Jump to content
Sign in to follow this  
ediblue

Unde Luati Pranzul Cand Sunteti La Servici?

Recommended Posts

Eu bag porcarii la o rotiserie din apropiere, dar m-am saturat sa tot mananc in fiecare zi acolo. Plus ca un singur fel de mancare ajunge pe la 100k.

 

Stiti vreo firma buna de comandat mancare?

Share this post


Link to post

eu ma duc la cantina din agronomie. preturile sunt foarte bune si mancarea... este. :)

Share this post


Link to post

Eu la...cantina fabricii,40.000 lei 2 feluri(la felul 2 nu lipseste friptura de porc sau de pui)+apa minerala.Mancarea acceptabila dar nevariata,conditii de cantina de fabrica.

Share this post


Link to post

Pizza de la Cuptorul cu lemne, www.hailamasa.ro , ...si altele :banana: ... si sa nu uitam shaworma...  <img src= ">

Share this post


Link to post

Fiind in zona Natiunile Unite, Spring Time Izvor de cele mai multe ori. In rest, Gara Lipscani, Gregory's sau comenzi la Casa Romana.

Share this post


Link to post

eu mai merg la un impingetava in pta rosetti. unii colegi comanda de la hailamasa.ro

Share this post


Link to post

Catering daca va strangeti cel putin 5-6!

 

Sau aplica metoda pe care o aplicam noi: in jurul pranzului pe balcon la o tzigara ochii mari dupa masinile de catering care vin prin vecini. Te lipesti usor chiar si cu 2 portii pe zi daca ei nu trebuie sa faca un drum special.

 

Dar ajungi in acelasi loc: 85-100k/zi iar de ales alegi intre 10-12 feluri de mancare. Pana la urma tzi se ia si de alea!

 

O alta idee este Carrefour, mancarea gatita. Mergi intr-o zi cumperi pt 2-3 zile. Dar pentru asta trebe frigider si microwave!

Share this post


Link to post

Mai merg si eu pe la cantinele studentesti Leu, Regie si Drept...unde cu 100k bagi si felu 1 si felu 2 si suc...dar sunt cam departe si sar de o ora jumate cu tot cu drum.

 

Hai la Masa ii stiu...buni si scumpi

Wu Xing ii stiu...acceptabili la pret , dar mancarea lasa de dorit...

 

Am ajuns la concluzia ca le luna cheltuiesc pe benzina spre servici si inapoi si masa de pranz de la servici in jur de 3 milioane...M-am speriat :o

Share this post


Link to post

shi io mananc la "cantina fabricii".. ca restul sunt departe rau.. doo feluri+sook, cca 100k.. acceptabil, avand in vdr ca dupa acest "inuman tratament" seara acasa mai mananc o bomboana, o maslina..

Share this post


Link to post
Guest donraulo

la cantina institutiei...

ciorbita

felul 2 (carnita inclusa)

suc

 

maxin 100.000

Share this post


Link to post

Da la ce firme lucrati de au si cantina proprie??

Share this post


Link to post

Firme de catering: Casa Romana, Casa Sorescu, Romfood, La Matache, Jerry Pizza, Hailamasa, Wu Xing (si mai sunt niste chinezi - Hualong parca), Ancuta in Mall Vitan, KFC ocazional, rotiseria Camera de Comert.

 

Casa Romana si Sorescu acceptabili, mancare relativ buna si ieftina dar dupa un an ti se acreste de ei. Romfood buni la inceput dupa care cam dat rasol (snitel urias dar 90% pesmet si ou [-X ). La Matache buni (au o shaorma uriasa la 90.000 parca) dar trebuie sa suni de dimineata. Ancuta mancare ieftina si buna (mai putin micii care sunt nefacuti).

Jerry, Hailamasa, Wu Xing, KFC prea scumpi pentru ce ofera si mai ales pt. consum zilnic.

