Jump to content
Sign in to follow this  
sergiuhusca

Discutii Despre Religie

Recommended Posts

Ai uitat pe aia care duminica se duc la biserica si luni deja biblia si ce scrie prin ea sint de sters la posterior...

Pe aia care cu o mina fac cruce si cu una fura, si nu ma refer la "chiorditorii" de rind...

Si lista poate continua...

 

 

Share this post


Link to post
... Daca romanii n-ar mai sta atat de mult dupa fundu' bisericii, poate am mai avansa si noi.

Paradoxal, ceilalti au avansat mergand la biserica, doar ca acolo le spune ce sa faca, nu ce sa NU faca.

Share this post


Link to post

In opinia mea, biserica si in special cea catolica, a fost o frana in calea progresului.Sunt credincios ,dar nu exagerat.In schimb nu suport preotii.Imi par fatarnici si mincinosi.Sunt cu ochii pe japca, pe luat de oriunde!

Share this post


Link to post

Sunt cu ochii pe japca, pe luat de oriunde!

Meseria-i brăţară de aur, gâtul pâlnie de argint..

Şi-ar fi şi păcat să nu iei când atâta lume se îmbulzeşte să-ţi dea bani să behăi/scoţi oasele la pupat etc .. :)

Share this post


Link to post

Ha-ha-ha! As fi crezut ca gasesc mai multa evlavie si admiratie pentru cler printre membrii de gen masculin ai acestui forum! Si asta pentru ca, indiferent de confesiune,atunci cand forta, tupeul, abuzul sau ( mai rar) inteligenta si argumentele nu erau suficiente, barbatii si mamele lor ( soacrele) au avut ca aliat principal preotul! Ca dara unii sponsorizeaza cutia milei prin intermediul nevestei,mamei, mortilor si viilor iar celelalte pupa poala idolatric si asigura popularitatea fara de moarte si vizibilitatea maxima. Toate slujbele sunt inspirate de confesiunile sfasietoare facute de barbati mamelor lor la bautura, care se jeluiesc neputinciaose preotului. Si iata cum se naste predica de duminica, cea care infiereaza samponul, parfumul, balsamul, spalatul cand soacra s-a obisnuit cu propriul miros, batutul covoarelor in zi de poker , orice autonomie a nevestii fata de basma, cratita, mana soacrei, poala popii, burdihanul barbatului si gura satului. Mari ingrati sunteti! Matriarhatu' v-ar fi mancat fara acesti barbati logoditi cu vazduhul! Si multa treaba ati fi facut voi daca n-ar fi fost atatea zile de sarbatoare vegheate cu strasnicie de preoti, iar Necuratul n-ar fi fost confundat cu bufeurile!

Religia si credinta sunt altceva...ca si dragostea, astea nu se discuta... :)

Share this post


Link to post

Daca credinta este precum dragostea, atunci religia este ca sexul ?

  • Like 1

Share this post


Link to post

Exact, maitre, exact! =D> Toata lumea are, toata lumea practica, toata lumea discuta, toti suntem experti, dar numai cativa fac bani din asta. Si ce bani !...

Share this post


Link to post

Din sex?

 

Pai religia si sexul ie tot una sau in loc de?

Edited by Tommy

Share this post


Link to post

Vei avea o revelatie. Curand! :mrgreen:

In cu totul alta ordine de idei, ai putea ghici ca "a compara" nu inseamna " a substitui". Roaga-l pe maestrul tolin sa-ti predea si lectia despre metafora. Si ca s-o intelegi spune de 3 ori " Ave Maria " si 5 ori " Inger , ingerasul meu". Cu care din ei ai vrea sa...?

Share this post


Link to post

Revelatii spui? Nie, nu am tras nimic tare. Iar de comparatii, de obicei mi s-a spus ca nu incape vorba :) )

Eu o prefer pe Sfanta Sofia, curva si preacurata.

Edited by Tommy

Share this post


Link to post

Cred ca era Maria Magdalena. Sfanta Sofia era un fel de Angelina Jolie moderna. Da' recunosc ca n-ai gusturi rele! :->

Share this post


Link to post

As fi crezut ca gasesc mai multa evlavie si admiratie pentru cler printre membrii de gen masculin ai acestui forum!

Eu chiar îi admir, la fel cum admir şi biserica. Aş vrea să am şi eu "darul" ăsta de-a face bani din nimic, doar behăind ( "Traieste din minciuni, banii sunt foarte buni / Aduna 10 fraieri si prefa-te ca le faci minuni " | "Daţi-mi un trib care să mă creadă Dumnezeu şi-o mitralieră.." citate din preacuvioşii Paraziţi )

Desigur, recunosc şi apreciez acţiunile benefice iniţiate de biserică şi în care este implicată biserica, indiferent de natura lor (în special cele indreptate spre persoanele aflaţe "în nevoie").

