Jump to content
Sign in to follow this  
zalmoxis

Scriitori, blogguri si chestiuni abjecte

Recommended Posts

Tipul e criminal. Am citit toata pagina (3), si vreau sa zic ca e... criminal. Dur, misogin, dar...haios si, de ce nu, realist ;)

Share this post


Link to post

Este extrem de profund, din pacate se pare ca nu mai scrie !...Are stilul lui Obi!!!... :D Oricum iti face zioua asta e clar sau seara sau noaptea !M-am pisat pe mine de ras !!!!

Share this post


Link to post

Cred ca sunt eu intr-o pasa mai proasta... nu am reusit sa citesc decat vreun sfert... si nu mi-a stirnit nici un zimbet.

Share this post


Link to post
Am ras cu lacrimi...

click aici

Cam mult de citit dar merita.

:D

Despre creatiile acestui mult prea inspirat ilustru anonim s-a discutat nu demult. Talentul, de oricare ar fi el, nu are nici o legatura cu inteligenta sau caracterul.

Edited by Lapona Antigel

Share this post


Link to post

Si nici ce scrie cineva cu caracterul sau. Ia exemplu de la "Colectionarul" lui Fowles.

Share this post


Link to post

N-am citit, nu ma exprim in privinta lui Fowles. Insa despre Fowles am mai auzit. Si nu cred ca sufera comparatie. Cum am zis, nu l-am citit pe Fowles, insa ceea ce a scris abjectu acolo nu poate fi numit literatura de calitate. Sau revenind la subiect, nici macar amuzant. Parerea mea.

Edited by Lapona Antigel

Share this post


Link to post

Incearca si mai vorbim.

 

Desi s-ar putea sa te scandalizezi si sa dai foc la carte.

Share this post


Link to post

Pentru ca m-ai facut curioasa si am cautat  <img src= )"> sa vad despre ce-ar fi vorba, am sa citesc. Negresit. Nu dau foc la carte. Nu mi-am aruncat nici calculatoru' pe geam cand am citit ce-a scris abjectu.

Share this post


Link to post

Ochi-dochi. Astept impresii dupa. Sunt curios daca le prevad bine.

Share this post


Link to post

Zmeule, poate umorul meu e altfel, dar.. nici toti scriitorii nu-s ratati, nici toti ratatii .. scriitori ;)

Share this post


Link to post

Dar din mana unui ratat poate iesi o scriitura buna si invers. ;)

Share this post


Link to post

Stati putin. Adica oricine are un blog, scriitor se numeste? Mai sa fie. Ca sa clarificam lucrurile, acest abjectu, despre care s-au scris mult prea multe randuri, n-a scris nimic de de calitate (pentru pretentiile pe care le are in ceea ce-l priveste). Ca e amuzant pentru unii, indiferent pentru altii, scandalos sau mai stiu eu cum, stilul naste diverse pareri. Insa anumite lucruri isi au momentul si locul lor. Trivialitatea, pornografia, mistou', nu mai surprind pe nimeni, insa un misto de calitate, chiar daca e porcos, tre' sa-l stii cand, cum si unde sa-l inserezi, ca de-aia se si numeste de calitate. Altfel se pica-n penibil.

Edited by Lapona Antigel

Share this post


Link to post

Zmeul cel rau: Dar din mana unui ratat poate iesi o scriitura buna si invers. ;)

 

O scriitoare.. da. Si invers. Da mai.. poti si sa fecalizezi pe-un galben trandafir si sa-l intinzi sfios, zambind, cu gratie, emotionat.. unei fecioare-mbujorate. ;) (nah.. ca am intrat in stilul abjectului)

Edited by Tommy

Share this post


Link to post

In principiu da, atata timp cat ceea ce posteaza acolo vine de la sine si nu se consituie din linkuri sau imagini din alta parte (atunci ar creea un colaj si ar intra in alta categorie). Un blogger este un scriitor atata timp cat nimic din ce scrie nu poate fi confirmat oficial si este doar istorisire anonima. Mai mult, aceste istorisiri nasc pareri si discutii. (Reclama negativa tot reclama se numeste.) Stilul asta poate fi expresia unor sentimente retinute, a unui individ complexat dar asta nu il face mai putin scriitor ci din contra, istoria fiind plina de astfel de artisti.

