Jump to content
Sign in to follow this  
zalmoxis

Politica Fratilor

Recommended Posts

Zmeule, tu in locul lui ce-ai fi facut ?! Si in declaratia de la 12 ti se pare ca s-a dezvinovatit ?! Pai daca e neviovat, => caseta matrasita. A zis el ceva ??

 

Uite aici transcriptul discutiei de pe caseta:

Doamna cu sulu: Domnule Basescu, ajutati-ma, va rog!!

Traian Basescu: Da doamna, cu ce?

Doamna cu sulu: Doomnule Basescu, barbatul meu e grav bolnav si nu-l ajuta nimeni!!

Traian Basescu: Da' ce are doamna!

Copilu andicapat: TRAIASCA ILIESCU!

Traian Basescu: Marsh ma! Ce are, doamna?

Doamna cu sulu: E handicapat, e nascut la sase luni. E alu tusea Floarea, saraca..

Traian Basescu: Nu copilu, doamna. Barbatul tau, ce are?

Doamna cu sulu: Ciroza hepatica alcoolica..

Traian Basescu: Cum asa? Vai ce trist..

Copilu andicapat: Ce ma, te dai Cocos?

Doamna cu sulu: A fost marinar ca Dvs, dle Basescu.. L-a omorat munca!

Copilu andicapat: Udrea suge poola!!

Traian Basescu: Ma! Te plesnesc!

Doamna cu sulu: De ce sa ma plesniti, dle Basescu? Ma rog, daca tineti neaparat..

Traian Basescu: Nu pe dvs, doamna!

Doamna cu sulu: Puteti si pe mine..

Copilu andicapat: TRAIASCA ILIESCU!

Traian Basescu: MORI MAH!!! <loveste scurt din poanie>

Share this post


Link to post

De unde e aia?

 

Pentru ca daca ar fi zis e matrasita, automat il ataca pe Patriciu pe o directie noua. Probabil ca va fi si aia.

Share this post


Link to post

In seara asta putea varsa in direct o lacrima, ca pt stolo..

Share this post


Link to post

De unde e aia?

Ce sa fie bre ? "Transcriptul" e de fun.

Edited by smailmiami

Share this post


Link to post
... Ei stiu ca doar cu asta vor mai ramane maine.

Maine apare o caseta cu prostanacul la traforaj-viteza cu stanga, in rolul lui gionel o sa joace Muller (moraru pentru cei care nu-l plac pe neamt) ? Pe fata morarului, la climax, va aparea tot o lumina cu temperatura de culoare a becurilor cu xenon sau va avea una de la becurile pentru ceata, atmosfera in care va fi filmata ?

Edited by tolin

Share this post


Link to post

Tot vazind imaginile cu incetinitorul la TV am cautat filmul pe youtube sa-l vad cadru cu cadru. Parca era ceva ciudat cu mina.

Se pare ca nu sint singurul care a remarcat acelasi lucru.

 

Voi ce spuneti?

Pozitia pumnului e nefireasca, din pozitia aceea firesc era sa loveasca cu "dosul" palmei iar asta instictiv o faci cu palma deschisa nu cu pumnul strins, iar ultima chestie de la un frame la altul chiar in mmentul loviturii daca te uiti la mina lui si la traiectoria ei se pare ca mina se "lungeste" ca sa ajunga la fata copilului.

O reactie de acest gen e pe moment fara sa gindesti iar copilul in secundele anterioare loviturii nu spune nimic e linistit.

Oricum reactia lui a fost prost inspirata, l-au crosetat finut baietii :) , chiar daca miine se dovedeste oficial ca e trucaj raul a fost facut , presedintele (ar) bate copii :)

Share this post


Link to post

Eu, ca sa fiu sigur, nu o sa il angajez niciodata baby-sitter. Altfel, ne putem intoarce la politica?