Religia [..] nu se discuta... :)

Nu se discută, nu se raţionează pe marginea ei, se "serveşte" drept adevăr absolut şi se "administrează" ca atare. Iar cele mai facile ţinte sunt creierele copiilor. Desigur, "administrarea" este făcută de către cei ce-au interes ( particularly 64000000.gif ) în chestia asta, cu susţinerea adulţilor ce au creierele spălate (sau cărora, la rândul lor -atunci când erau copii- li s-a servit placa "ăsta-i adevărul, asta e calea, crede şi nu cerceta, n-are rost să gândeşti tu -ba chiar e contraindicat-, e suficient să faci ce-ţi spunem noi că trebuie să faci, la fel de suficient cum este şi să gândeşti doar aşa cum îţi spunem noi să gândeşti).

 

Şi pentru că tot am citat din Paraziţii .. mai pun unul, pe final

Să ne ridicam la cer, n-avem nevoie de pilot

Privim biserica ca pe-o organizaţie de tip mafiot

Aici pe Pămant batem pasu' pe loc

Căci ne e frică de pedepse, ne e frică de foc

Doctrine vechi de mii de ani ne ţin în întuneric

[..]

Locotenentii tai, băi Doamne, vând icoane

Proştii te iubesc, dar iubirea nu tine de foame

Fanatismul religios e transformat in bani

[..]

  • Like 1

Share this post


Link to post

Intilnire 'popa_club'. Subiectul de discutie: 'Astazi pe cine mai prostim?'

post-124-009313300 1292693605_thumb.jpg

  • Like 1

Share this post


Link to post

Full de popi cu dame in coada. :) )

  • Like 2

Share this post


Link to post

http://sphotos.ak.fb...99_742420_n.jpg

_______

http://www.mediafax.ro/social/patriarhie-suma-ceruta-de-la-stat-din-cauza-crizei-10-din-valoarea-lucrarii-la-catedrala-neamului-7823072/

_______

 

Oamenii [..] n-au apa, gaz, canalizare si asfalt [..]

Una dintre cele mai inalte biserici construite in Romania, in ultimii 20 de ani.

Macaraua a fost inchiriata cu 6000 de euro pe zi. O nimica toata pe langa investitia de cinci milioane de euro in biserica. Banii au fost luati din bugetul local.

Operatiune de amploare: macara gigant pentru o cupola de 50 de tone

  • Like 1

Share this post


Link to post

Daca sufletul se masoara in bani atunci prefer sa fiu ultimul sobolan din canalizare, asa macar nu mi-ar fi rusine de mine.

Voi nu vedeti ca nu mai vorbiti despre credinta ci despre alti oameni care ar trebui sa fie piatra de temelie a bisericii aici pe pamant, dar deseori nu mai pastreaza nici in aparenta masca credintei. Tin sa cred ca de dragul potolirii setei de sarcasm v-ati dus cam :o ff topic: dragilor.

  • Like 2

Share this post


Link to post

Nu stiu de tine, dar toate semnalele divine care au ajuns la mine au ajuns prin intermediul preotilor. Doamne-doamne nu s-a aratat niciunui cunoscut de-al meu.

 

Dupa mine, Biserica nu este decat o organizatie dedicata traficului de influenta. Problema e ca, atunci cand cineva incearca sa dezmembreze o astfel de organizatie, se numeste Holocaust/nerespectarea drepturilor omului/ [inserati voi aici alta denumire bășinoasă]...

  • Like 5

Share this post


Link to post

13 mii de amendamente: 1 din 5 prevede fonduri pentru biserici

 

"Susţinerea tuturor instituţiilor religioase, indiferent de cult, ar trebui să fie o prioritate a statului, respectiv a bugetului de stat, mai ales într-o perioadă de criză", arată una dintre motivaţiile depuse de parlamentari. Ca surse de finanţare pentru aceste investiţii, parlamentarii au luat în calcul de la Fondul de Rezervă la dispoziţia Guvernului şi până la cel al Secretariatului General al Guvernului (SGG), al Ministerului Apărării Naţionale şi bugetul Administraţiei Prezidenţiale. O altă sursă de finanţare pe care o au în vedere senatorii şi deputaţii pentru investiţiile în lăcaşurile de cult este "diminuarea corespunzătoare a programului de dezvoltarea infrastructurii şi a unor baze sportive din spaţiul rural".

 

Dupa cum ziceam, e bine ca ne stim prioritatile :scarpin:

Share this post


Link to post

Asa cred ei ca li se iarta pacatele ? Iluzia vietii de apoi. Nu dati banii pe prostii, luati bomboane la copii !