Share this post


Link to post

Dupa principiul nu tot ce zboara se mananca, nu oricine care scrie se numeste scriitor. Hai sa fim seriosi. E ca si cum mi-as lua eu o chitara, as zdrangani de 5 ori, sau ca sa fiu si originala pe deasupra as da cu 3 tigai de pamant as racni de doua ori si m-as autointitula artista ca am avut eu niste sentimente retinute si n-am gasit alt mod in care sa ma exprim. Si poate mai gasesc si vreo 3 tacaniti carora sa le placa manifestarea mea si sa ma si creada.

Edited by Lapona Antigel

Share this post


Link to post

Da, nu toata lumea care scrie se numeste scriitor pentru ca mai sunt si unii care completeaza procese verbale dar noi discutam acum despre manifestarea nefortata a mintii unuia. Practic tipul ala (desi se poate foarte bine sa fie si o femeie, nu avem de unde sti) scrie pentru ca asa simte nu pentru ca l-a fortat cineva iar noi comentam ceea ce scrie el. Daca asta nu il face pe el un scriitor si pe noi cititori atunci pune tu o definitie mai buna.

 

Apropo, stilul ala muzical de care vorbesti se numeste "minimal". :D

Share this post


Link to post

Nu vreau sa stimulez discutia...dar hai sa privim in viitor...poate o sa fie un stil...si omu un artist...sau poate nu...publicul decide...acu depinde la ce categorie se adreseaza autorul...

 

Si ca si termen de comparatie...sa luam muzica hip-hop...daca acu 50 de ani puneai o melodie de-a lui Eminem...ma tem ca reactiile ar fi fost la fel... :D ...dar, revenind...acu e un mare artist...

Si sa nu mergem mai departe...sa ne gandim acu 150 de ani...sau mai mult...ca muzica actuala( orice gen) p elanga muzica (acceptata atunci) cea clasica... :D

 

Si sa nu ne apuam sa comparam stilurile noi aparute in pictura... > :)

Share this post


Link to post

Pai sa ne trimiti si noua ceva cu autograf...o sa valoreze ceva in viitor :D

 

Sau de ce o s afaci un studio----sa ne vinzi niste actiuni acu la inceput...sa ne-mbogatim si noi...pe viitor :) >-

Edited by tuf5075

Share this post


Link to post

Bueeeei oameni buni, sunteti la bancuri. M-am crucit cand am vazut ca a aparut o pagina de bancuri intr-o zi. Dar se pare ca nu erau bancuri.... :-W . Lasati-le incolo de discutii literare si non-literare ca acum vin moderatorii peste voi :D

Share this post


Link to post

Da, chiar cred ca, daca se poate sa rugam un moderator sa mute toata insiruirea asta la caterinca. Fara suparare, deschizand discutia, imi fac mea culpa. tuf, nu trimit, am zis ca-s artista, nu vedeta. :->

Edited by Lapona Antigel

Share this post


Link to post

Nu cred ca majoritatea bloggerilor eu pretentia de a fi considerati "scriitori". Multi scriu pentru placerea proprie, pentru prieteni, pentru a fi cunoscuti si de altii. E o modalitate ieftina de a-ti face reclama sau de a tine legatura cu prietenii. Motivele difera - de la exhibitionism la ceva total nevinovat.

Nu trebuie sa fii critic ca sa faci un comentariu. Si nici n-ai de ce sa-i judeci, doar sa faci ce fac si ei - sa-ti exprimi parerile pe o tema data. Iar cei care scriu nu au de ce sa se supere; de fapt comentariile inseamna ca sunt cititi si luati in seama, deci n-au decat sa-i bucure.

Share this post


Link to post

Am scris despre cei care scriu pentru altii ca nu sunt. I-am pus in categoria celor a caror "opera" poate fi confirmata in vreun fel sau altul.

 

Cei care scriu pentru placerea proprie si o fac in vazul celorlalti se incadreaza cel mai bine in categoria "scriitori". Am mai zis, nu vorbim despre cei care preiau informatii din alta parte si le pun la ei. Vorbim de creatiile proprii. Ca sa fii artist nu trebuie sa te consideri asa sau sa scoti bani din asta.

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...