Jump to content
Sign in to follow this  
Gl.06.RIU (Daniel)

Matizul Meu - Kitsch Sau Simpatic

Recommended Posts

Deja o dati in diverse! :-W

Share this post


Link to post
Corect , si eu la fel , dar te fereste de indiscretia trecatorilor si protejeaza membrana boxelor de radiatiile solare ;)

Mai sa fie... da' ce faci tu in masina, nene, de tre sa fii asa discret?

Share this post


Link to post

Da ca trebe tu sa sti ce indiscretii face el in masina? =))

E varsta... Parintii ei acasa, parintii lui acasa... masina parcata cu fatza la bloc, scaunele impinse in fata, scoti tetierele spate si ii protejezi boxele de radiatii :D . Atentie insa la tocuri metalice... Sunt inamicul numarul 1 al dezaburiri de la luneta =))

 

ALX: Nu se citeaza postul imediat anterior. Este clar ca la acela te referi! Asta, asa, pe langa faptul ca esti OFFTOPIC! Si nu mai folosi IRC!

Asa-i ca meriti trei warnuri?

 

Mda... Unde e limbaj de mirc? in fine..

Edited by Apocalips

Share this post


Link to post
Si recent mi-am pus folie... neomologata. De ce? Pentru ca varsta o cerea :-"

NU am pus folie pentru fitze, nu am pus folie pentru ca ma cred smecher, nu am pus folie sa fac masina de underground ( pentru ca nu e cazul )... Folia e pusa doar pe geamurile din spate.

:o fftopic:

Doar tu stii cel mai bine, asa-i? Ca sa nu mai vorbim de kitch  <img src= )"> Vezi si tu mai intai in gradina ta.  <img src= ">

Share this post


Link to post

Am şi eu un sfat, o întrebare şi o... ceva. În ordine:

- îmbracă feţele interioare de la uşi în altceva; eu aş alege o culoare care să meargă cu negrul şi argintiul şi care ulterior să o folosesc pe ici pe colo la diverse elemente din maşină (pe unele n-ai apucat încă să le faci negre, că erau ele aşa :) ); de exemplu: albastru (dacă ai înclinaţii... metalice) sau portocaliu (dacă vrei să te simţi mai... vesel)

- ce dracu e întrerupătorul ăla de "prelungitor" (cu buton roşu O-I, împodobit cu mărgele, din consola mediană?

- ce pana mea vă tot lamentaţi că nu vedeţi prin geamurile celui din faţă? am scos eu zilele trecute bâta la unul care era să mă pupe-n dos, că chipurile nu vedea el prin luneta mea la câţi metri să stea de mine; a tăcut :)

Share this post


Link to post

Wow.. the man with big stick :P

@AbramBurel stii bine ca nu se vede :) Si nici la iesire, cand se parcheaza oblic, prin geamurile laterale ale celui din dreapta. Eu o inteleg la masinile ce trasporta "vip"-uri :) Dar in rest.. eu unul chiar nu am nimic de ascuns .. in masina ;)

Share this post


Link to post

Daca vrei sa dai o b*ca in masina oricum n-o faci pe strada mare, asa ca argumentul cu geamuri fumurii ca sa fii ferit de priviri indiscrete pica.

 

Incearca jante negre+capace care sa arate destul de mult din janta. Efectul va fi altul.

Eu zic sa dai jos pleoapele, arata cam uratel cu ele.

Share this post


Link to post

Din punct de vedere estetic, geamurile fumurii dau bine la orice masina, oricum ati da-o. Altfel, nu ar mai prezenta ei masinile in brosuri cu geamuri fumurii. :) )

Pur si simplu, creaza o linie a geamurilor. Altfel, exista jde mii de linii, proportional cu ce vezi prin ele.