Share this post


Link to post

OK, sa acceptam ca mina e facatura. Insa ce se intimpla cu copilul ? Ce-i proiecteaza capul si corpul cu cca 50 cm in spate ? De ce ridica copilul mina stinga ca pentru a se apara ? Oricum, nici aseara nu am avut senzatia ca Base ar fi dat cu pumnul. Ramin la impresia ca a atins cu dosul palmei, degetele fiind strinse. Normal ca nu a vrut sa-i infiga un pumn in figura in vazul lumii, o vad ca pe o tentativa de apostrofare parinteasca si discreta :D . Care, la o adica, in functie de context, ar putea sa devina altceva.

 

Totusi, cu toate controversele, trebuie sa ii recunoastem lui Base un merit. Cit a tot schelalait Iliescu ca vrea consens si uniune nationala ?? Iata ca Base este primul presedinte in mandatul caruia s-a realizat aceasta uniune nationala (hai, sa-i zicem doar politica). Chiar daca e impotriva lui, mie tot nu-mi vine sa cred ca sintem aproape de a-l vedea pe Vadim pupindu-se cu Atilla sau cu Marko Bela. Taree !

Share this post


Link to post

Oricum reactia lui a fost prost inspirata, l-au crosetat finut baietii :) , chiar daca miine se dovedeste oficial ca e trucaj raul a fost facut , presedintele (ar) bate copii :)

Mie mi se pare fantastic. Basescu de ce n-a zis aseara la ora 12 ca este un trucaj ordinar ?!?!?! A avut destul timp sa se reculeaga de la ora 21:00 pana la declaratia de azi-noapte. DE CE n-a zis el aseara la ora 12 ca este un trucaj ordinar ?!?!?!

Share this post


Link to post

Se pare ca a fost gasit copilul ;) .

Share this post


Link to post

Pentru noi, ne-a stricat discutia.

 

Da, au stricat joaca tocmai in momentul cand noi nu mai avem ce alege.

 

Nu stiu daca e adevarat sau nu, e posibil sa fie, eu raman constant principiilor care l-au deranjat pe AndreiB si dezaprob purtarea lui Basescu.

Deoarece pentru mine conteaza sa votez un simbol, nu ma intereseaza ce spun altii.

 

Ce l-a lovit pe Basescu? Trufia.

 

Venind in masina spre casa aud la radio ".. s-au adunat rechinii, dar eu stiu sa rup dintii rechinilor". Zic ba, asta e nebun la cap, ce dinti rupe el?

Toate semnalele erau ca Base va castiga si asta i s-a urcat la cap

Apoi se anunta ca apare la Vantu live in prime time. WTF?

Cum a urcat Dinescu pe scena lui Basescu, asta e duce in casa la Vantu? Aproape nu mai aveam dubii ca il face mogulu.

Base intra la mogul, filmari de cum intra, Base radios "Ma bucur sa va revad"

Emisiunea incepe "D-le Basescu, stiti ca sunteti pe proprietatea mogulului?"

In cateva minute, Razvanel apasa cocosul "Stiti ca circula un film cu un copil care a fost lovit de dvs?"

Tensiune vreo 20-30 de minute sa creasca indicele de audienta si .. PAC.

Basescu bulversat, deja nu mai conteaza ce se spune.

Filmari la iesire, aceeasi intrebare "Stiti ca circula un filmulet.."

Intra mogulul Patriciu si-i transmite dedicatia de la Rosca Stanescu..

Game over.

 

Constantinescu s-a luptat un mandat cu securistii si la final s-a declarat invis, asta a avut treaba cu mogulii si.. cred ca se va anunta infrant de ei.

Ca sa citez si eu din clasici, "E greu sa fii Christos".

 

Da, din pacate ne-a stricat joaca si nu mai putem alege, ma enerveaza in si mai mare masura ca filmul nu a fost mai devreme,

am fi avut sansa altui viitor decat Gioana.

