Jump to content
Sign in to follow this  
luisspeed

Lacetti-ul lui Luisspeed

Recommended Posts

N-ai voie cu de alea pe drumuri publice.

 

 

Multe nu avem voie...eu vreau sa le am in caz de nevoie(Lanturile ajuta pe zapada! Nu pe gheata! Cuitele alea sunt bestiale pe gheata!)...am avut mai demult(pe alta masina niste Pirelli care aveau ele niste cuite mici! Erau pur si simplu criminale! pleca masina pe gheata la fel de bine ca si pe uscat!)

 

UITE SI LACETTI-UL MEU :)  <img src= "> :->

post-13772-1200228061_thumb.jpg

post-13772-1200228416_thumb.jpg

post-13772-1200228722_thumb.jpg

post-13772-1200228886_thumb.jpg

post-13772-1200229077_thumb.jpg

Share this post


Link to post

A desfacut cineva fetele de la usile pe spate?? Ma intereseaza sa am acces la boxe in principiu... Pt a putea sa iau semnal pt statie! S..ar mai fi o mica problema, vibreaza plasticele si fata usii de la muzica!

Share this post


Link to post

Vezi sa n-ai ceva prin buzunarele usilor. Mie imi vibra racleta :) )

Share this post


Link to post

Din pacate...Nu am! Asta e buba! Si..vreau sa vad ce pot face...Numai ca...Nu am reusit sa desfac fetele...Nu ma prind de sistem si mi-e cam frica sa nu le distrug! Pt ca...daca acum cand eu toate clemele...vibreaza, nu verau sa-mi iamginez cum ar fi daca nu ar mai fi prinse nici bine...

Share this post


Link to post

Sa inteleg ca nu a desfacut nimeni fetele de usa de la un lacetti? preferabil cele de pe spate! Ma poate ajuta pana la urma cineva?

Share this post


Link to post

Pt cine e interesat de jante pt Lacetti, am dimnsiunile de jante cu et corect!(date luate de la producator) :D Nu va ganditi ca de la noi din tara, astia nu stiu nimic!

Share this post


Link to post

Asta seara ma apuc de o cotiera pt locurile din spate! Ceva tip limuzina ;) sper sa fie gata pe maine si sa pot pune si ceva poze!

Ce credeti? Se merita o cotiera in spate? Una care sa fie pana jos si sa nu mai existe riscul de a calca cei carora nu le pasa de masini pe mijloc(unde niciun pres nu rezista!)

Share this post


Link to post

Am terminat cotiera! ;) Cred ca a iesit bine, astept si parerile voastre. A fost gata de ieri dar am asteptat sa pun si husele!

post-13772-1202120737_thumb.jpg

post-13772-1202121069_thumb.jpg

post-13772-1202121273_thumb.jpg

Share this post


Link to post

Nu-mi place... In plus, ai pierdut locul al 5-lea si posibilitatea de rabatare a banchetei. Iar cotiera aia nu are nici un rol nici macar estetic, e mai mult o stanoaga intre pasageri... Plus ca daca pasagerul din stanga ar vrea sa coboare prin dreapta...

Share this post


Link to post

Asta a fost si ideea! Sa nu se mai treaca peste mijloc. Si cei 4 care stau in masina, stau mult mai ok ;) Oricum, respectiva cotiera se da jos in mai putin de 5 secunde! Nu e prinsa cu nimic de masina, si..in legatura cu locul al 5-lea nu prea am nevoie de el..si daca am nevoie il fac usor :P Nici cu bancheta nu am probleme, se rabateaza la nevoie.

Share this post


Link to post

Tot nu-mi place. Puteai sa folosesti zona astfel incat sa adaugi un spatiu de depozitare, suport de pahare etc.

Share this post


Link to post

Cu parere de rau, dar subscriu parerii lui Mircea. Cu cotiera ai stricat aspectul interior al masinii. Poate daca era altfel conceputa si mai finuta...cine stie. Dar asa e cam grosolana si se vede ca nu isi are locul acolo.

Share this post


Link to post

Pai as vrea...Dar a fost o incercare! Nu stiam cum o sa imi iasa!(nu ma asteptam sa o reusesc) Am de gand sa-i aduc ceva modificari! Sa ii fac suport de pahare si..undeva jos are deja un spatiu de depozitare ;) dar...secret! Se mai depoziteaza in masina si..utile.. :D de care nu trebuie sa stie "nevasta" si care in torpedo...ar fi cam usor de gasit! Deci nu e forma finala, pe mine ma interesa cum vi se pare ideea!

Share this post


Link to post

Hai ca esti hazliu :) )

Adica tu te chinui sa faci stiu eu ce cazemate sau seifuri sa ascunzi PREZERVATIVELE dar scrii pe forum =))

Bre, se gasesc la orice benzinarie, si oricat de grabita ar fi traseista, tot gasesti 5 minute sa cumperi apoi sa le arunci sa ramana .. clean :D

In plus arata cotiera aia de e numa buna de pus in caruta =))

 

Ca bonus, daca vrei o parere.. huse mai de doamne ajuta nu ai gasit numai carpele alea? :)

Edited by Tommy

Share this post


Link to post

Sau ai putea sa atarni prezervativele de tetiere si sa spui nevestei ca sunt saci de gunoi :D ...sau saculeti parfumati, daca ai din-alea cu arome :P

Edited by sictirel

Share this post


Link to post

Nu-i asculta! .. sunt niste profani!

Este foarte frumoasa, eventual ai putea sa introduci acolo si un sub-woofer sau ai putea-o prelungi pana intre scaunele din fata.

