Jump to content
Sign in to follow this  
adycez

Achizitie Logan Mcv

Recommended Posts

O sa te mai sece multe chestii la mcv. Motorul de 1.4 e mult prea mic, claxonul pe buton, stropitoarea nu merg direct cu stergatoarele, farurile au reglaj mecanic etc. MCV merita in varianta diesel de 85 CP sau 1.6 16 v.

Share this post


Link to post
... as lua un Opel Vectra break 2001-2002 pe la 6 mii euro complet full ( inclusiv navigatie, senzori parcare, piele incalzita samd ) pe la 80 mii km si cu inca 2000 as rezolva absolut orice eventuala problema ar aparea la el si tot ar mai ramane bani de inca muuult timp.

...

 

Bre Cumnate, daca matale chiar crezi ce zici nu ii mai invata si pe altii asa bine ... te credeam om umblat si care a mai avut si vreo cateva masini, dar ca sa crezi ca o masina break dupa 6-7 ani are 80000 km in Germania, da-mi voie sa ma indoiesc cel putin de perspicacitatea ta.

Mi-as lua oricand o masina "de buget" (vorba lui mike) noua, decat o tigaie din germania, full, in stare excelenta, cu 50000km si numai de 10 ani ... ce naiba mai, nu ne-am saturat de tepe ...

Felicitari ady, din partea mea, pentru judecata.

Share this post


Link to post

ADY ! .Alegerea iti apartine .Bun si Loganul Mcv .De ce totusi nu ati cumperi cu motor 1,5 DCI s-au mai mare tot diesel ?.

Share this post


Link to post

Am condus si un Logan berlina cu 1.5 DCI fara i-ul rosu si nu m-a multumit deloc sincer sa fiu - sunt un "fan" al benzinarelor trebuie sa recunosc, iar cel cu i-ul rosu sare foarte mult din buget.

Am rate la casa de 1750 RON, iar rata care o fac acum de 190 RON se incadreaza numai bine acolo - mai mult deja nu o sa mai am pe urma cu ce-mi hrani copilul :)

Share this post


Link to post

Am un prieten foarte bun cu logan berlina din 2005, motor de 1.4, 45 mii km facuti de noua.

Consumul de benzina la 100-110 km/h este 5.5-5.6, eu zic ca restul sunt povesti. Testa cu mine in masina de "n" ori la drum lung, masina nu are nici cea mai mica problema pana acum, doar revizii facute la timp.

 

succes.

Share this post


Link to post

Loganul MCV nu este masina sport, este de familie si adycez exact asta cauta. Singurele probleme la MCV sunt cele expuse de Mircea mai sus, masina nu ofera dotari de anii 2000 desi pretul este acolo .

Daca nu te pricepi insa la surubarit nu merita sa-ti iei SH, toate marcile au vicii de proiectare si o sa ai la toate masinile SH diferite chestii care nu merg si trebuie reparate, nimicuri insa DAR care devin enervante daca nu merg.

Tinand cont ca Ady ia credit pt masina il inteleg ca nu vrea SH, adica vrea o masina noua cu garantie .

Loganul MCV insa merita doar cu motorizari mai mari, adica 1.6 16V sau dci de 85CP. Chiar si cu aceste motoare masina nu este vreo sportiva DAR macar se misca .

 

Mai este o varianta sa iei un MCV SH de 1 an vechime, inca in garantie, am gasit mai multe 1.6 16V pe la 9000E . In cazul in care aceiasi varianta noua este cu 3000E mai mult sau am mai gasit Megane 2 estate tot in garantie cu 10.ooo E .

Share this post


Link to post
Din punctul meu de vedere Loganul este o masina excelenta pentru un familist care nu crede si-a luat masina de curse, iar MCV-ul chiar mi se pare mai aratos decat berlina.

Sunt total de acord cu ce zice colegul dreamlike.

@adycez: felicitari! Asteptam poze si info in topicul special.

Share this post


Link to post
Aseara am mers cu un Logan berlina cu motor de 1.4 MPI si pot spune ca e mult mai iute decit Cielo-ul meu de 12 ani si pe GPL, deci cred ca nu o sa fie o mare problema sa ma adaptez la performantele loganului.

 

Inseamna ca nici pe MCV nu te va dezamagi, eventual va mai pierde un pic din "iuteala" data fiind greutatea suplimentara, dar va ajunge undeva la nivelul Cielo-ului cu Gpl :) Sa va bucurati de ea ;)

Share this post


Link to post

Adycez, ti-am zis.. la 200 de mii de km un motor pierde mult din puterea initiala, trecut si pe gaz, mai scapa de ceva cai iarasi.

 

ADY ! .Alegerea iti apartine .Bun si Loganul Mcv .De ce totusi nu ati cumperi cu motor 1,5 DCI s-au mai mare tot diesel ?.

 

"S-au" .. cam cat de mare? =))

Share this post


Link to post

E o alegere safe, o masina numai buna pt familie dar motorul de 1.4 este total inadecvat pentru ceea ce vrei tu de la masina. Masina e grea, mai urci 4 persoane in ea, dai drumul la AC => vei muri la drum lung, in pante sau in depasiri si aici chiar nu vorbesc de pretentii de sportivitate ci de confort in exploatare. Incarcata va fi echivalentul unui matiz incarcat si cu AC: incet, incetisor, f incet, si gata s-a terminat. Daca mergi pe E85 sau autostrada nu e mare jale, ca isi ea viteza dar pe un drum cu doua benzi pe sens sau un traseu montan vei plange dupa un motor mai puternic.

Share this post


Link to post

Versiunile MCV de 1.4 nu au aer conditionat, domnu' andrei ;)

Masina e mai grea cu 170 kg decat versiunea echivalenta berlina.

Share this post


Link to post

Imi cer scuze, nu am studiat atat de in detaliu oferta de logan... Imi declin compenetntele in acest domeniu.

Totusi, daca nu are AC este inca un mare minus al masinii, la verile noastre extrem de calduroase fiind esential la un drum lung (Ca sa nu ajungi muratura si obosit praf la destinatie).

Berlina de 1.4 dupa certificat are vreo 1090 kg, plus inca 170kg la MCv inseamna 1260kg. Raport putere greutate: 0.0595cp/kg. Pentru a avea un termen de comparatie: matizul are 0.0642cp/kg. Decat sa cumperi o masina care are astfel de lipsuri si dupa un an sa iti para rau ca nu ai dat cu cateva sute de euro in plus mai bine faci un efort si cumperi o versiune superioara.

Share this post


Link to post

Ii mai trebuie minim 1900 euro, de acolo pleaca MCV-urile cu AC (dar numai de 1.6MPI 8V). Alti bani pt. abs, airbag-uri laterala etc.

Edited by vijelie

Share this post


Link to post

Va multumesc pentru sfaturi!

 

Tocmai am facut plata! :)

Luni in principiu voi ridica masina.

Voi pune poze in sectiunea speciala "Masina mea" :)

 

Se poate inchide topicul.

Share this post


Link to post

Cred ca trebuie sa scimbi semnatura acum  <img src= )"> .

Share this post


Link to post

OFF: Sau inverseaza marcile :)

Share this post


Link to post

Da da, sincer eu astept de un an si ceva sa schimbe semnatura =))

 

Sa te bucuri de noua masina ;)

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...