 

Norocul nostru e ca suntem in UE si avem contract cu FMI :)

Share this post


Link to post

O demonstratie simpla a facaturii:

http://calinionescu1.wordpress.com/

 

Desi Tommy este pesimist, eu cred totusi ca romanii care erau indiferenti fata de aceasta campanie vor veni mai abitir la vot, din cauza acestei facaturi.

Daca Dinu Paturica ar fi avut mai multi bani, ar fi facut un trucaj mai bun. Dar, intre timp a (cam) saracit si acum îi face cu ochiul Romgaz-ul. Oricum, i-a dat munitie Presedintelui, pentru mai departe.

In schimb, nu mi-l pot închipui pe prostanac presedinte al Consililului de Securitate si Aparare al Tarii (CSAT), asta insemnând departarea de occident si apropierea de orient.

PS: ati vazut cum îi tremurau mâinile aseara lui Razvan Dumitrescu ?

Share this post


Link to post

Nu stiu daca e adevarat sau nu, e posibil sa fie, eu raman constant principiilor care l-au deranjat pe AndreiB si dezaprob purtarea lui Basescu.

@Tommy: Eu imi aleg modelele si valorile din cercuri cat mai indepartate de politica pentru ca nu sunt o persoana inclinata spre compromis. Tocmai de aia eu aleg sa votez pragmatic, am votat cu prea mult entuziasm (si probabila naivitate) in 2004 ca sa repet experienta.

Share this post


Link to post

Nu am zis de modele, s-a inteles gresit, nu am simtit vreodata lipsa vreo unei directii, modelul meu sunt eu, chiar nu am avut niciodata vreun model :)

De altfel nu vad de ce un om sa aiba nevoie de modele, fiecare are personalitatea lui. Ah, ca isi aleg unii modele ale "succesului" si le copiaza, e treaba lor. :)

 

Am zis "simbol", m-am referit la lupta contra comunismului, pentru ca se vede si acum suntem influentati de asta

si la 20 de ani dupa 89 intr-un fel sau altul, nu la modelul sau de viata ca e limpede ca nu am aceeasi cale cu vreo unul dintre ei. :)

 

Greseala lui e, am zis, ca s-a dus la mogul, stia bine cine e Vantu. Nu ma intereseaza daca e fake sau nu.

Edited by Tommy

Share this post


Link to post

Caseta gasita face parte din multi-logia O scrisoare pierduta, doar ca, in piesa lui Caragiale (tot din Ploiesti !), un singur personaj credea ca scrisoarea este o plastografie. Eu nu inteleg, de data acesta, de ce atata lume se bate pe rolul lui Trahanache.

 

Sper sa apara si filmul surprins de camerele de supraveghere in care prostanacul bate, la stop, un copil ungur-evreu, de culoare tigan, handicapat si homosexual.

 

PS se pare ca s-a gasit, doar, caseta pe care Jorjica Copos da o hartie de $1 (one) unui copil, avertizandu-l s-o imparta cu inca alti patru copii.

Share this post


Link to post

Pai apar pe banda rulanta:

 

„Trebuie strånse råndurile şi dată imaginea de forţă în plan public a mai afirmat Ion Iliescu, indicåndu-i lui Adrian Năstase să ia legătura cu Dinu Patriciu pentru a-l linişti cu Romgazul, unde au marşat puternic mai înainte şi udemeriştii

...

Oltchimul este o problemă se vor supăra mulţi dacă îl cedăm lui Voiculescu, pe de altă parte nu avem de ales altfel riscăm să ne alegem cu inamiciţii de care nu avem nevoie, a zis Adrian Năstase iar Ion Iliescu a completat că înţelegerea rămåne înţelegere şi Voiculescu este un partener loial care trebuie să rămånă alături de noi. Vîntu vrea şi Poşta şi CEC-ul, a spus Mircea Geoană, nu se poate să pierdem CEC-ul, iar Poşta este oricum în mare parte sub controlul său aşa că nu va fi o problemă deşi la nivel de imagine se vor genera teme conflictuale. O să-l ajutăm în schimb şi noi şi Voiculescu la patrimoniul UGSR”, precizează acesta.

