Jump to content

Lapona Antigel

Membră
  • Content Count

    67
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

About Lapona Antigel

  • Rank
    Membra

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Location
    Bucuresti
  • Din
    Bucuresti
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Matiz
  • An
    2005

Recent Profile Visitors

1696 profile views
  1. Pentru ca nu mai apuc pana la sfarsitul anului va urez la toti si toate de toate si de toti de care va doriti. S-aveti, sa va fie, sa va mearga si voua si masinutelor voastre numai de la foarte bine-n sus si sa fiti asa cum va doriti, dupa inima fiecaruia din voi. La multi ani si traditionalul alea'alea si cu restu'.
  2. Na, s-apropo de moralitate, nu-i ea politica c***a? Si-aici are dreptate alx, cum ar putea atunci oamenii care-o fac sa aiba un inalt grad de moralitate? Politica, desigur.
  3. Ce legatura are viata politica/profesionala a unui om cu cea personala? A, ca e persoana publica, ok, insa cine stabileste cat de morale tre-sa fie actiunile cuiva in afara serviciului atat timp cat nu-i afecteaza vreo abilitate? Nu-l cred pe Oprescu mai putin capabil sa-si exercite meseria sau functia pentru ca se intinde cu una sau alta. Poate-l ajuta, scopul scuza mijloacele, no? Astea sunt can'canuri. Personal, nu-l agreez pe Oprescu, il gasesc cam mitocan. Geoana este totusi om politic.
  4. E, din postul domnului respectiv se pot distinge cateva idei legate de subiect pana la urma. Ca dureaza 14 zile lucratoare pana o sa intre in posesia masinii, ca benzina efix e foarte apreciata de posesorii de chevy din Piatra. Si pe langa cele legate de subiect mai aflam si alte idei folositoare in felul lor: ca don'soara de la firma X este foarte draguta, deci cine vrea sa se duca sa-si cumpere masina de-acolo macar e tratat dulcegos, ca domnul autorul postului e casatorit, ca mersul pe jos dauneaza grav karmei atunci cand iti astepti masina... Si la sfarsit o intrebare. Citesti tot si retii selectiv. Pana la urma ca sa ajungi la subiect, tre-sa-ti argumentezi cumva punctul de vedere. Acuma, fiecare dupa puterinte si natura firii.
  5. Nu vreau sa incep sa depan amintiri acum si sa devin nostalgica. Insa credeti-ma pe cuvant ca munca de birou isi are avantajele ei. 2 ani de zile am stat pe drumuri, inainte de asta avand un serviciu care presupunea tot munca de birou. Satula fiind, mi'am luat calea drumului. E adevarat, avea avantajele lui si serviciul asta, am ramas cu niste amintiri placute, banii insa s-au dus si mereu cand imi aduc aminte de perioada aia imi aduc aminte si de o replica dintr-un film a unui tip "In sfarsit ajung si eu la Paris si APUC SA VAD PARISUL!". Pentru ca de multe ori munceam zile-n sir, ajungeam in locuri superbe si aveam de ales intre a manca, a dormi sau a ne face necesitatile fiziologice pentru ca nu era timp de toate. Sarbatori-nu, zile de nastere -nu, weekendurile ratate, cam orice ocazie anulata sau amanata. Si orice-ar zice cine-ar zice pe lumea asta, distanta si timpul petrecut departe de cei dragi... Te autoexcluzi practic si ajungi sa fii un strain in casa ta, in familia ta, in cercul de prieteni si eu una raman la parerea mea ca nu-i nicaieri ca acasa, acasa fiind unde ti-e sufletul, nu unde-s 4 pereti. O slujba de genul asta se potriveste cel mai bine unui lup singuratic, fara familie, fara nimic de care sa-l doara capul ca lasa in spate. Bine, unii sunt obligati intr-un fel s-o apuce pe meleaguri straine din cauza banilor, evident. Dar daca aveti o slujba bine platita la birou, din care va puteti duce un trai decent, plictiseala se poate alunga cu un week-end cu prietenii petrecut undeva, o vacanta intr-o tara mai exotica. E adevarat, imi aduc acum aminte cu mare placere de anumite momente care n-ar fi existat altfel, dar pe termen lung are multe dezavantaje. Parerea mea
  6. Si virgula pun virgula ca virgula sa virgula fiu virgula sigur virgula ca virgula se virgula intelege virgula exact virgula ce virgula am virgula vrut virgula sa virgula exprim punct
  7. Lapona Antigel

    CATERINCA

    Deci comentariile sunt de mare efect artistic. Cine si-o fi facut capu' tandari sa scrie asa ceva. Preferata mea e aia cu "I am ordering one for everyone" (da, sa pui sub pomul de Craciun, cu funda si dedicatie "pentru mama soacra") si aia cu splitteru'.
  8. Lapona Antigel

    CATERINCA

    Batteries not included
  9. Asta cu mirosu' care ramane dupa ce fumezi e chiar o problema care tine de anduranta fiecaruia. Eu de exemplu nu-mi aprind tigara daca nu am un ceai, o cafea, o ciunga, un cico, o bomboana cubaneza alaturi. Plus ca nu rezist mult intr-un loc inecat in fum. Iar unei tipe clar nu-i sta bine sa miroasa a tutun. Plus ca se ingalbenesc si unghiile si mainile miros urit. Dar cum orice problema are cel putin doua solutii, ori te lasi de fumat, ori investesti in betigase parfumate, ciunga, balsam de rufe si alte inmuietoare si eliminatoare de miros.
  10. Ma, da' rai mai sunteti, ce, voi nu visati s-ajungeti vedete? Acum pe bune, se pot transmite stiri destul de utile, cum ar fi traficul pe anumite strazi...
  11. Lapona Antigel

    CATERINCA

    Care peste? Incearca niste cizme cu toc, inalte. Fac piciorul frumos si incap mai multe ardelence grase. Si da bine si la peste. Pacat de ideea baiatului cu postu' de radio.
  12. Mie asta cu impusul nefumatului mi se pare o metoda cam rasista. Mai bine combini viciile, dimineata bei cafeaua la serviciu, mananci si bei la restaurant, fumezi in masina si acasa si uite-asa faci ce vrei cand si unde vor altii. E un fel de faza aia din film, uita-te dar nu atinge, atinge dar nu gusta si asa mai departe.
  13. Fiecare cu durerea lui. Mai bine ii trimitem o scrisoare lui Mos Nicolae sa ne puna in cizmulite cate un post de radio, o dansatoare, o bara si niste grase ardelenece sau de cotnari. Revenind la subiect, se poate concretiza asa ceva? Ideea nu e rea, insa cat e de serioasa?
  14. Pai si atunci de ce toate viciile astea daunatoare sanatatii... altora, mai sunt legale? E un cerc vicios.
 

×
×
  • Create New...