 

Acum... estetica si practica uneori se bat cap in cap. Aici e buba :)

Share this post


Link to post

Boon , eu pe zi ce trece si pe cat de multe rasp citesc , cu atat mai mult imi dau seama de cat de rea e lumea din jur . Eu nu stiu ce varsta aveti voi ( nu conteaza oricum respect ) dar vad ca pe acest forum este o bisericuta formata , nu pot numi exact pers , care aceasta bisericuta dicteaza. Tot ce zic membrii ei este luat ca atare si fara drept de apel .

Citez : "dati un sfat sau nu " , pai mai baieti acesta este un FORUM da , deci aici lumea trebuie sa discute , sa se ajute , sa posteze si sa rasp civilizat , zic eu poate si multi altii , ca doar de aia sunt asa de multe reguli vad aici . Una la mana : daca vreti da-ti -mi un sfat , spuneti ce va place sau nu , dar ganditi-va ca poate gusturile voastre nu sunt la fel cu a celorlalti si orice ar fi nu mai incercati sa faceti sabloane . Ca cu capace , ca fara capace , ca nu mai stiu ce ... Eu am fost invatat asa , cand ii dau omului un sfat daca tot ma bag in seama , macar incerc sa nu-l deranjez cu replica mea sau mai rau sa il jicnesc. Eu inteleg ca in Bucuresti lumea este mai indiferenta , dar daca tot s-a format acest forum , macar noi intre noi sa fim mai cumpatati , si sa nu fim invidiosi sau mai stiu eu altaceva . Eu inca sunt foarte tanar si inca mai sunt naiv in leg cu persoanele din jur , si cred ca daca vb frumos o sa ai parte numai de bine in viata ( asa am fost educat ) .Daca v-au deranjat cu ceva cuvintele mele , atunci inseamna ca nu o sa mai postez si o sa parasesc forumul , ca nu vreau sa ma enervez de fiecare data cand citesc un mesaj mai "deranjant" .

 

Acum sa revenim la masina mea , am facut si poze ziua cu interiorul si m-am gandit ca fetele de usi sa le fac din piele neagra ca sa se asorteze cu accesoriile . Gata si cu croamele , azi au fost date jos si parca arata mai bine . A aa, si sub bancheta am izolat fonic cu o folie din aia de care se pune sub parchetul laminat. Rezultatul este excelent din spate nu se mai aude nimic , nimici macar din portbagaj , foarte curios ca am pus folie doar in fata, cei drept am pus-o in vreo 3,4 randuri . Ei capace si jenti nu mai spun ca am fost si m-am interesat si nu imi permit acum dar incet incet vin si alea .->Dar mai am o problema cu playerul ca iese tot timpul de la locul lui ...?! Nush ce sa-i mai fac ?! :scarpin:

 

si alx , nu stiu ce masina conduci tu dar cum adica proiectoarele nu sunt originale ? La matizul tau , (nu mai retin daca ai sau nu alta masina ) proiectoarele tale arata altfel ? ca daca da atunci ma duc la reprezentanta Daewoo si i le dau lu ala de cap ?!

post-4213-1156269512_thumb.jpg

Share this post


Link to post
Dar mai am o problema cu playerul ca iese tot timpul de la locul lui ...?! Nush ce sa-i mai fac ?!

Asa mai iese si la mine. Nu chiar atat de mult iese dar in timp inainteaza spre mine :D .

 

Nu stiu cum e montat la tine, dar la mine e prins doar intr-un surub fixat pe o fasie de tabla mai groasa. Si cum dam in gropi si mergem pe drumuri accidentate ori se desurubeaza piulita ori se indoaie tabla aia.

 

La mine problema cu piulita am rezolvat-o cu o saiba si o garnitura "artizanala", dar inca mai avanseaza cd player-ul. Partea cu tabla nu stiu cum sa o remediez fara sa o inlocuiesc.

Edited by Apocalips

Share this post


Link to post

Mersi vad eu cum fac dar trebuie sa il fac sa stea acolo !