Share this post


Link to post

Cred ca zic doar asa sa ne faca pe noi sa ne ploua in gura... :mda:

 

Da cu gamelutza (sau sandwichurile) de acasa mai vine cineva? :D

Share this post


Link to post

Vin io  <img src= ("> mai tot timpul. si mananc din portbagaj. De asta am conservele alea pe-acolo, ca-s student si nu-mi permit excentricitati dintr-astea prea des. Cand sunt in bani mai mananc si la cantina agronomiei din Iasi, super buna mancarea, cam de 50, 70 k lei mananci foarte bine, sau la 100 daca iti iei portii duble (nu-mi refuz desertul), doar ca trebuie sa stai la coada cu toti taximetristii. Ce am observat e ca pe la cantine prajiturile sunt intotdeauna proaspete. La cantina de la mine de la facultate nu prea calc, ca e scump si prost. In general evit porcarii de genul: sandwich, covrigei, de 2 covrigi mai bine mananc o ciorba (7500lei) si e muuuult mai sanatoasa pentru stomacul meu (mai am uneori probleme).

am avut ocazia sa mananc la cantina in dumars in regie, foarte buna si ieftina mancarea acolo. Interesant era acolo ca nimeni nu ducea tavile inapoi la debarasare #-o , nu prea aveau bun simt. La noi cam esti obligat.

Edited by satori

Share this post


Link to post
Guest Mecmar
Cred ca zic doar asa sa ne faca pe noi sa ne ploua in gura... :mda:

 

Da cu gamelutza (sau sandwichurile) de acasa mai vine cineva?  :D

 

Da si nu cred ca este o rusine in conditiile in care salariile in majoritatea lor nu permit o abordare mai curajoasa a meniurile din fast-fooduri, restaurante, pizzerii s.a.m.d. Totusi o simpla cheltuiala zilnica de minim 100.000 lei/zi incumba un venit destul de maricel care nu prea poate fi gasit oriunde in economia romaneasca.

Trebuie sa admitem faptul ca unii dintre noi detin autoturisme, Tico, Matiz, Cielo, fie cumparate in rate unde se plateste o rata nu prea modica, fie masini s.h., toate achizitonate cu eforturi. Poate ca este si un motiv ptr. a nu putea fi prezenti prin locuri mai sus-mentionate. Este doar o parere.  <img src= S">

Share this post


Link to post

Si eu tot cu senvishuţu'... ca face nevasta-mea niste senvishuţuri, mmm mmm mmm, :dizzy: . Oricum n-avem cantina la servici... avem un amarashtean de bufet de unde din cind in cind mai bag cite "ceva dulce" :)

Share this post


Link to post

Pranz??? Hmmm, ce e ala???? Acum sincersa fiu (sunt cam offtopic - sunt student - dar se paote considera serviciul meu neplatit :) ) nu stiu cand a fost ultima oara cand am mancat ceva la pranz, nu prea am ore stabilite de masa. In general "pranzul" ma prinde ori la facultate ori pe drum de la facultate spre casa. Oricum de mancat mananc cate un sandwich (35000lei la bufetul facultatii) care este cat o jumatate de franzela si f bun. Iar foarte rar mananc oric la cantina la Agronomie ori la cantina facultatii - unde cam cu 100k mananci 2 feluri destul de maricele. In rest...mult suc si snacks-uri.

Share this post


Link to post
Si eu tot cu senvishuţu'... ca face nevasta-mea niste senvishuţuri, mmm mmm mmm,  :dizzy: .

De asta te grabesti sa vii asa de des in tara ? :-?

