Rafi Posted 4 hours ago Author Share Posted 4 hours ago dupa basculele facute, a venit si vremea discurilor, care si- au scos banii, fiind niste discuri Febi cu modificarile aduse de mine, pot sa spun ca nu am avut nici cea mai mica problema cu ele, nu au prezentat semne de bataie nici o secunda si pot spune ca si-au primit portia de omor in 10 ani plus 2 seturi jumate de placute, acum spre norocul meu (sper) am gasit de la Rotinger, un set de discurii deja modificate la un pret decent, la prima vedere sunt foarte bine construite, respecta specificatiile... in fine timpul isi va spune cuvantul, deocamdata sunt in rodaj si l e menajez. Totodata masinuta isi vede de ale ei, clima functionez super ok, compresorul nou merita toti banii, faptul ca ventilarea se face mai uniform pe auto este un mare avantaj, mai ales ca am avut o iarna destul de urata cu multa umeazeala. Link to comment
Salex Posted 1 hour ago Share Posted 1 hour ago Drumuri batute, amintiri frumoase 🙂 ... Am facut si eu, in regie proprie, cateva seturi de discuri pt. Leganza. Am facut "drilled", cu strungul "de mana", dupa care am facut si "slotted" (la un meserias adevarat). Ultimele 2 seturi au fost "slotted", pe baza de Textar. Au fost absolut OK. M-am uitat si la Rotinger (pentru Insignia), dar am preferat sa merg pe EBC, cu placute tot de la EBC. Arata foarte OK Rotinger, pana acum am vazut doar "in reclame". Sa ne zici cum se comporta la un an de la montaj. Sunt curios cat de bine se tine materialul ... Link to comment
Recommended Posts