Jump to content

luisspeed

Membru
  • Content Count

    360
  • Joined

  • Last visited

6 Followers

About luisspeed

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 12/11/1986

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • Gender
    Male

Profile Information

  • Location
    timisoara
  • Din
    timisoara
  • Auto
    chevrolet
  • Model
    chevrolet lacetti WTCC
  • An
    2008
  • Nr. Inmatr.
    un numar

Recent Profile Visitors

3602 profile views
  1. @raresh20 ... Nu omiti sa pui vreo virgula pe undeva? sau un . ? si ai poate ceva reportat de luna trecuta. Ca org te lasa cu report de la o luna la alta, dar nu mai mult de 2 luni.
  2. Dj-ul zice ceva bine acolo. Pt ca imi amintesc f clar si in cazul Cocoana.. nu s-a mentionat niciunde ca a lovit si un taxi care a schimbat banda de mers .. Desii masina avea clar urme de galben de la taxi pe ea. Am poze facute personal de la accident, in presa nu-mi mai amintesc daca au zis ca taxiul a schimbat banda fara sa se uite..cum fac f multi dintre ei si putini stiu ca la mijloc e un om important din Tm care l-a vrut dupa gratii pe Cocoana.. E vorba de patronul firmei respective de taxi..care a dat muuulti bani. Si nu vorbesc din auzite. Taxiul de la firma lui a scapat basma curata. Vina lui Cocooana a fost, ca a aut viteza si baut probabil.. Dar nu ti-e bine cand se strang cateva zeci de taximetristii. Nu trebuia sa fuga, sau trebuia sa fuga direct la politia rutiera ca nu era departe. Asa si in cazul de fata. Nu se stie exact carre au fost toti factorii..Si presa... mereu manipuleaza si..deformeaza stirile.
  3. Mergi peste ei. Am patit si eu asa dupa o reparatie.. chiar in reprezentanta. Mi-au schimbat luneta.. Masina era si in garantie..ce-i drept..u stiu cum au procedat.. e scris si in caietul de service schimbarea. pe mine..tot ce m-a costat a fost.. sa fac vreo 3 drumurii pana la ei.. si o zi fara masina.. Postez consecutiv din pacate.. Colegu, se rezolva cu rabdare si acasa. Becurile se gasesc in benzinarii, Si contactul. se face si ala. dar, la mine a tinut doar vreo 3-4 lunii.. dupa care iar face figurii..
  4. http://www.tion.ro/grav-accident-pe-centura-timisoarei-doua-persoane-au-murit/1021262
  5. http://www.agenda.ro/news/news/48681/tragedie-rutiera-in-ungaria-morti-si-raniti.html Nu stiu daca mai are rost sa spun ceva...
  6. Mi-e greu sa cred ca a avut cca 200km/h... Sincer.
  7. Prin asta.. poate nu o sa mai vedem posturii cu viteze de genul peste 100Km/h si alte povesti. Tragic ceea ce a fost acolo dar , ar fi putut fi oricine in locul lui Huidu.
  8. Da Mircea. Si daca nu ma insel testul e facut la 64 la ora...
  9. @raven84 Bine punctat. Am incercat sa zic si eu asta in ceva posturii anterioare.. Dar sunt aici oameni care nu au vazut masinii la impact frontal la vitezele pe care le mentioneaza. Si nici nu vor sa citeasca cu atentie.
  10. @ Salex. Nu eu am patit sa nu imi faca loc.. nu fac genul asta de depasirii.. Tin la viata mea. Intradevar, merg tare, dar tin la viata mea. Dar am vazut f multe cazurii in care nu s-a facut loc. pt ca mai sunt si unii care stiu sa accelereze cand sunt depasitii..(niste jegurii ordinare). Sa nu zici ca nu ai intalnit niciodata pe vreun idiot care at cand ai intrat in depasire sa vrea sa accelereze.. Decat sa fiu lovit fronat mai bine ies de pe drum.. si eu am fost scos acum 2 ani de un camion... Ar fi trebuit sa stau..ca eram bine pe banda mea? Am sarit santul in aratura pe ploaie, pamantul moale, masina a avut doar bara desprinsa. Atat. Dar am scapat cu viata si daune infime.
  11. Iar intervin.. Varsta soferului din Logan? Nu va zice nimic? Nu a observat nimeni in trafic ca ..majoritatea ..care deja incep sa treaca de 55-60 ani..incep sa piarda din reflexe?... Poate si cel cu loganul a tinut mortis banda lui.. Am intalnit si eu cazurii in care nu ar fi vrut sa faca loc... nici morti.. Cum zice si Mircea... is mai multi factorii... Oarecum..are vina si soferul decedat.. mai bine iesi in decor.. si din reflex tragi dreapta sa eviti..Ai mai multe sanse de scapare daca iesi afara de pe drum..decat la impact cu o alta masina..Si se vede si in imaginii ca ar fi avut unde sa scoata macar putin masina... L.E. tocmai am vazut ceva stire la prima.. cu un pol de frontiera.. langa Arad..Un Audi.. si un buz..si un logan... Dacia.. praf... Tot masina proasta ramne..nu gasesc stirea..Dar o sa pun cand gasesc.
  12. @Alezz.. asta am icercat si eu sa zic.. dar vad ca a raspuns Mircea. Din pricina ABS-ului..masina nu a mai redus viteza.. Inertia a2.5 tone.. l-a impins direct in logan..
  13. Credibilitatea...poate fi pusa la indoiala.. mai ales a celor care au fost depasitii chiar si in conditii regulamentare.. Asta stiu ca a mai fost discutata...si patita de mai multi membrii ai forumului.
  14. Deci ai raspuns singur, singurel... Si el a avut tot gume de vara... inertia la mastodont e si mai mare... si acum dupa ce am mai analizat pozele.. masiniile sunt lovite.. frontal..in mare masura.. dar ambele mai mult pe partea soferului... L.E. Din pacate lipsa mai multor poze... nu imi permite... sa vad foarte bine.. dar in mare parte.. dupa cum arata logan-ul si ml-ul- Huidu,,s-a dus drept... in curba... nu a mai virat...
 

×
×
  • Create New...