Jump to content
Sign in to follow this  
zalmoxis

Politica Fratilor

Recommended Posts

In sfarsit, o veste buna asta cu Ciolos.

 

Profesor universitar doctor TUDOREL B. BUTOI-SEVERIN psiholog criminalist (ex. colonel de politie - Sef al laboratorului psihologic de detectie a comportamentului simulat - Serviciul criminalistic - Politia Capitalei) zice la Realitatea ca filmuletul cu Basexu este real dpdv al dinamicilor.

Share this post


Link to post

La naiba, ce tari sunt astia de la politie, pana si psihologul se pricepe la montaje video.

 

Ciolos este o expresie a izolarii internationale din timpul dictaturii basesciene.

Share this post


Link to post

Tocmai au chemat un specialist criminalist specializat pe video, cica nu se poate pronunta fara camera si suportul magnetic original al filmului.

Share this post


Link to post

The post is in charge of rural issues including most notably the controversial Common Agricultural Policy (CAP) which represents 44% of the EU budget.

 

 

Adica aproape juma' din bugetul EU va fi pe mana astuia ? Paznic la oi, nene ...

 

 

Share this post


Link to post

Deci vom avea sau nu in rezultat al expertizei? Asa de amorul artei macar, ca e clar ce turnura au luat lucrurile.

 

Asa apar tot felul de explicatii, dar eu unul nu ma pricep la video: http://www.youtube.com/watch?v=0U4Pn1KWyp4

Edited by Tommy

Share this post


Link to post

Un studiul al nu stiu cui spune ca 82% dintre romani isi bat copiii. Presedintele unei tari este, in general, media populatie. Nu inteleg de ce atatia oameni fac coada pentru a se discredita dupa ce o viata au facut contrariul. Adevarul l-a exprimat basescul, in direct, pe sticla, cand a dat primele explicatii ("... nu stiu, poate m-a injurat ... nu-mi amintesc ..."). Desi, se spune ca o imagine face cat 1000 de cuvinte, baselu a avut nevoie de mai putine. La a doua explicatie a tinut sa mai adauce ceva, neintrebat: "... nu mi-am batut nevasta ...". Astept "expertii" sa ma lamureasca ce a vrut baselu sa previna prin aceasta afirmatie, mai exista alta caseta sau poate o marturisire ?

Edited by tolin

Share this post


Link to post

[...] filmuletul cu Basexu este real dpdv al dinamicilor.

[...] pana si psihologul se pricepe la montaje video.

Citeste mai atent. Omul a spus ca dinamicile sunt perfect reale, nu s-a pronuntat daca inregistrarea este fake sau nu. Adica, ori este reala, ori daca nu, este perfect realizata.

Eu o intrebare am: De ce la 24 de ore de la eveniment Basescu inca nu a spus clar ca inregistrarea este trucata ??

 

Ciolos este o expresie a izolarii internationale din timpul dictaturii basesciene.

Parca Tariceanu l-a facut p-asta ministru.

Edited by smailmiami

Share this post


Link to post

Pentru tot ce a facut bun pentru tara, toata stima ! =D> Tot ce a gresit a fost evidentiat pe larg aici!Trecutul trebuie lasat in urma! E timpul sa mai vina si altii! Poate ca totusi chiar vor face ceva BUN pentru aceasta amarata de tara!Nu am "culoare" politica si nici nu ma intereseaza a celor ce vor veni!Poate sa fie si in picatele ! Dar daca in cinci ani nu am mers inainte de ce sa mai continuam cu aceeasi?

Edited by DGT

Share this post


Link to post

Da, asta insemna ca il ia gratis, oricum datoriile fata de buget se sterg ... always.

 

 

...apai, da-mi voie sa ma indoiesc de pragmatismul tau.

Motive?

1. Tu ca stat, ca sa te scapi de un anume serviciu prin externalizare/privatizare trebuie sa dovedesti ca nu iti aduce deloc profit si ca iti genereaza cheltuieli foarte mari. Cum faci asta? Vezi Oltchim si restul privatizarilor. Te intreb cati dintre fostii directori de dinozauri asemanatori Oltchimului au fost trasi la raspundere pentru gestionare deficitara?