Share this post


Link to post

Nici un fir de par nu cade fara voia lui Dumnezeu. Asa ca sa nu creada cineva ca se savarseste ceva pe lumea asta fara stiinta lui Dumnezeu.Unele intamplari au loc prin vointa directa a lui Dumnezeu altele prin ingaduinta lui Dumnezeu.

Chiar daca negati existenta lui Dumnezeu sau doar IL vedeti ca pe un lucru sau ca pe ceva care pur si simplu exista nu inseamna ca scapati de judecata LUI sau ca nu va poarta de grija in fiecare clipa.

Le poarta de grija si celor care se lauda ca au scapat de accidente fara sa fie credinciosi sau sa fi avut obiecte sfinte la ei (cruciulite) dar si celor credinciosi care sunt crestini practicanti.

Sfintii Parinti spun ca pe cat sunt de departe cerurile de pamant pe atat de departe sunt judecatile noastre de judecata lui Dumnezeu.Asa ca poti sa fii pacatos si sa scapi cu viata din accidente sau poti fi c redincios si sa dai coltu.

CONCLUZIA: Dumnezeu hotaraste fie prin interventia directa sau prin ingaduinta si cand vom muri si cum vom muri.

BISERICA este casa lui Dumnezeu insa din cauza caderii noastre ca oameni care vedem in preotie o afacere si multi ne indemnam copii sa se faca preoti pt ca ies bani din asta ,nu putem avea pretentii. Vreti preoti demni si onesti si cu har : nasteti, cresteti si educati copii in spiritul crestin si vom avea si preoto adevarati,

  • Like 2

Share this post


Link to post

[...] nu inseamna ca scapati de judecata LUI [..]

Îţi este frică de această judecată şi implicit de judecător? Altfel spus .. eşti o persoana "cu frica de Dumnezeu"? :)

Share this post


Link to post

Dumnezeu inseamna Iubire, doar Biserica si pacatosii Il vad ca pe un sadic judecator, cu alte cuvinte, deformeaza credinta printr-o dogma ce transforma in sfant un "mai de graba varsatoriu de sange".

  • Like 1

Share this post


Link to post

Depinde de fieare persoana in parte . Unii vin la credinta din frica insa cu nadejde sincera in Dumnezeu(ex.: o boala care nu mai are leac medical trimite automat pacientul la biserica care de frica sa nu moara se roaga cu nadejde sa fie vindecat- sincer cunosc cazuri de vindecari miraculoase), altii vin la credinta de bunavoie doar pentru ca s-au saturat de viata traita in vicii si pacate si ca placerile astea lumesti gen banii, adrenalina,senzatii tari sunt niste chestii trecatoare ... starile de fericire spirituale aduse de credinta depasesc cu mult bucuria adusa de lucrurile materiale(aici ma refer la cele care iti absorb viata si te inrobesc ).

Concluzie: Oamenii care au frica de multe lucruri sau persoane nu au frica de Dumnezeu, insa oamenii care au frica de Dumnezeu nu au frica de nimic avand in vedere ca nimic nu se intampla fara voia luiDumnezeu

Share this post


Link to post

(ex.: o boala care nu mai are leac medical trimite automat pacientul la biserica care de frica sa nu moara se roaga cu nadejde sa fie vindecat- sincer cunosc cazuri de vindecari miraculoase)

Există explicaţii ştiinţifice pentru cazurile de "vindecare miraculoasă".

Concluzie: Oamenii care au frica de multe lucruri sau persoane nu au frica de Dumnezeu, insa oamenii care au frica de Dumnezeu nu au frica de nimic avand in vedere ca nimic nu se intampla fara voia luiDumnezeu

Nu mi-ai răspuns la întrebări.

Share this post


Link to post

In relatia omului cu Dumnezeu exista doua etape:1. Nu savarsesti pacatul din frica de Dumnezeu(mai exact din frica de ce o sa te astepte dincolo pt pacatele facute--aici ma incadrez eu

2. nu savarsesti pacatul din dragoste de Dumnezeu- asta e etapa oamenilor sporiti .

In legatura cu vindecari exista destule pe care stiinta nu le poate explica- CITESTE viata parintelui Gherontie Puiu de la Manastirea din Busteni sau daca doresti sa citesti ceva mai captivant si sa vezi cum poate vindeca miraculos credinta iti recomand Marturii despre parintele ARSENIE BOCA(recomand sa cititi si viata parintelui- nu neaparat din credinta ci chiar si ca pe o simpla lectura sa vedeti un exemplu de preot-se gaseste pe google)

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...