pentru CIELO! Il vreau cu toate optiuniile , sub 100.000km , nu mai vechi de 1998-99 , si la un pret in jur de 4500 euro.

 

EDIT:

http://www.neogen.ro/?1=1&neopz_p=detalii_...sd=2&ida=213847

Cum ar fii asta... insa as spera la unul mai nou de 98 la acelasi pret... nu stiu ce sanse am insa.

Edited by AND

Share this post


Link to post

Si doar ti-am spus...CIELO.La banii pe care-i detii e alegerea perfecta si cu gpl.Hai ca nu ne-ai omorat degeaba.Bafta,dar casca ochii si nu te grabi

Share this post


Link to post

pai daca vrea masina mica,de ce nu isi ia un maiz cu A\C ?? macar e nou si are garantie la el :)

Share this post


Link to post

N-ai inteles ca omu' e coconos? Nu suporta buburuze,desi sincer eu am un maty ,luat de nou si ma inteleg super cu el.Unde mai pui ca 3 ani ma doare la basca de piese etc.Da' am uitat sa precizez nu sunt fitos,dar oricum e inca cu picioarele pe pamant daca vrea cielo ca-i o alegere buna.Ma rog sunt oameni care vor masina de familie,mai sunt si eu rautacios cateodata. :>

Share this post


Link to post

Acu 2 luni am gasit 2 Polo, unul variant si unul sedan din 98 si 97.

Ala din 98 avea 150k km, ala din 97 avea 120k km. Amandoua se dadeau la 5000 dupa multe negocieri. Mentionez ca am vrut sa iau Variantul, nu le-am vazut numa pe alea doua, ci cred ca 8-9 in total dar doar astea 2 s-au prezentat ok. Alta chestie este ca (,) consuma 7 afara la 120 (mototrul de 1.6, ala de 1.000 e de femei, si hachbackul pe care e motat e un fel de dimensiunea la matiz). Consum confirmat de proprietar si de la altii. Nu va mirati de pret, daca e ala mic, s-a vandut pe aici pe la mine un polo din 98 hachback, 4 usi motor 1000 cu 4000 de euro, masina ingrijita, 80.000 km. Stiu ca e ingrijita de la mecanicul care se ocupa de ea care imi e amic. Consuma 7.5 in oras, si 4.5 afara. Asta la mers calm.

Share this post


Link to post

Nu prea merge sa-ti faci planuri la ce masina vrei sa-ti iei dinainte. Pe urma cand te duci in targ si-ti sare in ochi un Vectra B din 97 la 5000 euro ..sau ceva de genul asta care nu poti refuza si-ti da planurile peste cap , ce te faci? Nu am de gand sa dau 5000 de euro decat pe o masina pe care nu o pot refuza , si inca nu stiu peste ce voi da in zilele in care voi iesii la cumparaturi. Acum nu pot decat sa-fi fac idei despre anumite modele. Iar daca iau Cielo , nu-i pun GPL pentru ca mi-ar placea sa-mi mai ramana bani si pt alte lucruri (rcd , tel nou etc). 10-11 in oras nu e tragic pentru cineva care nu merge zilnic cu masina. Daca era mai mult , intradevar , gpl obligatoriu.

 

Si mi-a mai venit o idee :P : Am vazut un anunt Fiat Punto din 2000 , 5 usi , 56.000km , 1200cmc pe benzina , consum 5l/100km , cu servo si geamuri electrice. Pret : 4950 euro.

Share this post


Link to post

Lasa-ne cu Fiat Punto . Gandeste-te si la piese .

De ex. te duci in targ si ti se pune pata pe o vectra din 97 cu 5000. In primul rand trebuie sa-ti sara in ochi pretul prea mic pt.o astfel de masina . Pt.ca daca te uiti la una din 2001 adusa acu' din germania , sub 9000 n-o scoti . Si masina e impecabila.

De-asta cea de 5000 e suspecta. Pt. ca pretul sa fie direct proportional ar trebui sa fie 7000.

Chiar am un vecin care are un Peugeot 407 si o vectra din 98. Vectra e luata de noua din Germania si are 105.000 km reali . Asdta pt.ca nu prea merge el cu ea decat la mare si de rev.in Poiana pt.ca lucreaza afara .

Vectra e de vanzare si vrea 7500 euroi pe ea. O masina cu carte de service , cauciucuri Pirelli P6000 ( de 140 eur/buc) ...adica o masina care a fost intretinuta.

Acu' eu te intreb : daca ai avea o masina care stii ca ai avut grija de ea o dai pe moka?