 

a si pentru cei ce vor sa mai raspunda , mai intai cititi si voi prima parte a post 61 , va rog frumos

Edited by Gl.06.RIU (Daniel)

Share this post


Link to post
si alx , nu stiu ce masina conduci tu dar cum adica proiectoarele nu sunt originale ? La matizul tau , (nu mai retin daca ai sau nu alta masina ) proiectoarele tale arata altfel ? ca daca da atunci ma duc la reprezentanta Daewoo si i le dau lu ala de cap ?!

Ce ai tu pe masina sunt proiectoare poloneze (1.5 mil perechea, cu montaj cu tot). Proiectoarele originale nu ies in afara si costa cam 4-5 mil.

 

Offtopic:

Alx nu a avut Matiz niciodata.

Cind mai primesti un raspuns mai deranjant, nu pune la suflet, in general nu-s oameni rai pe aici dar mai avem si zile mai proaste.

 

Si asa, de divertisment, uite si citi ani avem. Respect si tie!  <img src= ">

Share this post


Link to post

Sa o luam in ordine.

 

Daca ai scos croamele parerea mea e ca ai inlaturat 80% din rau.

 

Din cate tin eu minte nu cred ca ma mai deranejaza altceva la masina ta, poate un pic cotiera si obiectul rosu neidentificat din fata.

 

Sa stii ca nimeni nu vrea sa te jigneasca pe acest forum doar ca uneori spiritele se cam incing si cum online doar citesti uneori nu intuiesti intonatia cu care cineva face o afirmatie si interpretezi gresit.

 

Sa o luam pe rand... Capacele alea sunt ingrozitoare. Din start orice element auto care vrea sa para altceva ( vezi capacele tale ce imita o janta ) devine kitsch pentru ca efectul e exact invers. Incarca aiurea masina.

 

Vrei un capac dragut si ieftin? Mie dupa ce mi-au plecat capacele la roti m-am hotarat sa iau altele cum fonduri de janta nu exista. Am gasit capace originale cu 760 mii setul, si eram pe punctul de a le cumpara doar ca nu corespun cu parerea mea despre capace de roti. Un capac trebuie sa acopere cat mai mult din janta ca d-aia e capac. Uite asa am ajuns sa caut un model simplu fara briz-brizuri si am gasit modelul din poza de mai jos de care sunt foarte multumit. Pretul la fel de prietenos. Doar 250 mii lei.

 

Proiectoarele... In poza 2 vezi cum arata proiectoare originale. Ce ai cumparat tu sunt proiectoare tip Polonia care mie nu imi plac pentru ca orbesc mai ceva ca faza lunga dar wtf daca RAR le-a omologan presupun ca poti sa sughiti si tu din cand in cand, daca te bombane cate un coleg de drum. :D

 

Else matizul tau e pe drumul cel bun dupa criticile gasite aici si pe viitor, gandeste-te cand vei mai face modificari. Masina ta nu trebuie sa fie plina de briz-brizuri, pt. ca nu e nici sorcova nici decoratiune interioara si nici brad de craciun.

post-689-1156272363_thumb.jpg

post-689-1156272393_thumb.jpg

Share this post


Link to post

Acum am prins si eu ideea in leg cu proiectoarele , si dupa cum am spus eu respect indiferent de varsta , dar nu mereu are lumea zile rele , aia este rautate sau lipsa de bun simt. cam atat depre tot ce inseamna bune maniere, ca nu sunt tutorele nimanui si m-am plictisit sa tot dau atatea sfaturi . hai sa revenim la masina ;)

 

e cool masina ta ;)

 

aaaaa, si era sa uit sambata ma gasesc cu lauretiu84 sa imi dea 2 autocolante , sa vedeti atunci ce tare o sa fiu :) , ca nu mai are nimeni in orasul meu si nici prin apropiere ;) O sa fiu unic UNIC , muhaha...

Edited by andreib

Share this post


Link to post

Esti unic. De ce iti faci griji? Eu sunt sigur ca fetele te plac mult ;)

Parerea mea e sa ii cumperi prima data anvelopele cele mai bune ce le gasesti pe piata de vara. Apoi de iarna.. acolo nu e o diferenta atat de mare intre ele, dar fata de cele intermediare ce vin stoc: conti eco ep sau montana.. nu exista comparatie.