2. Dinozaurul ala obosit nu pluteste si nu e compus din aer. mai are rost sa continui?

Ai dat-o in bara de la inceput. Daca ai fi citit articolele la care am dat link inainte sa postezi ai fi aflat ca s-a dorit asta, sa se incerce o privatizare cu datorii 0. Nu s-a putut pentru ca nu mai suntem in economia lui Iliescu ci suntem in UE iar un astfel de exercitiu se numeste ajutor de stat si distorsionarea pietei interne si este interzis de CE.

 

Si ca sa continuam, ca oricum nu ai citit nici unul dintre articolele trimise:

1. Oltchim nu e un serviciu al statului. Este o companie de stat. Petrom nu s-a privatizat pentru ca producea pierderi ci pentru ca, conform principiilor liberale/de dreapta la care ziceti ca aderati, statul nu are de ce sa detina companii si in acelasi timp statul nu este in stare sa administreze calumea mai nicaieri in lume companiile ce le are in subordine.

2. Si leitmotivul acestei postari: daca ai fi citit acele articole ai fi aflat ca datoriile totale ale Oltchim trec de 400.000.000 EUR. Deci daca nu sta pe cel mai mare zacamant de aur si metale rare din Romania tot nu valoreaza nimic. Datoriile totale depasesc cu mult activele evaluate, de aia a fost nevoie de credit garantat de stat de 50mil EUR ca sa-si ia Arpechimul.

 

Tot prin articolele la care faceam trimitere puteai sa vezi ca Oltchim a reusit anul asta o performanta nemaintalnita: pentru productie de 10 mil de EUR a cheltuit 18 mil EUR (doar costuri operationale). Acolo gasesti si motivele acestei situatii paradoxale: nu are sens sa produci in UE ingrasaminte si PVC, produse intensive in RESURSE cand pot face asta mult mai ieftin rusii, ucrainienii sau chinezii (care nu respecta norme de mediu stricte si au materii prime si f de munca ieftina).

 

Totusi, inainte de a crede ce ne baga unii pe gat nu crezi ca ar trebui sa ne documentam putin? Sa lasam mentalitatea defetista si teoriile conspiratiei si sa incercam sa intelegem cu propriile creiere datele prezentate.

 

Sau am ramas tributari mentalitatii noi nu ne vindem tara? Colosii industriali ceausisti sunt majoritatea decedati pe buna dreptate. CUG, Nicolina Iasi nu au murit doar pentru ca au fost prost administrate dupa 89 ci pentru ca au fost plasate geografic de un imbecil cu 4 clase care considera ca Romania poate sa produca de toate unde vrea el, pentru ca erau depasite tehnologic, pentru ca erau cate 3 muncitori pentru fiecare piulita etc.

Edited by andreib

Share this post


Link to post

Poate ne spui de cat de neprofitabil e si Romgazul si Transgazul , sau poate Transelectrica ?

Share this post


Link to post

Omul iti da un raspuns pertinent (cel putin la prima vedere) si tu nu gasesti altceva mai bun decat sa il iei la misto ?

Share this post


Link to post

Poate ne spui de cat de neprofitabil e si Romgazul si Transgazul , sau poate Transelectrica ?

Im pare rau, mai explicit de atat nu pot sa fiu. Poate doar sa fac un desen. Daca vrei sa combati ceea ce spun eu foloseste argimente valide nu comentarii de ,,tonomat".

 

Transgaz si transelectrica sunt MONOPOL (cauta ce inaseamna termenul si dupa mai discutam).

Edited by andreib

Share this post


Link to post

Dupa cum vedeti, voturile se judeca insa in alt plan decat cel al intereselor de partid, grup etc sau al judecarii acestora precum si al faptelor.

 

Inceputul unui interviu dat lui Tolontan pentru GSP de catre Basescu: http://www.tolo.ro/2009/11/28/intrebare-spuneti-nu-la-lovitura-dar-spuneti-nu-si-la-impingere-traian-basescu-imi-este-imposibil-sa-va-spun-asa-ceva-nu-mi-amintesc/

Share this post


Link to post

Asa disperata a devenit Gazeta Sporturilor dupa tiraj incat face acum si politica sau frica a intrat in tabara celui pornit ca favorit in aceasta cursa electorala?

Sergiu Nicolaescu isi exprima azi parerea ca filmul nu ar fi trucat! Adversarii politici ai lui baselu si-au jucat atat de bine cartea si au pastrat filmul atatia ani cand puteau sa-l foloseasca demult!

