Jump to content

aqua

Membru
  • Content Count

    51
  • Joined

  • Last visited

About aqua

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 03/10/1965

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    sndpavel@yahoo.com

Profile Information

  • Din
    Tg. Mures
  • Auto
    daewoo
  • Model
    cielo gle/ac
  • An
    1995
  • Nr. Inmatr.
    MS-44-FLM
  1. asa ceva am si eu pe cielo corean model 95 si e foarte bine acest lucru dar nu e de vinzare
  2. pt pozitia 49 ieri am depus si eu banii pt. autocolantele primite de la MIRCEA si pt. un set de suporti . pe foaia de varsamint apare (col.sup.aqua/pavel -numele meu deci nu cred ca e o problema ca am depus banii pentru ambele produse deodata -mentionez ca am primit autocolantele si astept si livrarea suportilor
  3. 49. aqua 1 set Daewooclub.ro
  4. iata ce am patit eu privind problema presiunii de ulei. in ultima duminica din iulie am plecat in concediu spre italia, totul bine si frumos pina am trecut granita spre ungaria pe la bors am ajuns pe autostrada spre budapesta de acolo pe centura ocolitoare spre viena dar motorul a inceput sa sune putin mai altfel decit de obicei, iar dupa cam 70 km de budapesta sa aprins prima data avertizorul de presiune ulei , bineinteles ca am oprit la prima parcare am verificat nivelul si tot ce mai puteam vedea, si am continuat drumul undeva intre tatabanya si gyor deci tot pe autostrada a inceput sa se aprinda mai des iar oprit iar verificat -nimic , am continuat drumul sperind sa ajung la o iesire din autostrada dar la cam inca 10 km senzorul de ulei a ramas aprins continuu, eu am continuat drumul dorind sa ajung la prima iesire din autostrada dar am patit-o motorul sa oprit brusc si am reusit sa trag pe banda de avarie iar aproape era chiar un telefon de urgenta - facusem de la plecare cam 700 km. au venit cei de la depanare si au constatat ca masina nu se putea remedia pe loc , ne-au ridicat pe platforma si ne-au cerut 300 e pt. a ne duce pina in primul oras unde exista reprez. daewoosau opel. deci pina la gyor -30 km. am negociat la 220e. lunim dimineata la reprezentanta opel au constatat ca axa cu came era blocata era rupt stiftul de la roata dintata dinspre distributie si mi-au facut un calcul de reparatie de 900 e- in acelasi sevice am gasit un mecanic din romania cu un atelier mai putin autorizat dar care cu 350 e a reparat masina a schimbat semichiuloasa cu axa cu came a curatit culbutori , tacheti, a schimbat garnituri si ce e mai imp. a curatit toata baia de ulei si a insistat mult pe sorbul de ulei , acesta era plin de depuneri , a montat totul la loc .- mentionez ca inainte de plecare schimbasem si filtru si uleiul., dar aceasta depunere sa format in cei 10 ani de vechime ai masini - am continuat drumul pina la milano mai apoi am tras o fuga si pina la monte carlo. si bine inteles inapoi acasa deci dupa reparatie am mai facut vreo 3000 km si inca totul e ok. deci totul a fost de la sorbul de ulei nu de la pompa sau altceva -- scuze daca am scris cam mult dar sper sa fie invatatura pt. cei care pot sa ajunga in situatia mea
  5. acum ma pregatesc de iesirea din schimbul de serviciu dar promit ca maine seare dupa ora 18 va voi povesti intimplarea mea recomand sa nu mai circuli cu masina nici 1 km. fara verificare la service.
  6. problama asemanatoare am avut si eu dar pe autostrada! -indicatorul de pres. ulei ramane aprins continuu? -motorul suna altfel decit inainta de a avea aceasta problema ? am o poveste f. lunga despre aceasta problema.
  7. aqua

    Legitima Aparare

    eu am o opinie total diferita -a fost crima nu autoaparare, deoarece hotul incerca sa fuga fiind prins asupra faptului si nu , exact ca si in armata - ai dreptul sa tragi doar cind esti atacat tu personal si nu cind atacatorul fuge si isi rupe si un picior. -cititi din legile statelor sua si veti vedea ca numai intr-nu singur stat ai voie sa impusti pe cineva care se afla pe propietatea fara acordul tau . deci sigur a fost -omor -si nu din imprudenta ci din frica sau razbunare pe acel hot. - in concluzie daca as fi de acord cu unii dintre voi atunci ar trebui sa ne cumparam toti pistoale de 100 euroi si sa impuscam pe toti cei care fura nu neaparat care sa ne atace.
  8. aqua

    Suspensii....

    la cielo se potrivesc arcuri fata de espero sau opel - si care ar putea fi diferenta ?
  9. am si eu o problema la care nu gasesc rezolvarea motorul se tureaza normal dar nu se simte puterea deci nu are nerv. , mentionez ca ieri am schimbat disc si rulment ambreiaj. , parca ceva imbunatatiri dar prea putin. mentionez ca in urma griparii axei cu came am schimbat axa cu corpul in care aceasta se invirte cu una de la un motor de kadet. folosit care merge rotund, fara diferite batai la culbutori sau tacheti . am sa va povestesc cindva toata patania , dar pina atunci ce pot sa mai fac.
  10. disc ambreiaj 198 lei rulment ambreiaj 49 lei manopera schimb 65 lei
  11. aqua

    Parcare Pazita

    daca ajung sa deschida usa pai fura nu numai un simplu cas . tank ci toata masina . am avut parte de aceasta surpriza chiar din fata blocului unde stau , dar atunci aveam o dacie care avea 4 ani ,a fost o patanie interesanta de povestit.
  12. aqua

    Parcare Pazita

    sincer sa fiu mi-e teama sa o las undeva in parcare mai ales pe timp de noapte ., nu e o masina extra , are 10 ani dar e cumparata cu bani munciti si stiu caci masinile cu nr de alte loc. sint cele mai vizate de catre hoti .
  13. aqua

    Parcare Pazita

    stau cam 10 zile si nu am nevoie neaparat de garaj ci chiar si numai o curte . eu merg la o adresa undeva pe str. moldovita iar examenul este la acad. de politie si nu stiu cit de rentabil sau de greu este acest traseu intre cele doua locatii !
  14. aqua

    Parcare Pazita

    prin 20 iulie merg in capitala la examene de admitere cu fica mea si voi sta vreo 2 saptamini la o cunostinta a soacrei mele care sta in zona berceni -spital 9 , as dori sa caut o parcare pazita in zona respectiva deoarece vreau sa ramin cu masina intreaga cind plec sau ce sfat imi dati cei care stau in bucuresti. mentionez ca deplasarile prin buc. am sa le fac fara masina ci cu mijloace de transport in comun - -astept oferte. -
  15. aqua

    Am Ramas Fara Cielo

    prin tot ce am citit pina acum imi dau seama ca nu am facut o alagere rea acum aproape 5 ani cind am achizitionat cieloul meu (productie coreea 95. ), la un moment dat ma gindeam sa il vind si sa cumpar altul ceva mai tinar dar am ajuns la concluzia ca mai bine fac o revizie capitala si raman cu ce am.
 

×
×
  • Create New...