Share this post


Link to post

Cat priveste suportul de casetofon.

In iasi, ori la magazinul de piese auto de la parter de la Mall, cum intri pe dreapta, langa spalatorie, gasesti suport de casetofon universal, original GM daewoo (sticker albastru pe punga), eu l-am luat in decembrie 2004 de acolo cu 19.5 lei, ori de la magazinul lui Nicubarbu din Pacurari, putin mai jos de Mol-ul de acolo, pe aceeasi parte a strazii.

In Galati este o reprezentanta a lui Nicubarbu vis-a-vis de azilul de batrani pe Domneasca, dar probabil doar pe comanda.

Suportul de casetofon are gauri pentru suruburi de 8X3 mm si, daca si cd-player-ul tau are pe lateral astfel de gauri, eventual cu filet pentru suruburi, e doar o chestiune de timp. In rest doar fixezi cd-player-ul cu tot cu sanie acolo in 2 suruburi (sunt gauri speciale pentru suportul ala) si gata, nu mai trebuie alta fixare, sta brici.

Si nu ma intineri, te rog. :P

Cat despre autocolante, mai este un matiz gri ca al tau in Tecuci, GL XX PRO, al tatalui lui hellcat.

Share this post


Link to post

Deci si prin urmare , de ala o sa imi iau cand ajung in Iasi , dar mai vad eu ce fac pana atunci , poate trag o fuga pana la Galati una alta . Aa si mai vb cand ne vedem la vanzare-cumparare :D de autocolant . Mersi de sfat , dar care era totusi faza cu "intineritu" ? , si matizul ala il stiu dar e totusi altfel , e mai ... cum sa-i spun = altfel :P

Share this post


Link to post
aaaaa, si era sa uit sambata ma gasesc cu lauretiu84 sa imi dea 2 autocolante ...

Laurentiu83.

Share this post


Link to post
Laurentiu83.

Laurentiu85? :-?

Share this post


Link to post

Adjudecat!

Share this post


Link to post

Astazi , defapt tocmai acum vreo 1 h am terminat de tapitat usile in negru , si de antifonat . Partea cea mai tare e ca nu am avut bani de aluband sau altaceva si am tras-o cu folie de parchet cea mai grosa . Pe usile din fata pt ca am pus alta captuseala am pus folie din aia si pe fata si pe dos , iar la spate am pus doar pe dos .

 

Efectul e uimitor :o , nu ma asteptam , chiar se observa bine diferenta cel putin nu se mai aud toate alea,iar calitatea sunetului produs de boxe... brici :thumbl: , traisca cel ce o dat ideea asta :osanale: , si inca un avantaj usile fiind oleaca mai grele ( nu prea cred) se inchid si mai usor(efectul placebo :) cred ). In spate am antifonat si bancheta dar a mai ramas portbagajul , asta alta data . Faza e ca dupa ce am curatat tot pe sub bancheta ( nu ca ar fi fost vreo ceva ) tot mai am zdranganitul ala cand merg pe o strada mai "asa si asa" . Am scos tot din usa , dar tot nu am gasit nimic care sa faca zgomot . E sacaitor tare . Usile acum se imbina cu bordul si cu consola , cu tot .

 

La ext dupa cum am mai spus am dat ornamentul cromat jos , si ati avut dreptate arata mai elegant asa (thanks , but don`t tell anyone :-$ ) acum am si eu masina mai eleganta . Dar as vrea si un volan , dar ceva mai luxuri , nu sport ca nu are rost (nemai avand nici un accesoriu sport pe ea ) . Maine o sa ii fac poze sa o vedeti , cum arata dupa un lucru amanuntit ! Asta e tapiteria de pe usi !

post-4213-1156359988_thumb.jpg

post-4213-1156360468_thumb.jpg

Share this post


Link to post

Mai bine aratau usile stock, parerea mea... Musamaua aia face niste cute la colturi. Mai poti sa le aduci la forma initiala?

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...