Va fi o saptamana grea pentru base cu multe nopti nedormite!

Share this post


Link to post

@Tommy: Aici este problema acestei campanii in general: nu s-a bazat pe un mesaj pozitiv, concret, economico-social ci pe un mesaj sentimental care pana acum l-a dominat Basescu. Acum si-a luat-o unde il doare mai tare! Lovitura a fost teatrala, extrem de bine gandita...

 

Si sincer nu oamenii politici sunt de vina pentru campania mizerabila ci electoratul care asta vrea sa auda! Vrea sa auda de coruptie, de baroni/moguli/balauri, de lupta bunului simt, de ajutoare de stat, de comunism, de furt, de jos iliescu, de patriotism si nationalism. Vorba unui coleg de birou sociolog: daca aduceau astia un dosar de 1000 de pagini care demonstra fara dubiu ca Basescu a dat flota degeaba nu avea nici pe departe acelasi efect! Electoratul nu vrea o analiza economica, nu vrea strategie, nu vrea o propunere concreta si o strategie pe termen lung sau rezultate concrete ci scandal, balamuc si aruncat cu rahat in toate directiile.

Edited by andreib

Share this post


Link to post

Acum si-a luat-o unde il doare mai tare! Lovitura a fost teatrala, extrem de bine gandita...

Eşti sigur că şi-a luat-o el şi nu Patriciu?

Eu încă n-am întâlnit pe nimeni care până la filmuleţ să fi voit a-l vota pe Băsescu şi apoi să se fi răzgândit. Însă invers da. Şi am mai întâlnit rânjete pe feţele celor care oricum nu-l votau.

Probabil că abia dacă apărea un dosar adevărat cu flota efectul putea fi invers: să piardă votanţi..

Share this post


Link to post
... Şi am mai întâlnit rânjete pe feţele celor care oricum nu-l votau ...

... adica 2/3 dintre votanti. =))

Share this post


Link to post

a.m.r. 7 zile :) >-

Share this post


Link to post

Eu încă n-am întâlnit pe nimeni [...]

E, ce sa mai, daca inca n-ai intalnit tu atunci lucrurile sunt clare.

Share this post


Link to post

... adica 2/3 dintre votanti. =))

Zici tu că scoate Cosa Nostra 66.6%? Deşi succesiunea de cifre i-ar caracteriza...

Share this post


Link to post

Zici tu că scoate Cosa Nostra 66.6%?

Bineinteles, votantul este interesat, mai intai, de soarta sa si mai apoi de soarta mogulilor. baselu a adoptat o tactica complet gresita, s-a dovedit timp de 5 ani preocupat de faptul ca prietenii lui sunt mai saraci decat prietenii altora. De saracia celor de la care implora votul nu s-a interesat. Cum camasa este mai aproape de piele, electoratul voteaza pentru sine. Sunt suprins sa aflu ca acest adevar elementar lipseste unora.

Share this post


Link to post

O chestie interesanta in Business Standard privind evolutia averilor "mogulilor" in timpul mandatului lui Basescu:

- Voiculescu: 2004 - 240 milioane euro, 2009 - 1.6 miliarde euro.

- Patriciu: 2004 - 280 milioane euro, 2009 - 1.6 miliarde euro.

- Vantu: 2004 - 400 milioane euro, 2009 - 1.25 miliarde euro.

 

Breee, da' ce s-a mai luptat cu ei in astia 5 ani ...

Share this post


Link to post

Co-Rect, Basescu si-a adus aportul din plin la cresterea averilor sus-numitilor! =)) Eu in 2004 conduceam un Cielo din '96 si stateam intr-un apartament de 68 mp, acum am Leganza si Tico, castig dublu si stau intr-o casa de 172 mp, ar trebui sa-i multumesc tot lui? :P

Share this post


Link to post

Ai uitat Bughiul  <img src= )">

 

Pai la concret.. PDL e singurla putere din septembrie 2009, si cu un guvern minoritar. In rest a fost o parte cu PNL, apoi PNL cu PSD apoi PDL cu PSD pin in septembrie 2009.

Da, si eu am intalnit mai multi care nu au fost la vot in primul tur si acum s-au enervat prea tare cu filmul si merg contra Patriciului :)

Edited by Tommy

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...