 

http://www.realitatea.net/geoana--pretul-tradarii--promisiuni-pentru-liberali-si-unguri--romgaz--oltchim-si-posta-romana-la-moguli--scrie-presa-de-astazi_689343.html

 

Perioada asta or sa innebuneasca poporul de cap.

Edited by Tommy

Share this post


Link to post

Lipseste logica iar disperarea este de ambele parti. Cine dracu sa vrea oltchim, o gaura neagra a economiei romanesti? Nici degeaba nu-l vrea nimeni, are datorii mai multe decat active si pierderi in crestere de ani de zile...Cat de imbecil sa fii sa faci un fals atat de mizerabil? Macar sa gandeasca dracului 5 min inainte de a da "print". Ne iau fix de prosti!

 

Pe cuvant ca acum listez un document proaspat, veridic si clar in care Vantu vrea CFR Calatori si Geoana are Poza lui Lenin in dreapta icoanei, in stanga fiind cea a lui Ceausescu.

Edited by andreib

Share this post


Link to post

Pai apar pe banda rulanta:

Comunicat de la SRI: Cica notele alea sunt falsuri grosolane.

  • Like 1

Share this post


Link to post

Patriciu putea da caseta saptamana trecuta, sa-i dea o sansa omului sau, Crin. Dar l-a preferat pe Gioana. O fi avut el ratiunile lui. ;)

Share this post


Link to post

Rentru cei care nu cunosc situatia finaciara a Gaurii Negre Oltchim se poate vedea aici: http://www.zf.ro/?q=oltchim

 

Pe scurt, in primele 9 luni a inregistrat pierderi de 41 mil EUR (care au iesit din buzunarele noastre) si are datorii totale de 420 mil EUR, cu mult mai mult decat valoarea totala a activelor.

 

Si daca cineva se gandeste la cei 3500 de angajati: de cele 41 mil eur in 9 luni plateau fiecare dintre cei 3500 angajati sa stea acasa cu 1.301 EUR! Deci daca vrea cineva acest dinozaur chiar il rog sa il ia! Degeaba! Sa lase dracului marii economisti oameni politici planurile de relansare de 2 bani (ca au demonstrat pana acum ca nu pot sa-l faca productiv) si sa accepte solutia nemtilor actionari de reprofilare spre domenii mai specializate si readucere pe profit.

Share this post


Link to post

...Cine dracu sa vrea oltchim, o gaura neagra a economiei romanesti? Nici degeaba nu-l vrea nimeni, are datorii mai multe decat active si pierderi in crestere de ani de zile...

 

Da, asta insemna ca il ia gratis, oricum datoriile fata de buget se sterg ... always.

 

L.E. @andreib

Daca tu ajungi sa spui...

Deci daca vrea cineva acest dinozaur chiar il rog sa il ia! Degeaba

...apai, da-mi voie sa ma indoiesc de pragmatismul tau.

Motive?

1. Tu ca stat, ca sa te scapi de un anume serviciu prin externalizare/privatizare trebuie sa dovedesti ca nu iti aduce deloc profit si ca iti genereaza cheltuieli foarte mari. Cum faci asta? Vezi Oltchim si restul privatizarilor. Te intreb cati dintre fostii directori de dinozauri asemanatori Oltchimului au fost trasi la raspundere pentru gestionare deficitara?

2. Dinozaurul ala obosit nu pluteste si nu e compus din aer. mai are rost sa continui?

Edited by zeneseu

Share this post


Link to post

http://www.hotnews.ro/stiri-esential-6572171-dacian-ciolos-este-comisar-agricultura-barroso-este-cel-mai-competent-candidat-care-avut-pentru-acest-portofoliu.htm

 

Ha-ha-ha! (ras basescian)

 

The post is in charge of rural issues including most notably the controversial Common Agricultural Policy (CAP) which represents 44% of the EU budget.

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...