Jump to content

kaloman

Membru
  • Content Count

    283
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

About kaloman

  • Rank
    Omul cu Legea
  • Birthday 03/08/1952

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • Gender
    Male

Profile Information

  • Location
    Bucuresti
  • Din
    Bucuresti
  • Auto
    Chevrolet
  • Model
    Kalos HB 1.4/16v
  • An
    2006
  • Nr. Inmatr.
    B-12-???
  1. Pai ti-ai raspuns singur; o copertina (care e utila chiar si cu toate celelate solutii impreuna)
  2. Asta e doar un aspect marunt ("colateral" ca sa citam un cauvant care justifica unele atrocitati ...) Se refera la o mana de oameni ... E drept ca numarul mic NU e o scuza ... Impozitele, veniturile, educatia privesc toata natia. PS pacat ca motorul forumului a inlocuit cuvantul utilizat de mine; acel cuvant care incepe ca "ca", se termina cu "at" si mai are un "c" intre ele definea cel mai bine aberatia (poti verifica : niciodata in acesti ani nu am folosit un cuvant sau o expresie vulgara, dar acum chiar nu am altul); Poate ca ne meritam soarta ...
  3. Ai dreptate; e de cuvânt_urât, deci numai la politica s-ar potrivi; am vrut doar sa nu se piarda ideea printre altele de pe acolo. Daca vrei, poti sa muti (chiar sa stergi, ca tot nu e nimic de pierdut) Multumesc. PS pe site-ul primariei Bucuresti, se doarme ... Daca s-ar fi aprins vreun beculet pe aiurea, ar fi iesit doctorul 25 de ore pe zi la toate televiziunile facand cotcodac, dar acum tace si asteapta desemnarea de candidat la presedintie ! Culmea e "motivarea" (pt. Bucuresti : 3 primarii de sector au datorii - datorii facute pentru bancute numarate ca in Caragiale si borduri suprapuse) Cu impozitele marite, suprainaltarea bordurilor va ajunge la nivelul zidurilor de aparare medievale, ca transport, servicii, utilitati, crese, gradinite, spitale ... ioc. Mai nou, vine si cu o alta aberatie : inchirierea cladirilor contruite pentru birouri si care acum produc doar gauri in bugetul celor care isi frecau mainile, pentru a le face ... GRADINITE IMPROVIZATE !!! Cu banii respectiv se puteau construi sute de scoli/gradinite noi, dar era pacat sa nu ia si niste "unii" ceva bani ... Ce se va face daca economia isi revine iar respecivele imobile vor fi utilizate in scopul initial ? (sau ce ar fi facut daca nu ar fi cazut economia si birourile respective nu ar fi fost libere ?) Cui foloseste aceasta "solutie" ?
  4. China a introdus conceptul "O tara, doua sisteme" dar Romania l-a adus pe culmea gloriei (ca in epoca de aur ...) Concret : Impozitele se majoreaza cu rata inflatiei, adica 16% iar pensiile se indexeaza tot cu rata inflatiei, adica ... 4%. (Stiu ca se vor gasi unii apasatori de taste care sa sara cu "Majorarea impozitului se face cu rata inflatiei pe 3 ani" de aceea le spun de pe acum ca pensiile nu au mai fost indexate tot de mai mult de 3 ani ...) In tara Robertei, e posibil ca un numar diferit de 1 sa fie egal cu radacuna patrata a lui ! Oare rezultatele la bacalaureat in ultimii 2 ani sa justifice aberatiile din al treilea an ? Mai mult, cireasa de pe tort : majorarea impozitelor se face retroactiv si cei care au platit deja sunt datori !!! Curat murdar !
  5. kaloman

    Femeile La Volan

    Aici http://www.gmclub.ro...ca-legislativa/ @Dj-Dark : eu am rugat un moderator SA MUTE TOATE POSTURILE acolo (tocmai pentru a avea sens continuarea discutiei ...)
  6. kaloman