Intr-adevar, se poate spune ca avem de-a face cu un Lacetti individualizat  <img src= )">

Share this post


Link to post

Lasa bre ... :heavydrinker:

Edited by steph

Share this post


Link to post

Fara suparare, insa am si eu cateva opinii:

1. husele sunt de toata jena... La asa masina- trebuiau niste huse mai de doamne-ajuta.

2. "cotiera" aia n-are niciun Dumnezeu, pe bune. Nici intr-o dacie nu as pune asa ceva.

 

Nu te supara- insa e pacat de biata masina sa o uratesti in asa hal.

Dar daca tie-ti place...

Share this post


Link to post

Ok! Poate ca e naspa cotiera! Dar, deja mi-au murdarit spatiul dintre presuri acolo in spate! Si in legatura cu husele...daca niste huse la 130 de lei sunt de toata jena...nu stiu ce sa zic! Oare cum or fi alea la 40-50 de lei? Eu altele nu am gasit care sa poata fi folisite pt airbag-uri si sa aiba si deschidere pt bancheta de spate! Poate nu stiu eu unde sa caut! Sunteti voi mai buni? Stiti voi unde se gasesc mai bune? Bv voua! Si nu la prezervative ma refeream..ca alea stiu ca se gasesc la orice chiosc si benzinarie! Dar nu mai conteaza! Asa e romanu! Numai misto stie sa faca!

Share this post


Link to post

Nu e misto ieftin! Dar nu merita sa pui asemenea huse pe asa o masina. Mai degraba faci un efort si pui de comanda. Dar de ce vrei huse?! Ca sa zica urmatorul proprietar: "wow, ce misto arata scaunele! sunt impecabile! ce bine ca ai folosit huse". Pe principiul asta ar trebui livrate masinile FARA huse pe scaune, direct cu buretele gol, ca oricum romanu-si pune huse. Eu la masinile mele NU pun huse, nici daca as arde tapiteria cu tigara! Daca am ceva mai nasol de transportat- scot bancheta. Daca nu se poate si e ceva fortuit- pun o patura. Daca is eu jegos pe pantaloni/haina- pun o patura curata pe scaun si gata. Dar NU pun huse. Chiar am sa fac un poll: Cu sau fara huse in masina? Argumentati.

Share this post


Link to post

Nu am gasit! Si la comanda...am vazut facute si, sincer is mai urate decat astea! Am cautat huse, si mie mi-ar fi placut sa gesesc mai frumoase! Astea tot ce au ok este gri-ul care e la fel ca cel de la centuri! Nu e vb ca o murdaresc eu, dar..nu pot sa ii controlez pt toti care se urca! Dupa cum am spus...in urma urcarii in masina a unor amici dupa o ploaie m-am ales cu mijlocul murdar, nici la spalatorie nu l-au mai curatat f bine! Acum se vede naspa patat acolo! Si inca ceva, daca...se umezesc husele, pot ele sa inceapa sa nu mai fie ok! Altele...dar nu pot sa schimb chiar la fel de usor banheta si scaunele! Gandeste-te ce se intampla daca te urci pe ploaie in masina si se umezesc! Capata un miros naspa! La huse nu-mi pasa! Altele! Dar la tapiteria masinii...Nu e la fel de usor! Pana la urma fiecare isi ingreijeste masina cum vrea!

Share this post


Link to post

Daca se uda de la ploaie tapiteria (la mine nu prea are de unde- niciodata nu am masina la mai mult de 100m de locul unde am treaba) las geamurile jos si in maxim 24 de ore se usuca. Bine, asta in garaj. Chestia e ca , daca ai "amici" care isi bat joc de lucrul tau- poti lua masuri directe. Eu stau la tara, unde e imposibil sa stau curat ca la oras (deschid/inchid poarta, drumul se umple de noroi, chiar daca s-a pus balastru; pe sosea e bine). La voi la oras e fain, puteti pastra mult mai usor curatenia in masna. Insa daca iti uda husa, apa trece prin ea si-ti murdareste cumva tapiteria banchetei? Iar nu nu ai de unde sa stii, ca nu vezi prin husa- ce faci? Iar praful ala care se baga sub/in huse... S-a inventat biocarpet si aspiratorul. Iar prietenii pot fi rugati sa fie mai atenti.

Share this post


Link to post
.. undeva jos are deja un spatiu de depozitare ;) dar...secret! Se mai depoziteaza in masina si..utile.. :D de care nu trebuie sa stie "nevasta" si care in torpedo...ar fi cam usor de gasit!

 

Si nu la prezervative ma refeream..ca alea stiu ca se gasesc la orice chiosc si benzinarie!

 

Oh, scuzele mele, asa parea :)

But any dildo of any type should be cleaned after every use, even if a condom was used the entire time.

Share this post


Link to post

Ok ai dreptate! Dar niciodata la sat nu o sa fie la fel de mult praf ca in oras! Aici degeaba spal masina, ca in 2 ore e praf pe ea la fel ca inainte! si pe tapiterie...se aseaza praful! Nu stau la casa, nu am garaj..

 

Si legat de protejarea masinii, masina anterioara a fost un logan! nu am facut cu el decat vreo 14000km...cu aproximatie! L-am tinut 3 luni si atunci cand l-am vandut cumparatorul nici nu a negociat pretul! I-a placut cum merge masina a zis ca se vede ca e ingrijita...A fost foarte multumit!

(Pretul era..putin peste pretul pietei cu vreo 500E si tot a fost ok) De ce urmatorul propietar sa nu se bucure de ele?

Share this post


Link to post

De ce sa nu te bucuri TU de ele?! De ce sa se bucure ALTUL?!

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...