Share this post


Link to post

Am inceput recent sa prospectez zona in care lucrez (Floreasca-Baneasa) pentru localuri unde se poate manca. Am intrebat in stanga si in dreapta si am aflat ca parerile sunt impartite si ca de fapt zona are mai multe de oferit decat un Spring Time si o shaormerie. Ce-ar fi sa facem aici recomandari cu privire la locurile unde se mananca bine in orasul asta. Va rog sa specificati numele localului (daca il stiti), localizarea exacta, zona generala si comentariile proprii. Incep eu cu ce am descoperit azi:

 

1. "repeat" - all you can eat, telefon 2332385, zona Baneasa, la parterul sediului Antena1 de pe Bucuresti-Ploiesti. Cum se vine de la romaero baneasa la stopul unde se face stanga spre Otopeni, faceti dreapta, spre Bucuresti. Chiar inainte de primul stop este o cladire mare, noua, frumoasa. La parter este acest restaurant, se plateste 180.000 la intrare si se mananca orice, oricat. Evident meniul este relativ limitat (cam 2-3 supe, 3-4 salate, 3-4 feluri principale, 3-4 garnituri, 4-5 deserturi) dar se schimba de la o zi la alta. Este un local foarte cochet unde se mananca bine si foarte civilizat. Eu sunt multumit. Exista si "abonamente" de 10 intrari a 17 RON intrarea sau 20 intrari a 15 RON intrarea. Toaleta este curata si pastreaza nota civilizata a intregului local.

Bucatarie: **** (pierde o steluta pentru meniul limitat al zilei)

Pret: *** (un pret decent, nici prea scump nici prea ieftin)

Local: **** (civilizat, curat, uneori poate fi aglomerat)

 

Legenda:

Bucatarie: * - najpa rau, ***** - excelenta intruchipata

Pret: * - du-te daca te simti in bani bine de tot, ***** - nici nu se simte la buzunar

Local: * - tre sa faci abstractie de local, ***** - nici regii nu o duc asa de bine

 

 

 

Va invit sa prezentati si voi diversele optiuni pe care le cunoasteti in zona voastra sau altele. In felul acesta, cand ne razbeste foamea, dam o fuga pe forum la topicul asta, vedem cine ce experiente a avut si facem o decizie informata.

 

Pofta buna si spor la treaba !

Edited by remix

Share this post


Link to post

Fiind in zona Alba Iulia, cel mai des - Trafic, Picadilly, Spring si o solutie oricand comoda - Mall Vitan. Uneori mai evadam pe Decebal - restaurant Decebal, Tonic sau Zvon, sau inspre Tineretului - Daverro, Thalia

Bine ca se poate lipsi 2 ore, ca altfel...cam greu sa rezolvi tot intr-o ora, si drum si masa.

Share this post


Link to post

In Iasi..."Lee's catering"....mancare excelenta pe un bon de masa sau 68.000 cash :thumbl: . Cand ramanem fara bani/bonuri...uscaciuni de pe la Metro (fornetti, gogosi, pizza, rulouri, etc) :(

Share this post


Link to post

M-am schimbat locul de masa, acum ca sunt angajat. In fiecare zi cand plec la munca la ora 15 trec pe la McDonald's-ul de la dristor si imi iau un meniu de la Drive In pe care il mananc cand ajung la servici.

Share this post


Link to post

Wow ... mc' donald's, firme de catering, restaurante, cantine ... super meserias. Din pacate ptr mine pranzu' uneori si cina e reprezentat printr-un pachet de tigari, si 2-3 cani mari de ness. Rar apuc sa-mi cumpar cate-un gyros sau kebab cum ii spuneti voi. Din cauza stresului nici macar foame nu o simt iar cand ajung seara pe la 19.00 acasa din 2-3 linguri de supa si 2 imbucaturi din felul 2 m-am si saturat.

Share this post


Link to post

Eu mananc de obicei la cantina Fac. de Medicina din Iasi (Copou), langa pasapoarte. Au mancare buna si ieftina.. maxim 50.000 un pranz cu desert cu tot.

Share this post


Link to post

Cei drept, daca sint in zona iau prinzul acasa, altfel ... cind si pe unde apuc. Dar de merg in tara ... uuu ... si mor de nu bag o ciorba de burta si citva mici/mititei.

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...