    Femeile La Volan

    11 . In locul unde s-a format o coloana de vehicule in asteptare , daca prin aceasta se intra pe sensul opus de circulatie Ce e ambiguu ? Aici intra coloanele formate la treceri de cale ferata, la semafoare, in cazul aparitiei unor obstacole in/pe carosabil (gropi, obiecte, accident, alte obstacole) etc ... Daca se poate, rog un moderator sa mute toate posturile legate de acest subiect acolo unde le e locul (observatia lui Dj_Dark e corecta)
  7. http://www.conexelectronic.ro/produs.php?id=137825
  8. ... calea de mijloc (nu spun de unde citez) : O tipa se duce la doctor - Domnule doctor, ma mananca rau intre degete ! - Da, duduie, dar intre care degete ? - Intre degetele mari de la picioare. Si inca ceva : PORNOGRAFIE inseamna transpunerea in imagini (grafic) a nuditatii/sexualitatii, etc; Inainte de crestinism acestea nu erau considerate indecente (nici animalele -ca sa apelez chiar la exemplul tau- nu se jeneaza sa faca sex in public) Pudoarea tine de educatie, care tine de evolutie, care tine de societate, care ... etc ... etc (poate ca intelegi si tu ceva pana la urma) (si acum sunt inca multe comunitati -a se citi TRIBURI- care nu au aceste percepte) In plus, Tommy nu a afirmat ca ar fi o INVENTIE a actualitatii, ci ca tinde sa devina o religie a vremurilor noastre. (Iti explic si aici, desi stiu ca e inutil : in lipsa de alti zei, societatea actuala tinde sa se inchine zeului Penis si zeitei Clitoris) Inca ceva : Onan a IMPRASTIAT samanta, nu a IZOLAT-O; Unde era prezervativul ? Avea gauri intre degete ?
  9. Se pare ca simplul fapt ca-si duc zilele in nordul Moldovei (Piatra Neamt, Targu Neamt, Suceava - tracand si prin Iasi), zona renumita prin manastiri (si prin numarul lor !) ii face pe unii sa creada ca sunt apartinatori unei specii de supraoameni. De fapt, renumele acelor manastiri are o tenta pur turistica si, mai recent, mercantila, mai putin duhovniceasca; acolo s-au pus bazele celui mai mare SRL din Romania : BOR, dar asta nu a facut ca in aceasta vara sa ploua pe acolo mai mult ca in alte parti (sa zicem Oltenia) sau ca zona sa nu fie la originea marilor exoduri provocate de saracie si de foamete (poate de aici si obsesia unora pentru ... PAINE) Domnule AI, imi permiteti sa mai postez aici ?
  10. Daca zici tu ... Macar nu-mi reboteza nickname-ul. Daca poti. (Cred ca stii ca TU nu ma poti jigni sau insulta ...)
  11. Inteleg ca nu intelegi nimic, dar chiar sa te iei si de parintii tai, tu, bunule cre(s)tin ? (Ca sa intelegi sensul intrebarii de mai sus, o reformulez : parintii tai au mancat numai rahat fara paine in perioada aceea ? Sau nici ei nu erau nascuti ?) Si inca ceva : nu am mancat paine DE LA EI; am mancat paine DE LA MINE, munceam pentru ea, nu mi-o dadeau de pomana (la istetimea ta e greu sa intelegi ...) Sau tu te-ai nascut direct din sfanta fecioara ? Nu prea cred ca, daca ar fi fost asa si tu ai fi intr-adevar ALESUL, noul Mesia,, tatal ceresc nu te-ar fi salvat dintre spite si cauciucuri ci ar fi lasat sa devii moaste, sa ne inchinam toti la resturile tale ... Hai ca bati campii. Iar o dai in bara; sau nu stii pilda cu podul ingust pe care se intalnesc 2 trecatori din sensuri opuse; primul spune "Eu nu ma dau la o parte pentru un prost" iar celalat raspunde "Eu o