Plus ca gndeste-te ca la vectraB de ex. un rulment de roata e 2.700.000 - din ala spaniol si nu GM . Deci cel mai ieftin .

La Punto nu mai vorbesc.

La Cielo cu 500.000 ai rezolvat-o .

Vrei ca in momentul in care ai probleme sa-ti rupi de la gura ca sa intretii masina?

 

Si mie-mi place Audi A4 de mor , insa un prieten cu unul din 96 , a dat la ultima revizie la Porsche , de 150.000 km. 21.000.000 rol . Si asta pt.ulei , curea de distributie si role .

Share this post


Link to post

Cielo are cotiera la bancheta din spate?

Share this post


Link to post

N-are, nu-ti lua, e naspa!

Share this post


Link to post

=)) =)) =)) Chiar ma gandeam cand o sa iesi la rampa NSF.

Share this post


Link to post

Alea koreene din 95 aveau bancheta spate cu cotiera.

Share this post


Link to post
N-are, nu-ti lua, e naspa!

 

La ce draq ti-o trebui NFS cotiera spate? Ai de gand sa-ti petreci ceva timp pe bancheta din spate ? La padure ?... :D

Share this post


Link to post

eu am cotiera miloc spate si este f. bine venita cind sint 2 pers. in spate, ofera putina comoditate in plus si numai cine are simte acest lucru.

Share this post


Link to post

Din ciclul hai sa ne laudam : Pai daca tu ai cotiera in spate sa vezi ce misto e cand ai si cotiera in fata , cum are esppeeeerrrrooooo de exemplu. Ofera ceva mai multa comoditate soferului ( fata de aia din spate) si numai cine are stie :D

Share this post


Link to post

Pe fata (neavand by default) mi-am montat o cotiera din targ de 500 k lei... E boierie la drum lung :banana:

Share this post


Link to post

Wolfman , asta din fata nu incomodeaza cand schimbi in treptele (2,4,R)?

Share this post


Link to post

Acum sunt plin de sfaturi: azi am umblat toata ziua dupa masini de pana in 11 keur si pot sa spun ca sunt total bosumflat. Am vazut vreo 6 golfuri cu echipare aproape de baseline si cu preturi de peste 9000 de eur (motoare de kko de 90cp). Ori au innebunit cei din Iasi ori s-a dus canal piata sh din Romania.  <img src= (">  <img src= ("> .

 

@AND: Tu vrei sa-ti iei de 5k eur masina pe care eu nu o gasesc la 10k eur? Eu zic sa te mai gandesti. :-W

Share this post


Link to post

andreib ..hai sa dau si eu un sfat! Cauti masina pana in 11.000 euro? Nici n-as sta pe ganduri .. Peugeot 307 1.6 HDi din 2002 !

 

Edit : Eventual Skoda Octavia sau daca ai noroc Opel Vectra din 2002 [-O<

Edited by AND

Share this post


Link to post

@AND Cotiera nu ma incurca la schimbat vitezele, m-a deranjat la inceput la frana de mana, dar m-am obisnuit rpd cu ea.

@ andreib la 11000 gasesti un A4 din 2000 bunicel in .de, am vazut chiar si A6 dar cu rulaj peste 250 K km (vorbesc de costuri totale, inclusiv inmatriculare in RO).

Daca dispui de 11 k euri cash ia-ti un bilet dus pentru Germania si vii cu o masina adevarata de-acolo... :lavolan:

Share this post


Link to post
Acum sunt plin de sfaturi: azi am umblat toata ziua dupa masini de pana in 11 keur si pot sa spun ca sunt total bosumflat. Am vazut vreo 6 golfuri cu echipare aproape de baseline si cu preturi de peste 9000 de eur (motoare de kko de 90cp). Ori au innebunit cei din Iasi ori s-a dus canal piata sh din Romania.  <img src= (">    <img src= ("> .

 

@AND: Tu vrei sa-ti iei de 5k eur masina pe care eu nu o gasesc la 10k eur? Eu zic sa te mai gandesti. :-W

 

Andrei tata sunt Golfuri 4 kklau in Bucuresti din 2001 asa la banii aia , cu climatronic ,esp si diesel . De 1.6 benzina nu mai vorbesc .

Deasemenea la banii astia iti tragi si o Octavia diesel daca ai noroc , dar una 1.8T in mod categoric ..e una la C-ta de vanzare cu 8300 si 60.000lm si carte de service.

Peugeot 307...uita-l!