fac" si l-a lasat sa treaca. Greu de crezut ca tu ai de unde sa stii cum ar actiona unul mai inteligent ca tine; faptul ca recunosti ca se coboara la nivelul tau elimina dubiul din "daca ai fi ..." (pentru ca se pare ca pricepi mai lent, iti explic si asta : e de la sine inteles ca numai daca esti mai sus poti sa te cobori, deci acel "daca ai fi" e un nonsens; poate stii tu cum poti sa te cobori daca deja esti SUB nivelul respectiv; si, pentru ca recunosti ca e deasupra am spus ca nu ai de unde sa stii cum e comportamentul normal la acel nivel, tu stii doar cum e "jos")
  12. Iarasi o MARE confuzie intre istorie ca sir de fapte/evenimente/intamplari petrecute inainte de momentul actual si istorie ca stiinta a cunoasterii a acestor intamplari/fapte/evenimente; Doar stiinta numita istorie poate denatura sensul faptelor, le poate interpreta in orice fel ii dicteaza interesul de moment, poate manipula cu aceste interpretari, etc. Istoria e unica, fie ca vrem sau ca nu vrem, fie ca o cunoastem sau nu (stiinta istoriei are cunostinta de un numar mic de fapte/evenimente/intamplari petrecute de-a lungul timpului, marea lor majoritate sunt inca necunoscute). Istoria in sine nu e buna sau rea - ea e pur si simplu, chiar daca o denaturezi sau ii deturnezi sensul. Chiar evolutia minerala (geologica) e tot istorie (sau are o istoriea ei) nu numai omenirea (era sa zic "umanitatea" dar ma abtin ...) Si da, cred ca Tommy are dreptate; nu m-am gandit niciodata la asemanarile dintre religie (generic) si comunism, dar inclin sa-i dau dreptate, si cred ca pot aduce multe alte argumente in sustinerea acelor afirmatii; chiar incercarea de distrugere a religiei de catre comunism e tot pe aceeasi linie : noua religie sa ia locul celei vechi (istoria, ca tot vorbeam despre ea, e plina de astfel de incercari, unele chiar reusite, de inlocuirte a unor religii cu alta : asta voiau cruciadele, asta au reusit conquistadorii, asta au reusit colonialistii, etc, etc ...) Razboaiele au fost cai de astfel de inlocuiri (sau macar incercari de inlocuire), comunismul a fost o alta cale (dar tot distructiva) Multumesc Tommy pentru perspectiva deschisa in abordarea subiectului; nu o iau ca pe ceva irefutabil, dar e un punct de vedere interesant. Cat despre alesul domnului salvat miraculos de la moarte sigura cu bicicleta ... il las in orbecaiala lui (in plata domnului, pentru a fi on-topic)
  13. Bre, da' matale nu stii diferenta intre discutia PRIVATA a 2 indivizi si discutia a 2 indivizi pe un (intr-un) forum, care prin definitie e loc de discutii in public (loc de dezbateri) ?? Vrei intimitate/neinmixtiune, etc ? Discuta matale pe chat sau tete-a-tete (face-to-face) nu in fata altora, ca ajungi ca in bancul cu Radio Erevan : -Un ascultator intreaba : Se poate face dragoste in piata publica ? -Raspuns : Credem ca e cam dificil, din cauza trecatorilor care dau sfaturi ! Dar deja ma cam plictisesti ...
  14. Toate in acelas post ... Nu e bine, domnule korydon, nu e bine ...
  15. Asa se intampla cand fiecare posteaza "dupa ureche" Biserica Ortodoxă Română a luat ființă în anul 1872 (dupa unirea din 1859; inainte de unire nici macar Romania nu era ...) Cat despre korydon ... insista sa ne convinga ca ceea ce sustine cu ardoare nu e adevarat.
 

×
×
  • Create New...