 

App.era pe VW forum la Bursa un golf 4 din 2002 argintiu..al unuia din moderatori .De 115CP pe motorina . La 9000 de euro.Impecabila masina , insa mie nu-mi miroase bine asta cu motorina :D

Edited by expero 16V

Share this post


Link to post

@expero: Si mai exact de ce sa uite de 307? Nici nu merita comparat cu Octavia sau Golf IV care ii sunt inferioare la capitole precum : consum+nivel de zgomot in interior (compari TDi cu HDi? NEVER!) , confort , lux , placerea de a conduce! Am mers de multe ori cu un prieten cu 307 1.6HDi si m-a impresionat mult mai mult decat un Passat model 2003 1.9TDi din familie. Nu trebuie decat sa mergi cu un 307 ca sa te convingi ;)

 

Poftim si o ocazie : http://www.autovit.ro/html/9/203569.php

Share this post


Link to post

AND - Cine a mers cu o masina produsa de VAG stie de ce Peugeot 307 iese din discutie. Iar AndreiB qa avut Pssat 4motion .

Lasa-ne cu peugeot-Renault. Astea nu e masini ..

Am un prieten cu un A4 din 96 si un 307 din 2004 . Si cu gurita lui a zis ca 307 e departe de A4 . Chiar si din 96 fiind .

Dar crezi ce vrei tu ...

Share this post


Link to post

Bine nene dar daca vrei un A4 din 96 la banii aia , il iei calarit rau! Plus eu nu am zis nimic despre Audi vs Peugeot. Omul vorbea despre Golf , se vorbea despre Octavia ..

Tu spui ce spui despre 307 din cauza ca prietenul tau a zis ca nu se compara cu A4 din 96? Macar argumenteaza..

 

Iti zic eu la ce e un A4 din 96 peste un 307 .. la fiabilitate si demaraj! Plus ca e ceva mai sportiv de condus. Iar masina deja are 9 ani si cat de fiabile sunt astea nemtesti , nu sunt in nici un caz cu 9 ANI inaintea celor frantuzesti! Asta nu schimba faptul ca Peugeot-Citroen produc cele mai bune diesel-uri (pareri impartite totusi) din lume "HDi". Am o persoana in familie care a dat un Passat 1.9 TDi si vroia sa-si ia 307 insa a mai pus ceva bani si a luat Renault Scenic 1.9 DCi model 2004 nou nout ...spaceship on wheels :X

 

Masinile frantuzesti sunt si probabil vor fi intotdeauna mai : frumoase si cu un aspect mai modern/futurist decat orice alt constructor. La fiabilitate o duc ei mai prost putin , insa nu destul ca sa te faca sa regreti ca ai luat-o , mai ales daca e noua si e in garantie! Am stat zilele trecute si am analizat cu atentie o Octavia II si un Megane Sedan , ambele noi noute..erau in fata blocului meu. Caroseria Megane-ului arata muuult mai bine pusa la punct , Octavia II avand pana si o distanta vizibila la ochiul liber intre usile din spate si caroserie :o (gen Logan) . Ca sa nu mai spun ca Megane-ul este mai lat , mai inalt si mult mai solid!

Share this post


Link to post

Sa nu intram in controverse prea mari dar sa stii ca are o amica un 307 SW nou cu motor HDI de 90Cp si pot sa spun ca e mai sportiv Matizul prin oras. In afara e alta treaba dar in oras (10%motorina) il iau lejer in treapta a doua, a treia :) ). Ideea e ca intradevar Vw sunt foarte bine inchegate si asamblate, mult mai bine ca Renourile. In 2 ani nu a chitcait nimic in masina, liniste perfecta (se mai auzea animalul de 150cp de sub capota cum torcea superb la peste 3500 de ture). Izolarea fonica este superba, cu geamul deschis auzi motorul cum ,,urla''(deh, esapament dublu din fabrica :P ) dar cu geamul inchis se aude splendid, iti mangaie timpanul. Daca aveti bani de motorina cautati un 2.5 TDi de 150/163/180 cp ca nu se compara cu 1.9. :thumbl: . Acum o sa ma orientez spre o masina mai ieftina, care sa-mi permit sa o intretin si sa nu consume monstruos( deh, sportivitatea se plateste cu un consum mediu de peste 12, 13, 14 pana la 18%).

Share this post


Link to post

Scuza-ma dar poate prietena aia a ta cu HDi-ul de 90 de cai poate nu stie sa-l conduca ca lumea (deh e femeie). Eu am mers tot cu un HDi de 90cai si cand am bagat I-a si am calcat-o ca lumea mi s-a dus stomacul in scaun! Acceleratia e fantastica pentru un diesel. Nu-mi spune to mie ca e mai sportiva Matizul :) ) .

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...